Jokainen AP-ihmisen maantieteen harjoitustesti käytettävissä

Ominaisuudet_julkaisutapahtumat.jpg

Täyspitkät harjoituskokeet ovat paras tapa sopeutua ajoitus- ja kysymysmuotoihin, joita kohtaat AP Human Geography -tentillä. Ne auttavat myös selvittämään, mihin sinun on lisättävä opiskeluaikaa pisteiden parantamiseksi.

Tässä artikkelissa, annamme sinulle linkit kaikkiin AP Human Geography -sovelluksen käytettävissä oleviin kokeisiin , mukaan lukien täydelliset viralliset testit, täydelliset epäviralliset testit ja pienet epäviralliset tietokilpailut, joilla testataan tiettyjä opetussuunnitelman osia.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi.

AP Human Geography -testi tarjotaan tänä vuonna sekä verkossa että henkilökohtaisesti. Kollegion hallitus on ilmoittanut siitädigitaalisten ja paperitestien välillä on pieniä eroja, joten muista tarkistaa Human Geography -sivulla heidän verkkosivuillaan saadaksesi lisätietoja.

Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Viralliset AP ihmisen maantieteen harjoituskokeet

Viralliset harjoitustestit ovat parhaita materiaaleja, joita voidaan käyttää minkä tahansa standardoidun testin valmisteluun, mukaan lukien AP Human Geography. Voit olla varma, että kysymysten vaikeustaso on samanlainen kuin todellisessa testissä, mikä tarkoittaa, että pystyt arvioimaan pisteet melko tarkasti.

hyväksymisaste Michiganin yliopisto

Tämä on ristiriidassa monien epävirallisten harjoittelumateriaalien kanssa, joihin voidaan joko osua tai ohittaa niiden ennakoiva arvo tentille. Harjoittele testejä, jotka olivat ei Kollegion johtokunnan luomalla voi olla kysymyksiä, jotka on muotoiltu tai muotoiltu eri tavalla tai jotka ovat liian helppoja tai liian vaikeita.

Valitettavasti virallisia AP Human Geography -testikokeita ei ole saatavilla. Siitä huolimatta, kollegion hallitus tarjoaa monia valmistelumateriaaleja, ei vain täyspitkien testien muodossa.

Tässä on parhaita käytäntöresursseja, jotka voisimme löytää virallisille AP Human Geography -kysymyksille.

Virallinen AP ihmisen maantieteen kokeen sivu

Vaikka College Boardin verkkosivusto ei tarjota vapautettuja tenttejä, sen AP Human Geography -sivu tarjoaa edelleen paljon upeista työkaluista ja materiaaleista - ja ne kaikki ovat ilmaisia ! Näin voit tehdä College Boardin verkkosivustolla:

  • Katso ja harjoittele vapaasti vastattavia kysymyksiä (molemmat Vuoden 2019 FRQ: t ja vanhemmat Ovat saatavilla)
  • Näytä nykyiset pisteytysohjeet
  • Lue aikaisemmat opiskelijoiden vastaukset vapaasti vastattuihin kysymyksiin
  • Hanki College Boardin hyväksymät opintovinkit

AP-luokkahuone

AP Classroom on saatavana College Boardin verkkosivustolta, ja se on suhteellisen uusi innovaatio, jonka avulla AP-opettajat voivat seurata opiskelijoidensa edistymistä lähettämällä heille käytännön kysymyksiä . Jos olet luokassa, joka käyttää tätä vaihtoehtoa verkossa, voit varmasti hyötyä tästä ylimääräisestä käytännöstä!

Pittsburghin yliopiston hyväksymisaste

AP-ihmisen maantieteen kurssi ja tenttikuvaukset

2020 AP Human Geography -kurssi ja tenttikuvaus - joka on täysin päivitetty uusi kokeen 2020 muoto -sisältää 15 näytettä monivalintakysymyksiä ja kaksi ilmaista vastausta ; saat myös pisteet opas vastauksia monivalintakysymyksiin.

Lisäksi onnistuimme jäljittämään 2015 AP Human Geography -kurssin kuvaus , jossa on 23 monivalintakysymystä ja kuusi vapaasti vastattavaa kysymystä. Huomaa, että nämä kysymykset ovat ei tasattu kokeen uuteen muotoon, joten pidä tämä mielessä harjoitellessasi.

helsinki-1.jpg

Authenti City on loistava paikka. Ihmiset ovat niin rehellisiä, ja heidän harjoitustestinsä ovat parhaat mitä saat mistä tahansa. Eikä suosittele sitä lomapaikkana. Tulet ei pystyä paeta todellisuudesta.

Epäviralliset AP-ihmisen maantieteen harjoituskokeet

Vaikka viralliset AP Human Geography -resurssit ovat rajalliset, käytettävissäsi on paljon enemmän epävirallisia harjoitustestejä ja tietokilpailuja. Nämä materiaalit voivat olla hyödyllisiä, mutta sinun tulisi silti välttää ottamasta niitä kokonaan nimellisarvoon .

Luettelomme ensin täydet harjoitustestit ja annamme sitten sinulle joitain sivustoja, jotka tarjoavat lyhyitä AP-tietokilpailuja tietyistä ihmismaantiede-aiheista.

merkintä: Suurinta osaa resursseista ei ole vieläkään päivitetty vastaamaan uuden 2020 AP Human Geography -tutkimuksen muodon muutoksia, joten sinun on räätälöitävä resurssejasi hieman, jotta ne ovat lähempänä nykyistä testirakennetta. Yleensä tämä tarkoittaa vain 15 monivalintakysymyksen ohittamista.

3 suosituinta resurssia täyspitkiin AP-maantieteellisiin harjoituksiin

Alla on kolme epävirallista resurssia täydellisiin AP Human Geography -testikokeisiin.

# 1: REA-käytännön koe 1

Tutkimus- ja koulutusyhdistys (REA) tarjoaa täydellinen harjoitustesti AP Human Geographyille suunnilleen samassa muodossa kuin todellinen testi (vaikka sitä ei ole päivitetty vuoden 2020 koemuotoon, joten voit ohittaa 15 monivalintakysymystä.)

Kysymykset ovat vankkoja kopioita siitä, mitä näet kokeessa. Tämä ilmainen PDF sisältää myös hyödyllisiä vastausten selityksiä.

# 2: Varsity-ohjaajien diagnostiikkatestit

Suuri nimi testivalmistelussa, Varsity Tutors tarjoaa neljä AP Human Geography -diagnostiikkatestiä, jokaisella 75 kysymystä (vain monivalintakysymykset) . Jälleen kerran, koska näitä testejä ei ole päivitetty kokeen uudelle 2020-muodolle, voit ohittaa (tai ainakaan olla huolissasi) 15 kysymystä.

Testeillä on automaattinen pisteytys, ja jokaiselle annetaan alustava vaikeustaso. Varsity Tutorsilla on myös tonnia miniharjoitustietokilpailut konseptin mukaan jos haluat harjoitella myös aihekohtaisia ​​kysymyksiä muistikortit, jotka auttavat sinua oppimaan kaikki kurssin terminologiat .

# 3: Kirjan arvostelu

Älä unohda käytännön kokeita, jotka ovat käytettävissäsi AP Human Geography -tutkimuskirjoissa. Useimmat kirjat tarjoavat vähintään kaksi täyspitkää AP-harjoitustestiä. Lue artikkeli AP Human Geographyin parhaista arvostelukirjoista saadaksesi käsityksen siitä, mitkä sopivat opiskelutarpeisiisi.

kuinka monta väriä sateenkaarissa

Lyhyt tietovisa tietyistä AP-ihmisen maantieteen käsitteistä ja alueista

Täyspitkät harjoituskokeet voivat olla melko vaikea jäljittää AP Human Geography -sivustolle. Onneksi monet sivustot tarjoavat lyhyitä tietokilpailuja tietyistä maantieteellisistä aiheista ja alueista.

Albert Harjoituskysymykset

Albert tarjoaa ilmainen AP Human Geography -kysymys jokaisesta AP-luokan kattamasta aiheesta ja luokittelee ne vaikeustason mukaan . Sivusto laskee jatkuvasti, kuinka moniin kysymyksiin olet vastannut oikein helpoissa, keskisuurissa ja vaikeissa luokissa. Se on myös yksi harvoista sivustoista päivitti Human Geography -sisällön uudelle testimuodolle .

4Tests.com-tietokilpailut

Tämä sivusto tarjoaa ilmaisen 50 kysymyksen harjoituskokeen AP Human Geography -sivustolle. Käytän tätä testiä tarkistuspisteenä - kun olet noin puolivälissä valmistelusi, voit suorittaa tämän testin arvioidaksesi edistymistäsi.

CrackAP.com-harjoituskokeet

CrackAP on erinomainen resurssi yli kaksi tusinaa realistisia AP Human Geography -kyselyjä , useimmilla noin 15 kysymystä. Jokainen kysymys on samanlainen kuin mitä näet todellisessa testissä, ja viisi vastausvaihtoehtoa on merkitty A-E: llä.

Voit jopa ladata joidenkin tietokilpailujen PDF-tiedostoja ottaaksesi ne paperille (kuten testipäivänä).

SoftSchools-harjoitustietokilpailut

SoftSchools tarjoaa sarja 10 kysymyksen harjoitustietoja jokaisesta aiheesta . Ne ovat erinomaisia ​​lyhyisiin tarkasteluistuntoihin!

Luvun tietokilpailut Ihmisen maantiede: Maisemat ihmisen toiminnasta , 11. painos

Tämän sivuston avulla voit valita luvun vasemmalla olevasta siirtymispalkista ja vierittää alaspäin löytääksesi linkin vastaavaan monivalintakyselyyn. Nämä tietokilpailut ovat hyödyllisiä tarkistuksessa, vaikka AP-luokkaasi ei käyttäisikään tätä oppikirjaa.

Sheppard Software Geography -pelit

AP Human Geography -tentissä on mainittava erityisiä esimerkkejä vapaasti vastattaviin kysymyksiin; lisäksi monissa monivalintakysymyksissä kysytään tietyistä maailman alueista. Tämä verkkosivusto tarjoaa hauskoja harjoituksia, joiden avulla voit oppia tarkalleen missä kaikki on.

Voit edetä opetusohjelmien, aloittelijoiden ja edistyneiden tasojen läpi erilaisissa aktiviteeteissa, jotka testaavat tietosi kullakin mantereella vallitsevasta poliittisesta ja maantieteellisestä jaosta.

Study.com Prep Quiz

Study.com tarjoaa nopean tentin valmistelun AP Human Geography -testille. Tässä on hienoa, että verkkosivulle on sisäänrakennettu ajastin , joten voit vauhdittaa itseäsi selatessasi tietokilpailua.

Lukion koevalmistelu

Tämä sivusto tarjoaa seitsemän ilmaista harjoittelutestiä, jotka kattavat jokaisen osan, jonka näet AP Human Geography -tentissä.Koska nämä on jaoteltu aiheisiin, voit käyttää näitä harjoitustestejä parantamaan heikoimpia aihealueitasi.

mitä värejä sekoitetaan purppuraan

body_mapicon.png

Enemmän meistä tarvitsee suorittaa nämä maantieteelliset tietokilpailut, jotta ihmiset lakkaavat tulemasta masentaviin tutkimuksiin, joissa todetaan, että 75% amerikkalaisista ajattelee Australian olevan Euroopassa. (Tein tämän tilaston, mutta se voi myös olla todellinen!)

Kuinka käyttää AP-ihmisen maantieteen harjoitustestejä

Tässä kerromme, kuinka voit käyttää näitä käytännön testejä tarkasteluun lukuvuoden eri vaiheissa, kun pääset lähemmäksi AP Human Geography -testiä.

1. lukukausi: Ota käytännön testit luokitusten arvioinniksi

Ensimmäisen lukukauden aikana et ole vielä päässyt tarpeeksi opetussuunnitelmasta suorittamaan täyspitkäjä AP Human Geography -testikokeita. Mitä sinä voi Tee lyhyempiä tietokilpailuja, jotka koskevat vain jo oppimiasi aiheita.

Käytä sivustoja, jotka jakavat kysymykset aiheen mukaan, kuten Albert ja CrackAP. Voit myös harjoitella vastausten kirjoittamista vapaasti vastattaviin kysymyksiin, jotka liittyvät luokkasi käsittelemiin aiheisiin.

2. lukukausi: Aloita valmistautuminen testiin

Kun olet toisen lukukauden puolivälissä, voit alkaa valmistautua AP-testiin suoremmin.

Suorita täyspitkä harjoittelutesti ja pisteytä se, jotta saat paremman käsityksen tiedostasi ja kyvyistäsi. Voit käyttää tätä vaihetta jollakin epävirallisen testin osiossa luetelluista kokeista, koska missään ei ole saatavilla täyspitkää virallista testiä.

Kun olet suorittanut harjoituksen Human Geography -testin, käy uudelleen kaikki vastaamattomat kysymykset ottamalla huomioon niiden sisällön . Tämän tekeminen auttaa sinua näkemään, mitkä alueet sinun on opittava enemmän ja mitkä olet jo oppinut.

Kun olet viettänyt vähintään pari tuntia tarkistamiseen, suorita toinen harjoituskoe arvioidaksesi pisteet uudelleen . Jos huomaat jonkin verran parannusta, voit joko toistaa prosessin ja kohdistaa korkeammalle tai päättää, että olet tyytyväinen nykyiseen pisteesi tasoon.

Jos ei, sinun tulisi miettiä, mikä meni pieleen tarkastellessasi virheitäsi. Katsoitko heitä vain sattumanvaraisesti? Oliko ympäristö liian häiritsevä? On okei muuttaa lähestymistapaa, jos et saa haluamiasi tuloksia.

Entä jos kurssisi on vain yhden lukukauden pitkä?

Joissakin kouluissa AP Human Geography on lukukauden mittainen luokka. Jos näin on sinulle, paljoa samaa neuvoa sovelletaan edelleen - se tapahtuu vain hieman eri aikajanalla .

Jos otat luokan ensimmäisen lukukauden, sinulla on huomattava määrä aikaa kurssin lopun ja todellisen kokeen välillä. Tämä voi olla suuri etu, jos käytät aikaa viisaasti ja vältät lykkäämistä (jota sinun on varottava, jos olet kiireinen toisen lukukauden luokkasi kanssa).

Pystyt aloittamaan edellä mainitun toisen lukukauden opintoprosessin heti, kun olet suorittanut luokan. Harjoittelukokeiden suorittamiseen on paljon aikaa sen jälkeen, kun luokka on käsitellyt kaiken materiaalin, joten on helpompaa saada tarkka lukema pisteistäsi ennen AP-testiä.

tiivistelmä upokkaan 1. toiminnasta

Jos otat AP Human Geography -tutkimuksen toisen lukukauden, arvosteluprosessin tulisi olla olennaisesti sama kuin jos se olisi vuoden mittainen luokka. Ensimmäisen lukukauden neuvoja sovelletaan toisen lukukauden ensimmäiseen puoliskoon ja toisen lukukauden neuvoja jälkipuoliskoon.

body_takeyourtime.jpg

Sinulla on varaa edetä rennommassa tahdissa opiskelussa, jos otat luokan ensimmäisen lukukauden aikana, koska sinulla on muutama kuukausi, jonka voit käyttää AP-testin valmisteluun.

Kokoonpano: Valmistelu AP: n ihmisen maantieteen harjoituskokeilla

Viralliset harjoitustestausmateriaalit AP Human Geography -tapahtumalle ovat hieman niukat. Ylivoimaisesti parhaimmat valmistelussa käytettävät kysymykset ovat kollegion hallituksen julkaisemat kysymykset. Mutta voit käyttää epävirallisia harjoitustestejä ja tietokilpailuja milloin tahansa koko lukuvuoden ajan harjoitellaksesi aihekohtaisempia kysymyksiä luokan arvioinneissa ja valmistautuaksesi AP-testiin kokonaisuutena.

Harkitse tarkkaan vastauksiasi jokaiseen Human Geography -harjoitustestiin, jotta voit arvioida, missä olet mennyt pieleen, ja palata asiaankuuluvaan sisältöön. Harjoitustestien tulisi olla avainasemassa arvostelussa minkä tahansa AP-tentti. Jos kohtelet heitä vakavasti ja kiinnität huomiota siihen, mitä he kertovat sinulle valmistautumisasteestasi, sinun tulee varmasti menestyä testipäivänä!

ominaisuus_suunnittelu

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.