Jokainen AP Englanti kielen ja sävellyksen käytännön tentti

pöllö-31691_640-1.png

edellyttääkö johns hopkins sat -aiheisia testejä

AP -englannin kielen ja kokoonpanon kokeen tullessa on tärkeää löytää parhaat käytännön resurssit, mukaan lukien käytännön testit! AP-kielen ja kokoonpanon tentti koostuu kahdesta osasta: monivalintaosa, jossa on 45 kysymystä, ja vapaa vastausosio, jossa on kolme esseekysymystä-yksi synteesi, yksi analyysikehote ja yksi argumenttikehote.

Mutta kaikki AP Lang -harjoitustestit eivät ole kuin todellinen tentti, eivätkä ne kaikki ole yhtä laadukkaita. Tässä oppaassa erittelen, mistä löydät viralliset College Boardin AP -kielen ja kokoonpanon käytännön testausresurssit, muut ilmaiset resurssit ja maksulliset käytännön testit ja kysymykset. Minä myös eritellä, mitkä resurssit ovat korkealaatuisia ja miten voit parhaiten sisällyttää AP -englanninkieliset käytännön testit tenttiin valmistautumiseen.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Huomautus tenttipäivityksistä

Vuonna 2019 yliopiston hallitus ilmoitti päivitykset AP: n englanninkielen tenttiin . Vapaa vastaus -osa pysyi samana, vaikka siihen tehtiin joitain muutoksia miten esseet pisteytetään .

Monivalintaosassa on nyt vain 45 kysymystä karkeasti 55 sijasta. Reitit ovat myös lyhyempiä ja on olemassa uusi kysymystyyppi, nimeltään 'koostumuskysymykset'. Ne muodostavat suunnilleen puolet monivalintakysymyksistä ja testaavat oppilaiden kykyä 'lukea kuin kirjoittaja' ja tarkistaa tekstit oikein. Kontekstin sanastoa koskevat kysymykset ja tunnistuskysymykset eivät enää näy tentissä. (Jos haluat lisätietoja eri AP -kielikysymystyypeistä, tutustu oppaaseemme.)

Joten mitä tämä tarkoittaa sinulle? Valitettavasti se tarkoittaa, että kaikki ennen vuotta 2019 luodut AP Language -käytäntöresurssit ovat vanhentuneita. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ne olisi enää arvokkaita resursseja. Vapaa vastauskehotukset ja kohdat pysyvät samana. Kun käytät vanhempia monivalintaresursseja, lopeta vastaaminen kysymyksiin 45 kysymyksen jälkeen ja ohita kaikki sanasto-kontekstit ja tunnistuskysymykset.

Viralliset harjoitusresurssit

parhaiden käytäntöjen testausresurssit tulevat College Boardilta. Tämä johtuu siitä, että he luovat ja hallinnoivat kaikkia AP -kokeita, mukaan lukien AP Lang ja Comp niiden materiaalit ovat lähimpänä todellisia, todellisia kysymyksiä, joita näet testipäivänä!

Jos harjoittelet materiaalia, joka on lähellä todellista tenttiä, tunnet olosi mukavammaksi, kun todella otat testin. Siksi, jos mahdollista, on parasta käyttää College Boardin materiaaleja. On kuitenkin syytä huomata, että AP -kielen ja sävellyksen viralliset resurssit ovat hieman niukat, varsinkin verrattuna AP -kirjallisuustestiin.

Kollegion johtokunta tarjoaa yleensä kolme resurssia kullekin AP-kokeelle: suoritetut vapaat kokeet, vapaiden vastausten kysymykset edellisiltä vuosilta ja esimerkkikysymykset AP -kurssin ja tentin kuvaus. '

ceeb -koodi lukioon

Suorita julkaistut kokeet

Valitettavasti College Board ei näytä julkaissut virallisia täydellisiä AP Englanti kielen ja sävellyksen käytännön kokeita, joten minulla ei ole mitään linkkiä tähän. Voit kuitenkin löytää ainakin yhden kokonaisen menneen kokeen Googlaamalla AP -kielen täydellinen julkaistu tentti tai vastaavia muunnelmia. Varmista kuitenkin, että kaikilla tällä tavalla saamissasi AP -kielen ja kokoonpanon kokeissa on vastausnäppäimet!

Voit myös kysyä AP -opettajalta, onko hänellä kopioita vanhoista AP -kokeista, joita voit käyttää harjoitteluun. AP -opettajat voivat ostaa College Boardilta aiempia kokeita, joihin opiskelijoilla ei ole pääsyä. Hän ei ehkä voi antaa sinun viedä niitä kotiin, mutta silloinkin voit saada käyttää niitä valvotussa ympäristössä.

Vapautetut kysymykset julkaistu

Kollegion hallitus on lähettänyt vuosien ja vuosien arvosta aiempia AP-kielen ja koostumuksen ilmaisia ​​vastauksia jotka ovat käytettävissänne harjoittelua varten. Kuitenkin, vain testit vuodesta 2007 eteenpäin sisältävät kolme samaa kysymystyyppiä jotka ovat tällä hetkellä testissä. (Ja muista vielä, että näiden kysymysten luokittelun rubriikat ovat muuttuneet, vaikka kysymykset eivät olekaan.) Aiemmat testit sisältävät kaksi retorista analyysikysymystä synteesikysymyksen sijasta.

Esimerkkikysymyksiä AP -kurssin ja tentin kuvaus '

Sivulta 115 alkaen AP-kurssin ja tentin kuvaus AP-kielelle ja -koostumukselle sisältää 17 monivalintakysymystä ja kolme vapaavastausta: yksi synteesikehote, yksi analyysikehote ja yksi argumenttikehote. Kuten edellä mainittiin, tämä on ainoa nykyinen lähde virallisille käytännön kysymyksille uudelle 'kokoonpanokysymystyypille', joten muista tarkistaa tämä resurssi!

säästöpossu-1270926_640.jpg

Laita ne kysymyspankkiisi!

Ilmaiset epäviralliset resurssit

College Boardin ulkopuolella on paljon sivustoja, jotka tarjoavat ilmaisia ​​harjoituskysymyksiä AP Language and Comp -kokeeseen. Mutta mitkä niistä todella auttavat sinua? Koska kuka tahansa voi lyödä yhteen muutaman kysymyksen ja kutsua sitä AP -kielen ja koostumuksen käytännön kokeeksi, kuinka lajitellaan vehnä akanoista?

Olen kampannut läpi tonnia ilmaisia ​​resursseja, joten sinun ei tarvitse! Esitettynä laatujärjestyksessä, parhaasta huonoimpaan, tässä on luetteloni kaikista ilmaisista AP -kielen harjoittelutesteistä ja tietokilpailuista, jotka voisin löytää sieltä.

College Countdown Täydellinen AP Language Practice Test

College Countdown -tarjoukset lähes täydellinen epävirallinen harjoitustesti, esseitä ja kaikkea. Vaikka monivalintakysymysten tarkka sanamuoto ei ole täsmälleen sama kuin todellisessa AP-kokeessa, tehtävät ovat hyvin samankaltaisia ​​ja kohdat on valittu hyvin. Esseet ovat hyviä esimerkkejä AP-esseen kehotustyylistä, vaikka voit myös korvata epävirallisen vapaa vastaus -osan virallisella aiemmalla vapaa vastauskysymyksellä, jos haluat tehdä kokemuksesta entistä lähempänä todellista AP: tä. Lisäksi on olemassa selkeitä vastauksia. Tämä on erityisen hyvä resurssi, koska tälle testille ei ole virallista College Boardin julkaisemaa tenttiä.

High School Test Prep AP Language Practice -testit

High School Test Prep tarjoaa neljä lyhyttä harjoittelutestiä, joista jokainen tarjoaa kysymyksiä tietystä tietokirjallisuudesta. Kysymystyyli on ehdottomasti erilainen kuin todellisten AP -kysymysten tyyli; Kuten alla olevat Albert -kysymykset, ne on kirjoitettu tyylillisesti yksinkertaisemmalla tavalla. Huomaa myös, että näitä käytännön testejä ei ole päivitetty tentin nykyiseen versioon.

Kysymys, joka koskee kulkua kokonaisuudessaan ja jakson tiettyjä hetkiä, on painotettu paljon enemmän kohti kokonaiskäyntikysymyksiä kuin todellinen AP -tentti. Nämä ovat kuitenkin edelleen kunnollisia retorisia analyysikäytännön kysymyksiä, ja tämä resurssi on erityisen hyvä valinta, jos joudut kamppailemaan tunnistamaan kohtien tärkeimmät teemat ja argumentit.

Varsity Tutors AP Englannin harjoitustestit

Varsity Tutors tarjoaa erittäin lyhyitä, taitekohtaisia ​​tietokilpailuja. Kysymykset eivät kuulosta kovinkaan paljolti AP -kysymyksiltä, ​​ja jokainen kysymys koskee eri lyhyitä kohtia, jotka ovat hieman outoja ja tehottomia. Lisäksi kaikki heidän tarjoamiensa tietokilpailujen erityistaidot eivät ole AP-kielen kannalta erityisen tärkeitä (esim. '' Hahmojen motiivit ja tavoitteet ''). Kuitenkin, jos sinusta tuntuu, että on olemassa erityisiä retorisia tekniikoita, joista olet hämmentynyt, joidenkin tietokilpailujen suorittaminen voisi olla hyvä opintostrategia. Jos haluat seurata pisteitäsi, voit luoda ilmaisen tilin Varsity Tutorsille, mutta tietokilpailujen käyttäminen ei ole välttämätöntä.

syyttää, nähdä, huutaa

4tests.com AP Englannin kielen tentti

Tämä sivusto tarjoaa 38 kysymyksen AP-englannin kielen ja kokoonpanon käytännön kokeen. Kysymykset ovat kuitenkin hieman liian perusasioita eivätkä kohdat ole tyyliltään tai sisällöltään erityisen samankaltaisia ​​kuin varsinaiset AP Language -kohdat. Lisäksi käyttöliittymä on hieman hankala. Käytän näitä vain, jos tarvitset kipeästi ylimääräistä, hyvin yksinkertainen retorinen analyysi harjoitella. (Sitä ei myöskään päivitetä tentin uusimpaan versioon.)

Crack AP: n englanninkieliset testit

Crack AP: llä on kuitenkin lukuisia AP: n englanninkielisiä testejä (jotka ovat itse asiassa lyhyitä tietokilpailuja); emme suosittele niitä käytettäväksi resurssina. Ne perustuvat AP -kokeen vanhentuneisiin versioihin eivätkä kata monia taitoja, jotka näet AP -testissä. Voit ohittaa tämän resurssin.

laskin-34841_640.png

Hankala kuin retrolaskin.

Maksetut epäviralliset resurssit

Jos tarvitset vielä enemmän harjoittelua, saatavilla on myös maksettuja epävirallisia harjoitustestiresursseja.

Albert iO AP Englannin kielen harjoittelu

Albert tarjoaa suuren määrän minikyselyitä erilaisten tietokirjallisuuksien retoriikan analysoimiseksi. Jotkut heidän kysymyksistään eivät vastaa todellisten AP Lang -kysymysten sävyä, mutta ne ovat yksi harvoista resursseista, joilla on jo käytännön kokoonpanokysymyksiä. Sinun on luotava tili käyttääksesi tätä resurssia, ja vaikka joihinkin kysymyksiin pääset käsiksi ilmaiseksi, toisille tarvitset maksullisen tilauksen.

Kirjojen tarkastelu

Arvostelukirjat sisältävät yleensä yhden tai useamman täydellisen harjoitustestin, ja ne ovat loistava resurssi, kun ilmaiset resurssit loppuvat. Kaikki arvostelukirjat eivät kuitenkaan ole yhtä korkealaatuisia-muista tarkistaa arvostelut (ja katso kysymykset selaamalla kirjaa kirjakaupasta, jos mahdollista, nähdäksesi kuinka samankaltaisia ​​ne ovat todellisiin AP-kysymyksiin). Lähtökohtana Barron's ja Princeton Review tarjoavat yleensä korkealaatuisia AP-arvostelukirjoja.

Petersonin AP -käytännön testit

Suunnitelma maksaa noin 50 dollaria kuukaudessa pääsyn kaikkiin Petersonin resursseihin. AP: n englannin kielelle heillä on kaksi käytännön testiä. En kuitenkaan löytänyt paljon tietoa tai arvosteluja materiaalin laadusta, joten tämä on vähän arpapeliä. Sinun on todennäköisesti parempi ostaa hyvin arvostettu arvostelukirja käytännön kokeiden kanssa.

Harjoitusresurssien käyttäminen tentin valmistelussa

Käytännön resurssien paras käyttö opiskelun aikana riippuu paljon millaista harjoitusmateriaalia käytät. Tarkastelen täällä, miten erilaiset resurssit voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.

Suorita käytännön kokeet (viralliset ja ehkä epäviralliset)

Paras tapa käyttää täydellisiä harjoitustestejä on tehdä kokoaikaiset harjoitusjaksot tenttipäivää varten. Tuo kello, ajastin ja runsas määrä kyniä hiljaiseen huoneeseen ja pidä se! Harjoittelu auttaa sinua tuntemaan olosi mukavammaksi, kun on aika suorittaa tentti todella toukokuussa.

Jos sinulla on pääsy useisiin harjoitustesteihin, voit jopa suorittaa täydellisiä testejä eri aikoina opintoprosessissa nähdäksesi kuinka olet kehittynyt ja mitä sinun on vielä tehtävä. Kun teet harjoitustestejä, voi olla hyödyllistä saada joku muu arvioimaan vapaamuotoisia esseitäsi rubriikin perusteella.

minkä merkkien kanssa oinas on yhteensopiva

Sinun pitäisi pyrkiä suorittamaan ensimmäinen täyspitkä harjoitustesti toisen lukukauden alussa. Yleensä suosittelen käyttämään tähän vain virallisia College Board -harjoitustestejä, mutta koska AP -kielen ja kokoonpanon kokeen helposti saatavilla olevat viralliset kokeet ovat harvinaisia, saatat haluta täydentää yllä mainitun College Countdown -harjoitustestin.

Virallinen korkeakoululautakunnan käytäntö Vapaa vastaus ja näytekysymyksiä

Viime vuosien vapaat vastaukset -kysymykset ovat parhaita harjoittelemalla nimenomaan ilmaisvastausta varten kohdennetusti. Voit työskennellä vaikeimpien kehotustyyppien parissa tai harjoitella esseiden hahmottamista tietyn ajan kuluessa tai kirjoittaa kaikki kolme esseetä 120 minuutissa.

Jos et käytä Kurssin ja tentin kuvaus Käytännön testinä monivalintakysymykset ovat hyvä kohdennettu käytäntö tekstin ensimmäisessä osassa. Se auttaa sinua saamaan tuntee kollegion hallituksen kysymystyylin ja työskennellä retorisen lukemisen parissa.

Epäviralliset harjoitustelut ja kysymykset

Epäviralliset harjoitustelut ja kysymykset eivät vain ole yhtä paljon kuin todellinen AP -tentti kuin College Boardin materiaalit. Vaikka ne eivät kuitenkaan ole yhtä hyödyllisiä tenttiformaatin tai kysymystyylien valmistelussa, ne ovat silti hyvä käytäntö retoriikan analysointitaitojen kehittämiseen, mikä on tentin kannalta kriittistä. Laadukkaat epäviralliset resurssit ovat ehdottomasti aikasi arvoisia.

mitkä ovat tekijät 45

rakennus-674828_640.jpg

Retoristen analyysitaitojen rakentaminen: monimutkaisempaa kuin lohkoilla rakentaminen.

Avain takeaways

Käytännön testit ovat AP: n avainresurssi. Parhaat resurssit tulevat College Boardilta, mutta valitettavasti College Boardin viralliset resurssit AP Language ja Composition ovat hieman harva verrattuna muihin AP -kokeisiin. On kuitenkin myös paljon epävirallisia resursseja, ja jotkut ovat korkealaatuisia. Useimmat ovat ilmaisia, mutta osa on maksettuja.

Kun olet koonnut resurssit, et ehkä ole varma niiden käytöstä. Täydelliset harjoitustestit ovat parhaita todellisen kokeen jäljittelemiseksi, otos Viralliset kysymykset sopivat parhaiten kohdennettuun osiokäytäntöön ja epäviralliset käytännön testit ovat parhaita retorisen analyysin taitojen kehittämiseen.

Olet valmis harjoittelemaan tietäsi AP -menestykseen!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.