Jokainen AP World History Practice -testi saatavilla

main_globe-2.jpg

Tarvitsetko ilmaisia ​​resursseja, jotka auttavat sinua valmistautumaan AP World History -kokeeseen? Tämä täydellinen AP -maailmanhistorian käytännön testien kokoelma tarjoaa tonnia linkkejä ilmaisiin monivalintakysymyksiin, vapaan vastauksen kysymyksiin ja jopa täyspitkä harjoitustesti. Lue, miten voit käyttää näitä resursseja ja saada linkkejä satoihin AP World History -harjoituskysymyksiin.

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istunnona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Tärkeä huomautus viimeaikaisesta AP World History -versiosta

Koska AP World History -testiä on viime vuosina tarkistettu laajasti, etenkin lukuvuodelle 2019-2020 (sen nimi on nyt World History: Modern ja keskittyy yksinomaan paljon lyhyempään aikaan: 1200 CE nykypäivään), valitettavasti siihen ei ole saatavilla monia päivitettyjä harjoitusresursseja - virallisia tai epävirallisia .

horoskooppi 14.5

Lukuun ottamatta testatun sisällön laajuutta, itse kokeen muoto on kuitenkin pysynyt suhteellisen vakaana vuodesta 2018 lähtien. Sinun tarvitsee siis vain välttää ajanjaksoja koskevia kysymyksiä ennen vuosi 1200 eaa. Tämä uusi, tiukempi keskittyminen AP World History -kurssille voimme vain toivoa, että testi on paljon helpompi kuin viime vuosina !

Olemme ilmoittaneet kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää harjoitusresurssien käytöstä testin tarkistusten valossa.

Kuinka käyttää näitä AP World History Practice Resources -resursseja

Yksinkertaisimmalla tasolla käytät seuraavia AP World History -resursseja perehtyäksesi testin muotoon ja tuntemukseen sekä varmistaaksesi, että tiedät kokeen onnistumisen edellyttämän sisällön.

Maailmanhistoriaa varten on saatavilla kaksi päätyyppiä harjoitusresursseja:

  • Kollegion hallituksen viralliset harjoitusresurssit
  • Epäviralliset harjoitusresurssit

Viralliset resurssit ovat kaikkein samanlaisia ​​kuin varsinainen AP -tentti (mikä on järkevää, koska College Board on se, joka kirjoittaa testin!). Käytät niitä ensisijaisesti varmistaaksesi, että olet tyytyväinen testimuotoon ja kysymystyyliin.

Epävirallisia resursseja on kuitenkin paljon enemmän. Linkittämämme monivalintakysymykset tulevat kahdesta pääpaikasta: oppikirjasivustoista ja opintosivustoista. Vaikka nämä resurssit ovat korkealaatuisia, ne eivät ole aivan kuten AP -testi. Jotkut kysymykset ovat helpompia ja toiset paljon vaikeampia. Joissakin osioissa on oikeita/vääriä kysymyksiä, joihin on yhdistetty monivalintakysymyksiä, vaikka AP-testissä on vain monivalintakysymyksiä.

Epäviralliset resurssit voivat olla erittäin hyödyllisiä opiskeluun, etenkin sisällön oppimiseen, mutta Viralliset resurssit antavat sinulle lopulta tarkimman tunteen siitä, millainen AP World History -testi todella on .

Alla käymme läpi virallisia College Board -resursseja AP World History -kokeeseen ja niiden käyttöön. Esittelemme sen jälkeen joitain parhaista epävirallisista resursseista.

AP: n maailmanhistorian kokeen viralliset resurssit

AP World History -kokeessa on kahdenlaisia ​​virallisia College Board -resursseja:

  • Monivalinta kysymykset
  • Vapaa vastaus kysymyksiin

Valitettavasti AP World History -kokeen uusimpaan versioon ei ole täyspitkää virallista harjoitustestiä (joka alkaa vuoden 2020 hallinnosta). Eli voit käyttää Tämä virallinen käytännön testi vuodesta 2017 hioa kokeen suorittamistaitojasi ja saada tuntumaa koko tentin muodosta (joka ei ole muuttunut viime vuosina).

kuinka monta litraa litraa

Jotta testin sisältö vastaisi paremmin nykyisen kokeen sisältöä, haluat ohittaa kysymykset, jotka liittyvät mihin tahansa ajanjaksoon ennen 1200 eaa ; tämä tarkoittaa kuitenkin, että se ei enää toimi täyspitkänä tenttinä. Toisin sanoen, olet käytännössä repimässä tämän testin käytännön kysymyksiin. Joten pidä tämä mielessä!

Tämän harjoitustestin lisäksi ei ole saatavilla täyspitkiä virallisia AP World History -testejä. Mutta siellä ovat joitakin resursseja, joita voit käyttää käytännön kysymyksiin, joita esittelemme alla.

Virallinen AP: n maailmanhistorian monivalinta- ja lyhyen vastauksen kysymykset

Maailmanhistorian virallisia monivalintakysymyksiä ja lyhyitä vastauksia koskevia kysymyksiä voi käyttää neljässä lähteessä:

  • AP -kurssin ja tentin kuvaus : Sisältää 15 monivalintakysymystä ja yksi lyhyt vastaus , kaikki päivitetty kokeen uusimpaan versioon.

  • AP Luokkahuone : Uusi ja innovatiivinen työkalu, jonka avulla AP -opettajasi voi antaa sinulle paljon virallisia käytännön kysymyksiä AP World History -kokeeseen.

  • 2017-18 AP-kurssin ja tentin kuvaus : Vanhempi opas, joka sisältää täydellinen harjoitustesti, jossa on 55 monivalintakysymystä ja neljä lyhyttä vastausta . Tämän kokeen muoto on sama kuin uuden vuoden 2020 testin; Ainoa ero on AP World History -sisällön laajuudessa (tämä tentti kattaa tuhansien vuosien historian). Ota huomioon, että tämä on sama käytännön testi kuin yllä linkitetty vuoden 2017 tentti .

  • 2011-12 AP-kurssin ja tentin kuvaus : Vielä vanhempi AP -opas, joka sisältää 30 monivalintakysymystä, mutta ei lyhyitä vastauksia , koska kokemuoto oli silloin paljon erilainen. Tämä tentti kattaa myös tuhansia vuosia enemmän kuin mitä tällä hetkellä testataan.

Näiden resurssien avulla voit tuntea maailmanhistoriatestin monivalinta- ja lyhyen vastauksen osia tai Voit koota harjoitustestin yhdistämällä kysymyksiä eri lähteistä (näin sinun ei tarvitse tehdä harjoituskysymyksiä ajanjaksoista, joita ei enää testata).

Jos päätät käyttää harjoittelutestivaihtoehtoa, odota ainakin maaliskuuhun asti, jotta tiedät tarpeeksi materiaalia, jotta et ole täysin turhautunut tuntemattoman materiaalin määrästä.

Viralliset AP: n maailmanhistorian vapaan vastauksen kysymykset

AP -kurssin ja tentin kuvaus sisältää ajan tasalla oleva asiakirjapohjainen näyte (DBQ) ja Long Essay -kehote . Vaikka et tekisi väliaikaista harjoitustestiä uusilla ja vanhoilla kurssikuvauksilla, kuten edellä ehdotettiin, Suosittelen vahvasti, että teet ajoitetun esseen käyttämällä näitä kysymyksiä viimeistään huhtikuun alussa. Tämä antaa sinulle tarpeeksi aikaa nähdä, puuttuuko todella mitään olennaisia ​​taitoalueita, jotka sinun on korjattava ennen tenttipäivää.

Muuten maailmanhistoriaa on paljon maksuttomat vastaukset vuodesta 2019 ja 2002-2018 College Boardin verkkosivuilla. (Tällä hetkellä vain AP -opettajilla on pääsy vuoden 2020 FRQ -palveluihin). Vuosien 2019 ja 2018 FRQ: n lisäksi nämä kaikki ovat vanhemmassa muodossa . Tämä tarkoittaa, että ainoat kysymykset, joista on sinulle todella hyötyä, ovat vanhat DBQ -kysymykset - uusi pitkä essee on liian erilainen kuin vanha essee, jotta nämä kysymykset olisivat hyödyllisiä.

Jos käytät vanhoja DBQ: ita, muista kirjoittaa esseesi uusi rubriikka mielessä , koska huipputuloksia koskevat vaatimukset ovat muuttuneet. Yksi merkittävä muutos on esimerkiksi se, että sinun ei enää tarvitse luoda dokumenttiryhmiä. Suosittelen myös uuden rubriikin käyttämistä oman esseesi arvostukseen parhaalla mahdollisella tavalla - tai mikä parasta, saada joku muu arvioimaan ne!

Kuten näette, vaikka viralliset resurssit ovat välttämättömiä AP World History -testikokemuksen tuntemuksen saamiseksi, niitä ei ole niin paljon. Tämän vuoksi sinun tulee täydentää maailmanhistorian valmisteluasi epävirallisilla resursseilla .

Epäviralliset resurssit AP: n maailmanhistoriakokeeseen

Löysimme epävirallisia resursseja kahdesta laajasta luokasta: opintosivustot ja oppikirjasivustot. Monet tutkimussivustojen tietokilpailut on järjestetty AP World History -teeman ja ajanjakson mukaan, ja ne sisältävät maantieteellisiä alueita , joten nämä olisivat hyviä yksikköarviointiresursseja ympäri vuoden, ja niistä on myös hyötyä, kun lisäät opintojasi keväällä.

joka teki avoimien ovien politiikan

Suurin osa oppikirjojen tietokilpailuista on järjestetty ajanjakson mukaan näitä voidaan käyttää hallitsemaan tiettyjen historiallisten aikakausien hallintaa (maantieteellisen alueen mukaan) kun opit niistä luokassa. Mutta älä esimerkiksi tee jokaista tiettyä aihetta koskevaa testiä, kun opit siitä ensimmäistä kertaa elokuussa/syyskuussa - säästä muutamia, kun opiskelet maalis- ja huhtikuussa, jotta voit tarkistaa (meillä on 10 erilaista tietokilpailulähdettä) , joten sinulla on enemmän kuin tarpeeksi harjoittelua!).

Kaikki monivalintakysymykset, muista harjoitella poistamisprosessia (poistamalla vastaukset, joiden tiedät olevan ehdottomasti vääriä). Varsinkin jos käytät oppikirjasivustoja, kysymykset voivat olla erittäin tarkkoja, ja sinun on eriteltävä ne poistamalla väärät vastaukset.

Tämä on keskeinen taito, joka voidaan rakentaa varsinaiseen AP -tenttiin, koska testikysymykset eroavat hieman opettajan testeistä ja oppikirjan tietokilpailuista. Sinun on oltava valmis hajottamaan ne käyttämällä olemassa olevaa tietopohjaasi.

merkintä: Vaikka monet seuraavista sivustoista eivät ole vielä päivittäneet sisältöä AP World History: Modern -tenttiin, voit silti saada paljon hyödyllistä harjoitusta niiden kautta. Muista vain ohittaa kaikki kysymykset tai sisältöarvostelut, jotka käsittelevät historiallisia tapahtumia ennen 1200 eaa.

body_wrong.jpg

Usein väärä tapa on paljon helpompi havaita kuin oikea tapa.

AP Maailmanhistorian tietokilpailut opintosivustoilta

Tässä on viipymättä muutamia linkkejä eri ilmaisiin AP World History -opintoresursseihin. Ensin esittelemme sinulle joitakin parhaista tietokilpailuista opintosivustoilta.

Pehmeät koulut

Nämä kyselyt ovat erittäin käteviä, koska ne on luokiteltu teeman ja ajanjakson mukaan (esim. Global Interactions, 1450-1750) eivätkä rajoitu vain yhteen maantieteelliseen alueeseen. Tämä on erityisen hyvä resurssi monivalintaosioon valmistautumiseen, joka siirtyy maantieteellisten alueiden ja ajanjaksojen välillä.

suosituskirje koulun ohjaajalle

Älä unohda ohittaa tietokilpailuja, jotka keskittyvät yksinomaan vuosiin ennen 1200 eaa koska näitä ei enää testata AP World History: Modern -testissä.

Albert

Albert tarjoaa täysin päivitetyn kokoelman AP World History: Modern -tietokilpailuja, jotka on järjestetty kaikkien nykyisten tentiteemojen mukaan. Sivusto myös arvioi kysymykset helpoiksi, kohtalaisiksi ja vaikeiksi antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka syvästi ymmärrät maailmanhistorian opetussuunnitelman. Tarvitset maksullisen jäsenyyden päästäksesi joihinkin kysymyksiin, etenkin vaikeamman tason kysymyksiin.

CrackAP

Crack AP: ssä on yli 40 lyhyttä AP World -kilpailua sekä kaksi täyspitkää tenttiä. Tietokilpailut koostuvat vain viidestä monivalintakysymyksestä, eivätkä ne vastaa täydellisesti AP Worldin todellisia kysymyksiä, mutta ne kattavat paljon sisältöä ja päivitetään kokeen uusimpaan versioon. Ne voivat ollahyvä vaihtoehto jollekin opintojen alkuvaiheessa,kun keskityt enemmän arvioimaan tietosi yleisestä maailmanhistorian sisällöstä.

Global Studies Review -sivu

Tällä verkkosivustolla on yksityiskohtaisia ​​monivalintakilpailuja maantieteellisen alueen mukaan. Koska tätä ei ole suunniteltu AP World History -testiä ajatellen, sitä tulisi käyttää resurssina tietyn alueen yleisen tietämyksen rakentamiseen (mikä on välttämätöntä menestyäksesi maailmanhistorian monivalintaosiossa).

Suosittelen erityisesti tämän sivun tarkistamista, jos sinulla on tietty maantieteellinen alue tai ajanjakso.

Maksimipisteiden käytännön testi

Tämä on täyspitkä epävirallinen AP World History -harjoitustesti vanhassa muodossa. Vapaasta vastauksesta ei ole paljon apua, mutta siinä on melko hyvä monivalintakysymysresurssi. Vastausavaimessa on jopa selityksiä!

AP Maailmanhistorian oppikirjan luvun tietokilpailut

Ennen kuin pääsemme linkkeihin oppikirjan tietokilpailuihin, nopea vinkki: jos luokkasi oppikirja ei ole täällä, kirjasi saattaa sisältää verkkokyselyitä maksumuurin takana , joten ehdottomasti tarkista tämä mahdollisuus!

Mutta jos oppikirjasi on täällä ja opettajasi käyttää näitä oppikirjakilpailuja luokalle, käytä muita verkkosivustoja, jotta et astu opettajasi varpaille. (Et halua, että sinua syytetään pettämisestä, vaikka tietokilpailut ovat helposti saatavilla verkossa.)

Näitä linkkejä varten siirry oppikirjan lukuun, jonka sisältö haluat tutkia. Joillekin sivustoille tämä on melko yksinkertaista, mutta toisille se on hieman monimutkaisempaa. Esimerkiksi, miten voit löytää tietokilpailuja Matkoja maailmanhistoriassa :

body_quizguide1.jpgTäällä pääset linkin klikkaamisen jälkeen. Valitse avattavasta valikosta luku, johon haluat keskittyä. Tässä valikossa luvut on merkitty vain numerolla eikä otsikolla, joten sinun on napsautettava niitä nähdäksesi niiden sisällön.

body_ap_world_history_sample_quiz_chapter_screenshot

luettele mitoosin vaiheet

Esimerkiksi kun napsautan 'Luku 14', huomaan, että luvun painopiste on Euraasian mongolien hallitsijoissa ja heidän seuraajissaan vuosina 1200-1500. Napsauta sinisen sivupalkin 'Ace the Test' päästäksesi luvun tietokilpailuun:

body_ap_world_history_sample_quiz_chapter_screenshot_2

Nyt vain napsauta ACE -harjoitustestit käynnistää tietokilpailu:

body_quizguide5.jpg

Tietokilpailu avautuu uuteen ikkunaan (joten sinun on ehkä poistettava ponnahdusikkunoiden esto käytöstä, jos sinulla on sellainen). Vastaa pois!

Alla luetellut kuusi oppikirjaa sisältävät kukin 25–30 lukua, joissa on erittäin yksityiskohtaisia ​​monivalintakysymyksiä, joten täällä on paljon oppimateriaalia. Uudelleen, nämä tietokilpailut ovat opintoresurssisi, kun käsittelet eri aiheita maailmanhistorian luokallasi ja sitä voidaan käyttää myös hienosäädettyyn opiskeluun keväällä.

Tärkeimmät takeaways: Parhaat AP World History Practice -testit

Koska AP World History on juuri tarkistettu lukuvuodelle 2019-20 ja keskittyy nyt yksinomaan nykyaikaan (1200 CE tähän päivään), saatavilla ei ole niin paljon ajan tasalla olevia resursseja. Tämä vaikuttaa ensisijaisesti kokeen sisältöön, ei muotoon (rakenne ei ole muuttunut vuoden 2018 jälkeen).

Saatavilla on sekä virallisia College Boardin resursseja, joiden avulla voit tutustua testimuotoon ja tuntemukseen, että epävirallisia resursseja, jotka auttavat sinua oppimaan testisisällön. Sinun on käytettävä molempien resurssityyppien yhdistelmää menestyäksesi AP World History: Modern -kokeessa!

Muista säästää suurin osa virallisista resursseista joskus maaliskuussa tai huhtikuussa, kun tiedät suurimman osan materiaalista, jotta et tuhlaa rajoitettuja virallisia resurssejasi. Onnea!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.