Jokainen AP-kirjallisuusharjoitustesti käytettävissä: ilmainen ja virallinen

paperi-1157913_640.jpg

Kun opiskelet AP-kirjallisuustenttiä varten, haluat hioa taitojasi käytännön kokeiden ja kysymysten avulla. Mutta mistä löydät AP-kirjallisuuden harjoitustestit? Ja ovatko kaikki harjoituskokeet yhtä hyödyllisiä sinulle?

parhaat taideopistot Kaliforniassa

Todellisessa tentissä on 55 monivalintakysymystä ja kolme vapaasti vastattavaa kysymystä, mutta harjoitustestejä on jokaisella mahdollisella lukumäärällä ja kysymystyyppien yhdistelmällä.Tässä artikkelissa opit, mistä löydät jokaisen virallisen College Board AP: n englanninkielisen kirjallisuuden ja sävellyksen käytännön kokeen, ilmaiset epäviralliset testit ja maksetut harjoitustestit. Opit myös, mitkä testit ovat korkealaatuisia ja miten voit parhaiten käyttää erilaisia ​​käytännön tenttejä täyttämään opiskelutarpeesi.

body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Viralliset ilmaiset AP-kirjallisuusharjoitustestit

AP-englanninkielisen kirjallisuuden kultakokeiden ja AP englanninkielisen kirjallisuuden käytännön koekysymykset ovat College Boardin julkaisemia materiaaleja . Tämä johtuu siitä, että kollegion hallitus hallinnoi AP-tenttejä, joten heidän käytännön kysymyksensä muistuttavat eniten todellisia AP-kysymyksiä, jotka näet testissä.

On kolme erilaista resurssia, joita kollegion hallitus tarjoaa: suorittaa julkaistut kokeet viimeisiltä vuosilta, julkaissut ilmaisia ​​vastauksia viime vuosilta ja näytekysymyksiä AP-kurssin ja kokeen kuvauksesta.

Viralliset julkaistut yliopiston hallituksen kokeet

On kolme virallista julkaistua College Board -tenttiä. Ainoastaan ​​viimeisin (vuodelta 2012) on kuitenkin valmis. Vuosien 1999 ja 1987 kokeissa on vakiona 55 monivalintakysymystä, mutta molemmista puuttuu osia kolmen kysymyksen vapaata vastausta -osasta. Voit silti käyttää niitä täydellisinä kokeina, jos täydennät niitä julkaistuilla vapaiden vastausten kysymyksillä viime vuosina jota suosittelemme, koska virallisia monivalintakysymyksiä on vaikea löytää.

2012 AP englanninkielinen kirjallisuus- ja sävellystentti

Tämä on paras käytettävissä oleva AP Lit -testitesti. Se on viimeisin kollegion johtokunnan julkaisema tentti, ja se noudattaa nykyisen kokeen muotoa, jossa on 55 monivalintakysymystä ja kolme vapaana vastaavaa kysymystä. Käytä ehdottomasti tätä testiä!

1999 AP englanninkielinen kirjallisuus- ja sävellystentti

Tämä testi sulkee pois vapaan vastauksen osan runoutta ja proosaa koskevat kysymykset, ja sillä on vain opiskelijan valintakysymys. Joten, jos haluat ottaa sen täydellisenä tenttinä, sinun on täydennettävä sitä kysymyksillä 1 ja 2 alla olevista vapaista vastauksista . Voit todella saada kysymys 2 virallisen vapaan vastauksen kysymyspankin vuoden 1999 testiä varten, mutta otetta kysymykseen 1 ei voida tulostaa uudelleen, joten sinun on täydennettävä toisella runojen analysointikysymyksellä.

1987 AP Englanti kirjallisuus ja sävellys tentti

Syistä, jotka eivät ole täysin selkeitä, tämä tentti sulkee pois kolmannen esseekysymyksen, runoanalyysin. Jos haluat pitää tätä 'täydellisenä' tenttinä, käytä ilmaisen vastauksen runoanalyysikehotetta pankista, johon liittyy alla olevia linkkejä.

puu-615663_640.jpg

Tai täydennä tällä puurunoilla.

Viralliset ilmaisen vastauksen kysymykset

Täydellisiä vapautettuja tenttejä ei ehkä ole kovin paljon, mutta on tonnia ilmaisen vastauksen kysymyksiä, jotka ovat saatavana testin aiemmilta viranomaisilta. Nämä ovat loistavia käytäntöjä, ei pelkästään täydellisten esseiden harjoittamiseen, vaan myös opinnäytetyölausuntojen, pääpiirteiden ja niin edelleen kirjoittamiseen.

Näissä on myös hienoa, että useimmilla niistä on näytevastaukset ja pisteytysohjeet, joten voit nähdä tarkalleen, mikä tekee korkealaatuisen AP-esseen College Boardin standardien mukaan. Huomaa kuitenkin, että joitain proosa- ja runo-otteita ei voida painaa uudelleen tekijänoikeusongelmien takia.

Alla on linkki kaikkiin käytettävissä oleviin vapaasti vastattaviin kysymyksiin. Kysymykset juontavat juurensa vuoteen 1999, ja koska kokeen vapaan vastauksen osaan ei ole tehty paljon muutoksia, kaikista näistä kysymyksistä voi olla hyötyä opiskelun aikana.

AP English Lit Free Response Questions 1999-2019

Esimerkkikysymyksiä kurssista ja tentin kuvauksesta

2019 AP englanninkielisen kirjallisuuden kurssi ja tentin kuvaus on harjoittanut monivalintakysymyksiä ja vapaasti vastattavia kysymyksiä. Ne eivät täytä kokonaista testiä - on vain 46 monivalintakysymystä ja huimat kuusi ilmaista vastausta (riittää kahdelle testille!) - ne sopivat hyvin yksinkertaiseen harjoitteluun.

Jos etsit lisää tällaisia ​​kysymyksiä, voit myös tarkastella vanhoja tenttikuvauskirjasia . (Muista vain, että osa kirjasen muista tiedoista saattaa olla vanhentuneita!)

Opettajasi

AP-opettajasi voi olla pääsy vanhojen AP-tenttien kopioihin, joita voit käyttää harjoitteluun. Hän ei todennäköisesti voi antaa sinun viedä heitä pois luokkahuoneesta, mutta hän voi antaa lainata niitä sinulle valvotussa ympäristössä. Tämä johtuu siitä, että opettajat voivat ostaa suoraan yliopiston hallitukselta resursseja, joita opiskelijat eivät voi. Opettajan pyytäminen ei välttämättä tuota hedelmää, mutta kannattaa kokeilla.

nainen-1280967_640.jpg

Miksi pyydät minulta AP Lit -kokeita? Olen Econ-opettajasi!

Ilmaiset epäviralliset AP-kirjallisuusharjoitustestit

Ilmaisten College Board -resurssien lisäksi verkossa on myös useita paikkoja, joissa voit saada ilmaisia, epävirallisia harjoittelutestejä. Huomaa, että koska näitä resursseja ei ole luotu tai hyväksytty kollegion hallituksessa, ne ovat vaihtelevaa laatua. Kunkin näistä lähteistä kuvaan mitä tarjotaan ja miten se vertaa virallisiin College Board -testeihin.

Varsity Tutors AP -kirjallisuusharjoitustestit

Tällä sivustolla on käytännön monivalintakyselyjä, jotka on jaettu käsitteellä - esimerkiksi 'osan tulkinta', 'väitteet ja väitteet' ja 'otteiden tulkitseminen'. Kysymyksiä ei ole muotoiltu täsmälleen samalla tavalla kuin AP-testikysymyksiä, mutta ne ovat silti kunnossa testata kulkutulkintataitojasi. Pohjimmiltaan, kysymykset testaavat samanlaisia ​​taitoja, mutta eivät välttämättä jäljittele AP-testikysymyksiä tyylillä.

Sivusto tarjoaa myös jokaisen teoksen päivämäärän, otsikon ja kirjoittajan, jota et saa AP-tentissä. Voit luoda ilmaisen tilin seuraamaan pisteitäsi, mutta testien suorittaminen ei ole välttämätöntä.

kissa-1192026_640.jpg

Valitettavasti pennut eivät sisälly ilmaisiin harjoituksiin.

Albert AP englanninkielisen kirjallisuuden tietokilpailut

Albert tarjoaa monivalintakyselyjä, jotka on jaettu proosa-, runo- ja draama-luokkiin. Sinulle annetaan työn nimi, päivämäärä ja kirjoittaja - joita et saa todellisessa AP-tentissä. Kuten Varsity Tutors -kyselyt, Albert tarjoaa kysymyksiä, jotka testaavat samanlaisia ​​taitoja kuin AP-tentti, mutta kysymykset on muotoiltu eri tavalla.

mikä merkki on maaliskuu 8

Lukion testien valmistelutestit

Tämä sivusto tarjoaa kolme lyhyttä monivalintakoketta. Sinulle annetaan teoksen nimi ja kirjoittaja. Näiden testien kysymykset ovat melko pintatasoisia, joten käytän niitä vain, jos olet työskentelemällä lukutaitosi kanssa.

CrackAP englanninkielisen kirjallisuuden tietokilpailut

CrackAP: lla on yli 40 lyhyttä AP Lit -kyselyä. Jokainen tietokilpailu antaa osan, jonka jälkeen siihen kuuluu 15 monivalintakysymystä. Kysymykset ovat hieman helpompia kuin löydät todellisesta AP-tentistä, mutta jos tarvitset nopeaa harjoittelua, tämä voi tehdä temppu. Tässä resurssissa on myös esimerkkejä aikaisemmista ilmaisista vastauksista, jotka voivat olla hyödyllisiä myös opintovälineitä!

Harjoittele tietokilpailun AP englanninkielistä kirjallisuutta

Tämä sivusto tarjoaa 20 kysymyksen monivalintakyselyn kahdesta kohdasta - yhdestä runosta ja yhdestä proosasta. Kohdat ovat kuitenkin erittäin yksinkertaisia, joten käytän tätä resurssia vain, jos olet työskentelemällä lukutaitosi kanssa.

College Boardin SAT-kirjallisuusmateriaalit

Vaikka ne eivät ole millään tavalla identtisiä, voit ehdottomasti käyttää SAT-kirjallisuusaiheen testikysymyksiä, jotta voit hioa taitojasi vastaamalla monivalintakysymyksiin kohdista. (Huomaa, että kollegion hallitus on lopettanut SAT-aihekokeet, joten käytät vanhaa materiaalia.) Kirjallisuuden SAT-aihetesti keskittyy hieman enemmän sanojen ja lauseiden merkitykseen kontekstissa ja vähemmän päätelmien tekemiseen ja kuvaamiseen. kirjoittajan tarkoitus, mutta ne voivat silti olla hyödyllinen resurssi yksinkertaisesti proosaa ja runoutta koskevien korkean tason syvällisten kysymysten lukemiseen ja vastaamiseen.

Voit saada näyte SAT-kirjallisuuskysymyksistä verkossa täällä tai SAT-aihekokeiden opiskelijaopas '' College Boardin julkaisema kirjasen.

luova-kirjoittaminen-1041597_640.jpg

AP Lit -harjoituksen kuningattaret antavat sinulle siunauksen.

Maksetut epäviralliset harjoituskokeet

On myös useita maksettuja resursseja, jotka tarjoavat epävirallisia käytännön kysymyksiä.

Shmoop

Tämä on tilauspalvelu, jossa on kysymyksiä monista erilaisista testeistä - SAT-, ACT- ja AP-tentit. Heillä on myös videoita ja muita arvosteluresursseja. En voi todella puhua kysymysten laadusta koska koko palvelu on noin 25 dollarin kuukausimaksupalkin takana.

The Princeton Review AP Literature Study Guide 2021

Julkaistut opinto-oppaat ovat erinomainen tapa harjoitella AP-kirjallisuuskokeeseen. Nämä kirjat ovat koonneet asiantuntijat, joilla on sisäistä tietoa testistä, ja The Princeton Review on yksi parhaista siellä.

Tässä opinto-oppaassa on kolme käytännön testiä, yhdessä muun tyyppisten näytekysymysten ja asiantuntijoiden selitysten kanssa auttaa parantamaan analyyttisiä taitojasi.

Barron's AP English Literature and Composition, 7. painos

Kuten Princeton Review -opinto-opas, Barronin AP-kirjallisuuden opinto-opas on toinen loistava resurssi opiskelijoille, jotka etsivät ylimääräisiä tenttiä. Tässä oppaassa on neljä käytännön testiä ja näytekysymyksiä , sekä itse AP-kirjallisuuskokeen asiantuntijoiden läpikäynti.

Jos etsit opasta, joka antaa sinulle harjoittelua ja antaa vinkkejä kokeen hallintaan, tämä olisi hyvä valinta!

raha-452624_640.jpg

Suosittelen ehdottomasti maksamaan kaikki nämä resurssit mistä tahansa löysästä ulkomaisesta muutoksesta.

AP-kirjallisuusharjoitustestien käyttäminen

Tietyn harjoitustestin käyttäminen riippuu jonkin verran itse resurssista. Annan tässä joitain suosituksia siitä, miten eri resursseja voidaan parhaiten käyttää.

Täydelliset viralliset julkaisutestit

Paras tapa käyttää täydellistä virallista käytännön testiä on tehdä harjoitusajo tenttiä varten . Joten etsi hiljainen huone, ota mukaan ajastin tai kello, jotta voit ajastaa jaksot ja päästä töihin! Tämä auttaa sinua tutustumaan tenttikokemukseen, joten tunnet olosi mukavammaksi tenttipäivänä!

Koska AP Lit -harjoitustestejä on kaksi, on järkevää ota yksi varhain opiskeluaikana ja toinen myöhemmin. Voit saada vanhemmat, ohjaajat tai opettajat arvioimaan kokeet. Varhainen testi auttaa sinua selvittämään, mitä sinun on työskenneltävä, ja myöhempi testi näyttää, kuinka olet parantunut! Koska AP-englanninkielisen kirjallisuuden testi on taitoja raskaampaa kuin sisältöä raskaampaa, sinun ei pitäisi tuntea olevansa täysin kadonnut harjoittelutestissä edes keskellä lukuvuotta.

Virallinen julkaistu ilmainen vastaus ja esimerkkikysymykset

Viralliset resurssit, jotka eivät ole täydellisiä testejä, sopivat parhaiten harjoitellaan testin yksittäisiä osia. Kurssin ja kokeen kuvauksen monivalintakysymykset tarjoavat erinomaisen AP-englanninkielisen kirjallisuuden monivalintakäytännön - ne auttavat sinua tutustumaan kysymysten tyyliin ja harjoittelemaan lukemista.

Runsaasti julkaistuja vapaasti vastattavia kysymyksiä on hyviä resursseja ajoitetun esseen kirjoittamisen taitosi rakentamiseen. Voit harjoitella täydellisiä esseitä tai kehittää esseiden ääriviivoja.

Epäviralliset harjoituskokeet ja resurssit

Koska epäviralliset harjoituskokeet eivät tule olemaan samanlaisia ​​kuin todellinen AP-tentti kuin viralliset College Board -materiaalit, ne eivät ole yhtä hyödyllisiä valmistautuessaan kokeen tai sen kysymysten muotoon. Kuitenkin, ne voivat olla erittäin arvokkaita lähilukuharjoituksia. Ja koska se on kriittinen taito tentille, on silti sen arvoista käyttää epävirallisia resursseja.

nainen-945427_640.jpg

Ole hyvin hiljainen. Hän lukee tarkasti.

Tärkeimmät takeaways

Harjoitustestit ja kysymykset ovat erittäin tärkeä resurssi, kun valmistaudut AP Lit -tenttiin. Harjoitteluresurssien kultastandardit ovat ne, jotka tulevat yliopiston hallitukselta, mutta on monia muita paikkoja, joissa voit saada käytännön kysymyksiä, jotka auttavat sinua hioamaan läheisen lukutaidon tenttiä varten. Suurin osa tässä artikkelissa luetelluista resursseista on ilmaisia, mutta muutama on maksettu.

Kun olet koonnut vakaat harjoitteluresurssit, et ehkä ole aivan varma, kuinka niitä käytetään. Viralliset kollegion hallituksen kokeet ovat parhaita simuloimaan tenttikokemusta. Kollegion johtokunnan kysymykset ovat hyviä kohdennetulle valmistautumiselle kokeen yksittäisiin osiin - erityisesti esseisiin. Epäviralliset resurssit ovat parhaita lähilukutaidon hioamiseen.

Nyt kun tiedät, mistä löydät nämä resurssit, sinulla on vielä enemmän aikaa valmistautua AP-kirjallisuuskokeeseen täyttämällä harjoituskysymyksiä!

runko-seuraava vaihe

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.