Jokainen saatavilla oleva IB -matematiikkapaperi: ilmainen ja virallinen

803

Riippumatta siitä, minkä IB -matematiikan kurssin otat, testi voi olla stressaavaa. Monille opiskelijoille 6 tai paremman saavuttaminen on välttämätöntä, jotta pääset eroon yliopiston matematiikkavaatimuksista. Vaikka et tavoittelekaan 6 tai enemmän, Sinun on läpäistävä paremmat mahdollisuutesi saada IB -tutkintotodistus . Olet viettänyt vuosia opiskelemassa tätä hetkeä varten. Valmistautumisen varmistamiseksi suosittelen lämpimästi istumaan vähintään yhden harjoitustestin IB Math -paperien avulla.

Tässä artikkelissa näytämme sinulle, mistä löydät ilmaisia ​​ja maksullisia IB -matematiikan harjoittelumateriaaleja neljälle IB -matematiikan kokeelle: Sovellukset ja tulkinnat SL ja HL sekä Analyysi ja lähestymistavat SL ja HL. Annamme myös neuvoja siitä, miten saat kaiken irti harjoituksestasi, jotta voit saavuttaa tavoitteesi testipäivänä.body_update

Vuoden 2021 IB-tentin muutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19 (koronavirus) -pandemian vuoksi, Toukokuussa 2021 IB-arvioinnissa on kaksi reittiä, tentti ja muu kuin tentti, sen mukaan, minkä koulun valitsee . Pysy ajan tasalla viimeisimmistä tiedoista siitä, mitä tämä tarkoittaa IB-tutkintotodistuksille, IB-luokkien kurssipisteille ja muulle.

mitkä oppilaitokset ovat valinnaisia

Mistä löytää ilmaisia ​​IB -matematiikan käytännön kysymyksiä

Valitettavasti niitä on paljon vähemmän harjoitusresursseja IB -kokeisiin verrattuna moniin muihin standardoituihin testeihin , kuten AP -tentit, SAT ja ACT, mutta olemme löytäneet kaiken käytettävissä olevan. Tässä osiossa on ilmaisia ​​IB Math -harjoituspaperia, sekä virallisia että epävirallisia.

Huomaa myös, että IB -matematiikan kurssit uudistettiin vuonna 2021.Entiset IB Math SL- ja HL -luokat ovat eniten samanlaisia ​​kuin uudet IB Math: Analysis & Approaches SL- ja HL -luokat, ja entinen IB Math Studies -luokka on lähimpänä uutta Applications & Interpretations SL -kurssia. On myös Sovellukset ja tulkinnat HL -kurssi, jonka opetussuunnitelmat poikkeavat kaikista vanhoista IB -matematiikan kursseista. Tässä on kaavio, joka näyttää nämä päivitykset:

Uusi kurssi Useimmat vastaavat eläkkeellä olevat kurssit
Analyysi ja lähestymistavat SL Matematiikka SL
Analyysi ja lähestymistavat HL Matematiikka H.
Sovellukset ja tulkinnat SL Matematiikan opinnot
Sovellukset ja tulkinnat HL ----

Valitettavasti nämä viimeaikaiset päivitykset vaikeuttavat entisestään asiaankuuluvien, korkealaatuisten IB-aikaisempien paperien löytämistä. Kuitenkin,voit käyttää papereita vanhalta kurssilta, joka on lähimpänä nykyistä kurssiasi, melko lähentäväksi.

IBO Math SL Past Paper

Tämä aiempi Mathematical Studies SL -paperi on vain ilmainen ja virallinen matematiikkapaperi IBO on asettanut saataville . Se sisältää viisi kysymystä, joista jokaisessa on useita osia. Sinun pitäisi ehdottomasti ainakin katsoa sitä, vaikka et käytä Analysis & Approaches SL: tä, vain saadaksesi käsityksen siitä, miltä virallinen IB -matematiikkapaperi näyttää.

Kaupungin kunniakoulu

Tällä koulun verkkosivustolla on linkkejä IB Math SL -paperiin ja -merkintöihin vuosina 2015 ja 2016, kaikki saatavilla PDF -muodossa. Nämä ovat hyvä resurssi käyttää, koska ne ovat virallisia IB -kokeita, joten tiedät, että ne ovat korkealaatuisia.

Koska nämä epävirallisesti ladatut kokeet eivät joskus kestä kauan ennen kuin ne poistetaan, suosittelemme, että lataat ne nyt, vaikka et aio vielä opiskella heidän kanssaan.

Alachuan piirikunnan julkiset koulut

Tämä on toinen koulun verkkosivusto, jossa on linkkejä aiempiin IB -matematiikan papereihin. Nämä ovat vanhempia lehtiä vuosilta 2006-2008 , joten ne eivät ole aivan yhtä ajan tasalla kuin uudemmat paperit, mutta IB Math SL -opetusohjelmat ovat pysyneet pitkälti samana sen jälkeen, joten ne ovat edelleen hyvä opintoresurssi. Napsauta Lataa -painiketta Näytä -kohdan sijaan, jotta pääset käsiksi jokaiseen asiakirjaan.

Herreran matematiikka

Tämän verkkosivun alareunassa ovat linkit aiempiin IB Math SL -lehtiin vuosina 2013-2016 . Voi olla hieman vaikeaa selvittää, mikä tiedosto on haluamasi, mutta täällä on edelleen paljon hyviä resursseja.

arizonan osavaltion yliopiston keskimääräinen teko

LSL Matematiikka

Tämä resurssi sisältää linkkejäaiemmat IB Math SL -paperit useilta vuosilta, mukaan lukien 2003, 2009 ja 2017.Joitakin vuosia ei ole merkitty, joten sinun on napsautettava kutakin linkkiä nähdäksesi, mistä vuodesta tentti on. Täällä on myös muita resursseja, kuten minikokeita.

virginian yliopiston perustutkinto

Harjoittele tietokilpailua SL Matematiikka

Tämä sivusto sisältää 76 ilmaista harjoituskysymystä IB Mathematics SL -kokeeseen . Kysymykset eivät ole aivan kuten viralliset IB Math -kysymykset (ne ovat hieman lyhyempiä ja yksinkertaisempia), mutta tämä on silti kelvollinen resurssi käytettäväksi, jos etsit ilmaisia ​​harjoitusresursseja.

Mistä löytää maksettuja IB -matematiikan harjoittelukysymyksiä

Ilmaisten IB -resurssien lisäksi voit käyttää maksullisia IB -matematiikkatenttejä ja harjoituskysymyksiä. Jälleen kerran, vaikka IBO: n viralliset materiaalit ovat aina paras vaihtoehto, myös hyviä epävirallisia resursseja on saatavilla. Käymme läpi parhaat täällä.

IBO -matematiikan kokeet

Voit ostaa virallisia IB -matematiikan tenttejä Follett IB Storen kautta. Tämä on ainoa tapa ostaa virallisia aiempia papereita laillisesti. IBO: lla oli aiemmin oma sivusto, jossa se myi IB -kokeita, mutta he ovat siirtäneet myymälän Follettiin, ja valitettavasti sivustolla voi olla vaikea navigoida.

Emme voi linkittää tiettyihin kokeisiin, mutta löydät ne siirtymällä kohtaan Follet IB -kauppa napsauta sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia ja kirjoita '[kurssin nimi] paperi'. Näet useita hakutuloksia. Kiinnostavia ovat ne, joilla on 'tenttipaperi' tai 'tentti' (tunnetaan myös vastausavaimena) otsikossaan.

Tällä hetkellä (ja valitettavasti)uusista IB -matematiikan kursseista ei ole tenttejä, vain IB Math SL ja IB Math HL. Jos taas osallistut jollekin Analysis & Approaches -kurssille, Math SL- ja HL -aikaisemmat paperit ovat todennäköisesti melko lähellä tenttejäsi.

Jostain syystä tentit ja niiden vastausavaimet myydään erikseen. Jokainen maksaa 3–3,99 USD.Täydellinen IB -matematiikkatesti (kaikki paperit ja arvojärjestelmät) maksaa sinulle 12 USD(kahdelle paperille ja kahdelle vastausavaimelle).

Tutkimus Nova

Tämä sivusto sisältää päivitettyjä resursseja uusille matematiikkakursseille, mukaan lukien kymmeniä video -opetusohjelmia ja käytännön kysymyksiä. Tällä hetkellä kursseja ei ole jaettu SL- ja HL -kursseihin, joten on vain yksi kurssi analyysille ja lähestymistavoille ja yksi kurssi sovelluksille ja tulkinnalle. Voit ostaa kaikki resurssit hintaan 119 USD , joka sisältää videotunteja, vastausselityksiä, harjoituskysymyksiä ja epävirallisia harjoituskirjoja.

Tämän resurssin käyttö voi olla melko kallista, joten suosittelemme sitä vain, jos olet todella vaikeuksissa materiaalin kanssa luulet tarvitsevasi perusteellisempia selityksiä aihemateriaalista ja siitä, miten vastata tiettyihin kysymyksiin .

Great Gatsby luvun 3 yhteenveto

Revision Village

Tämä sivusto on toinenharvoista, joilla on päivitetyt resurssit jokaiselle neljälle uudelle IB Math -kurssille.Jokaiselle kurssille on saatavilla useita kymmeniä tietokilpailuja ja 10 tenttiä, joista osa on järjestetty vaikeuksien mukaan.

Jotkut resurssit (kourallinen tietokilpailuja ja yksi tentti kullekin kurssille) ovat saatavilla ilmaiseksi, mutta useimmiten sinun on maksettava jäsenyys. Jäsenmaksut vaihtelevat 100–250 USD riippuen siitä, mitä materiaaleja haluat käyttää ja kuinka kauan haluat käyttää niitä. Tämä on melko taloudellinen investointi, mutta jos tarvitset lisää opintoresursseja, se on harkittava vaihtoehto.

Näiden IB -matematiikan harjoittelumateriaalien käyttö: 3 avainvinkkiä

Täysi harjoitustesti vie sinut välillä kolme ja viisi tuntia IB -matematiikkasi luokasta riippuen , joten sinun on saatava kaikki irti jokaisesta. Muista seuraavat kolme vinkkiä.

body_math3

Vinkki 1: Ota jokainen paperi eri päivänä

Tentti jaetaan IB -matematiikan luokasta riippuen kahdelle (SL -kurssit) tai kolmelle (HL -kurssit) päivälle. Älä tee harjoitustestiä yhdessä päivässä. Käytä käytännössä testiä kahden tai kolmen päivän ajan, jotta totut tentin aikatauluun.

Vinkki 2: Pidä tarkka aika

Sinun on tutustuttava tämän testin ajoitukseen. Jokaisella paperilla on seuraavat aikarajat:

Analyysi ja lähestymistavat SL

  • Paperi 1: 1 tunti 30 minuuttia
  • Paperi 2: 1 tunti 30 minuuttia

Analyysi ja lähestymistavat HL

on 840 hyvä sat pisteet
  • Paperi 1: 2 tuntia
  • Paperi 2: 2 tuntia
  • Paperi 3: 1 tunti

Sovellukset ja tulkinta SL

  • Paperi 1: 1 tunti 30 minuuttia
  • Paperi 2: 1 tunti 30 minuuttia

Sovellukset ja tulkinta HL

  • Paperi 1: 2 tuntia
  • Paperi 2: 2 tuntia
  • Paperi 3: 1 tunti

Käytännössäsi älä salli itsellesi edes ylimääräistä sekuntia . Jos annat itsellesi enemmän aikaa, et totu oikean IB -matematiikkatestin ajoituspaineisiin ja saat todennäköisesti korkeamman pistemäärän harjoittelussasi kuin testipäivänä. Näiden harjoitustestien tulisi olla tarkkoja esityksiä mahdollisesta testituloksestasi.

Vinkki 3: Tarkista virheesi merkkijärjestelmää vastaan

Kun olet suorittanut koko IB -matematiikan harjoitustestin, sinun on tarkistettava virheesi . Jos et tee niin, et opi virheistäsi ja saat samat kysymykset väärin.

Käytä tähän vaiheeseen vähintään tunti. Tämä voi tuntua pitkältä ajalta, mutta haluat laadukasta harjoittelua, ei määrää. Yhden harjoittelukokeen suorittaminen yksityiskohtaisella tarkistuksella on parempi kuin viiden testin suorittaminen ilman tarkistusta!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

Suunnitteletko SAT -aihekokeen suorittamista lukuvuonna 2016-2017? Selvitä, mitkä ovat testipäivämäärän vaihtoehdot ja miten valitset itsellesi sopivan.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

University of St. Thomas ACT -tulokset ja GPA

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

4 vinkkiä tähtien UGA-esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UGA-esseekehotteet? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme erottuvien UGA-esseiden kirjoittamiseen.

Kaikki saatavilla olevat IB -historian paperit: ilmainen ja virallinen

Etsitkö IB -historian aikaisempia papereita harjoitellaksesi? Tässä on kaikki saatavilla olevat SL- ja HL -paperit, joita voidaan käyttää.

Lewis & Clark College SAT -pisteet ja GPA

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Paras hieno Gatsby-hahmojen analyysi

Työskenteletkö esseenä Nickistä, Daisystä tai muusta hahmosta? Katso oppaamme The Great Gatsby -hahmoanalyysiin saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

5 erinomaista syytä olla pelkäämättä puutarhahämähäkkiä

Ovatko puutarhahämähäkit myrkyllisiä? Jos olet äskettäin saanut vilkaista mustaa ja keltaista puutarhahämähäkkiä, älä paniikkia! Nämä yleiset hämähäkit eivät ole vaarallisia ja voivat olla jopa hyödyllisiä.

Georgian eteläiset SAT -tulokset ja GPA

Kutztownin yliopisto Pennsylvaniassa SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä yliopistokaupungin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta University City High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Vassarin ACT -tulokset ja GPA

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Paras hahmojen analyysi: Myrtle Wilson - Suuri Gatsby

Kuka on Tomin rakastajatar? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Myrtle Wilsonista The Great Gatsbyssä, lainausten ja hahmojen analyysin avulla.

Oglethorpen yliopiston pääsyvaatimukset

Akronin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Brooklyn Collegen pääsyvaatimukset

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.

Onko AP-tilastot vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP-tilastot vaikea? Keskustelemme AP-tilastojen vaikeuksiin vaikuttavista tekijöistä, jotta voimme päättää, onko se hyvä luokka sinulle.

Johnsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.