Jokainen AP Calculus BC -harjoituskoe: ilmainen ja virallinen

body_math_easy_addition

Oletko valmistautumassa AP Calculus BC -kokeeseen? Yksi parhaista tavoista opiskella tenttiin ja selvittää, kuinka hyvin pärjäät, on suorittaa harjoitustestit. Harjoitustestien avulla voit nähdä, millaisia ​​kysymyksiä sinulta kysytään tentissä, ja ne voivat auttaa sinua selvittämään, mitkä aiheet tai kysymyksetyypit kamppailevat ja joita sinun on tarkasteltava lisää. Harjoitustestien löytäminen voi viedä aikaa, eikä valitettavasti kaikkia harjoitustestejä luoda tasapuolisesti.

Onneksi olemme täällä auttamassa. Tässä oppaassa tarjoamme linkkejä kaikkiin saatavilla oleviin AP Calculus BC -harjoitustentteihin, huomautamme, mitkä ovat korkealaatuisimpia, ja selitämme, miten sinun pitäisi käyttää niitä.

body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Viralliset AP Calculus BC -harjoitustestit

Viralliset käytännön kokeet (College Boardin luomat) ovat aina parhaita käyttää koska voit olla varma, että ne ovat tarkka esitys todellisesta AP Calculus BC -testistä. Virallisia harjoitusresursseja on neljä tyyppiä, joista jokainen selitetään alla.

Suorita AP Calculus BC -kokeet

Kollegion hallitus on julkaissut virallisesti yhden kokonaisuuden AP Calculus BC -testi, vuodesta 2012 . Tämä ei ole erittäin äskettäinen testi, ja tentin muodon ja sisällön suhteen on tapahtunut pieniä päivityksiä, mutta se vastaa silti läheisesti AP Calc BC -testiä. Koska tämä on ainoa virallinen täyspitkä harjoitustesti, sinun tulee olla varma, että käytät sitä osana valmistautumistasi (selitämme kuinka tämä tehdään myöhemmin oppaassa).

AP Calculus BC Monivalintakysymykset

College Board käyttää usein useimpia monivalintakysymyksiä useiden vuosien aikana, joten on olemassa rajoitettu määrä virallisia AP Calc BC monivalintakysymyksiä.

Täydellisen harjoitustestin lisäksi ainoat viralliset AP Calculus BC monivalintakysymykset löytyvät AP Calculus -kurssin ja tentin kuvaus . Sivulta 228 alkaen on 22 monivalintakysymystä, joita voit käyttää harjoitteluun. Kysymykset sisältävät vastaukset ja tärkeimmät taidot, jotka jokainen kysymys testaa. Vapaakysymyksiä on myös neljä.

AP Calculus BC Free-Response Sample Questions

Onneksi on olemassa monia muita virallisia vapaa vastaus Calc BC -kysymyksiä, joten sinulla on paljon harjoiteltavaa. Kollegion hallitus on julkaissut ilmaiset kysymykset vuosina 1998-2019. Se on yli kahdenkymmenen vuoden arvoinen ilmainen vastaus! Keskity kuitenkin eniten viimeaikaisiin kysymyksiin (viimeisten kolmen vuoden aikana paras), koska ne sisältävät uusimmat tenttipäivitykset ja ovat lähimpänä AP -testissäsi näkyvää. Kaikkiin ilmaisiin kysymyksiin sisältyy pisteytysohjeet. Nämä ovat loistava resurssi, ja sinun pitäisi ehdottomasti käyttää niitä opintojesi aikana.

Khan Academyn resurssit

Khan Academy on tehnyt yhteistyötä College Boardin kanssa tarjota opintoresursseja PSAT-, SAT- ja joihinkin AP -kokeisiin. Tämä sisältää BC Calcin tutkimusresurssit. Khan Academyn verkkosivuilla, on selitysvideoita kymmenille aiemmin hallinnoiduille kysymyksille, sekä monivalinta että vapaa vastaus. Olet ehkä nähnyt monia näistä kysymyksistä muissa virallisissa resursseissa, mutta videot voivat olla erityisen hyödyllisiä, jos olet juuttunut johonkin virallisiin harjoitusongelmiin tai haluat vain oppia askel askeleelta kuinka ratkaista tietty ongelma .

body_math_formulas_numbers_collage

oppilaitokset, jotka hyväksyvät 1,5 gpa: n

Epäviralliset AP Calculus BC -harjoitustestit

Vaikka kollegion hallitus ei ole luonut epävirallisia harjoitustestejä, ne voivat silti olla hyödyllinen opintoväline, erityisesti siksi, että niitä on niin paljon helposti saatavilla. Niiden laatu voi kuitenkin vaihdella suuresti. Selitän jokaisen alla luetellun resurssin osalta, mitä tarjotaan, sekä parhaan tavan sisällyttää se valmisteluun. Yleensä suosittelemme käyttämään epävirallisia resursseja ensisijaisesti monivalintakysymyksiin, koska saatavilla on jo paljon virallisia ilmaisen vastauksen kysymyksiä, ja epäviralliset vastaukset ovat yleensä melko heikkolaatuisia.

Varsity -opettajat

Tällä sivustolla on kaksi diagnostista AP Calculus BC -harjoitustestiä sekä 86 lyhyempää tietokilpailua. Lyhyempien tietokilpailujen laatu voi vaihdella, mutta koska ne on järjestetty aiheittain, ne voivat olla hyvä resurssi nopealle, kohdennetulle tutkimukselle. Diagnostiikkatestit sisältävät vain monivalintakysymyksiä, mutta kaikissa kysymyksissä on vastaus selitykset ja mahdollisuus valita aika itsellesi.

Halki AP

Crack AP: llä on 45 AP Calculus BC -harjoitustestiä, joista jokainen on noin yhdeksän tai kymmenen kysymystä pitkä. Kysymykset ovat hieman yksinkertaisempia kuin mitä näet todellisessa AP -kokeessa, ja vastausten selitykset voivat olla liian lyhyitä ollakseen todella hyödyllisiä, mutta ne ovat hyväksyttävä resurssi, kun haluat opiskella nopeasti.

Albert

Tällä sivustolla on kymmeniä enimmäkseen hyvin kirjoitettuja käytännön kysymyksiä. Sinun on luotava ilmainen tili, jotta voit käyttää niitä, ja tietyt ongelmasarjat vaativat maksullisen tilin. Yksi tämän sivuston hyödyllisimmistä ominaisuuksista on, kuten Varsity Tutors, se järjestää käytännön kysymykset luokittain, jotta voit keskittyä taitoihin, joita sinun on parannettava erityisesti. Kysymyksiä ei kuitenkaan ajoiteta, ja näet vastaa kysymykseen heti vastauksen jälkeen (mikä hidastaa sinua, jos ajoitat itseäsi) se ei ole hyvä resurssi, jos yrität parantaa ajanhallintaa AP -kokeessa.

Ilmainen testi verkossa

Tällä sivustolla oli 15 monivalintakysymystä (järjestetty laskin- ja ei-laskurikysymyksiin) sekä kolme vapaasti vastaavaa kysymystä. Monivalintakysymykset ovat laadukkaampia kuin vapaa vastaus (jotka ovat helpompia kuin mitä näet todellisessa AP-testissä).

Magoosh

Magooshilla on vain lyhyt 15 kysymyksen sarja, mutta ne ovat hyvin kirjoitettuja ja niissä on selkeät vastaukset. Ne antavat sinulle myös aikarajat kullekin kahdelle ongelmajoukolle. Hyvä nopea harjoitusresurssi.

Analysoi matematiikka

Tässä resurssissa on kaksi AP Calculus BC -harjoitustestiä, joista toisessa on 20 kysymystä ja toisessa 9. Kysymykset ovat kunnollisia, mutta vastaus selityksiä ei ole, vain vastausavain, joten suosittelemme, ettet käytä sitä ennen kuin olet ymmärtänyt asian kunnolla aihemateriaalia ja voit selvittää paremmin itse, miksi tietty vastaus on oikea.

body_math_geometry_test_pencil

Kuinka käyttää näitä AP Calculus BC -harjoitustestejä ympäri vuoden

Kun tiedät kuinka käyttää AP Calculus BC -harjoitustestit oikein, opiskelu on paljon keskittyneempää ja tehokkaampaa. Alla on opas siitä, milloin ja miten käytäntöjä käytetään ympäri vuoden.

Ensimmäinen lukukausi

Calculus BC: n ensimmäisen lukukauden aikana et tiedä tarpeeksi materiaalia, jotta siitä olisi hyötyä suorittaa täydellinen harjoitustesti. Vietä sen sijaan tämä lukukausi vastaamalla tietokilpailuihin ja ilmaisiin kysymyksiin jo käsitellyistä aiheista. Haluat todennäköisesti aloittaa vastaamisen käytännön kysymyksiin lukukauden puolivälissä.

kuinka suuri on 1 cm

Vapaa vastaus

Jos haluat vastata ilmaisiin kysymyksiin, käytä virallisia vapaita vastauksia kysymyksiä Viralliset resurssit -osiossa. Tallenna vuoden 2018/2019 kysymykset toiselle lukukaudelle, mutta työskentele taaksepäin vuodesta 2016 pitääksesi harjoituskysymyksesi tuoreina.

Selaa vanhoja tekstejä löytääksesi kysymyksiä, joihin voit vastata jo oppimasi perusteella. On parasta, jos voit ottaa ryhmän (enintään kuusi) yhdessä kerrallaan saadaksesi realistisimman valmistautumisen todelliseen AP -tenttiin. Se auttaa myös ajamaan itseäsi, kun vastaat näihin kysymyksiin, varsinkin kun se tulee myöhemmin vuonna. Todellisessa AP-kokeessa sinulla on noin 15 minuuttia aikaa vastata jokaiseen ilmaisvastauskysymykseen, joten yritä vastata käytännön kysymyksiin samojen aikarajoitusten mukaisesti.

Monivalintakäytäntö

Suorita AP Calculus BC: n monivalintaharjoittelussa epävirallisia tietokilpailuja, joiden avulla voit valita testattavan aiheen. Näin voit tarkastella jo oppimaasi sisältöä, eikä sinun tarvitse vastata kysymyksiin materiaalista, jota et ole vielä käsitellyt. Parhaat resurssit tähän ovat Albert- ja Varsity -opettajat, koska heidän tietokilpailunsa on jaettu selkeästi tietyn aiheen mukaan.

Sanapala Taso 811 vastaus

Toinen lukukausi

Toinen lukukausi on silloin, kun voit alkaa suorittaa täydelliset AP Calculus BC -harjoitustestit ja tarkastella koko vuoden aikana oppimaasi sisältöä.

Vaihe 1: Tee ja pisteile ensimmäinen täydellinen harjoitustesti

Tämän lukukauden alussa, kun olet käsitellyt suurimman osan AP -kokeen tiedettävästä sisällöstä, ota ensimmäinen täydellinen harjoitustestisi. Tämä testi on suoritettava yhdellä istunnolla ja virallisten ajoitussääntöjen mukaisesti (katso AP -testin muotoilu edellä).

Tätä ensimmäistä harjoitustestiä varten suosittelemme käyttämään Varsity Tutors -koetta ja tallentamaan virallisen harjoitustestin. Kun olet suorittanut tämän harjoitustestin, korjaa tentti ja katso, mitä pisteitä ansaitset kokeesta.

Tämä on hyvä aika asettaa maalitavoite, jos et ole jo tehnyt sitä. Vähimmäispistemäärä, johon sinun pitäisi pyrkiä, on 3, koska tämä on alhaisin läpäisypiste. Jos kuitenkin sait 3 tai enemmän tällä ensimmäisellä harjoitustestillä, on hyvä asettaa tavoitteesi vielä korkeammalle, 4 tai 5. Korkeamman pistemäärän saaminen AP Calculus BC -kokeessa näyttää vaikuttavammalta korkeakouluille ja se voi joskus saada sinulle enemmän opintopistettä.

Vaihe 2: Analysoi pisteet

Kun olet selvittänyt pisteesi, Käy läpi kaikki ongelmat, joihin vastasit väärin, ja yritä selvittää, miksi sait kysymyksen väärin. Kun teet tämän, etsi malleja tuloksistasi. Huomaatko, että sinulla on paljon vasta -aiheita koskevia kysymyksiä väärin? Teitkö hyvin monivalintakysymyksen, mutta kamppailit ilmaisen vastauksen kanssa? Hidastuivatko kysymykset, joihin et voinut käyttää laskinta vastaamiseen? Sen selvittäminen, mitkä ongelmat teit väärin ja miksi, on paras tapa lopettaa virheidesi toistaminen ja ryhtyä tekemään merkittäviä parannuksia. Älä houkuttele ohittamaan tätä vaihetta!

Vaihe 3: Keskitä opiskelu heikoille alueille

Sinulla pitäisi nyt olla hyvä käsitys siitä, millä aihealueilla tai taidoilla sinun on työskenneltävä pisteidesi nostamiseksi. Jos sinun on käsiteltävä tiettyjä sisältöalueita, tarkista ne käymällä muistiinpanosi läpi, lukemalla arvostelukirja ja vastaamalla monivalintakysymyksiin ja vapaasti vastaaviin kysymyksiin, jotka keskittyvät erityisesti näihin aiheisiin.

Jos kamppailet testitekniikoidesi kanssa, kuten esimerkiksi aika loppuu tentissä tai luet väärin kysymyksiä, paras tapa torjua nämä ongelmat on vastata moniin käytännön kysymyksiin realistisissa testausolosuhteissa.

Ota ajoitettuja tietokilpailuja tai varaa itsesi tietokilpailuihin, joita ei ajasteta automaattisesti. (Todellisessa kokeessa saat noin kaksi minuuttia monivalintakysymyksistä, joiden ratkaisemiseen et voi käyttää laskinta, hieman yli kolme minuuttia monivalintakysymyksissä, joissa voit käyttää laskinta, ja 15 minuuttia Vapaa vastauskysymys.) Useiden harjoitustietojen ja testien suorittaminen auttaa sinua tuntemaan paremmin AP-kokeen tahdistuksen.

Vaihe 4: Tee ja pisteile toinen harjoituskoe

Kun olet tunnistanut heikot alueesi ja työskennellyt niiden parantamiseksi, on aika nähdä, kuinka kaikki kova työsi on tuottanut tulosta.

Ota ja pisteile toinen täydellinen harjoitustesti, ajastettu ja otettu yhdellä istumalla. Suosittelemme käyttämään virallista julkaistua harjoitustestiä tai jos haluat vasta äskettäin luotuja kysymyksiä, luo oma harjoitustesti yhdistämällä epävirallisia monivalintakysymyksiä (kuten Varsity Tutors tai 4Tests-tentti) ja joukko virallisia vapaa vastaus -kysymyksiä. Jos valitset toisen vaihtoehdon, tentin ensimmäisessä osassa tulee olla yhteensä 45 monivalintakysymystä. Kuten ensimmäisessä testissä, tämä on otettava ajoitettuna ja yhdellä istumalla.

Kun otat tämän toisen harjoitustestin, muista, että sitä ei muotoilla täsmälleen samalla tavalla kuin todellinen AP-testi, jossa monivalinta- ja vapaavastausosio jaetaan kahteen osaan, joista vain yhden voit käytä laskuria.

Vaihe 5: Tarkista tulokset ja määritä tuleva opintosuunnitelmasi

Nyt näet, kuinka paljon olet kehittynyt ja millä aloilla ensimmäisen täydellisen harjoitustestin jälkeen. Jos olet tehnyt parannuksia ja olet saavuttanut tai lähellä tavoitetulostasi, sinun on ehkä suoritettava vain kevyt opiskelu tästä lähtien AP -tenttiin asti.

Jos et kuitenkaan ole tehnyt paljon parannuksia tai olet edelleen kaukana pistetavoitteestasi, sinun on analysoitava tarkastelutapasi ja mietittävä tapoja parantaa. Yleisin syy olla parantamatta ei ole aktiivinen opiskelu, vaan vain muistiinpanojen selaaminen passiivisesti tai vastaamattomien kysymysten tarkasteleminen. Vaikka saattaa tuntua kestävän hetken, pitkällä aikavälillä analysoimalla tarkasti, miksi teit tekemäsi virheet ja keksimällä tapoja parantaa, on todella ainoa merkittävä tapa nostaa pisteitäsi.

Kun opiskelet, muista todella ymmärtää tarkalleen missä teit virheen jokaisessa harjoituskysymyksessä, johon vastaat väärin. Lisäksi, kun tarkistat muistiinpanoja, pidä tauko muutaman minuutin välein ja käy henkisesti läpi oppimasi varmistaaksesi, että säilytät tiedot todella.

Voit toistaa nämä vaiheet niin monta kertaa kuin tarvitset parannusten tekemiseksi ja tavoitemäärän saavuttamiseksi.

Yhteenveto: AP Calculus BC Practice Tentit

Lähes kaikki, jotka pärjäävät hyvin AP Calculus BC -kokeessa, tekivät ainakin muutaman harjoitustestin lukuvuoden aikana. Viralliset resurssit ovat parhaita käyttää, mutta siellä on myös paljon laadukkaita epävirallisia tietokilpailuja ja testejä.

Ensimmäisen lukukauden aikana sinun pitäisi keskittyä vastaamaan vapaasti vastaaviin ja monivalintakysymyksiin aiheista, jotka olet jo käsitellyt luokassa.

Toisen lukukauden aikana toimi seuraavasti:

  • Tee ja tee ensimmäinen täydellinen harjoitustestisi
  • Analysoi pisteet
  • Keskity opiskeluun heikoille alueille
  • Tee ja pisteile toinen täydellinen harjoitustesti
  • Tarkista tulokset selvittääksesi tulevan opintosuunnitelmasi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.