Kaikki saatavilla olevat IB Economics -paperit: ilmainen ja virallinen

body_econ

IB Economics -kokeen suorittaminen on hermoja raastavaa kaikesta huolimatta. Harjoitustestien tekeminen aiempien papereiden kanssa on kuitenkin valtava etu, koska tiedät testin muodon ja olet tottunut testin pituuteen ja tyyliin.

Tässä oppaassa tutustun IB Economics -testimuotoon ja kerron, mistä löytää aiempia papereita, sekä ilmaisia ​​että maksullisia. Annan sinulle myös vinkkejä siitä, kuinka parhaiten käyttää näitä IB Economicsin aikaisempia papereita valmisteluusi.päivitys-1672349_640

mikä merkki on kesäkuu 12

Vuoden 2021 IB-tentin muutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19 (koronavirus) -pandemian vuoksi, Toukokuussa 2021 IB-arvioinnissa on kaksi reittiä, tentti ja muu kuin tentti, sen mukaan, minkä koulun valitsee . Pysy ajan tasalla viimeisimmistä tiedoista siitä, mitä tämä tarkoittaa IB-tutkintotodistuksille, IB-luokkien kurssipisteille ja muulle.

Mistä löydän ilmaisia ​​IB -taloustieteen papereita?

Viime vuosina IBO on tukahduttanut (laittomasti) IBO -myymälän ulkopuolelle ladatut paperit, mikä tarkoittaa, että monet lähteet ilmaisille aikaisemmille papereille ovat kadonneet.

Samaan aikaan, IBO ei ole ladannut ilmaisia ​​näytteitä aikaisempiin Economics -papereihin sen verkkosivusto . (Jos ja kun IBO päättää tarjota ilmaisia ​​IB Economicsin aiempia paperiresursseja saataville, päivitämme tämän artikkelin varmasti.)

Emme ole löytäneet epävirallisia IB Economics -julkaisuja (joita ovat luoneet muut kuin IBO), mutta jos löydät, älä käytä niitä! Ne ovat todennäköisesti hyvin erilaisia ​​kuin todellinen IB Economics -koe, eivätkä ne auta sinua valmistautumisessa.

Emme myöskään suosittele käyttämään mitään, mikä tulee esiin, kun etsit IB -taloustieteen aikaisempia papereita verkossa. Koska IBO ei julkaise näitä resursseja suoraan, ei ole mitään takeita siitä, että ne ovat todellisia aiempia papereita (laittomasti ladattuja). Sen sijaan ne voivat olla epävirallisia aiempia papereita, joita ei ole selvästi merkitty sellaisiksi.

Mistä löydän maksullisia IB -taloustestejä?

Löydät viralliset IB Economics -opintoresurssit, mukaan lukien käytännön kysymykset IB Follett -verkkokauppa . Se ei ole helpoin sivusto navigoida, mutta jos teet haun 'taloustieteen tenttipaperi' tai 'taloustieteen opintosuunnitelma', voit selata käytettävissä olevia opintoresursseja .

mikä merkki on yhteensopiva kalojen kanssa

Yleensä jokainen tenttipaperi ja jokainen arvosana maksaa sinulle 3 dollaria. Kuitenkin viimeisten kolmen vuoden aikana järjestettyjen kokeiden paperit maksavat tällä hetkellä 3,99 dollaria per paperi. Kaikkien paperien ja arvosanojen ostaminen yhdelle testille maksaa noin 18 dollaria.

Kun ostat kaikki IBO -myymälässä tällä hetkellä saatavilla olevat taloustieteen tenttipaperit ja arvosanat, saat lähes 100 dollaria tai yli (SL: lle ja HL: lle), joten suosittelemme vain kahden viimeisimmän täydellisen sarjan hankkimista (tällä hetkellä marraskuussa 2020 ja Marraskuuta 2019). Yhdessä hyvien muistiinpanojen ja opinto -oppaiden kanssa kahden harjoituspaperin pitäisi riittää useimmille opiskelijoille.

Älä kuluta näin paljon!

3 vinkkiä IB Economics Past Papersin tehokkaaseen käyttöön

Jokainen täysi IB Economics -harjoitustesti kestää kolme tuntia SL: llä tai neljä tuntia HL: llä, joten sinun on hyödynnettävä jokaista testiä parhaalla mahdollisella tavalla. Muutamia tärkeitä vinkkejä, jotka kannattaa muistaa harjoitustestejä tehtäessä:

Vinkki 1: Ota paperit 1 ja 2 (ja 3, HL) eri päivinä

IB Economics -testi suoritetaan kahden päivän aikana - jotta saat tarkimman kuvan siitä, miten pärjäät kokeessa, sinun on kirjoitettava harjoituspaperit samalla tavalla.

Älä ota kaikkia papereita peräkkäin. Ota paperi 1 yhtenä päivänä ja paperi (t) 2 (ja 3 HL) toisena päivänä. Tämän todellisen testausaikataulun avulla voit tuntea olosi mukavaksi ja valmistautua todellisiin papereihin.

Vihje 2: Aika jokaiselle paperille täsmälleen

On tärkeää, että pystyt käsittelemään tämän testin ajoituspaineet. Tarkka sallittu aika on:

IB Economics SL

  • IB Economics SL Paperi 1–1 tunti 15 minuuttia

  • IB Economics SL Paperi 2–1 tunti 45 minuuttia

IB Economics HL

miten päästä uciin

Tässä ajassa sinun on suoritettava loppuun:

IB Economics SL

  • SL Paperi 1: Valitse yksi kolmesta kysymyksestä ja vastaa niihin. Jokainen kysymys koostuu kahdesta osasta, osa A: vastaa yhteen kahdesta kysymyksestä (jokaisessa kysymyksessä on useita osia), osio B: vastaa yhteen kahdesta kysymyksestä (jokaisessa kysymyksessä on useita osia)

  • SL Paperi 2: Valitse yksi kolmesta kysymyksestä ja vastaa niihin. Jokainen kysymys koostuu kahdesta osasta, osa A: vastaa yhteen kahdesta kysymyksestä (jokaisessa kysymyksessä on useita osia), osio B: vastaa yhteen kahdesta kysymyksestä (jokaisessa kysymyksessä on useita osia)

IB Economics HL

  • HL Paper 1: Valitse yksi kolmesta kysymyksestä ja vastaa niihin. Jokainen kysymys koostuu kahdesta osasta, osa A: vastaa yhteen kahdesta kysymyksestä (jokaisessa kysymyksessä on useita osia), osio B: vastaa yhteen kahdesta kysymyksestä (jokaisessa kysymyksessä on useita osia)

  • HL Paper 2: Valitse yksi kolmesta kysymyksestä ja vastaa niihin. Jokainen kysymys koostuu kahdesta osasta, osa A: vastaa yhteen kahdesta kysymyksestä (jokaisessa kysymyksessä on useita osia), osio B: vastaa yhteen kahdesta kysymyksestä (jokaisessa kysymyksessä on useita osia)

  • HL Paper 3: vastaa kahteen pakolliseen kysymykseen (huomaa, että tämä on täysin erilainen kuin HL Paper 3: n edellinen muoto! Jokaiseen kysymykseen liittyy kuitenkin useita osia)

    nestemäärän alijäämän hoitosuunnitelma

Älä anna itsesi minkä tahansa ylimääräistä aikaa harjoittelussa. Jos annat itsellesi lisäaikaa, et ymmärrä tahdistustasi. Haluan, että nämä harjoitustestit ovat realistisia ennusteita pisteistäsi.

body_review2

Mysid / Wikimedia

Vinkki 3: Tarkista vastauksesi!

Kun olet suorittanut täydellisen testin (paperin 2 loppu SL: lle tai paperin 3 loppu HL: lle), tarkista jokainen virhe. Jos ohitat tämän, et opi virheistäsi ja saat samat kysymykset väärin.

Käytä harjoitustestin pisteytystä vähintään tunnin ajan. Tämä on vähän aikaa, mutta sinun tulisi korostaa harjoittelun laatua harjoittelun määrän sijasta. On parempi ottaa kaksi aiempaa artikkelia yksityiskohtaisella tarkastelulla kuin neljä aiempaa paperia, joilla ei ole tarkastelua.

body-whats-next-stars

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.