Jokainen AP Environmental Science Practice Test käytettävissä

feature_tulips.jpg

Valmistaudutko ympäristötieteen AP-tenttiin? Yksi parhaista tavoista opiskella testiä varten ja selvittää, kuinka hyvin olet, on suorittaa harjoitustestejä. Harjoitustestien avulla voit nähdä, minkälaisia ​​kysymyksiä sinulle kysytään tentissä, ja auttaa sinua myös selvittämään, minkä oppiaineiden tai kysymystyyppien kanssa kamppailet ja joita on tarkasteltava enemmän. Harjoitustestien löytäminen voi olla aikaa vievää, ja valitettavasti kaikkia AP-harjoitustestejä ei luoda yhtä paljon käytettävissä olevien materiaalien suhteen.

Mutta olemme täällä auttamassa. Tässä oppaassa Annan linkit kaikkiin tällä hetkellä saatavilla oleviin AP Environmental Science -testitesteihin , kerro, mitkä ovat korkealaatuisia, ja selitä, miten sinun pitäisi käyttää niitä valmistelussa.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Viralliset AP-ympäristötieteen käytännön kokeet

Virallisia harjoittelumateriaaleja (ts. Kollegion hallituksen laatimia) on paras käyttää AP-tenttiin valmistautuessa. Koska käytännön materiaalit on luonut sama organisaatio, joka suunnittelee todellisen AP-testin, voit olla varma, että ne edustavat testiä tarkasti ja antavat sinulle parhaan kuvan siitä, mitä se kattaa.

Valitettavasti kollegion hallitus ei useinkaan halua julkaista tonnia harjoittelumateriaalia, etenkään monivalintakysymyksiä (koska heillä on taipumus käyttää niitä uudelleen useisiin tentteihin); niitä on kuitenkin vielä viralliset arvostelumateriaalit, joita voit käyttää, jotka olen jakanut neljään luokkaan :

 • Täydelliset AP-ympäristötieteen käytännön kokeet
 • AP Environmental Science Monivalintakysymykset
 • AP Environmental Science Free-Response -kysymykset
 • AP-luokkahuone

Täydelliset AP-ympäristötieteen käytännön kokeet

Kollegion hallitus on julkaissut vain kolme täydellistä AP Environmental Science -tutkintokoketta joista yksi on saatavilla ilmaiseksi verkossa :

Jokaisessa testissä on monivalintavastauksia ja pisteytysohjeita ilmaisen vastauksen jaksolle.

Vuoden 2008 koe on viimeisin, mutta siitä lähtien AP Enviro -tentti ja kurssi päivitettiin merkittävästi vuonna 2020 , se ei sovi yhtä hyvin nykyiseen tenttimuotoon. (Voit oppia lisää uudesta APES-sisällöstä ja testirakenteesta asiantuntijaoppaastamme.)

joka on yhteensopiva vesimiehen kanssa

Sen sijaan ilmainen vuoden 1998 testi on vielä vanhempi, mutta silti hyödyllinen ja antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, millaista sisältöä todellinen koe testaa.

Kaikilla AP-ympäristötieteen käytännön kokeilla ennen 2020, tässä sinun on tehtävä, jotta testi olisi mahdollisimman merkityksellinen ja hyödyllinen :

 • Vastaus 80 monivalintakysymystä (ei 100) 90 minuutissa
 • Ymmärrä, että monivalintakysymyksillä on nyt vain neljä vastausvaihtoehtoa (ei viisi)
 • Vastaus kolme vapaasti vastattavaa kysymystä (ei neljä) sisään 70 minuuttia (ei 90 minuuttia)
 • Tiedä että sinä voi käyttää piirtolaskuria tarpeen mukaan koko kokeen ajan

Varmista myös, että käytät nykyiset pisteytysohjeet arvioimaan käytännön vastauksesi.

AP Environmental Science Monivalintakysymykset

Yllä olevien kokeiden lisäksi ainoat paikat, joista löydät virallisia monivalintakysymyksiä AP Environmental Scienceille, ovat Kurssi- ja tenttikuvaukset (CED) luokalle.

AP Environmental Science -ohjelmaan on saatavana kaksi CED-tiedostoa:

On selvää, että haluat priorisoida vuosien 2019-20 CED , koska nämä kysymykset heijastavat tarkemmin sitä, mitä näet APES-kokeen uudessa muodossa. Kun olet käyttänyt kaikki nämä kysymykset, voit kaivaa 2013-14 CED: ää ylimääräiseen harjoitteluun.

AP Environmental Science Free-Response -kysymykset

Voit opiskella ja harjoitella tonnia virallisia AP Environmental Science -vapaita kysymyksiä. Kollegion hallitus on julkaissut aiempia ilmaisia ​​vastauksia koskevia kysymyksiä vuodesta 1999 aina vuoteen 2019 asti (vuoden 2020 FRQ on vain AP-opettajien käytettävissä):

Lähes kaikki kysymykset sisältävät pisteytysohjeet ja näytevastaukset auttaa antamaan sinulle selkeän kuvan siitä, mitä tiehöylät etsivät.

Huomaa, että vaikka vapaan vastauksen kysymykset ovat muuttuneet hieman vuoden 2020 APES-testissä nämä vanhat voivat silti auttaa sinua antamalla sinulle mahdollisuuden harjoitella kirjoittamista nopeasti asiaankuuluvista aiheista.

Varmista vain, että pisteytät vastauksesi käyttämällä nykyiset pisteytysohjeet .

AP-luokkahuone

AP Classroom on uusi kollegion hallituksen suunnittelema digitaalinen työkalu, jonka avulla AP-opettajasi voi antaa kotitehtäviä ja harjoittaa kysymyksiä online-portaalin kautta. Jos APES-opettajasi käyttää tätä, he voivat antaa sinulle AP Enviro -kysymyksiä auttaa sinua valmistelussa.

Mahdollinen muu lähde: AP-opettajasi

AP-ympäristötieteen opettajallasi voi olla myös pääsy joihinkin muihin virallisiin käytännön kysymyksiin, joita voit käyttää. Opettajat voivat joskus ostaa virallisia käytännön kysymyksiä (joita opiskelijoilla ei ole pääsyä) College Boardilta.

Opettajasi on saattanut päättää olla tekemättä tätä, tai he saattavat tallentaa nämä AP Enviro -kysymykset luokan tentteihin. Mutta jos etsit lisää virallisia harjoitusmateriaaleja, saatat haluta käyttää tilaisuutta ja kysyä heiltä.

body_officialseal.png

Virallisissa harjoitustesteissä ei ole sinettiä, mutta voit olla varma, että ne ovat siellä korkealaatuisimpia harjoitusmateriaaleja.

Ilmaiset epäviralliset AP-ympäristötutkimuskokeet

Sinun on oltava hieman varovainen käyttäessäsi epävirallisia harjoitusmateriaaleja, koska jotkut heistä eivät tee kovin hyvää työtä toistamaan mitä aiheita AP-testi kattaa tai miten he sanovat kysymyksensä ; on kuitenkin monia, jotka voivat silti olla erittäin hyödyllisiä.

Kustakin alla olevasta AP-resurssista selitän, mitä materiaalia se sisältää ja kuinka läheisesti se vastaa todellista AP-ympäristötieteen tenttiä.

Varsity-ohjaajat

Varsity Tutorsilla on yksi täydellinen AP Enviro monivalintakohta (100 kysymystä, vaikka huomaa, että nykyisessä muodossa on vain 80 kysymystä ja neljä vastausvaihtoehtoa per kysymys). Harjoitustesti ajoitetaan ja luokitellaan automaattisesti sinulle.

Vaikka se ei sisällä mitään vapaasti vastattavia kysymyksiä, monivalintakysymykset ovat sisällöltään samanlaisia ​​kuin AP-tentissä . Voit yhdistää nämä kysymykset joukkoon virallisia ilmaisia ​​vastauksia ja tehdä täydellisen APES-harjoitustestin.

Jos haluat harjoitella tiettyä aihetta, myös Varsity-ohjaajat tarjoaa kymmeniä vaihtelevan vaikeuksia tietokilpailuja AP Environmental Science -sovellukseen ; Aiheet on kuitenkin jaoteltu sellaisiin erityisiin luokkiin, että monilla tietokilpailuilla on vain yksi tai kaksi kysymystä, mikä voi tehdä tylsää siirtyä hyvin lyhyestä tietokilpailusta toiseen.

AP-tietokilpailuista voi olla apua kohdennetumpaan opiskeluun, mutta yleensä täydellinen diagnostiikkatesti on paras resurssi käyttää tätä sivustoa.

Ympäristötiede (11. painos) Oppikirja-tietokilpailut

Tämä verkkosivusto sisältää 20 kysymyksen tietokilpailut jokaiselle 25 luvulle Ympäristötiede oppikirjan luvut. Voit valita tietokilpailun valitsemalla luvun sivun vasemmasta reunasta ja napsauttamalla sitten Harjoittele tietokilpailu uudella sivulla.

Nämä tietokilpailut ovat melko pintatasoa, mutta ne voivat auttaa sinua opiskelemaan tiettyjä aiheita tai valmistautumaan luokan kokeeseen , vaikka et käytä Ympäristötiede luokan oppikirjaasi. Yksi turhauttava asia on kuitenkin se, että sinun on napsautettava kutakin lukua erikseen, jotta näet, mitkä alueet se kattaa, jos haluat tutkia tiettyä aihetta.

ProProfit

Tämä on erittäin nopea, 11 kysymyksen monivalintakilpailu . Tämä on melko lyhyt tietokilpailu, ja kummallisella tavalla se antaa määritelmät joillekin avainsanoille, jotka sinun pitäisi jo tietää, mutta se voi olla hyödyllistä, jos haluat nopean opiskeluistunnon AP Envirolle.

Lukion koevalmistelu

Tämä sivusto tarjoaa seitsemän AP-ympäristötieteiden tietokilpailua , yksi kutakin (vanhaa) aihetta varten tentissä. Jokaisella tietokilpailulla on 19–29 monivalintakysymystä, ja jokaisella kysymyksellä on viisi mahdollista vastausvaihtoehtoa (joten ne kaikki ovat vanhassa muodossa). Kysymyksiä on vähän perus , mutta saatat löytää nämä tietokilpailut hyödyllisiksi lujittamaan sitä, mitä olet jo oppinut luokassa.

body_dollarbills.jpg

Nämä seuraavat AP Enviro -testiresurssit maksavat sinulle vähän rahaa.

Maksetut epäviralliset AP-ympäristötieteen käytännön testit

Yleisesti ottaen, maksetut epäviralliset AP-resurssit ovat korkeampilaatuisia kuin ilmaiset epäviralliset koska testivalmistelupyritykset panostavat yleensä paljon enemmän tuotteiden laatuun, joista he voivat ansaita rahaa.

Jos olet valmis käyttämään rahaa, nämä epäviralliset, maksetut AP Environmental Science -testiresurssit ovat vahvoja kilpailijoita.

Shmoop

Maksamalla Shmoopin 14,99 dollarin kuukausimaksun saat pääsyn neljä täyspitkää AP-ympäristötieteiden tenttiä (mukaan lukien diagnostinen testi) ja tonnia testinottovinkkejä ja harjoituksia. Saat myös selkeät vastausselitykset, joiden avulla voit selvittää, mihin olet mennyt pieleen.

Albert

Albert.io on monivalintakyselyjä kullekin yhdeksälle yksikölle uudesta AP Enviro -testistä. Tietokilpailut on luokiteltu vaikeuksien mukaan, niitä ei ole ajoitettu, ja niistä ilmoitetaan heti, jos olet vastannut oikein.

Vaikka jotkut kysymykset ovat ilmaisia, voit saada satoja lisää APES-harjoituskysymyksiä ostaa koko kurssi 79 dollaria .

ero tasavallan ja demokratian välillä

Kokonaisuutena pidin näitä AP Environmental Science -kysymyksiä hieman perusasioissa kuin todelliset AP-kysymykset. He keskittyivät ensisijaisesti määritelmiin ja perustietoihin eivätkä korostaneet yhteyksien luomista eri aiheiden välillä yhtä paljon kuin todellinen tentti.

AP Environmental Science Review Books

Toinen käytännön kokeiden paikka on AP Environmental Science -tutkimuskirjat. Useimmat arvostelukirjat sisältävät vähintään yhden tai kaksi täyspitkää harjoituskoketta, joita voit käyttää opinnoissa. Luonnollisesti nämä testit voivat vaihdella laadun suhteen. Yleensä The Princeton Review ja Barron's -kirjat ovat kuitenkin melko turvallisia panoksia laadun suhteen.

Ennen kuin ostat AP Enviro -kirjakirjan, varmista lue arvosteluja tai pyydä oppilaita, jotka ovat aiemmin käyttäneet kirjaa kuinka hyvin he kokivat sen valmistaneen heitä AP-tenttiin.

AP-ympäristötieteiden käytäntöjen käyttäminen

Nyt kun tiedät mistä löytää AP Enviro -testit, miten sinun pitäisi käyttää niitä opiskellessasi ? Satunnaiskokeiden tekeminen sattumanvaraisesti ei paranna pisteitäsi paljon, jos ollenkaan, joten noudata näitä ohjeita tietääksesi mitä käytäntömateriaaleja sinun tulisi käyttää ja milloin.

Ensimmäinen lukukausi

Ensimmäisellä lukukaudella opit edelleen suurimman osan sisällöstä, joka sinun on tiedettävä tenttiin, joten Kokopitkän harjoitustentin suorittaminen ei ole kovin hyödyllistä , koska pisteet ovat todennäköisesti matalat johtuen siitä, että luokassasi ei ole vielä käsitelty tiettyjä aiheita.

Tämän lukukauden aikana keskity virallisten vapaasti vastattavien kysymysten esittämiseen (voit tarkastella niitä löytääksesi ne, jotka keskittyvät jo kattamiin tietoihin) ja epäviralliset tietokilpailut jotka keskittyvät tiettyihin sisältöalueisiin ( Ympäristötiede ja Albert-tietokilpailut ovat hyviä aloituspaikkoja).

Aloita opiskelu aikaisin (ensimmäisen lukukauden puoliväliin mennessä) ja tarkista säännöllisesti koko vuoden ajan. Säännöllinen tarkistus auttaa sinua pysymään ajan tasalla materiaalista, valmistautumaan luokkatutkimuksiin ja tekemään viimeisen AP-testin tarkistamisesta vähemmän rasittavaa keväällä.

Voit myös harkita AP Enviro -kirjakirjan ostamista tänä lukukautena. monilla heistä on käytännön kysymyksiä jokaisen luvun jälkeen, jotta voit nähdä kuinka hyvin olet oppinut materiaalin.

kehon_suunnitelma-5.jpg

Toinen lukukausi

Toinen lukukausi on silloin, kun sinun pitäisi alkaa keskittyä valmistautumaan APES-tenttiin. Tässä vaiheessa sinun olisi pitänyt oppia suurin osa tiedoista, jotka sinun on tiedettävä tenttiin, joten voit aloittaa kokopitkät kokeet .

Suosittelin Varsity Tutors -harjoitustestin suorittamista kolmella virallisella ilmaisella vastauksella. Tee tämä testi realistisissa testausolosuhteissa (ajoitettu ja hiljaisessa huoneessa). Kun olet suorittanut sen, tarkista kuinka hyvin (muista käyttää virallisia pisteytysohjeita luokitellessasi ilmaisia ​​vastauksia).

Tämän harjoitustestin pisteet auttavat sinua tietämään, kuinka hyvin olet ja kuinka paljon opintoja sinun on tehtävä tavoitepisteiden saavuttamiseksi . Jos olet lähellä haluamaasi pistemäärää, sinun on ehkä tehtävä vain kevyt tarkistus, mutta jos olet vähintään 2 pisteen päässä, sinun on todennäköisesti käytettävä merkittävää aikaa tavoitteen saavuttamiseen.

Ensimmäisen täyspitkän harjoitustestin suorittamisen ja pisteytyksen jälkeen katso, mistä sinulla on väärät kysymykset . Ensisijainen syy harjoitustestien suorittamiseen on löytää heikkoutesi ja sitten parantaa niitä.

Älä vain siirry heti seuraavaan harjoituskokeeseen; viettää aikaa vahvistettavien alueiden vahvistamiseen. Ehkä sinun on opittava valmistelemaan esseesi nopeammin, tai tajusit, ettet todellakaan tiedä mitään typpisyklistä. Hanki nämä aukot hoidetuksi ennen uuden harjoittelutestin suorittamista; muuten pisteet eivät parane.

Kun sinusta tuntuu, että olet tarkistanut riittävästi, suorita toinen harjoitustentti, mieluiten virallinen julkaistu harjoitustentti vuodelta 1998 (tai 2008, jos päätit ostaa sen).

Tässä on lyhyt yhteenveto prosessista, jota sinun tulisi noudattaa:

 • Ota ja pisteytä ensimmäinen harjoitustentti (4 tuntia)
 • Arvioi virheesi (1,5 tuntia)
 • Paranna heikkoja alueitasi tekemällä kohdennettua sisällön tutkimista ja käytännön ongelmia (2,5 tuntia)
 • Ota ja pisteytä toinen harjoitustentti (4 tuntia)

Toista yllä olevat vaiheet niin usein kuin tarvitset varmistaaksesi, että olet poistanut kaikki AP Environmental Science -tutkimuksen heikkoudet ja olet valmis testipäivään.

Johtopäätös: Kuinka AP Enviro -testit voivat auttaa sinua

AP Environmental Scienceilla on tällä hetkellä kolmannen matalin AP-tenttien läpäisyaste . Jos haluat voittaa kertoimet, Kokonaiskokeiden suorittaminen on yksi parhaista tavoista parantaa mahdollisuuksiasi ansaita korkeat pisteet . Vaikka viralliset harjoittelumateriaalit antavat sinulle tarkimman käsityksen siitä, mitä odottaa todellisesta AP-tentistä, siellä on myös monia laadukkaita, epävirallisia harjoitustestejä.

Yritä käyttää AP Enviro -luokan ensimmäisen lukukauden aikana harjoitustestejä tutustu vapaasti vastattaviin kysymyksiin ja vahvistaa tietosi tietyistä aihealueista. Toinen lukukausi on aika, jolloin voit aloittaa kokopitkäkokeet saadaksesi käsityksen siitä, kuinka hyvin pärjäät ja missä sinun on parannettava ennen testipäivää.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lamarin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Bates Collegen pääsyvaatimukset

York College SAT -pisteet ja GPA

Marylandin yliopiston Notre Dame -pääsyvaatimukset

SAT: n opettaminen: parhaat vinkit ohjaajille ja vanhemmille

Oletko opettaja tai vanhempi, joka opettaa SAT: ää? Tässä on huippuasiantuntijoiden kirjoittamia vinkkejä SAT -matematiikan ja muiden aineiden opettamiseen.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Duke TIP SAT -pistevaatimukset

Mitä SAT-pisteitä tarvitset Duke Talent Identification -ohjelmalle (TIP)? Lue täydellinen oppaamme saadaksesi selville, kuinka päästä.

SAT Mathin kokonaislukujen perusopas

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista SAT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

Tulanen yliopiston pääsyvaatimukset

26 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Texasin yliopisto Tylerin pääsyvaatimukset

Centenary College -pääsyvaatimukset

Vesimiehen yhteensopivuus: mikä merkki on paras ottelu?

Kenen kanssa Vesimies on yhteensopiva? Opi Vesimiehen paras ottelu Vesimiehen kanssa yhteensopivien merkkien oppaamme avulla.

NewSchool of Architecture & Design Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden UCSB SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Parhaat korkeakoulut alhaisilla GPA -vaatimuksilla

Onko sinulla alhainen GPA ja ihmettelet, mihin korkeakouluihin pääset? Tässä ovat maan parhaat korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaiset GPA: t opiskelijoilleen.

Case Western Reserve University ACT Scores and GPA

2016-17 Akateeminen opas | Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutista Linda Esperanza Marquez High Schoolissa Huntington Parkissa, Kaliforniassa.

Lynnin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän UChicago-esseekehotetta: Kuinka kirjoittaa tähtien vastauksia

UChicagon esseekehotteet ovat tunnetusti hankalia - tutustu onnistuneisiin esimerkkeihin ja opi kirjoittamaan voittavia UChicago-esseitä itsellesi.

Onko Georgetown Superscore ACT -pisteitä?

Korvaako Georgetownin pääsy ACT: n? Opi heidän superpisteytyskäytäntönsä ja kaikki ACT-pisteistä, joihin sinun on päästävä.

Kenyon College pääsyvaatimukset

LMU ACT -pisteet ja GPA