Jokainen AP Yhdysvaltain historian käytännön tentti saatavilla: ilmainen ja virallinen

feature_apushpracticetests.jpg

Jos haluat menestyä hyvin AP US History -kokeessa, sinun on harjoiteltava! Käytännön testit voivat auttaa sinua järjestämään valmistelusi loogisesti opetussuunnitelman alueiden ympärille, jotka ovat sinulle haastavimpia. Tämä artikkeli sisältää täydellisen luettelon kaikista virallisista ja epävirallisista AP USA: n historian käytännön testimateriaaleista, jotka ovat saatavilla verkossa , sekä yksityiskohtaiset ohjeet ja vinkit niiden käyttämiseen opinnoissa.

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Viralliset AP Yhdysvaltain historian harjoittelukokeet ja kysymykset

Tässä osassa luetellaan kaikki ilmaiset viralliset harjoitustestit ja kysymykset, jotka ovat saatavilla verkossa AP US History -palvelussa. Nämä käytännön testit ja ilmaiset vastaukset tulevat suoraan kollegion hallitukselta. Voit käyttää ilmaisia ​​vastauskysymyksiä harjoitellaksesi esseiden kirjoittamista milloin tahansa lukuvuoden aikana, mutta Tallentaisin kaikki kokeet opiskeluprosessin viimeisiin vaiheisiin .

Mitä lähemmäs AP AP: n historiatestiä pääset, sitä tärkeämpää on ymmärtää tarkasti heikkoutesi ja mitkä testin näkökohdat aiheuttavat merkittävimmät haasteet. Viralliset materiaalit tarjoavat parhaan käytännön, koska kysymykset ovat johdonmukaisesti tarkka esitys todellisen testin sisällöstä ja muodosta .

Täyspitkä AP Yhdysvaltain historian käytännön kokeet

Voit ladata kaksi täydellistä, virallista AP US History -harjoitustestiä:

Vaikka molemmissa harjoitustesteissä on monivalintaosan vastausnäppäimet, sinun on käytettävä viralliset pisteytysohjeet saadaksesi omat vastauksesi. Voit myös kysyä AP US -historian opettajalta, olisivatko he halukkaita arvioimaan käytännön esseesi puolestasi.

keskimääräinen gpa for uc irvine

Vuoden 2017 harjoitustesti vastaa enimmäkseen sen muotoa ja sisältöä testin uusin versio . Tämä testi on paras ilmainen harjoituskoe, joka on saatavilla verkossa, joten yritä tallentaa se, kun olet lähempänä testipäivää ja haluat saada tarkan arvion pisteet.

Mitä tulee vuoden 2008 harjoitustestiin, tämä eroaa huomattavasti enemmän kuin nykyinen tentti. Sellaisenaan, Suosittelen käyttämään sitä vain ylimääräisiin harjoittelukysymyksiin tai ilman ajoitusta itse .

AP US History Free Response Questions, 2015-2018 ja 2019

Vapaa vastaus kysymyksiin AP US History on kokenut pieniä muutoksia viime vuosina, mutta nämä esimerkkikysymykset muistuttavat edelleen läheisesti testisi ilmaisen vastauksen osion muotoa . Löydät myös pisteytysohjeet täältä ja joitakin esimerkkejä opiskelijoiden vastauksista.

Suosittelen jälleen, että tallennat ajan tasalla olevat kysymykset myöhempään opintoprosessiin, jotta saat paremman käsityksen siitä, miltä pisteet näyttävät todellisessa AP-testissä.

AP Yhdysvaltain historian kurssi ja tenttikuvaukset

Virallinen AP Yhdysvaltain historian kurssi ja tenttikuvaukset tarjoavat paljon monivalintakysymyksiä ja vapaan vastauksen kysymyksiä-eivät vain täyspitkän testin muodossa . Näiden materiaalien avulla voit saada hienoja käytäntöjä, varsinkin jos haluat nollata tiettyjä heikkouksia.

Tässä ovat tällä hetkellä verkossa saatavilla olevat APUSH -kokeen kuvaukset:

  • 2019-20 Kurssin ja tentin kuvaus : Päivitetty nykyiseen AP -kokomuotoon. Sisältää 17 monivalintakysymystä, yhden lyhyen vastauksen kysymyksen, yhden DBQ: n ja yhden pitkän esseen kehotteen.
  • 2017-18 Kurssin ja tentin kuvaus : Lähinnä päivitetty nykyiseen kokomuotoon. Sisältää täsmälleen samat kysymykset kuin yllä linkitetyssä vuoden 2017 harjoitustestissä.

On myös tämä asiakirja, jossa on esimerkkikysymyksiä vuoden 2012 AP Yhdysvaltain historian opetussuunnitelman kehyksestä . Tämän avulla saat 11 monivalintakysymystä, kolme lyhyen vastauksen kysymystä, yhden DBQ: n ja kaksi Long Essay -kehotetta.

AP Luokkahuone

Tämän College Boardin uuden ja innovatiivisen työkalun avulla voit suorittaa ja lähettää kotitehtäviä AP US History -kurssille verkossa erikoisportaalin kautta, jota hallinnoi Yhdysvaltain historian opettajasi. Mikä on todella siistiä, on kuitenkin se opettajasi voi myös antaa sinulle virallisia käytännön kysymyksiä tässä keinona täydentää tentin valmistelua.

AP US History Document-Based Questions, 1973-1999

Tämä asiakirja sisältää joukon DBQ -tietoja AP US History -testin aiemmista versioista. Tämä kysymys on pysynyt suhteellisen johdonmukaisena vuosien varrella, joten sanoisin, että nämä ovat täysin käyttökelpoisia harjoitusmateriaaleina.

body_documentbasedq.png

Et koskaan tiedä tarkalleen, miltä asiakirjat näyttävät testissä, joten sinun pitäisi harjoitella niiden analysointia, kunnes tunnet olosi mukavaksi kaikenlaisten lähteiden kanssa.

Epävirallinen AP Yhdysvaltain historian käytännön testit ja kysymykset

Seuraavat AP US History -testit eivät ole suoraan College Boardilta, mutta ne auttavat silti tutustumaan materiaaliin. Tämä osio sisältää linkkejä sekä täydellisiin epävirallisiin harjoitustesteihin että pienimuotoisiin aihekohtaisiin tietokilpailuihin. Lyhyistä tietokilpailuista voi olla hyötyä opintojesi alkuvaiheessa, kun haluat kohdistaa tiettyihin aikakausiin tai välttää kysymyksiä materiaalista, jota luokkasi ei ole vielä käsitellyt.

AP Yhdysvaltain historian valmistelukirjat

Vaikka korostan tässä artikkelissa online -harjoitusmateriaaleja, On myös syytä mainita, että jotkut APUSH-valmistelukirjat sisältävät korkealaatuisia käytännön testejä jotka on mallinnettu heti tentin uusimman version jälkeen. Jos olet valmis jakamaan osan tästä makeasta käteisrahasta, tutustu luetteloon AP US Historyn parhaista arvostelukirjoista.

Täysi vanhan käytännön tentti

Tämän vanhan muodon AP US History -harjoitustestin on luonut AP-opettaja. Siinä on 80 monivalintakysymystä, joista jokaisella on viisi vastausvaihtoehtoa (nykyisessä testimuodossa on 55 kysymystä ja neljä vastausvaihtoehtoa kullekin kysymykselle, joten sinun on muokattava tätä vanhaa tenttiä paljon). Siinä on myös yksi DBQ ja joitain essee -ohjeita jotka eroavat hieman nykyisestä Long Essay -vaatimuksesta.

Historyteacher.net Mini Practice Quizzes

Täältä löydät käytännön tietokilpailuja jokaiselle USA: n historian kurssilla käsitellylle aiheelle. On monivalintakysymyksiä ja joillekin aiheille lyhyitä vastauskysymyksiä (avattavassa valikossa on 12 vastausvaihtoehtoa). Nämä eivät auta paljon testin analyyttisemmissä osissa, mutta jos haluat testata tosiasiallisen muistamisen, ne palvelevat sinua hyvin.

Monivalintakysymykset (muotoiltu vuoden 2015 tentille)

Tämä on lyhyt AP Yhdysvaltain historian tietokilpailu, mutta kysymykset ovat kaikki melko samanlaisia ​​kuin ne, joita näet todellisessa testissä (sinua pyydetään viittaamaan lähdemateriaaliin vastausten saamiseksi). Kannattaa ehdottomasti käydä läpi tämä tietokilpailu ja katsoa, ​​miten teet!

Albert AP Yhdysvaltain historian harjoituskilpailut

Albert ylläpitää useita ilmaisia, korkealaatuisia harjoitustehtäviä kaikista AP USA: n historian opetussuunnitelman kattamista aiheista (ja kaikki on päivitetty vuoden 2020 tenttiformaatin ja -yksiköiden osalta). Jotkut resurssit muut maksut, toiset vaativat maksetun jäsenyyden. Kun otat ne käyttöön, sivusto näyttää tilastot, jotka kertovat yksityiskohtaisesti, miten pärjäät kunkin vaikeustason kysymyksissä. Tämän pitäisi auttaa sinua selvittämään alueet, joilla muistisi on heikompi.

Harjoittele tietokilpailuja Amerikkalainen näyttely , 12. painos

Tällä sivustolla on luku kerrallaan käytännön tietokilpailuja, jotka on järjestetty vanhan painoksen ympärille Amerikkalainen näyttely oppikirja. Kysymykset ovat monivalintaisia ​​ja totta/vääriä. Tästä on jälleen enemmän hyötyä tosiasioiden palauttamiseen kuin analyysikysymyksiin.

AP Yhdysvaltain historian muistiinpanot Monivalintakäytäntö

Tässä testissä on vain 40 kysymystä, mutta verkkosivusto sisältää myös luettelon usein kysytyistä AP US History monivalintakysymyksistä joka valmistautuu paremmin tenttiin.

McGraw-Hill Amerikan historia Luvun tietokilpailut

Tämä sivusto sisältää 32 monivalintakysymystä, yhden jokaista McGraw-Hillin Yhdysvaltain historian oppikirjan 13. painoksen lukua kohti. Tietokilpailut seuraavat oppikirjan organisointia, mutta ne voivat silti olla hyödyllisiä, vaikka luokkasi käyttäisikin eri kirjaa. Jokainen tietokilpailu on nimeltään, jotta voit tietää, missä osassa Yhdysvaltain historiaa se testaa sinua.

Lisäresursseja harjoituskilpailuihin kaikista Yhdysvaltain historian aiheista

Nämä ovat muutamia lisäsivustoja, joilla on joukko lyhyitä harjoitustehtäviä kaikista APUSH -opetussuunnitelman aiheista. Käytä näitä resursseja, jos etsit lisäkysymyksiä, joilla testataan perustietojasi Yhdysvaltain historian tapahtumista, tai jos etsit lisää tiettyä ajanjaksoa koskevia kysymyksiä.

body_drowninginfreestuff.jpg Katso sinua! Olet käytännössä hukkumassa vapaaharjoituskysymysten mereen!

Kuinka käyttää AP Yhdysvaltain historian harjoittelukokeita kussakin lukukaudessa

Nyt sinulla on kaikenlaisia ​​AP US History -käytäntöresursseja - mutta mikä on paras tapa käyttää niitä? Tässä osassa käymme läpi tarkalleen, kuinka sinun pitäisi opiskella AP -käytännön kokeiden kanssa APUSH -luokan jokaisen lukukauden aikana.

Ensimmäinen lukukausi

Tässä vaiheessa voit enimmäkseen luottaa epävirallisiin AP US History -testeihin ja tietokilpailuihin, jotka käsittelevät vain luokkasi käsiteltyjä aiheita. Monilla yllä luetelluista verkkosivustoista on laaja kokoelma kysymyksiä jokaiselle kurssin yksikölle. Työskentele vahvan tiedon perustan rakentamiseksi jotta olet valmis vastaamaan edistyneempiin analyyttisiin kysymyksiin tulevaisuudessa.

Voit myös katso viralliset vapaa vastaus käytännön kysymykset löytää joitakin tunnet olosi varmaksi vastaamalla siihen, mitä olet oppinut tähän mennessä. Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa harjoituksia vapaa vastaus -osiossa, varsinkin kun kyse on asiakirjapohjaisesta kysymyksestä tai DBQ: sta.

Johdonmukaisen argumentoivan esseen kirjoittaminen, joka sisältää kuusi tai seitsemän eri lähdettä vain 50 minuutissa, on vaikea hallita! Yritä keksiä esseen kirjoitusprosessi, joka toimii hyvin sinä niin että olet ammattilainen siihen mennessä, kun AP -testi pyörii ympäriinsä.

Toinen lukukausi

Aloita täydelliset AP US History -harjoitustestit ja arvioi pisteet toisen puolivälin puolivälissä (Maaliskuu on hyvä aika saada pallo pyörimään tästä). Siihen mennessä olet oppinut tarpeeksi materiaalia APUSH -harjoitustestien pisteidesi suhteen, jotta voisit olla melko tarkkoja ennusteita lopullisista AP -tentituloksista.

lauseita, joissa on sana

Koska Yhdysvaltain historiatesti on käynyt läpi useita muutoksia viime vuosina, sinulla ei ole monia täydellisiä virallisia käytännön testejä, jotka heijastavat nykyistä muotoa. Käytä rajallisia resurssejasi viisaasti arvioimalla huolellisesti suoritustasi jokaisessa harjoitustestissä ja tutkimalla heikkoja alueitasi ennen kuin teet lisätestejä.

Suosittelemme ensimmäisen APUSH -harjoitustestin suorittamista ja pisteytystä (tarkat aikarajoitukset!) ennen opiskeletko mitä tahansa. Merkitse testin aikana kaikki kysymykset, joista olet epävarma. haluat tutkia materiaalia myöhemmin, vaikka arvaisitkin oikein. Kun olet tehnyt testin, luokittele virheesi ajanjakson ja teeman mukaan nähdäksesi, onko malleja .

mikä on vaikein pääaine

Seuraava, aloita työskentelemään tarvittavien alojen tutkiminen . Voit kääntyä epävirallisten AP US History -harjoituskysymysten puoleen testataksesi tietosi. Sinun tulisi myös harjoitella essee-ääriviivojen kirjoittamista, jotta olet paremmin valmistautunut ilmaiseen vastaukseen. Kun sinusta tuntuu, että olet oppinut kaikki AP -aiheet, jotka järkyttivät sinua ensimmäisessä testissä, suorita toinen harjoitustesti nähdäksesi, oletko parantunut.

Päätä, haluatko toistaa tämän prosessin toisen testin pisteiden perusteella. Jos et ole parantunut paljon, sinun on harkittava valmistusmenetelmiäsi uudelleen. Vietä pidempi aika itsesi tarkistamiseen varmistaaksesi, että olet tallentanut tiedot. Voit myös suunnitella lisää harjoituskysymyksiä täydellisten testien välillä, jotta olet valmis molempiin muotoihin ja testattua sisältöä.

body_tinyholes.jpg Täytä muistisi mahdolliset pienet aukot. Et koskaan tiedä, tulevatko he takaisin kummittelemaan sinua AP -testissä. *pelottava musiikillinen välipala*

AP US History Practice: 4 olennaista testausvinkkiä

Ennen kuin päätämme, tässä on neljä kriittistä testipäivän vinkkiä, jotka kannattaa muistaa Yhdysvaltain historian kokeen päivänä.

#1: Lue otteita huolellisesti ja etsi suoria todisteita

Monivalintaosa AP AP: n historiassa perustuu otteisiin historiallisista lähteistä tai ärsykkeistä, joten se testaa sekä analyyttisiä taitoja että tosiasioiden muistamista. Sinun on luettava lähdemateriaali huolellisesti löytääksesi oikean vastauksen.

Useissa tapauksissa useat vastausvaihtoehdot ovat historiallisesti paikkansapitäviä, mutta vain yksi tulee suoraan otteen tai kuvan todisteiden tueksi. Etsi suoria yhteyksiä äläkä tee liikaa oletuksia aiemman tietosi perusteella.

#2: Suunnittele esseesi

Kun sinun on kirjoitettava ajoitettu essee, se voi joskus päätyä keskittymättömään, epäjärjestykseen. Juuri tätä et halua tapahtua AP US History -kokeessa. Pidätä itsesi aloittamasta kirjoitusprosessia heti, vaikka olet huolissasi siitä, ettet lopeta ajoissa.

Alustavan luonnoksen kirjoittaminen on kriittistä tässä testissä. Ilman ääriviivoja olet vaarassa ryöstää ja juuttua, kun et löydä hyvää todistusaineistoa! Esseiden kirjoittaminen on paljon helpompaa, jos sinulla on jo järkevä rakenne.

#3: Ole mukava asiakirjapohjaisella kysymyksellä

Asiakirjapohjainen kysymys on erilainen kuin muut esseekysymykset, joita kohtaat AP-testeissä. Itse asiassa se on luultavasti ainoa laatuaan kysymys, jonka olet koskaan nähnyt missään testissä. DBQ: t voivat vaikuttaa pelottavilta ja oudolta, joten varmista, että harjoittelet niitä mahdollisimman paljon ennen todellista tenttiä.

Kirjoita muistiinpanoja jokaisen lähdemateriaalin viereen, jotta saat itsellesi perustavan käsityksen siitä, mitä se on ja miten sitä voitaisiin käyttää esseessäsi suunnittelemiesi asioiden tukemiseen. Sinun tulisi myös keksiä strategia, jolla voit lähestyä näitä kysymyksiä ja joka toimii sinulle hyvin, ennen kuin olet kasvotusten DBQ: n kanssa testipäivänä.

#4: Sisällytä taustatietoja (viisaasti)

On hienoa sisällyttää ulkopuolisia historiallisia viittauksia, jotka tukevat väitteitäsi DBQ: lle ja/tai pitkälle esseelle. Vaikka sinulla on seitsemän lähdettä käytettäväksi todisteina DBQ: ssa, ulkoisten liitosten tekeminen osoittaa, että olet todella oppinut materiaalin .

Muista vain olla varovainen ulkopuolisen tiedon käyttämisessä. Älä oksennuta koko esseessä kaikella, mitä olet koskaan oppinut aiheesta. Rakenna ajatuksesi niin, että kaikki ulkopuolinen tieto liittyy suoraan esseesi pääväitteeseen.

body_bridge-1.jpg Rakenna aina kestäviä käsitteellisiä siltoja ulkopuolisen tiedon ja esseesi pääargumentin välille.

Yhteenveto: AP: n USA: n historian harjoittelutestien käyttäminen testin ässäykseen

Tämän artikkelin AP US History -harjoitustestien tulisi olla hyödyllisiä resursseja valmistautuessasi AP-tenttiin ja luokan sisäisiin arviointeihin. Muista, että College Boardin viralliset kysymykset ovat korkealaatuisia harjoitusmateriaaleja, joten käytä niitä viisaasti. Suosittelemme, että yrität säästää suurimman osan virallisista harjoitusresursseista, kun olet lähempänä todellista APUSH -testiä. Voit käyttää epävirallisia materiaaleja koko lukuvuoden ajan harjoitellaksesi kurssin tiettyjä aiheita.

Kiteyttää, tässä on neljä tärkeintä opintovinkkiä AP US Historylle :

  • Lue otteet huolellisesti ja etsi suoria todisteita lähteestä (lähteistä)
  • Harjoittele esseiden suunnittelua ja hahmottamista vapaisiin kysymyksiin
  • Ota asiakirjapohjainen kysymys käyttöön
  • Käytä taustatietoja ilman yli käyttämällä sitä

Näiden vinkkien avulla voit hyödyntää harjoitusmateriaaleja täysimääräisesti, tulla Yhdysvaltain historian mestariksi ja näyttää AP -testin kuka on pomo!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.