Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

body_heartbooks

Tässä artikkelissa käsittelen IB Englantilainen kirjallisuus SL/HL , IB Englanti Kieli ja kirjallisuus SL/HL ja IB Kirjallisuus ja suorituskyky SL tentit. Nämä ovat englanninkielisille A -kielen perusvaihtoehdot.

IB -englanninkielen kokeet ovat esseepohjaisia ​​testejä, jotka edellyttävät joko a) kokeen tekstien analysointia tai b) analyyttisten esseiden kirjoittamista lukukauden aikana lukemiesi kirjojen, runojen ja muun kirjallisuuden perusteella.Se tarkoittaa yksi parhaista tavoista valmistautua tenttiin on aiempien esseiden tarkistaminen nähdäkseen, mitä kirjoittajat tekivät oikein ... ja missä he eksyivät.

Mutta mistä löydät IB Englannin aiemmat paperit, ilmaisia ​​ja maksullisia? Älä huoli: me autamme sinua löytämään aiempia papereita tutkittavaksi ja keskustelemme siitä, kuinka voit hyödyntää näitä aikaisempia papereita opiskeluaikasi aikana.

body_update

Vuoden 2021 IB-tentin muutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19 (koronavirus) -pandemian vuoksi, Toukokuussa 2021 IB-arvioinnissa on kaksi reittiä, tentti ja muu kuin tentti, sen mukaan, minkä koulun valitsee . Pysy ajan tasalla viimeisimmistä tiedoista siitä, mitä tämä tarkoittaa IB-tutkintotodistuksille, IB-luokkien kurssipisteille ja muulle.

body-free-logo

(WBleuse / Wikimedia )

sydämen asema naisen kehossa

Mistä löytää ilmaisia ​​IB Englannin aiempia papereita: Viralliset resurssit

IB on hillinnyt laittomasti ladattuja aiempia papereita viime vuosina, niin monet aiemmat lähteet eivät ole enää saatavilla. IB on kuitenkin ladannut muutaman virallisen aiemman kokeen, joita voit katsella ilmaiseksi verkossa. Alla on linkit IBO: n toimittamiin virallisiin IB English Past Papers -asiakirjoihin.

Koska IBO jakaa ne virallisesti, nämä ovat paperit ja kokeet, joita sinun tulee käyttää lähtökohtana opiskellessasi testiäsi. Realistisen käytännön harjoittamiseksi tarvitset REAL IB English -paperia.

Mistä löytää ilmaisia ​​IB Englannin aikaisempia papereita: epävirallisia resursseja

Kuten aiemmin mainitsimme, IBO on tukahduttanut epävirallisia englantilaisia ​​HL/SL -papereita verkossa. On kuitenkin vielä muutamia paikkoja, joista voit löytää muiden käyttäjien lataamia aiempia papereita.

Yksi suuri varoitus: nämä resurssit ovat käyttämättömiä, mikä tarkoittaa, että paperien laatu on kaikkialla. Käytä näitä resursseja vasta sen jälkeen, kun olet työskennellyt - ja opiskellut! - yllä olevien virallisten asiakirjojen kanssa . Ja tietenkin: älä plagioi ideoita mistä tahansa epävirallisesta lehdestä, jonka löydät!

IBResources.org

Tämän opiskelijoiden johtaman aloitteen avulla käyttäjät voivat lähettää aiempia papereita ja muita opintoresursseja ilmaiseen arkistoon verkossa. Saatavilla on melko vähän ilmaisia ​​englantilaisia ​​SL/HL -papereita sivustolla. Sinun on siirryttävä vähän hankalaan tiedostorajapintaan löytääksesi ne, mutta kun teet sen, sinulla on monia ilmaisia, epävirallisia papereita luettavaksi.

Reddit.comin IBO Subreddit

Kun etsit subredditiä, löydät sen käyttäjän lataamia paperiesimerkkejä englannin IB-tenttiin . Sinun täytyy selata yksittäisiä säikeitä, mutta hieman kyynärpäärasvaa, löydät täältä lisää ilmaisia ​​ja epävirallisia englantilaisia ​​A SL/HL -papereita.

kehon rahaa

Nämä paperit eivät ole ilmaisia ​​... mutta jos etsit korkealaatuisia opintoresursseja yllä olevien virallisten IBO -asiakirjojen lisäksi, ne sopivat laskuun.

yksinkertainen korttipeli kahdelle

Mistä löydän maksettuja IB -englanninkielisiä papereita

Ainoa turvallinen ja luotettava paikka ostaa IB Englannin aikaisempia papereita on IBO: lta osoitteessa Follet IB -kauppa .Ympärillä on paljon huijauksia, joten emme suosittele IB -englantilaisten papereiden ostamista mistään muualta!

IBO myy aikaisempia IB English Literature SL -paperia, IB English Literature HL -paperia, IB English Language and Literature SL -paperia, IB English Language and Literature HL -paperia ja IB Literature and Performance SL -paperia vuodesta 2013 lähtien.

Sivustolla on hieman vaikea navigoida, mutta hakupalkin käyttäminen useita kertoja sai minut sinne, missä halusin lopulta olla.

kasvu-4822683_640

Näin saat kaiken irti aiemmasta paperista

Yksi täydellinen testi vie sinut 3 tuntia SL: lle tai 4 tuntia HL: lle . Jos aiot sijoittaa niin paljon aikaa, sinun on maksimoitava oppimisesi. Voit tehdä tämän noudattamalla näitä sääntöjä.

Sääntö 1: Kasvata kestävyyttäsi

IBO jakoi englannin kokeen kahteen päivään, joten otat yhden esseen joka päivä. Vuodesta 2021 lähtien näin ei enää ole, joten sinun on suoritettava koko tentti yhdellä istunnolla.

Tämä merkitsee sinulle: sinä teet paljon analysoida, kirjoittaa ja ajatella testipäivänä. Se voi olla uuvuttavaa! Varmistaaksesi, että sinulla on energiaa menestyäksesi, aloita henkisen kestävyytesi kehittäminen nyt.

Paras tapa tehdä se on järjestää reaaliaikaisia ​​harjoituksia . Varaa viikonloppuna kolme tai neljä tuntia, jotka sinulla on testipäivänä, ja kirjoita sitten näyteesseitä aiempien lehtien kirjoituskehotusten perusteella. Tämä auttaa sinua saamaan käsityksen siitä, millainen testipäivä tulee olemaan, ja voit optimoida kirjoitusprosessisi, jotta aika ei lopu kesken.

Sääntö 2: Varaa aika itsellesi

Sinun täytyy tottua ajoitukseen. Tässä on sallittu aika:

Englantilainen kirjallisuus SL

 • Paperi 1 (ohjattu tekstianalyysi) - 1 tunti 15 minuuttia
 • Paperi 2 (Vertaileva essee) - 1 tunti 45 minuuttia

Englanninkielinen kirjallisuus HL

 • Paperi 1 (ohjattu tekstianalyysi) - 2 tuntia 15 minuuttia
 • Paperi 2 (Vertaileva essee) - 1 tunti 45 minuuttia
 • Opiskelijat lähettävät myös valmiiksi kirjoitetun esseen, joka on 1200–1500 sanaa pitkä.

Englannin kieli ja kirjallisuus SL

 • Paperi 1 (ohjattu tekstianalyysi) - 1 tunti 15 minuuttia
 • Paperi 2 (Vertaileva essee) - 1 tunti 45 minuuttia

Englannin kieli ja kirjallisuus HL

 • Paperi 1 (ohjattu tekstianalyysi) - 2 tuntia 15 minuuttia
 • Paperi 2 (Vertaileva essee) - 1 tunti 45 minuuttia
 • Opiskelijat lähettävät myös valmiiksi kirjoitetun esseen, joka on 1200–1500 sanaa pitkä.

Kirjallisuus ja suorituskyky SL

 • Luku 1 (Ongelmia romaanin dramatisoinnissa) - 1 tunti 30 minuuttia
 • Paperi 2 (Vertaileva essee) - 1 tunti 30 minuuttia
 • Opiskelijat lähettävät myös esseen, joka analysoi kriittisesti työtä ja kertoo opiskelijan suorituksesta

Varmista, että pidät kiinni tästä tarkasta ajoituksesta. Älä anna itsellesi ylimääräistä aikaa. Muussa tapauksessa et ole valmis varsinaisen testin tahdistamiseen.

korkeakoulut, jotka hyväksyvät 2,8 gpa: n

body_review3

Tutkimus toimintaan / Flickr

Sääntö 3: Tarkista merkintäjärjestelmällä

Kun olet suorittanut koko testin, tarkista vastauksesi. Sinun on tarkistettava oppiaksesi virheistäsi äläkä tee niitä todellisessa testissä. Ja se tarkoittaa, että käsittelet esseesi kriittisellä silmällä.

Käytä tunnin tarkistamiseen. Vaikka tämä saattaa tuntua siltä, ​​että tuhlaat aikaa, jonka voisit käyttää muihin harjoituksiin, se ei ole sitä. Sinun on korostettava harjoituksesi laatua, ei harjoittelun määrää. Otan mieluummin kaksi harjoitustestiä hyvällä tarkastelulla kuin kahdeksan testiä ilman tarkistusta.

Voit myös harkita käytännön esseiden antamista englannin opettajallesi tai muulle pätevälle mentorille tarkistettavaksi. Ne voivat antaa sinulle lisää oivalluksia, jotka auttavat sinua parantamaan analyyttistä ja kirjoitustaitoasi ennen testipäivää!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.