Jokainen Great Gatsby -elokuva, verrattuna: 2013, 1974, 1949

main_gatsbycover.jpg

Jos olet katsonut ylös Suuri Gatsby elokuva, olet todennäköisesti ymmärtänyt, että niitä on enemmän kuin yksi. Siis kumpi Suuri Gatsby elokuvia, jotka sinun pitäisi katsoa? Mietitkö, voitko jättää kirjan lukemisen väliin?

Meillä on täydellinen opas jokaiseen Kultahattu elokuvasovituksia sekä neuvoja elokuvista kirjoittamiseen!

Suuri Gatsby Elokuvat 101

Gatsby on tehnyt neljä elokuvasovitusta, joista kaksi on erityisen suuren budjetin tunnettuja elokuvia: vuoden 1974 versio Robert Redfordin pääosassa ja vuoden 2013 elokuva Leonardo DiCaprion kanssa. Myös mykkäelokuvasovitus tehtiin vuonna 1926, vain vuosi romaanin ilmestymisen jälkeen, mutta tämä elokuva on kadonnut, vain minuutin traileri joka selviää olemassaolostaan.

Jotkut elokuvasovitusten elementit ovat vaikuttaneet voimakkaasti ihmisten näkemykseen ja ymmärrykseen romaanista, mutta ei ole yhtä 'parasta' Kultahattu elokuva tai yksi paras Kultahattu näyttelijä tai jopa yksi elokuva, joka on täysin vanginnut romaanin hengen . (Vertaa tätä Tappaa Mockingbird , jossa on vain yksi merkittävä elokuvasovitus, jota monet pitävät paitsi kirjan arvoisena myös yhtenä kaikkien aikojen parhaista elokuvista.)

Joten selvyyden vuoksi: ei mikään Kultahattu Elokuvat voivat korvata romaanin lukemisen . Eikä ole edes yhtä ilmeistä vaihtoehtoa parhaaseen katseluun!

Kuitenkin yhden (tai jos olet kunnianhimoinen, kaikkien!) Katsominen kirjan lukemisen lisäksi voi auttaa sinua visualisoimaan hahmot, tunnistamaan Gatsbyn juhlien suurenmoisuuden ja arvostamaan joitakin kirjan suurempia teemoja . Tässä on muutamia etuja ja haittoja katsomassa a Kultahattu elokuva.

Katselun edut Kultahattu Elokuvat

Mahtavia esityksiä. Vaikka se on levinnyt neljään eri elokuvaan, jokainen päähenkilö Gatsby saa ainakin yhden tähtiesityksen Alan Laddin Jay Gatsbystä Sam Waterstonin Nick Carrawayyn Elizabeth Debickin Jordaniin. Näyttelijöiden katseleminen herättää nämä hahmot elämään voi auttaa sinua arvostamaan näiden hahmojen parhaita linjoja, motiiveja ja tuloksia. Tämä voi puolestaan ​​auttaa sinua kirjoittamaan parempia esseitä aiheesta Suuri Gatsby !

Upeat grafiikat. Gatsby on usein ylistetty sen selkeästä, kuvaavasta kirjoituksesta, mutta voi olla mukavaa nähdä elokuvantekijän näkemys esimerkiksi yhdestä Jay Gatsbyn tuhlaavista juhlista sen sijaan, että vain kuvittelisi päässään orkesteria, juomia ja juhlia. Sen lisäksi, että tämä auttaa sinua arvostamaan 1920-luvun uskomatonta dekadenssia ja erityisesti romaanin varakkaita hahmoja, se voi myös auttaa sinua arvostamaan visuaalista yksityiskohtaa, jonka olet ehkä unohtanut kirjan ensimmäisessä lukemisessa.

Avainlinjojen arvostus. Kun luet kirjaa itsellesi, saatat joskus löytää itsesi ohittavan jonon tai osan yli, joka todella sisältää todella tärkeän vuoropuhelun tai kuvauksen. Elokuvasovituksen katsominen ja käsikirjoittajan mukauttamien ja korostamien linjojen kuuleminen voi auttaa sinua saamaan ja arvostamaan joitain Gatsby tunnetuimpia lauseita.

body_luxury.jpg Joskus kuva on todellakin tuhannen sanan arvoinen.

Syitä välttää näiden elokuvien katsomista

Ajan sitoutuminen

Sinun täytyy budjetoida vähintään puolitoista tuntia, mutta todennäköisesti enemmän, jos haluat katsella Gatsby elokuva. Kunkin elokuvan kesto on seuraava:

sanan määritelmä
  • Vuoden 1949 versio - 91 minuuttia
  • Vuoden 1974 versio - 149 minuuttia
  • 2000-versio - 90 minuuttia
  • Vuoden 2013 versio - 142 minuuttia

Erityisesti uskomattoman kiireisten aikataulujen vuoksi, joita monilla opiskelijoilla on nykyään, voi olla vaikeaa löytää aikaa käyttää kaksi ja puoli tuntia katseluajan katseluun Gatsby elokuvan lisäksi aikaa, joka kuluu kirjan lukemiseen.

Muista myös, että kirja on suhteellisen lyhyt - sellaisen elokuvan katsomiseen kuluva aika, jonka voit helposti lukea vähintään puolet kirjasta.

Epätarkkuuksia ja poikkeamia romaanista

Ilmeisesti mikään elokuva ei voi täydellisesti mukauttaa kirjaa, joten kaikkea pienistä yksityiskohdista (kuten Daisyn hiusväri) suuriin juonitapahtumiin (kuten Tom räikeästi kertoo Georgeille, että Gatsby on tappaja vuoden 2013 elokuvassa) voidaan muuttaa. Tämä voi olla ongelma, jos sekoitat tehtävää tehdessäsi vain yhdessä elokuvassa esiintyneen kohtauksen johonkin kirjasta.

Virheellinen johtajan visio Fitzgerald'sista

Minkä tahansa elokuvan kanssa ohjaajalla (yhdessä käsikirjoittajan, elokuvaajan, näyttelijöiden ja muun miehistön kanssa) on tietty versio tai viesti, jonka hän herättää eloon. Tämä voi muuttua hieman monimutkaiseksi kirjan muokkaamisessa, koska kirja - erityisesti yhtä rikas ja kerroksellinen kuin Gatsby - voi sisältää erilaisia ​​viestejä ja teemoja, mutta ohjaaja voi halutessaan korostaa vain yhden tai kaksi.

Lyhyenä esimerkkinä vuoden 1949 elokuva korostaa Gatsbyn rikollisyrityksiä ja voi melkein lukea kuin moraalitarina. Mutta vuoden 2013 elokuva asettaa Gatsbyn ja Daisyn epäonnistuneen rakkaussuhteen eteen ja keskelle.

Mahdollinen ongelma tässä on se Jos katsot vain yhtä elokuvaa ja ohitat kirjan, voit jättää kokonaan huomiotta suuremman teeman että kirja osoittaa selvästi, kuten amerikkalaisen unelman väärä toivo, kiistanalaisia ​​rodunsuhteita 1920 -luvulla tai kyvyttömyyttä todella saada takaisin menneisyyttä. Lyhyesti sanottuna varmista, että ymmärrät, että vaikka elokuvan on keskityttävä vain yhteen tai kahteen teemaan, jotta se olisi johdonmukainen, kirja voi esittää paljon enemmän, ja sinun on ehdottomasti luettava Gatsby, jotta ymmärrät eri aiheet, joita se koskee.

Nämä edut ja haitat mielessäsi voit lukea lisää jokaisesta elokuvasovituksesta ja päättää, haluatko katsoa yhden (vai kaikki!).

Yhteenvetojen jälkeen annamme neuvoja elokuvien kirjoittamiseen, mikä on yhä yleisempi tehtävä englannin/kielen taiteen tunneilla!

Suuri Gatsby (1949)

elokuu20199.jpg

Ensimmäinen suuri mukautus Suuri G. atsby tuli vuonna 1949, juuri kun kirjasta tuli suosittu (mutta ennen kuin se oli todella asettunut klassiseksi amerikkalaiseksi romaaniksi). Joten tämä Paramount Picturesin tekemä elokuva ei ole kovin suuri budjetti, ja se luottaa pääasiassa Alan Laddin tähdellä Gatsbyna elokuvan myymiseen.

Ehkä studio oli oikeassa nojata Laddiin, koska se käy ilmi Laddin esitys on tämän katsomisen arvoinen sopeutumisen tärkein osa . Hän tuo uskomattoman kerroksellisen esityksen Gatsbysta esityksessä, joka on valitettavasti paljon parempi kuin hänen ympärillään oleva elokuva.

Tämä elokuva ei ole yhtä tarkka kirjan juonille kuin myöhemmät muunnokset - se keskittyy enemmän Gatsbyn rikollisiin yrityksiin, tekee Jordanista merkittävämmän ja päättyy Nickin ja Jordanian naimisiin. Se on myös pienempi budjetti kuin myöhemmät tuotannot ja on enemmän film noir fiilistä .

Lisäksi muut näyttelijät, erityisesti Betty Field Daisyna, eivät ole läheskään yhtä hyviä kuin pääosassa, mikä tekee näyttelijöistä heikompia kuin myöhemmät tuotannot. (Vaikka Shelley Winters on fantastinen kuin Myrtle.)

Tätä elokuvaa on myös vaikeampi löytää, koska se on vanhempi eikä ole helposti saatavilla suoratoistopalveluissa, kuten Netflixissä. Paras vaihtoehto olisi katsella muutamia leikkeitä YouTubessa, jäljittää DVD -kopio paikallisesta kirjastosta tai ostaa se Amazonista.

Pohjimmiltaan tämä elokuva kannattaa löytää, jos haluat erinomaisen visualisoinnin Gatsbysta itsestään, mutta et ole niin huolissasi ympäröivästä tuotannosta tai muista hahmoista ja/tai pidät vanhoista elokuvista ja film noirista. Mutta useimmille opiskelijoille yksi myöhemmistä mukautuksista on todennäköisesti parempi valinta.

Suuri Gatsby (1974)

elokuva_gatsby1974.jpg

Vuoden 1974 versio Suuri Gatsby (joskus kutsutaan nimellä 'Robert Redford Kultahattu ') oli Hollywoodin toinen yritys muokata romaania, ja kaikki osapuolet tekivät kaiken kaikkiaan paljon enemmän töitä kirjan oikeellisuuden eteen. Sillä oli todella suuri budjetti, se toi Francis Ford Coppolan mukauttamaan käsikirjoitusta ja näytteli suuria näyttelijöitä, kuten Robert Redford ja Mia Farrow. Puvut ja setit ovat hämmästyttäviä.

Jotkut kriitikot kuitenkin huomauttivat kalliit maisemat vievät jonkin verran pois kirjan aitoudesta —Esimerkiksi Daisyn ja Gatsbyn yhdistymispaikassa sää on aurinkoinen sateisen sijasta, luultavasti siksi, että sade olisi pilannut puvut.

Näistä virheistä huolimatta Coppolan käsikirjoitus on paljon uskollisempi kirjan juonelle kuin vuoden 1949 versio. Elokuva ei kuitenkaan kanavoi romaanin energiaa ja intohimoa, joten se voi romahtaa tai jopa tylsistyä.

Redford sai vaihtelevia arvosteluja hänen suorituksensa puolesta. Hän tekee kaksi hahmoa-tyylikäs Jay Gatsby ja kova Jay Gatz-joista jotkut arvostelijat pitävät ja toiset pitävät hieman raskaana. (Mielestäni se on paljon vähemmän hienovarainen kuin Laddin esitys.)

Sam Waterston on loistava Nick Carrawayna . Hän vangitsee paljon Nickin naiivisuutta ja optimismia, mutta hänelle ei anneta niin paljon tekemistä kuin hahmon uusimpiin versioihin. Mia Farrow'n esittämä Daisy on tullut kulttuurimme kuvaksi tästä hahmosta, huolimatta hänen vaaleista hiuksistaan ​​ja haurasta. (Kirjassa Daisy kuvataan olevan tummat hiukset, ja sen oli tarkoitus muistuttaa Ginevra Kingiä ja Zelda Sayreä.)

Kaiken kaikkiaan tämä on enimmäkseen uskollinen mukautus kirjasta, jossa on kauniita settejä, pukuja ja hyviä esityksiä. Varsinkin verrattuna räikeämpään 2013 -versioon, tämä on luultavasti lähin elokuva, joka meillä on sivulta näytölle Gatsby . Haittapuoli on, että se on jonkin verran vähän energiaa, eikä siinä ole paljon romaanin vetoketjua .

Tämä versio on saatavana Netflix -suoratoistona, joten jos sinulla on Netflix -tili, se on todella helppo katsella.

Suuri Gatsby (2000)

body_gatsby2000.jpg

Tämä elokuva on kohtuullisen tarkka, mutta sen lyhyemmän suoritusajan vuoksi juonessa on joitain leikkauksia. Siinä on myös muutamia outoja lisäyksiä, kuten Daisy keksi nimen 'Gatsby' Gatsbyn sijaan.

Paul Ruddia Carrawayna ja Mira Sorvinoa Daisyna pidettiin enimmäkseen hyvinä valintavaihtoehtoina, mutta Gatsby täällä (Toby Stephens) ei ollut loistava - melko eloton ja innostumaton. En myöskään rakastanut Jordaniaa, varsinkin verrattuna Elizabeth Debickin Jordaniin vuoden 2013 elokuvassa. Heather Goldenhershin Myrtle on myös mielenkiintoinen otos - hän on lempeämpi ja säälittävämpi kuin muut Myrtles (erityisesti Shelley Winters ja Isla Fisher), mikä on hieman outoa, mutta mielestäni se tekee sympaattisemmasta luonteesta.

Tällä elokuvalla on myös paljon alhaisemmat tuotantoarvot koska se on tehty televisiota varten, joten siinä ei ole Redford- tai Luhrmann -elokuvien eskapistista tunnelmaa. (Juhlakohtaukset ovat erityisen niukat.)

Haluaisin katsoa tämän, jos haluat elokuvan, joka on enimmäkseen tarkka kirjaan ja joka myös etenee nopeammin, koska sen kesto on lyhyempi. Se on myös hyvä valinta, jos haluat nähdä hienoja luonnoksia Nickistä ja Daisystä.

Opettajat, tämä saattaa olla hyvä valinta, jos haluatte näyttää elokuvasta version luokassa, mutta teillä ei ole kaksi ja puoli tuntia aikaa käyttää vuosien 1974 tai 2013 versioita.

Suuri Gatsby (2013)

body_gatsby2013.jpg

Tämä on todennäköisesti Gatsby elokuva, jonka tunnet eniten. Ohjaus Baz Luhrmann, tämä Gatsby hänellä on silmiinpistävää grafiikkaa, tanssikohtauksia, suurta energiaa ja suuria tuotantoarvoja, joista hänen elokuvansa tunnetaan. Toisin sanoen, Tässä vuoden 2013 sopeutumisessa on kaikki energia ja innostus, kun kaksi edellistä mukautusta puuttuivat .

Täällä on kuitenkin melko suuria tontin poikkeamia. Esimerkiksi elokuvassa on täysin erilainen kehys - Nick on katkera, institutionalisoitu alkoholisti, joka katsoo taaksepäin Gatsbyn kanssa viettämäänsä kestoa, eikä vain järkyttynyt entinen joukkovelkakirjamyyjä kuten romaanissa. Lisäksi Tom Buchanan on paljon avoimemmin ilkeä, koska näemme hänen suoraan kertovan Georgelle, että Gatsby oli tappaja ja mies nukkui Myrtlen kanssa.

Suuri osa kuvista on myös ylhäällä. Esimerkiksi kohtaus luvussa 1, jossa Daisy ja Jordan esitetään, makaa valkoisissa mekoissa ja valkoiset verhot puhaltaa heidän ympärilleen, on tehty uskollisesti mutta hienovaraisesti vuosina 1974 ja 2000. Mutta Luhrmann -elokuvassa CGI -verhot ulottuvat huoneen poikki, ja Daisy ja Jordan nauravat 15 sekuntia, kun Tobey Maguiren Nick katsoo hämmentyneenä.

Huolimatta juonen hajautuksista ja toisinaan raskaista kuvista, monet ylistivät Leo DiCaprion ja Carey Mulliganin vuoroja Gatsbynä ja Daisyna. Jordan, jota esittää Elizabeth Debicki, on myös fantastinen - epäilemättä paras elokuvassa tähän mennessä . Sen sijaan, että Debickin Jordan hämärtyisi kohtausten taustalle, hän on energinen ja sitoutunut elävöittämään kaikki kohtaukset, joissa hän on.

Vuoden 2013 elokuva on hyvä katsella, jos haluat erityisen voimakkaan version Jazz-ajan ylellisyydestä ja olet utelias romaanin taiteellisemmasta sovituksesta.

Vertaamalla Kultahattu Elokuvia romaaniin

Yksi yhä suositumpi tehtävä Suuri Gatsby on verrata kirjaa yhteen elokuvasovituksista. Tämä voi olla hauska tehtävä työskennellä, koska saat kirjoittaa sekä kirjasta että elokuvaversiosta Gatsby . Mutta jotkut opiskelijat kamppailevat sen kanssa, koska voi olla hankalaa sisällyttää sekä kirjan että elokuvan analyysi paperillesi.

Tässä on joitain ammattilaisten vinkkejä tällaisen esseen rakentamiseen.

Kerro yleinen argumentti tai pointti, jonka yrität todistaa, ja tee siitä hallittavissa! Älä yritä verrata koko elokuvaa koko kirjaan. Lähennä sen sijaan tiettyä näkökohtaa, kuten vertaamalla kirjan Daisy Buchanania elokuvan Daisyyn, tai katso vain muutamia symboleja. Jos sinua esimerkiksi pyydetään kirjoittamaan siitä, miten symboleja mukautetaan elokuvassa, älä käy läpi kaikkia symboleja, joita voit ajatella. Sen sijaan voit keskittyä paperiisi vihreään valoon tai tohtori T.J. Eckleburg, ja katso todella valitsemasi symbolia yksityiskohtaisesti.

Varmuuskopioi argumenttisi käyttämällä tiettyjä viivoja, kohtauksia tai otoksia. Englannin tunneillasi olet luultavasti oppinut käyttämään kirjan todisteita todisteiksi esseillesi. On käynyt ilmi, että voit tehdä saman elokuvien kanssa! Vielä parempi, sinulla on laajempi valikoima todisteita, joista valita.

Voit puhua elokuvan tietystä otoksesta ja sen koostumuksesta (periaatteessa missä näyttelijät ja esineet on järjestetty kuvaan). Voit myös puhua käsikirjoituksen riveistä tai kohtausten järjestyksestä. Muista vain osoittaa konkreettisia todisteita! (Älä sano: Carey Mulliganin Daisy on lentävä. Sano: Carey Mulliganin esitys flashback -kohtauksessa osoittaa enemmän raakaa, voimakasta tunnetta kuin kirjassa ilmenee, paljastaen Baz Luhrmannin taipumuksen piirtää tunteita.)

Älä tee vain luetteloa juonieroista kirjan ja elokuvan välillä. Pelkkä juonieroiden luetteloiminen ei salli sinun tehdä syvää analyysiä ohjaajan näkemyksestä elokuvasta ja siitä, miten se eroaa romaanista.

Esimerkki elokuvan esseestä

Katsotaanpa lyhyenä esimerkkinä, kuinka yksi Gatsbyn tunnetuimmista symboleista, vihreä valo Buchanansin telakan päässä, esitetään kahdessa elokuvassa ja mitä se osoittaa ohjaajien visioista.

Vuoden 1974 elokuvassa vihreä valo on hyvin yksinkertaisesti sulatettu - se on kirjaimellisesti pieni vihreä valo Tomin ja Daisyn telakan lopussa:

body_1974greenlight.jpg

Ohjaaja Jack Clayton ei viivy siitä, ja elokuvan lopussa saat vain pienen vilauksen siitä, ennen kuin lopullinen haalistuu mustaksi. Väitän, että sen merkitys on aliarvioitu jopa enemmän kuin romaanissa. Vihreän valon kohtelu toistaa, miten Clayton pyrkii romaanin hienovaraiseen, jopa tyylikkääseen käsittelyyn keskittymällä hahmojen vuorovaikutukseen symbolismin sijasta.

Mutta vuoden 2013 elokuvassa vihreä valo näkyy usein, ja Luhrmann käyttää CGI: tä ja äänitehosteita korostaakseen sen merkitystä (katso miten sitä käytetään viimeisessä kohtauksessa ). Luhrmannin ylikuormitettu vihreä valo osoittaa, kuinka hän korostaa voimakkaasti romaanin kuuluisimpia grafiikoita , pyrkien tuomaan romaanin kuvan esiin. Valitettavasti tämä tulee joidenkin luonnesuhteiden ja kirjan juonen uskollisuuden kustannuksella.

Tämä on vasta alkua, mikä voisi olla pidempi analyysi elokuvien symboleista, mutta voit nähdä, kuinka jopa yhden symbolin zoomaaminen voi antaa sinulle melko vähän puhetta.

Muut merkittävät elokuvat

Jos olet todella kiinnostunut kaikista asioista F.Scott Fitzgerald, voit myös harkita näiden kolmen elokuvan katsomista huvin vuoksi:

psat -pisteiden 2017 kansallisten ansioiden raja
  • G , joka julkaistiin vuonna 2002 ja on löysä mukautus Gatsby . Elokuvassa Gatsby on Summer G, hip-hop-moguli, joka yrittää voittaa elämänsä rakkauden Sky. Elokuva avattiin yleensä huonoille arvosteluille, mutta et voi kieltää, että se on todella luova ote Gatsbylle, ja se on kerännyt pienen mutta uskollisen seuraajan verkossa.
  • Keskiyö Pariisissa näyttää lyhyesti Scottin ja Zelda Fitzgeraldin Pariisissa olonsa aikana, Tom Tom Hiddlestonin ja Allison Pillin esittämänä. Tämä on hauska, joskin kuvitteellinen, vilkaisu F. Scottin elämään hänen kirjoittaessaan Gatsby .
  • Benjamin Buttonin utelias tapaus , tuore elokuva Brad Pittin pääosassa, perustuu F. Scott Fitzgeraldin novelliin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.