Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

feature_apchempracticetests.jpg

Mikä on paras tapa opiskella AP -kemiaa? Harjoittele, harjoittele, harjoittele. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle linkkejä jokaiseen verkossa saatavilla olevaan AP -kemian harjoitustestiin ja tietokilpailuun , mukaan lukien täydet viralliset ja epäviralliset testit, lyhyemmät tietokilpailut, jotka kattavat kunkin aihealueen, ja muut valmistelupalvelut, joita voit käyttää tilauksella!

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Viralliset AP -kemian käytännön kokeet

Viralliset kokeet ovat parhaita käytäntöjä koska ne auttavat sinua tekemään tarkkoja ennusteita suorituskyvystäsi todellisessa testissä. He myös totuttavat testimuotoon, jotta et pääse lopullisen kokeen rakenteeseen.

Valitettavasti AP-kemian osalta suurin osa saatavilla olevista virallisista harjoitusmateriaaleista on testin vanhaa versiota varten (ennen vuotta 2013), mutta näistä voi silti olla hyötyä harjoittelussa. Sinun pitäisi pystyä hankkimaan uudempia harjoitustestejä opettajalta tai arvostelukirjojen kautta.

Suosittelisin alkaen epävirallisista harjoitusmateriaaleista lueteltu myöhemmin tässä artikkelissa ja käyttämällä sitten virallisia testejä opiskelusi viimeisissä vaiheissa. Näin olet parhaassa asemassa arvioimaan lopullisen AP -pisteesi etkä tuhlaa rajallisia resursseja.

Vanhat viralliset julkaistut kokeet:

Nämä viralliset kokeet ovat peräisin ennen vuotta 2013 (kun AP -kemian opetussuunnitelmaan tehtiin merkittäviä muutoksia), joten ne on muotoiltu hieman eri tavalla kuin nykyinen testi. Heillä on 75 monivalintakysymystä (niitä on nyt 60) ja kuusi vapaan vastauksen kysymystä (nyt on seitsemän). Jokaisessa monivalintakysymyksessä on myös viisi vastausvaihtoehtoa, kun taas nyt vain neljä.

Vanha AP -kemian tentti korosti laskelmia ja tosiasiatietoa peruskäsitteiden vahvan ymmärtämisen ja tieteellisten käytäntöjen hallinnan kautta. Näiden testien kysymykset auttavat sinua edelleen harjoittelemaan taitojasi; Varmista vain, että käytät myös uudempia materiaaleja, jotta voit esikatsella tarkasti, mitä testipäivänä on odotettavissa.

Nykyinen AP -kemian kurssi ja tentin kuvaus (monivalintakäytäntö mukana)

Siirry tämän kurssin kuvauksen sivulle 216 ja tarkista näytteen monivalintakysymykset ja vapaan vastauksen kysymykset nykyisestä tentistä. Tämä ei ole täydellinen harjoitustesti (siinä on yhteensä vain 15 monivalintakysymystä ja kaksi vapaa vastauskysymystä), mutta se on suoraan kollegion hallitukselta, joten se on tarkin ja ajantasaisin esitys muodosta ja sisällöstä testistä.

Vapaakysymykset 2014-18 ja 2019

Nämä ilmaiset vastauskysymykset ovat testin uusimmasta versiosta. Suosittelen, että tallennat suurimman osan niistä myöhemmäksi vuonna, kun aiot harjoitella vakavammin todellista AP -tenttiä varten. Joka vuosi on seitsemän kysymystä.

Vapaakysymykset 2006-13

Nämä vapaasti vastaavat kysymykset ovat peräisin AP-kemian kokeen vanhasta versiosta. Kuten mainitsin edellä kuvatussa vanhentuneiden harjoitustestien kuvauksessani, huomaat, että kokeessa oli aiemmin kuusi vapaa vastauskysymystä seitsemän sijasta. Sinun pitäisi myös tietää se kysymykset, jotka pyytävät sinua kirjoittamaan tasapainoisia yhtälöitä, eivät ole testin uudessa versiossa (ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ne olisi hyviä käytäntöjä!).

Harjoittele opettajasi testejä

Koska verkossa ei ole saatavilla täydellisiä AP -kemian käytännön testejä, jotka heijastavat tentin nykyistä muotoa (no, mitä tahansa, johon voin laillisesti linkittää tässä blogikirjoituksessa), voit myös pyytää opettajalta lisää harjoitusmateriaaleja. AP -opettajilla on pääsy College Boardin ylimääräisiin harjoitustesteihin, jotka ovat käytettävissä luokkahuoneessa.

body_opettaja2.jpg Tarvitsetko lisää harjoitustestejä? Ehkä sinun olisi pitänyt ajatella sitä, ennen kuin keskeytit kaikki luennot tarpeettomilla kysymyksillä siitä, milloin suunnittelen 'pahoinpitelyä'. En edes katso tätä ohjelmaa, Eric. Olet painajainen.

Epäviralliset ilmaiset AP -kemian käytännön kokeet

On myös joukko epävirallisia resursseja AP -kemian käytännön kysymyksiin eri online -oppimisalustoilla ja riippumattomilla sivustoilla. Harvat näistä tarjoavat täydellisiä testejä samassa muodossa kuin todellinen tentti, mutta ne tarjoavat laajan arkiston käytännön kysymyksiä (lähinnä monivalintakysymyksiä). Nämä ovat hienoja, jos etsit kysymyksiä tietyiltä aihealueilta tai opiskelet alkuvuodesta ja haluat välttää tiettyjä käsitteitä, joita et ole vielä oppinut luokassa.

Ole varovainen käyttämästä näitä resursseja liikaa opinnoissasi, ja muista täydentää niitä säännöllisesti College Boardin virallisilla materiaaleilla. Epävirallisista harjoituskysymyksistä puuttuu usein monia todellisten testikysymysten vivahteita. Monissa tapauksissa he testaavat yksinkertaista tosiasiallista muistamista, kun taas todellisessa testissä sinun on tehtävä monimutkaisempia analyysejä vieraista kokeellisista skenaarioista.

Varsity -opettajien diagnostiikkatestit

Täällä on kuusi diagnostista testiä, joissa on 50-60 kysymystä eri vaikeustasoilla. Sinut ajastetaan myös testejä suoritettaessa, jotta saat paremman käsityksen tahdistuksestasi. Kysymykset ovat vain monivalintakysymyksiä , joten tämä ei anna sinulle mitään vapaamuotoisia käytäntöjä. Suosittelen myös kokeilemaan niitä AP -kemian käytännön sovellus (se on ilmainen).

Albert -tietokilpailut

Tämä sivusto sisältää tietokilpailuja kullekin konseptille kurssin pääyksiköiden mukaan. Tämä sivusto seuraa edistymistäsi ja kertoo, kuinka monta prosenttia kysymyksistä sait jokaiselta vaikeustasolta (kysymykset on järjestetty helppoon, keskitasoon ja vaikeaan luokkaan). Voit myös käyttää lisäkysymyksiä, kuten ilmaisia ​​vastauksia, jos maksat 25 dollaria tilin luomiseksi.

ScienceGeek

Täältä löydät tonnia tarkistuskysymyksiä ja aktiviteetteja sekä pitkiä harjoitustietoja jokaisen kurssin yksikön osalta. Tämä on yksi harvoista resursseista, joissa on monivalintakysymyksiä, jotka voit tarkistaa automaattisesti verkossa.

Käytännön tietokilpailu

Tämä tietokilpailu sisältää 58 ilmaista AP-kemian harjoittelua monivalintakysymyksistä.

ChemmyBear

Täällä on paljon tavaraa, mutta jos etsit vain harjoitustestejä, löydät ne kunkin yksikön resurssiluettelon lopussa. Useimmille yksiköille on monivalinta- ja vapaan vastauksen testejä, joissa on vastausnäppäimet.

body_chemmybear.jpg Chemmy karhu? Itse asiassa on mielenkiintoista kemiaa kumimaisten karkkien valmistuksen takana.

Epäviralliset maksulliset/tilattavat AP -kemian käytännön kokeet

Tässä on joitain lisäresursseja, jotka maksavat sinulle rahaa, mutta ne saattavat olla sen arvoisia, koska ne tarjoavat täydelliset oikein muotoillut AP-kemian käytännön testit.

Petersonin (49 dollaria kuukaudessa)

  • Kaksi täyspitkää harjoittelutestiä (ajan tasalla oleva muoto ja sisältö)
  • Vastaa selityksiin
  • Tulosten perusteella kertoo automaattisesti, mitä sinun on vielä opiskeltava
  • Sisältää myös testin valmistelun muihin AP -kokeisiin

Sterling -testin valmistelu (hinta vaihtelee)

Tällä sivustolla voit ostaa yksittäisiä harjoitustestejä jokaiselle AP -kemian aiheelle. Kaikki ne yhdessä maksavat lähes 100 dollaria, joten se ei ehkä ole mahdollista, mutta voit saada jokaisen erikoistuneen harjoitustestin noin 3 dollarilla (useimmilla on noin 60 kysymystä). Voit myös hankkia Sterlingin käytännön kysymyksiä , joista monet opiskelijat näyttävät hyötyvän.

Arvostelukirjat (hinta vaihtelee)

Arvostelukirjat voivat olla suuria resursseja, koska monet niistä sisältävät kohdennetun sisällön katsausten lisäksi ohjeita opintojesi jäsentämisestä. AP -kemiaan suosittelen 5 Vaiheet kohtaan 5 ja Törmäyskurssi kirjoja. Voit napsauttaa tämän osion otsikon linkkiä ja lukea koko artikkelini tämän kurssin parhaista arvostelukirjoista.

body_booksareyourfriends.jpgVoit myös saada arvostelukirjoja e-kirjoina Kindlellasi tai millä tahansa, mutta sitä on paljon vaikeampi esittää visuaalisesti. Tiedätkö edes mitä katselet täällä? Lukevatko alle 20 -vuotiaat edelleen fyysisiä kirjoja?

AP -kemian käytännön testien käyttäminen

Käytännön testit ovat hyviä apuvälineitä AP -testeissä, ja ne ovat erityisen hyödyllisiä kemian kaltaiselle aiheelle, joka sisältää paljon laskelmia ja kokeellisia analyysejä. Seuraavassa parissa alajaksossa kerron sinulle, miten voit käyttää käytännön testejä koko lukuvuoden ajan valmistautuaksesi AP -kemian tenttiin.

Ensimmäinen lukukausi: Käytä harjoitustestejä luokallesi

Ei ole käytännöllistä suorittaa täydellisiä harjoitustestejä AP -kemian ensimmäisen lukukauden aikana, koska et ole vielä käsitellyt tarpeeksi kurssimateriaalia. Keskity virallisiin ilmaisiin vastauksiin liittyviin kysymyksiin ja epävirallisiin aihekohtaisiin käytännön testeihin, jotka käsittelevät jo oppimasi opetussuunnitelman näkökohtia. On hyvä idea aloittaa aikaisin ja tehdä johdonmukaisia ​​arviointeja, jotta tietopohjasi pysyy vahvana koko vuoden.

Koska kemia on aihe, joka perustuu kurssin ensimmäisten kuukausien aikana opittuihin peruskäsitteisiin, on tärkeää, että nämä varhaiset oppitunnit vahvistuvat muistissasi. Näin monimutkaisempi materiaali, jonka opit toisella lukukaudella, ei lennä pään yli. Voit myös harkita valmistelukirjan hankkimista; useimmilla on käytännön kysymyksiä, jotka on järjestetty lukuittain eri käsitteiden valikoivaan tarkasteluun.

Toinen lukukausi: Valmistautuminen AP -testiin

Toisen lukukauden aikana voit aloittaa täydellisten harjoitustestien suorittamisen AP-pistealueesi ennustamiseksi. Tässä vaiheessa olet oppinut suurimman osan luokassa käsiteltävästä materiaalista, joten pisteidesi tulee heijastaa tarkasti kykyjäsi. Aina kun teet täydellisen harjoitustestin, seuraa alueita, joilla tarvitset lisää harjoittelua.

Kuten mainitsin tämän artikkelin alussa, suosittelen tallentamaan uusimmat viralliset harjoitusmateriaalit myöhemmälle lukukaudelle, jotta nykyisen testin muoto pysyy tuoreena mielessäsi. Kun teet jokaisen testin, ympyröi kaikki kysymykset, joissa et ollut varma vastauksestasi. Vaikka valintasi olisikin oikea, sinun pitäisi silti suunnitella näiden käsitteiden käyntiä, joten et ole heikko niistä todellisessa AP -testissä.

Kun olet suorittanut testin (realistisilla aikarajoituksilla!), Luokittele virheesi aihealueittain ja käytä niiden jakaumaa muiden opintojen ilmoittamiseen. Harjoitustestien tekemisen tarkoituksena on diagnosoida heikkoutesi, jotta voit puuttua niihin mahdollisimman tehokkaasti. ÄLÄ mene testistä toiseen ilman tarkempaa tarkastelua siitä, mikä meni pieleen! Tuhlaat aikaasi, ja toinen harjoitustesti ei todennäköisesti osoita paljon parannusta.

Vietä vähintään pari tuntia jokaisen harjoitustestin jälkeen harjoitusongelmien tekemiseen ja käsitteiden tarkasteluun jota et oikein ymmärtänyt, kun he tulivat kokeeseen. Kun olet tyytyväinen siihen, että hallitset paremmin taustatietoja ja ratkaisumenetelmiä, voit suorittaa toisen harjoitustestin nähdäksesi kuinka paljon olet parantunut.

Koko prosessin pitäisi toimia näin:

  • Tee ja pistä ensimmäinen harjoitustesti (4 tuntia)
  • Arvioi virheet (1,5 tuntia)
  • Harjoittele ongelmia ja opiskele sisältöä heikkojen alueiden parantamiseksi (2,5 tuntia)
  • Ota ja pistä toinen harjoitustesti (4 tuntia)
  • Arvioi edistymistäsi uudelleen ja toista vaiheet tarvittaessa!

Yksi sykli kaikkien näiden vaiheiden läpi kestää noin 8-10 tuntia, mutta voit toistaa vaiheet loputtomasti, kunnes olet tyytyväinen pisteisiisi. Jos huomaat, että et ole parantumassa harjoitusten välillä, sinun on arvioitava opintostrategiasi uudelleen. Jos haluat hallita monimutkaista aihetta, kuten kemiaa, sinulla on oltava vahva käsitys peruskäsitteistä. Sitten voit rakentaa tätä ymmärrystä vaikeampiin ongelmiin. Muista tehdä paljon harjoitusongelmia, joissa sinun on perusteltava vastauksesi!

virginian yliopisto keskimääräinen gpa

body_winner-1.jpg Ylpeä jätkä päälläsi olet sinä, kun olet opiskellut näillä käytännön testeillä! Korvaa vain henkisesti 1 5: llä, jotta omahyväisyytesi on järkevää AP -asteikolla.

Johtopäätös

Käytännön testit ovat välttämättömiä opintovälineitä erityisesti AP -kemian osalta. Todellisen kokeen muodon ja sisällön mukaiset harjoitusongelmat auttavat sinua perehtymään materiaaliin ja tuntemaan itsesi vähemmän stressaantuneeksi testipäivänä.

Yritä aloittaa opiskelu epävirallisilla harjoitustesteillä luodaksesi vahvan tietopohjan ja siirry sitten virallisiin harjoitustesteihin, kun olet valmis arvioimaan todellisen AP -pisteet.

Kun suoritat harjoitustestejä, arvioi virheesi ja suunnittele opintoaikasi sen mukaan, mitkä alueet tarvitsevat eniten työtä. Varmista, että aloitat peruskäsitteillä ja sitten edetä monimutkaisempiin ongelmiin. Käytä näitä harjoitusmateriaaleja havaitaksesi tietosi aukot ja täytä ne ennen testin suorittamista!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.