Kaikki saatavilla olevat IB -historian paperit: ilmainen ja virallinen

body_history

Kun otat harjoituksen IB -historiatestin ennen varsinaista tenttiä, voit tutustua testin pituuteen, tyyliin ja muotoon. Tässä oppaassa selitetään IB -historian testimuoto ja linkki parhaisiin saatavilla oleviin papereihin . Lopuksi selitän, kuinka parhaiten käyttää näitä IB -historian aiempia papereita opiskeluusi.

Vastuuvapauslauseke: nämä ilmaiset kokeet tulee käyttää omalla vastuullasi. Tentit eivät ole IBO: n hyväksymiä, ja ne on todennäköisesti julkaistu verkossa ilman IBO: n suostumusta.body_update

Vuoden 2021 IB-tentin muutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19 (koronavirus) -pandemian vuoksi, Toukokuussa 2021 IB-arvioinnissa on kaksi reittiä, tentti ja muu kuin tentti, sen mukaan, minkä koulun valitsee . Pysy ajan tasalla viimeisimmistä tiedoista siitä, mitä tämä tarkoittaa IB-tutkintotodistuksille, IB-luokkien kurssipisteille ja muulle.

IB -historian tentti

IB -historian kurssi uudistettiin kokonaan vuonna 2017. Nyt on viisi määrättyä aihetta:

 • Sotilaalliset johtajat
 • Valloitus ja sen vaikutus
 • Siirtyminen maailmansotaan
 • Oikeudet ja protesti
 • Konflikti ja väliintulo

Opettajasi valitsee yksi että peität, ja sinut testataan tällä paperilla 1 (tunnin pituinen).

Siellä on myös luettelo kaksitoista maailmanhistorian aiheista. Paperille 2 (1,5 tuntia), käsittelet kaksi näistä:

 • Yhteiskunta ja talous (750-1400)
 • Keskiajan sotien syyt ja seuraukset (750--1500)
 • Dynastiat ja hallitsijat (750-1500)
 • Muutosyhteiskunnat (1400-1700)
 • Varhaiset modernit osavaltiot (1450-1789)
 • Varhaisen modernin sodan syyt ja seuraukset (1500--1750)
 • Teollistumisen alkuperä, kehitys ja vaikutus (1750-2005)
 • Itsenäisyysliikkeet (1800-2000)
 • Demokraattisten valtioiden kehitys ja kehitys (1848-2000)
 • Autoritaariset valtiot (20thvuosisata)
 • Syyt ja seuraukset 20th-vuosisadan sotia
 • Kylmä sota: suurvaltojen jännitteet ja kilpailut (20thvuosisata)

IB History HL -opiskelijoille heillä on 2,5 tunnin viimeinen paperi (paperi 3), joka kattaa yhden neljästä syvyysopinnosta:

sano japaniksi rakastan sinua
 • Afrikan ja Lähi -idän historia
 • Amerikan historia
 • Aasian ja Oseanian historia
 • Euroopan historia

Nykyiset IB -historiapaperit

Paras lähde ajan tasalla oleville IB History -historian papereille on IBO -kaupasta . Jokainen paperi ja arvosana on 4 dollaria, joten koko testin arvo maksaa sinulle 16 dollaria SL: lle tai 24 dollaria HL: lle. (Vaikka IBO -sivustolla on SL/HL -paperi -näyte 2 saatavilla ilmaiseksi , se on marraskuusta 2005, joka edeltää viimeisimpiä opetussuunnitelman päivityksiä.)

Tällä hetkellä IB -myymälässä on papereita vuodesta 2011 vuoteen 2018, mutta suosittelemme, että ostat papereita vain toukokuun 2017 testeistä tai myöhemmin, koska ne ovat tenttejä, jotka vastaavat uutta opetussuunnitelmaa. Muista tarkistaa testin päivämäärän lisäksi myös syvyysopintoalue jokaiselle ostamallesi tenttipaperille ja arvosanalle varmistaaksesi, että ne vastaavat toisiaan-et halua ostaa Aasian ja Oseanian tenttipaperia vaan historian Eurooppa -merkki

Lisäksi olemme löytäneet nämä IB -historian aiemmat paperit, joista voit tutkia. Ne ovat vuodelta 2017 ja noudattavat samaa muotoa kuin nykyiset IB -historian kokeet, joten voit olla varma, että ne ovat lähellä sitä, mitä näet itse omassa paperissasi. Koska niitä ei ole virallisella IB -sivustolla, kehotamme kuitenkin käyttämään niitä varoen.

body_free-1

Alan O'Rourke / Flickr

Vanhat IB-historiapaperit (ennen vuotta 2017)

Nämä paperit ovat ennen IB -historian kurssin uudistamista vuonna 2017 , joten artikkelien kattamat aiheet eivät ole täsmälleen sitä, mitä näet kurssillasi. Nämä voivat kuitenkin olla hyödyllinen tapa saada parempi käsitys siitä, millaisia ​​papereita näet IB -historiassa ja millaisia ​​tietoja sinun odotetaan tietävän.

mitä gpa tarvitaan herttua

2003

Paperi 1
Luku 1 Lähdekirja

Paperi 2

Paperi 3

2004

Paperi 1
Luku 1 Lähdekirja

Paperi 2

Paperi 3

2005

Paperi 1
Luku 1 Lähdekirja

Paperi 2

Paperi 3

2006

Paperi 1
Luku 1 Lähdekirja

Paperi 2

Paperi 3

Aiemmat AP: n historiapaperit (2017-nyt)

Koska testi on uudistettu melko äskettäin, ei ole saatavilla niin paljon esimerkkejä aiemmista papereista. Sanottuaan sen,IB Resourcesilla on eniten ja parhaita esimerkkejä viimeaikaisista AP -historian papereista.Katso Yksityishenkilöt ja yhteisöt -sivuston osio löytääksesi etsimäsi historiapaperit.

Yksi suuri varoitus: näitä papereita ei tarkasteta, joten laatu vaihtelee suuresti. Varmista, ettet käytä niitä omana vain AP: n valmistelulähteet!

body_pastpapersbridge

IB -historian aiempien paperien käyttäminen

Jokainen täysi IB -historian harjoitustesti kestää 2,5 tuntia SL: ssä tai 5 tuntia HL: ssä, joten sinun on saatava kaikki irti jokaisesta testistä. Alla on muutamia vinkkejä harjoitteluun.

Vinkki 1: Ota paperit 1 ja 2 peräkkäin (jos mahdollista)

Sekä IB History SL: lle että HL: lle paperit 1 ja 2 annetaan peräkkäin, mikä edellyttää keskittymisen ylläpitämistä ja kestävyyden testaamista 2,5 tunnin ajan. Osa testin harjoittamisesta tarkoittaa testauskestävyyden kehittämistä, jotta et tee huolimattomia virheitä tai menetät keskittymistäsi testien loppua kohden.

IB History HL sisältää kolmannen, 2,5 tunnin paperin, joka annetaan toisena testipäivänä, ja sinun pitäisi myös yrittää sovittaa se harjoitusaikatauluusi. Jos koe on jaettu useille päiville, et voi vain pakata ja unohtaa heti kaikki, kun olet suorittanut paperit 1 ja 2; sinun on harjoiteltava tietojen säilyttämistä myös ensimmäisen päivän lehtien 1 ja 2 2,5 tunnin hölmistyksen jälkeen.

Jos aikataulussasi ei ole aikaa koko 2,5 tunnin istunnolle (tai kahdelle 2,5 tunnin istunnolle kaksi päivää peräkkäin HL: lle), paperien 1 ja 2 jakaminen useille päiville on OK. Varmista vain, että noudatat opinnoissasi seuraavaa vinkkiä:

milloin näyttelyn kirjoituspisteet tulevat näkyviin

Vinkki 2: Varaa aikaa jokaiselle paperille

Sinun on totuttava tämän kokeen ajoituspaineisiin. Paperia kohti sallittu aika on:

IB Historia SL

 • Paperi 1–1 tunti
 • Paperi 2–1 tunti 30 minuuttia

IB Historia HL

 • Paperi 1–1 tunti
 • Paperi 2–1 tunti 30 minuuttia
 • Paperi 3–2 tuntia 30 minuuttia

Älä anna itsellesi ylimääräistä aikaa. Jos teet niin, et selvitä tahdistustasi todellisessa kokeessa ja saat todennäköisesti korkeamman pistemäärän kuin sinä testipäivänä. Haluan, että nämä harjoitustestit antavat sinulle tarkan kuvan todellisesta testituloksestasi.

body_Review-1

Stephan Baum / Wikimedia

Vinkki 3: Tarkista virheesi!

Kun olet suorittanut kokeen (paperin 2 loppu SL: lle tai paperin 3 loppu HL: lle), tarkista kaikki virheet. Jos ohitat tämän vaiheen, et opi virheistäsi ja jatkat niiden tekemistä.

Sinun on vietävä vähintään tunti tentin tarkistamiseen. Tiedän, että tämä voi tuntua paljon aikaa, mutta haluat laadukasta harjoittelua. Jos suoritat vain kaksi harjoitustestiä, joissa on yksityiskohtainen tarkastelu, olet paremmin valmistautunut kuin jos otit kuusi testiä ilman tarkistusta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA