Jokainen saatavilla oleva IB Biology -paperi: ilmainen ja virallinen

body_ibbiologypapersintro.jpeg

Kun otat IB Biology SL- tai HL -kokeen, olet todennäköisesti stressaantunut kaikesta huolimatta. Mutta kun olet nähnyt aiemman paperin etukäteen, siitä tulee valtava etu: tiedät testin muodon kylmänä ja totuttelet testin pituuteen ja tyyliin.

Tässä artikkelissa tutustumme tenttiformaattiin paljastamalla IB -biologian aiemmat paperit. Jaamme myös strategioita siitä, kuinka parhaiten käyttää näitä IB Biology -testejä omaan tenttiin valmistautumiseen.

body_update

Vuoden 2021 IB-tentin muutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19 (koronavirus) -pandemian vuoksi, Toukokuussa 2021 IB-arvioinnissa on kaksi reittiä, tentti ja muu kuin tentti, sen mukaan, minkä koulun valitsee . Pysy ajan tasalla viimeisimmistä tiedoista siitä, mitä tämä tarkoittaa IB-tutkintotodistuksille, IB-luokkien kurssipisteille ja muulle.

Mistä löytää ilmaisia ​​aiempia papereita?

Viime vuosina IBO on saanut kovan tuloksen aikaisempien lehtien laittomista latauksista, minkä seurauksena monet lähteet eivät ole enää saatavilla.

Valitettavasti IBO ei ole vielä toimittanut maksuttomia näytebiologisia papereita (SL tai HL) sen verkkosivusto (vaikka päivitämme tämän artikkelin varmasti, jos ja milloin näin tapahtuu). Tästä syystä, vaikka saatat löytää joitakin tuloksia, jos etsit verkosta aiempia IB Biology -papereita, on vaikea tietää, ovatko ne todellisia menneitä papereita (laittomasti ladattuja) vai epävirallisia (opiskelijat ovat luoneet tyhjästä harjoituksia varten).

Sinun pitäisi olla varovainen kaikista epävirallisista IB Biology -papereista, joita löydät. Emme suosittele niiden käyttöä, koska ne voivat olla hyvin erilaisia ​​kuin todellinen IB -biologian tentti.

body_ibbiofree.jpeg

Mistä löydän maksullisia testejä

Follet IB -kauppa myy digitaalisia versioita IB Biology SL: n aiemmista papereista ja IB Biology HL: n aikaisemmista papereista vuosina 2015–2020. Tämä on ainoa turvallinen paikka ladata IB Biology -paperit.

Jokainen paperi ja jokainen merkintä maksaa 3,99 dollaria yksi täysi tentti (mukaan lukien paperi 1, paperi 2, paperi 3 ja arvojärjestelmät) maksaa sinulle noin 24 dollaria.

Kaikkien aikaisempien paperien ja merkkijärjestelmien ostaminen on kallista, joten suosittelemme vain yhden tai kahden viimeisimmän täydellisen menneisyyden paperin ostamista. Nämä testit ovat kaikkein samanlaisia ​​kuin testattavat. Lisäksi useimmille opiskelijoille kaksi testiä riittää harjoitukseksi.

body_ibbiopaid.jpeg

3 vinkkiä IB Biology Past Papersin tehokkaaseen käyttöön

Jokainen IB Biology -harjoitustesti kestää 3 tuntia SL: llä tai 4,5 tuntia HL: llä, joten on tärkeää, että saat parhaan hyödyn jokaisesta testistä (koska sinulla ei todennäköisesti ole aikaa monille niistä). Tässä on tärkeitä strategioita, jotka kannattaa pitää mielessä testejä suoritettaessa:

body_ibbiopractice.jpeg

#1: Ota paperit 1 ja 2 kerrallaan, jos mahdollista

IB Biology SL- ja IB Biology HL -paperit 1 ja 2 annetaan peräkkäin, pakottaen sinut kirjoittamaan kaksi tuntia SL: lle ja kolme tuntia ja 15 minuuttia HL: lle. Sinun on kehitettävä kestävyyttä, jotta et tee huolimattomia virheitä, kun olet uupunut paperin lopussa 2.

Kun teet IB Biology -harjoitustentin yhdellä istunnolla, saat kestävyyttä todellisille papereille. Jos aikataulussasi ei ole aikaa kahden tai kolmen tunnin 15 minuutin istuntoon, paperien jakaminen muutaman päivän ajan on hyvä. Varmista vain, että noudatat seuraavaa sääntöä:

#2: Pidä tiukka ajoitus jokaisella paperilla ajastimella

se on elintärkeää että totut IB Biology -paperien ajoituspaineisiin. Tässä on kullekin paperille varattu aika:

IB Biology SL

 • IB Biology SL Paper 1-45 minuuttia
 • IB Biology SL Paper 2–1 tunti 15 minuuttia
 • IB Biology SL -paperi 3–1 tunti

IB Biology HL

 • IB Biology HL Paper 1-1 tunti
 • IB Biology HL Paper 2–2 tuntia 15 minuuttia
 • IB Biology HL Paper 3–1 tunti 15 minuuttia

Tässä ajassa sinun on suoritettava loppuun:

IB Biology SL

 • SL Paperi 1: 30 monivalintakysymystä
 • SL -kirja 2: 4 lyhyttä vastausta ja 1 esseekysymys (voit valita kolmesta vaihtoehdosta)
 • SL Paperi 3: 6 lyhyttä vastauskysymystä, joissa kussakin voi olla 2-5 osaa

IB Biology HL

 • HL Paper 1: 40 monivalintakysymystä
 • HL Paper 2: 4 lyhyttä vastauskysymystä, joista jokaisella voi olla 3-10 osaa ja 2 esseekysymystä (voit valita 4 vaihtoehdosta)
 • HL -paperi 3: 7 tai enemmän lyhyitä vastauksia ja esseekysymyksiä (vaihtelee luokassa käsiteltyjen vaihtoehtojen mukaan).

Älä anna itsellesi edes kahta ylimääräistä minuuttia harjoituksen aikana —Tämän avulla voit vastata useampiin kysymyksiin ja parantaa IB -tentituloksiasi merkittävästi. Haluat käyttää näitä harjoitustestejä luotettavina indikaattoreina todellisesta IB Biology -tuloksestasi, ei keinona parantaa väärin edistymistunnettasi.

body_ibbiostudy-1.jpeg

#3: Tarkista vastauksesi käytännön kokeesta

Jokaisen harjoitustestin lopussa muista tarkistaa kaikki tekemäsi virheet ja kaikki kysymykset, joista olet epävarma. Jos ohitat tämän vaiheen prosessissa, et opi virheistäsi ja jatkat niiden tekemistä seuraavissa testeissä.

Sinun pitäisi käytä vähintään 1,5 tuntia jokaisen täydellisen harjoitustestin tarkistamiseen. Tämä voi tuntua paljon aikaa, mutta korosta oppimisen laatua oppimisen määrän sijasta. Haluaisin mieluummin, että otat kaksi tenttiä yksityiskohtaisella tarkistuksella kuin viisi tenttiä ilman tarkistusta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.