Jokainen AP -tilastojen käytännön testi saatavilla: ilmainen ja virallinen

feature_statschart.jpg

Otatko AP -tilastotestin pian ja haluat varmistaa, että olet valmis? Yksi parhaista tavoista mitata edistymistäsi ja selvittää, mihin alueisiin sinun on keskityttävä, on suorittaa harjoitustestit. Saatavilla on paljon AP -tilastojen harjoittelukokeita; toiset ovat kuitenkin laadukkaampia kuin toiset. Huonosti kirjoitetun harjoitustestin suorittaminen voi saada sinut tutkimaan vääriä asioita ja antamaan sinulle epätarkan kuvan siitä, millainen todellinen AP -tentti tulee olemaan.

Tässä oppaassa käyn läpi kaikki saatavilla olevat AP -tilastotestit, selitä, haluatko käyttää niitä ja miten, ja lopeta aikataulu, jonka avulla voit sisällyttää käytännön testit opintosuunnitelmiin.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

kuinka monta miljoonaa tekee miljardin

Viralliset AP -tilastojen harjoittelukokeet

Viralliset käytännön kokeet ovat College Boardin (organisaatio, joka kehittää ja hallinnoi kaikkia varsinaisia ​​AP -kokeita) luomia kokeita. Ne ovat aina tärkeimmät resurssit koska voit olla varma, että ne heijastavat tarkasti todellisen AP -kokeen muotoa ja sisältöä.

Virallisia harjoitusresursseja on kolmenlaisia:

Suorita käytännön testit

Yliopiston hallitus on julkaissut kaksi täydellistä tenttiä jotka on linkitetty alla .

2012 AP Statistics Released Tentti

1997 AP Statistics Released Tentti

Molemmat linkit sisältävät täydellisen kokeen, vastausavaimen ja pisteytystiedot. Molemmat ovat erittäin hyödyllisiä opintoresursseja, jopa vuoden 1997 tentti AP Stats -kokeen jälkeen ei ole muuttunut paljon sen jälkeen.

Nykyinen tentti kestää kolme tuntia kahdessa osassa. Oppilaat voivat käyttää graafista laskinta koko kokeen ajan.

Monivalintaosa:

sudenkorento merkitsee polkuasi
 • 40 kysymystä
 • 90 minuuttia
 • Arvo 50% kokonaispisteestä

Vapaa vastaus -osa:

 • 6 kysymystä (5 ilmaista vastausta ja yksi tutkintatehtävä)
 • 90 minuuttia
 • Arvo 50% kokonaispisteestä

Ainoa merkittävä ero nykyisen muodon ja vuoden 1997 kokeen muodon välillä on se vuoden 1997 tentissä oli 35 monivalintakysymystä 40 sijasta. Tenttikokeiden sisältö on pysynyt johdonmukaisena, joten tämä testi on ikäänsä nähden edelleen hyvä resurssi ja antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, millainen AP -tentti tulee olemaan. Vuoden 2012 kokeen muoto on sama kuin nykyisen kokeen.

Monivalinta kysymykset

College Board käyttää usein monivalintakysymyksiä uudelleen, joten AP Statsissa ei ole saatavilla monia julkaistuja virallisia monivalintakysymyksiä.

Julkaistun kokeen monivalintakysymysten lisäksi ainoat viralliset monivalintakysymykset, joita voit käyttää opinnoissasi, ovat AP -tilastot Kurssin kuvaus . Sivulta 240 alkaen on 16 monivalintakysymystä (sekä 2 vapaakysymystä) ja vastausavain.

body_multiplechoice-1.jpg

Vapaakysymykset

Verrattuna monivalintaan, on monia muita virallisia ilmaisen vastauksen kysymyksiä, joita voit käyttää opiskeluun ja koska ne ovat tuoreita, ne antavat sinulle erittäin tarkan käsityksen siitä, mitä todellisessa kokeessa on odotettavissa.

Kollegion hallitus on julkaissut vapaakysymyksiä vuosina 1998-2018 , yhtä hyvin kuten 2019 mikä tarkoittaa, että sinulla on kymmeniä virallisia ilmaisia ​​vastauskysymyksiä, joita voit käyttää opiskeluusi. Kaikki ilmaiseen vastaukseen liittyvät kysymykset sisältävät vastausavaimet ja näytevastaukset.

Epäviralliset AP -tilastojen käytännön testit ja tietokilpailut

Vaikka kollegion hallitus ei ole luonut niitä, monet epäviralliset käytännöt AP Statistics -kokeet ovat edelleen korkealaatuisia ja voivat olla loistava opintoresurssi. Selitän jokaisen alla luetellun resurssin osalta, mitä se sisältää ja miten sitä tulisi käyttää.

Delawaren yliopisto

Delawaren yliopiston matematiikan osasto on luonut korkealaatuisen (ja ilmaisen!) AP Statistics -harjoitustestin. Siinä on 40 monivalintakysymystä ja 5 vapaasti vastaavaa kysymystä. Kysymykset ovat hyviä; linkit vastausnäppäimiin eivät kuitenkaan enää toimi. Valitse monivalinta valitsemalla ' pisteiden yhteenvedot 'nähdäksesi oikeat vastaukset. Vapaa vastauksia ei voi nähdä millään tavalla, mutta sinulla on jo paljon virallista FRQ-arvoa sen sijaan. On harvinaista, että epävirallisella lähteellä on täyspitkä monivalintaosa, joten vaikka sinun on vähän pompottava sivustolla, mielestämme se on sen arvoista.

Shmoop

Shmoop on ainoa resurssi tässä luettelossa, joka edellyttää, että maksat jonkin sen resurssien käyttämisestä. Maksamalla noin 25 dollarin kuukausimaksun saat pääsyn diagnostiseen tenttiin, neljään täyspitkään harjoitustestiin ja muihin käytännön kysymyksiin. Maksullisella tilauksella saat myös pääsyn Shmoopin SAT-, ACT- ja muiden AP -kokeiden resursseihin.

Stat Trek

Tämä on täydellinen, 40 kysymyksen sisältävä, monivalintakoe. Voit suorittaa testin ajoitettuna tai ajastamattomana, ja voit nähdä vastauksen jokaiseen kysymykseen heti vastauksen jälkeen tai odottaa kokeen loppuun asti nähdäksesi oikeat vastaukset. Jotkut näistä kysymyksistä ovat hieman helpompia kuin todellinen AP -tentti, mutta tämä on silti hyvä resurssi.

Albert

Albert järjestää käytännön kysymykset AP -tilastojen neljään suureen ideaan, ja suuret ideat jaetaan edelleen tarkempiin aiheisiin, joista jokaisella on aiheeseen liittyviä lyhyitä tietokilpailuja, joista voi olla hyötyä, jos opiskelet ja haluat helposti löytää kysymyksiä tietyistä aiheista. Kysymykset on luokiteltu helpoiksi, kohtalaisiksi tai vaikeiksi, niitä ei ole ajoitettu, ja näet oikean vastauksen (sekä yksityiskohtaisen selityksen) vastauksen jälkeen jokaiseen kysymykseen.

Sinun on rekisteröidyttävä ilmaiselle tilille, joka sisältää rajoitetun määrän krediittejä, joita voit käyttää kysymyksiin vastaamiseen. Jos haluat käyttää muita kysymyksiä alkuperäisen jakamisen jälkeen, sinun on maksettava 79 dollarin maksu täydestä käyttöoikeudesta.

Varsity -opettajat

Varsity Tutors -resursseihin kuuluu neljä diagnostista testiä ja 139 lyhyttä harjoitustehtävää aiheittain. Kukin neljä diagnostista testiä sisältää 40 monivalintakysymystä ja kuten Stat Trekin testi, ne ovat samanlaisia, mutta hieman helpompia kuin todellinen AP -tentti . Sinut ajastetaan tenttejä suoritettaessa, ja bonuksena, kun olet suorittanut kokeen, kysymykset on järjestetty eri luokkiin, jotta näet, mitkä luokat onnistuivat parhaiten ja mihin luokkiin sinun pitäisi keskittyä opiskelemaan.

Tällä sivustolla suosittelen enimmäkseen diagnostisten testien käyttöä, koska suurin osa yksittäisistä tietokilpailuista on niin lyhyitä (vain 1–3 kysymystä), että voi olla turhauttavaa käynnistää ja lopettaa jatkuvasti erillisiä tietokilpailuja.

kaksoistutkinto vs kaksinkertainen pääaine

Ilmainen testi verkossa

Free Test Online sisältää 32 kysymyksen monivalintakilpailun. Tämä on lyhyempi kuin todellisen AP-kokeen monivalintaosa, mutta tämä on hyvä resurssi, jos haluat lyhyemmän opintojakson. Tietovisa ei ole ajoitettu, ja se arvioidaan automaattisesti, kun olet suorittanut sen.

Kansasin osavaltion yliopisto Tietokilpailu ja Vastausavain

Tämä on 25 kysymyksen monivalintakilpailu Kansas State Universityn matematiikan laitokselta. Kysymykset ovat laadukkaita, vaikka sinun on arvioitava tietovisa itse (oikea kirjain on lihavoitu vastausnäppäimessä). Tämä on toinen hyvä vaihtoehto, jos haluat vastata joihinkin käytännön kysymyksiin, mutta et halua suorittaa kokoa.

Dan Shuster

Tällä sivustolla on 24 tietokilpailua (12 monivalintakysymystä ja 12 ilmaista vastausta). Ne on luonut AP -tilasto -opettaja ja noudattavat hänen opetussuunnitelmaansa. Jokaisessa monivalintakilpailussa on 10 kysymystä, ja lyhyet vastaukset selitetään jokaisen kyselyn jälkeen. Jokaisessa ilmaisen vastauksen tietokilpailussa on kolme kysymystä ja vastausselitykset. Erityisesti ilmaiset vastaukset ovat lyhyempiä ja helpompia kuin todellisessa AP-kokeessa Voit silti käyttää tätä resurssia, jos haluat tehdä nopean, kohdennetun tutkimuksen.

body_mathtest.jpg

Kuinka käyttää näitä AP -tilastojen käytännön testejä

Tietäen kuinka käyttää näitä resursseja tehostaa opiskelua ja valmistautuu siihen, millainen todellinen AP -tilastotesti tulee olemaan. Lue alla olevasta oppaasta, miten ja milloin sinun pitäisi käyttää näitä harjoitustestejä ja tietokilpailuja.

Ensimmäinen lukukausi

Tällä hetkellä opit vielä paljon tärkeitä tietoja, joten AP-tilastojen ensimmäisen lukukauden aikana sinun pitäisi keskittyä tietokilpailuihin ja ilmaisten vastausten kysymyksiin jo käsitellyistä aiheista. Aloita näiden materiaalien käyttö noin lukukauden puolivälissä.

istui aiheen koe matematiikka 1 vs 2

Monivalintakäytäntö

Monivalintaharjoittelua varten vastaa epävirallisiin tietokilpailuihin, joiden avulla voit valita, mitkä aiheet haluat testata. Näin voit tarkastella jo oppimaasi sisältöä ja välttää kysymyksiä materiaalista, jota et ole vielä käsitellyt. Parhaat resurssit tähän ovat Albert, Varsity Tutors ja Dan Shuster, koska heidän tietokilpailunsa on selkeästi järjestetty tietyn aiheen mukaan.

Vapaa vastaus

Vapaa vastauskysymyksiä varten käytä virallisia vapaiden vastausten kysymyksiä Viralliset käytännön kokeet -osiosta. Kysymyksiä on paljon, joten katso ne läpi löytääksesi kysymyksiä, joihin voit vastata jo oppimasi perusteella. On parasta, jos vastaat ryhmälle (enintään kuusi) yhdessä kerrallaan saadaksesi realistisimman valmistautumisen varsinaiseen AP -tenttiin.

Se auttaa myös ajamaan itseäsi, kun vastaat näihin kysymyksiin, varsinkin kun se tulee myöhemmin lukukaudella. Yritä käyttää kukin noin 12 minuuttia ensimmäisiin viiteen kysymykseen ja 30 minuuttia tutkintatehtävään (tämä on osion viimeinen kysymys).

Toinen lukukausi

Toinen lukukausi on silloin, kun voit aloittaa täydellisten harjoitustestien suorittamisen ja jatkaa jo oppimasi sisällön tarkistamista. Noudata näitä viittä vaihetta:

Vaihe 1: Suorita ensimmäinen täydellinen harjoitustesti

Noin kuukausi tai kaksi tämän lukukauden jälkeen, kun olet käsitellyt suurimman osan AP -kokeen tiedettävästä sisällöstä, suorita ensimmäinen täydellinen harjoitustestisi. Tässä ensimmäisessä harjoitustestissä suosittelen vuoden 1997 virallisen harjoitustestin käyttöä . Sinun on suoritettava tämä testi ajoitetusti ja yhdellä istumalla ja korjattava se, kun olet valmis.

Jos et ole jo tehnyt, tämä on hyvä aika aseta itsellesi maalitavoite. Pyri vähintään 3: een, koska tämä on kokeen alhaisin läpäisypiste. Jos kuitenkin sait 3 tai enemmän tällä ensimmäisellä harjoitustestillä, on hyvä asettaa tavoitteesi vielä korkeammalle, 4 tai 5. Korkeamman pistemäärän saaminen AP Stats -kokeesta näyttää vaikuttavammalta korkeakouluille, ja se voi joskus saada enemmän opintopistettä.

Vaihe 2: Analysoi pisteet

Kun olet selvittänyt pisteesi, tarkista jokainen ongelma, johon vastasit väärin, ja yritä selvittää, miksi sait kysymyksen väärin. Kun teet tämän, etsi malleja tuloksistasi. Huomaatko, että sinulla on paljon kysymyksiä kokeellisesta suunnittelusta väärin? Teitkö hyvin monivalintakysymyksen, mutta kamppailit ilmaisen vastauksen kanssa?

Selvitä, mitkä ongelmat teit väärin ja miksi, on paras tapa lopettaa virheiden toistaminen ja parantaa tulevia kokeita. Vaikka se tuntuu ikävältä, älä houkuttele ohittamaan tätä vaihetta!

Vaihe 3: Keskity heikkoihin alueisiisi

Tähän mennessä sinulla pitäisi olla hyvä käsitys alueista tai tekniikoista, joita sinun on työskenneltävä pisteidesi nostamiseksi. Jos sinun on käsiteltävä tiettyjä sisältöalueita, tarkista ne käymällä muistiinpanosi läpi, lukemalla arvostelukirja ja vastaamalla monivalintakysymyksiin ja vapaasti vastaaviin kysymyksiin, jotka keskittyvät erityisesti näihin aiheisiin.

Jos kamppailet testitekniikoidesi kanssa, kuten esimerkiksi aika loppuu tentissä tai luet väärin kysymyksiä, paras tapa torjua nämä ongelmat on vastata moniin käytännön kysymyksiin realistisissa testausolosuhteissa.

Vaihe 4: Tee toinen harjoituskoe

Kun olet viettänyt aikaa heikkojen alueidesi parantamiseen, on aika nähdä kovan työn tulokset. Tee ja pisteile toinen täydellinen harjoitustesti, ajoitettu ja päättynyt yhdellä istumalla. Tämä on hyvä aika käyttää vuoden 2012 virallisesti julkaistua tenttiä tai Delawaren yliopiston monivalintakysymystä + joukko virallisia vapaakysymyksiä.

Vaihe 5: Tarkista tulokset ja määritä tuleva opintosuunnitelmasi

Nyt näet, kuinka paljon olet kehittynyt ja millä aloilla ensimmäisen täydellisen harjoitustestin jälkeen. Jos olet tehnyt parannuksia ja olet saavuttanut tai lähellä tavoitetulostasi, sinun on ehkä suoritettava vain kevyt opiskelu tästä lähtien AP -tenttiin asti.

Jos et kuitenkaan ole kehittynyt paljon tai olet edelleen kaukana pisteetavoitteestasi, sinun on analysoitava tapaa, jolla olet tarkastellut, ja mietittävä tapoja parantaa. Yleisin syy olla parantamatta ei ole aktiivinen opiskelu, ja selaat vain passiivisesti muistiinpanojasi tai tarkistat vastaamattomat kysymykset.

Aktiivinen opiskelu kestää kauemmin ja vaatii enemmän vaivaa, mutta se on paras tapa nähdä merkittäviä parannuksia. Varmista opiskellessasi, että todella ymmärrät tarkalleen missä teit virheen jokaisessa harjoituskysymyksessä, johon vastaat väärin. Lisäksi, kun tarkistat muistiinpanojasi, pysähdy muutaman minuutin välein ja käy henkisesti läpi juuri oppimasi varmistaaksesi, että säilytät tiedot.

body_mathsymbol.png

mitä värejä sekoitettuna tekee ruskean

Voit toistaa nämä vaiheet niin monta kertaa kuin tarvitset parannusten tekemiseksi ja tavoitemäärän saavuttamiseksi . Jos tarvitset täydellisempiä harjoitustestejä, voit luoda omia yhdistämällä joukon virallisia vapaakysymyksiä 40 epäviralliseen monivalintakysymykseen. Stat Trekin ja Varsityn opettajat ovat luultavasti parhaita resursseja monivalintakysymyksiin, koska jokaisella tentillä on jo 40 kysymystä sinulle.

Johtopäätös: Mistä AP -tilastojen käytännön kokeet löytyvät

Jos haluat pisteet hyvin AP -tilastotestissä, sinun on melkein varmasti suoritettava joitain harjoitustestit. Viralliset resurssit ovat parhaita käyttää, mutta sinun on myös käytettävä paljon laadukkaita epävirallisia tietokilpailuja ja testejä.

Keskity ensimmäisen lukukauden aikana vastaamaan yksilöllisiin vapaisiin vastauksiin ja monivalintakysymyksiin aiheista, jotka olet jo käsitellyt luokassa.

Toisella lukukaudella toimi seuraavasti:

  • Tee ja tee ensimmäinen täydellinen harjoitustestisi
  • Analysoi pisteet
  • Keskity opiskeluun heikoille alueille
  • Tee ja pisteile toinen täydellinen harjoitustesti
  • Tarkista tulokset selvittääksesi tulevan opintosuunnitelmasi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA