Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

feature_apchempracticetests.jpg

Mikä on paras tapa opiskella AP -kemiaa? Harjoittele, harjoittele, harjoittele. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle linkkejä jokaiseen verkossa saatavilla olevaan AP -kemian harjoitustestiin ja tietokilpailuun , mukaan lukien täydet viralliset ja epäviralliset testit, lyhyemmät tietokilpailut, jotka kattavat kunkin aihealueen, ja muut valmistelupalvelut, joita voit käyttää tilauksella!

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Viralliset AP -kemian käytännön kokeet

Viralliset kokeet ovat parhaita käytäntöjä koska ne auttavat sinua tekemään tarkkoja ennusteita suorituskyvystäsi todellisessa testissä. He myös totuttavat testimuotoon, jotta et pääse lopullisen kokeen rakenteeseen.

Valitettavasti AP-kemian osalta suurin osa saatavilla olevista virallisista harjoitusmateriaaleista on testin vanhaa versiota varten (ennen vuotta 2013), mutta näistä voi silti olla hyötyä harjoittelussa. Sinun pitäisi pystyä hankkimaan uudempia harjoitustestejä opettajalta tai arvostelukirjojen kautta.

Suosittelisin alkaen epävirallisista harjoitusmateriaaleista lueteltu myöhemmin tässä artikkelissa ja käyttämällä sitten virallisia testejä opiskelusi viimeisissä vaiheissa. Näin olet parhaassa asemassa arvioimaan lopullisen AP -pisteesi etkä tuhlaa rajallisia resursseja.

Vanhat viralliset julkaistut kokeet:

Nämä viralliset kokeet ovat peräisin ennen vuotta 2013 (kun AP -kemian opetussuunnitelmaan tehtiin merkittäviä muutoksia), joten ne on muotoiltu hieman eri tavalla kuin nykyinen testi. Heillä on 75 monivalintakysymystä (niitä on nyt 60) ja kuusi vapaan vastauksen kysymystä (nyt on seitsemän). Jokaisessa monivalintakysymyksessä on myös viisi vastausvaihtoehtoa, kun taas nyt vain neljä.

Vanha AP -kemian tentti korosti laskelmia ja tosiasiatietoa peruskäsitteiden vahvan ymmärtämisen ja tieteellisten käytäntöjen hallinnan kautta. Näiden testien kysymykset auttavat sinua edelleen harjoittelemaan taitojasi; Varmista vain, että käytät myös uudempia materiaaleja, jotta voit esikatsella tarkasti, mitä testipäivänä on odotettavissa.

Nykyinen AP -kemian kurssi ja tentin kuvaus (monivalintakäytäntö mukana)

Siirry tämän kurssin kuvauksen sivulle 216 ja tarkista näytteen monivalintakysymykset ja vapaan vastauksen kysymykset nykyisestä tentistä. Tämä ei ole täydellinen harjoitustesti (siinä on yhteensä vain 15 monivalintakysymystä ja kaksi vapaa vastauskysymystä), mutta se on suoraan kollegion hallitukselta, joten se on tarkin ja ajantasaisin esitys muodosta ja sisällöstä testistä.

Vapaakysymykset 2014-18 ja 2019

Nämä ilmaiset vastauskysymykset ovat testin uusimmasta versiosta. Suosittelen, että tallennat suurimman osan niistä myöhemmäksi vuonna, kun aiot harjoitella vakavammin todellista AP -tenttiä varten. Joka vuosi on seitsemän kysymystä.

Vapaakysymykset 2006-13

Nämä vapaasti vastaavat kysymykset ovat peräisin AP-kemian kokeen vanhasta versiosta. Kuten mainitsin edellä kuvatussa vanhentuneiden harjoitustestien kuvauksessani, huomaat, että kokeessa oli aiemmin kuusi vapaa vastauskysymystä seitsemän sijasta. Sinun pitäisi myös tietää se kysymykset, jotka pyytävät sinua kirjoittamaan tasapainoisia yhtälöitä, eivät ole testin uudessa versiossa (ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ne olisi hyviä käytäntöjä!).

Harjoittele opettajasi testejä

Koska verkossa ei ole saatavilla täydellisiä AP -kemian käytännön testejä, jotka heijastavat tentin nykyistä muotoa (no, mitä tahansa, johon voin laillisesti linkittää tässä blogikirjoituksessa), voit myös pyytää opettajalta lisää harjoitusmateriaaleja. AP -opettajilla on pääsy College Boardin ylimääräisiin harjoitustesteihin, jotka ovat käytettävissä luokkahuoneessa.

body_opettaja2.jpg Tarvitsetko lisää harjoitustestejä? Ehkä sinun olisi pitänyt ajatella sitä, ennen kuin keskeytit kaikki luennot tarpeettomilla kysymyksillä siitä, milloin suunnittelen 'pahoinpitelyä'. En edes katso tätä ohjelmaa, Eric. Olet painajainen.

Epäviralliset ilmaiset AP -kemian käytännön kokeet

On myös joukko epävirallisia resursseja AP -kemian käytännön kysymyksiin eri online -oppimisalustoilla ja riippumattomilla sivustoilla. Harvat näistä tarjoavat täydellisiä testejä samassa muodossa kuin todellinen tentti, mutta ne tarjoavat laajan arkiston käytännön kysymyksiä (lähinnä monivalintakysymyksiä). Nämä ovat hienoja, jos etsit kysymyksiä tietyiltä aihealueilta tai opiskelet alkuvuodesta ja haluat välttää tiettyjä käsitteitä, joita et ole vielä oppinut luokassa.

Ole varovainen käyttämästä näitä resursseja liikaa opinnoissasi, ja muista täydentää niitä säännöllisesti College Boardin virallisilla materiaaleilla. Epävirallisista harjoituskysymyksistä puuttuu usein monia todellisten testikysymysten vivahteita. Monissa tapauksissa he testaavat yksinkertaista tosiasiallista muistamista, kun taas todellisessa testissä sinun on tehtävä monimutkaisempia analyysejä vieraista kokeellisista skenaarioista.

Varsity -opettajien diagnostiikkatestit

Täällä on kuusi diagnostista testiä, joissa on 50-60 kysymystä eri vaikeustasoilla. Sinut ajastetaan myös testejä suoritettaessa, jotta saat paremman käsityksen tahdistuksestasi. Kysymykset ovat vain monivalintakysymyksiä , joten tämä ei anna sinulle mitään vapaamuotoisia käytäntöjä. Suosittelen myös kokeilemaan niitä AP -kemian käytännön sovellus (se on ilmainen).

Albert -tietokilpailut

Tämä sivusto sisältää tietokilpailuja kullekin konseptille kurssin pääyksiköiden mukaan. Tämä sivusto seuraa edistymistäsi ja kertoo, kuinka monta prosenttia kysymyksistä sait jokaiselta vaikeustasolta (kysymykset on järjestetty helppoon, keskitasoon ja vaikeaan luokkaan). Voit myös käyttää lisäkysymyksiä, kuten ilmaisia ​​vastauksia, jos maksat 25 dollaria tilin luomiseksi.

ScienceGeek

Täältä löydät tonnia tarkistuskysymyksiä ja aktiviteetteja sekä pitkiä harjoitustietoja jokaisen kurssin yksikön osalta. Tämä on yksi harvoista resursseista, joissa on monivalintakysymyksiä, jotka voit tarkistaa automaattisesti verkossa.

Käytännön tietokilpailu

Tämä tietokilpailu sisältää 58 ilmaista AP-kemian harjoittelua monivalintakysymyksistä.

ChemmyBear

Täällä on paljon tavaraa, mutta jos etsit vain harjoitustestejä, löydät ne kunkin yksikön resurssiluettelon lopussa. Useimmille yksiköille on monivalinta- ja vapaan vastauksen testejä, joissa on vastausnäppäimet.

body_chemmybear.jpg Chemmy karhu? Itse asiassa on mielenkiintoista kemiaa kumimaisten karkkien valmistuksen takana.

Epäviralliset maksulliset/tilattavat AP -kemian käytännön kokeet

Tässä on joitain lisäresursseja, jotka maksavat sinulle rahaa, mutta ne saattavat olla sen arvoisia, koska ne tarjoavat täydelliset oikein muotoillut AP-kemian käytännön testit.

Petersonin (49 dollaria kuukaudessa)

  • Kaksi täyspitkää harjoittelutestiä (ajan tasalla oleva muoto ja sisältö)
  • Vastaa selityksiin
  • Tulosten perusteella kertoo automaattisesti, mitä sinun on vielä opiskeltava
  • Sisältää myös testin valmistelun muihin AP -kokeisiin

Sterling -testin valmistelu (hinta vaihtelee)

Tällä sivustolla voit ostaa yksittäisiä harjoitustestejä jokaiselle AP -kemian aiheelle. Kaikki ne yhdessä maksavat lähes 100 dollaria, joten se ei ehkä ole mahdollista, mutta voit saada jokaisen erikoistuneen harjoitustestin noin 3 dollarilla (useimmilla on noin 60 kysymystä). Voit myös hankkia Sterlingin käytännön kysymyksiä , joista monet opiskelijat näyttävät hyötyvän.

Arvostelukirjat (hinta vaihtelee)

Arvostelukirjat voivat olla suuria resursseja, koska monet niistä sisältävät kohdennetun sisällön katsausten lisäksi ohjeita opintojesi jäsentämisestä. AP -kemiaan suosittelen 5 Vaiheet kohtaan 5 ja Törmäyskurssi kirjoja. Voit napsauttaa tämän osion otsikon linkkiä ja lukea koko artikkelini tämän kurssin parhaista arvostelukirjoista.

body_booksareyourfriends.jpgVoit myös saada arvostelukirjoja e-kirjoina Kindlellasi tai millä tahansa, mutta sitä on paljon vaikeampi esittää visuaalisesti. Tiedätkö edes mitä katselet täällä? Lukevatko alle 20 -vuotiaat edelleen fyysisiä kirjoja?

AP -kemian käytännön testien käyttäminen

Käytännön testit ovat hyviä apuvälineitä AP -testeissä, ja ne ovat erityisen hyödyllisiä kemian kaltaiselle aiheelle, joka sisältää paljon laskelmia ja kokeellisia analyysejä. Seuraavassa parissa alajaksossa kerron sinulle, miten voit käyttää käytännön testejä koko lukuvuoden ajan valmistautuaksesi AP -kemian tenttiin.

Ensimmäinen lukukausi: Käytä harjoitustestejä luokallesi

Ei ole käytännöllistä suorittaa täydellisiä harjoitustestejä AP -kemian ensimmäisen lukukauden aikana, koska et ole vielä käsitellyt tarpeeksi kurssimateriaalia. Keskity virallisiin ilmaisiin vastauksiin liittyviin kysymyksiin ja epävirallisiin aihekohtaisiin käytännön testeihin, jotka käsittelevät jo oppimasi opetussuunnitelman näkökohtia. On hyvä idea aloittaa aikaisin ja tehdä johdonmukaisia ​​arviointeja, jotta tietopohjasi pysyy vahvana koko vuoden.

Koska kemia on aihe, joka perustuu kurssin ensimmäisten kuukausien aikana opittuihin peruskäsitteisiin, on tärkeää, että nämä varhaiset oppitunnit vahvistuvat muistissasi. Näin monimutkaisempi materiaali, jonka opit toisella lukukaudella, ei lennä pään yli. Voit myös harkita valmistelukirjan hankkimista; useimmilla on käytännön kysymyksiä, jotka on järjestetty lukuittain eri käsitteiden valikoivaan tarkasteluun.

Toinen lukukausi: Valmistautuminen AP -testiin

Toisen lukukauden aikana voit aloittaa täydellisten harjoitustestien suorittamisen AP-pistealueesi ennustamiseksi. Tässä vaiheessa olet oppinut suurimman osan luokassa käsiteltävästä materiaalista, joten pisteidesi tulee heijastaa tarkasti kykyjäsi. Aina kun teet täydellisen harjoitustestin, seuraa alueita, joilla tarvitset lisää harjoittelua.

Kuten mainitsin tämän artikkelin alussa, suosittelen tallentamaan uusimmat viralliset harjoitusmateriaalit myöhemmälle lukukaudelle, jotta nykyisen testin muoto pysyy tuoreena mielessäsi. Kun teet jokaisen testin, ympyröi kaikki kysymykset, joissa et ollut varma vastauksestasi. Vaikka valintasi olisikin oikea, sinun pitäisi silti suunnitella näiden käsitteiden käyntiä, joten et ole heikko niistä todellisessa AP -testissä.

Kun olet suorittanut testin (realistisilla aikarajoituksilla!), Luokittele virheesi aihealueittain ja käytä niiden jakaumaa muiden opintojen ilmoittamiseen. Harjoitustestien tekemisen tarkoituksena on diagnosoida heikkoutesi, jotta voit puuttua niihin mahdollisimman tehokkaasti. ÄLÄ mene testistä toiseen ilman tarkempaa tarkastelua siitä, mikä meni pieleen! Tuhlaat aikaasi, ja toinen harjoitustesti ei todennäköisesti osoita paljon parannusta.

Vietä vähintään pari tuntia jokaisen harjoitustestin jälkeen harjoitusongelmien tekemiseen ja käsitteiden tarkasteluun jota et oikein ymmärtänyt, kun he tulivat kokeeseen. Kun olet tyytyväinen siihen, että hallitset paremmin taustatietoja ja ratkaisumenetelmiä, voit suorittaa toisen harjoitustestin nähdäksesi kuinka paljon olet parantunut.

Koko prosessin pitäisi toimia näin:

  • Tee ja pistä ensimmäinen harjoitustesti (4 tuntia)
  • Arvioi virheet (1,5 tuntia)
  • Harjoittele ongelmia ja opiskele sisältöä heikkojen alueiden parantamiseksi (2,5 tuntia)
  • Ota ja pistä toinen harjoitustesti (4 tuntia)
  • Arvioi edistymistäsi uudelleen ja toista vaiheet tarvittaessa!

Yksi sykli kaikkien näiden vaiheiden läpi kestää noin 8-10 tuntia, mutta voit toistaa vaiheet loputtomasti, kunnes olet tyytyväinen pisteisiisi. Jos huomaat, että et ole parantumassa harjoitusten välillä, sinun on arvioitava opintostrategiasi uudelleen. Jos haluat hallita monimutkaista aihetta, kuten kemiaa, sinulla on oltava vahva käsitys peruskäsitteistä. Sitten voit rakentaa tätä ymmärrystä vaikeampiin ongelmiin. Muista tehdä paljon harjoitusongelmia, joissa sinun on perusteltava vastauksesi!

virginian yliopisto keskimääräinen gpa

body_winner-1.jpg Ylpeä jätkä päälläsi olet sinä, kun olet opiskellut näillä käytännön testeillä! Korvaa vain henkisesti 1 5: llä, jotta omahyväisyytesi on järkevää AP -asteikolla.

Johtopäätös

Käytännön testit ovat välttämättömiä opintovälineitä erityisesti AP -kemian osalta. Todellisen kokeen muodon ja sisällön mukaiset harjoitusongelmat auttavat sinua perehtymään materiaaliin ja tuntemaan itsesi vähemmän stressaantuneeksi testipäivänä.

Yritä aloittaa opiskelu epävirallisilla harjoitustesteillä luodaksesi vahvan tietopohjan ja siirry sitten virallisiin harjoitustesteihin, kun olet valmis arvioimaan todellisen AP -pisteet.

Kun suoritat harjoitustestejä, arvioi virheesi ja suunnittele opintoaikasi sen mukaan, mitkä alueet tarvitsevat eniten työtä. Varmista, että aloitat peruskäsitteillä ja sitten edetä monimutkaisempiin ongelmiin. Käytä näitä harjoitusmateriaaleja havaitaksesi tietosi aukot ja täytä ne ennen testin suorittamista!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.