Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

feature_calculuspractice.jpg

Yksi parhaista tavoista valmistautua AP Calculus AB -tenttiin ja pysyä oppitunneilla luokassa koko vuoden on suorittaa säännöllisiä harjoitustestejä. Harjoittelutestien avulla voit arvioida, kuinka hyvin pärjäät AP-tentissä, näyttää alueet, joille sinun on keskityttävä opintoihisi, ja auttaa sinua mukautumaan AP-kokeen muotoon.

AB Calc -harjoitustestejä on kuitenkin saatavilla tonnia; kaikkia niitä ei luoda tasa-arvoisesti. Huonosti kirjoitetun harjoitustestin suorittaminen voi antaa sinulle väärän käsityksen siitä, millainen todellinen AP-tentti on, ja saada sinut tutkimaan vääriä asioita.Voit välttää nämä ongelmat lukemalla tämän oppaan AP Calculus AB -harjoitustestit. Käyn läpi kaikki saatavilla olevat AP Calculus AB -tutkintokokeet, kerron sinulle korkealaatuisimmat ja selitän, kuinka sinun tulisi käyttää harjoitustestejä valmistautuessasi AP-tenttiin sekä koko vuoden.

body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Viralliset AP Calculus AB -testit

Viralliset käytännön kokeet (ne, jotka kollegion hallitus on kehittänyt) ovat aina parhaiten käytettäviä koska voit olla varma, että he edustavat tarkasti todellista AP-tenttiä. Virallisia käytäntöresursseja on kolme tyyppiä, ja kukin niistä selitetään alla.

Täydelliset harjoitustestit

Kollegion hallitus on julkaissut kaksi täydellistä tenttiä aikaisemmilta AP Calculus AB -tentin hallinnoinnilta. Testit ovat vuodelta 1988 ja 1998. Vuoden 1988 testissä on vastausavain; jostain syystä vuoden 1998 tentti ei. Kollegion hallitus antoi vastaukset vapaasti vastattaviin kysymyksiin erillisessä asiakirjassa, mutta vuoden 1998 kokeen monivalintajaksolle ei ole saatavilla virallista vastausavainta. Alla linkitetty vastausavain on epävirallinen, mutta kukaan ei ole julkisesti eri mieltä vastauksista, joten on erittäin todennäköistä, että se on oikea.

Koska nämä kokeet ovat olleet jonkin aikaa taaksepäin, niillä molemmilla on jonkin verran muotoeroja verrattuna nykyiseen AP Calculus AB -tenttiin. Mutta näiden vanhojen tenttien läpi katsominen voi antaa sinulle käsityksen testimuodosta, ja voit myös käsitellä joitain kysymyksiä käytännössä.

AP Calculus AB -tentti on 3 tuntia 15 minuuttia pitkä ja siinä on kaksi osiota. Molemmat osat on jaettu kahteen osaan. Tässä on kokeen nykyinen muoto:

Monivalintajaosto

 • Yhteensä 45 kysymystä
 • 1 tunti 45 minuuttia
 • Kannattaa 50% kokeen kokonaispisteistä
 • Osa A:
  • 30 kysymystä
  • 60 minuuttia pitkä
  • Laskinta ei sallita
 • B osa:
  • 15 kysymystä
  • 45 minuuttia pitkä
  • Laskin sallittu

Vapaa vastaus -osa

 • Yhteensä kuusi kysymystä
 • 1 tunti 30 minuuttia
 • Kannattaa 50% kokeen kokonaispisteistä
 • Osa A:
  • Kaksi kysymystä
  • 30 minuuttia pitkä
  • Laskin sallittu
 • B osa:
  • Neljä kysymystä
  • 60 minuuttia pitkä
  • Laskinta ei sallita

kehon_laskuri-12.jpg

Laskinta voi käyttää vain tietyissä AP-kokeen osissa.

Molemmilla julkaistuilla tentteillä on sama monivalintakysymysten ja vapaiden vastausten kokonaismäärä kuin nykyisellä tentillä. Vuoden 1998 testissä ei kuitenkaan ole erillisiä osia ilmaisen vastauksen jaksolle, ja opiskelijat saivat käyttää laskinta vastaamaan kaikkiin kuuteen kysymykseen.

Vuoden 1988 kokeen monivalintakysymykset ja vapaan vastauksen jaksot eivät olleet jaettu eri osiin, ja opiskelijoiden annettiin käyttää laskinta koko tentissä. Monivalintakohta oli myös vain 90 minuuttia pitkä 105 minuutin sijaan.

Kun suoritat nämä tentit harjoittelua varten, ei ole aikaa ja vaivaa, joka tarvitaan kokeilemaan ja selvittämään, mitä kysymyksiä et saa ratkaista laskimella tänään. Sen sijaan, tee testit laskimen ja ajoitussääntöjen kanssa, jotka olivat voimassa testien antamisen yhteydessä.

Nämä vaihtelut nykyisten ja aikaisempien tenttien välillä tarkoittavat sitä, että nämä kaksi täydellistä julkaistua tenttiä eivät anna yhtä tarkkaa kuvaa nykyisestä AP-tentistä kuin muiden AP-aiheiden täydelliset julkaistut kokeet.

Ne ovat kuitenkin edelleen erittäin hyödyllisiä, koska ne kattavat saman sisällön ja on muotoiltu samalla tavalla kuin nykyinen koe. Tämän oppaan loppupuolella selitän tarkalleen kuinka käyttää näitä resursseja ja muita.

AP Calculus AB Monivalintakysymykset

Kollegion hallitus käyttää usein monivalintakysymyksiä uudelleen useaan kokeeseen, joten virallisia monivalintakysymyksiä on tyypillisesti vähän saatavilla mihin tahansa AP-tenttiin, mukaan lukien AP Calculus AB.

Edellä mainittujen täydellisten harjoittelutestien lisäksi ei ole saatavilla täydellisiä virallisia monivalintakokoja, mutta voit tarkistaa nämä viralliset näytekysymykset Calculus AB: lle . (Kysymykset alkavat sivulta 5, ja AB-kysymysten jälkeen on Calculus BC -kysymyksiä; varmista, ettet vahingossa tarkastele niitä.) Tämä asiakirja sisältää 16 monivalintatehtävää sekä vastaukset ja kunkin kysymyksen tärkeimmät taidot. On myös kaksi ilmaista vastausta.

AP Calculus AB: n ilmaisen vastauksen näytekysymykset

Onneksi käytettävissä on enemmän virallisia ilmaisen vastauksen kysymyksiä, ja koska ne ovat äskettäisiä, ne antavat sinulle erittäin tarkan käsityksen siitä, mitä odottaa todellisesta tentistä.

Kollegion hallitus on julkaissut vapaasti vastattavat kysymykset vuosilta 1998-2018, yhtä hyvin kuin 2019 sekä pisteytysohjeet jokaiselle kysymysryhmälle. Nämä ovat hieno resurssi, ja sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää niitä tarkistuksen aikana.

Khan Academy -resurssit

Khan Academy on tehnyt yhteistyötä kollegion hallituksen kanssa tarjota opintoresursseja PSAT-, SAT- ja joillekin AP-kokeille. Tämä sisältää AB Calcin opintoresurssit.

Khan Academy -sivustolla on selitysvideoita useille kymmenille aiemmin annetuille kysymyksille, sekä monivalintakysymyksillä että vapaalla vastauksella. Nämä videot voivat olla erityisen hyödyllisiä, jos olet juuttunut johonkin viralliseen harjoitteluongelmaan tai jos haluat vain oppia askel askeleelta ratkaisemaan tietyn ongelman.

helsinki-1.jpg

Epävirallinen AP Calculus AB -harjoitustestit ja tietokilpailut

Vaikka epäviralliset käytäntöresurssit eivät ole kehittäneet kollegion hallitus, ne voivat silti olla erittäin hyödyllisiä opiskellessasi, varsinkin kun käytettävissä on niin paljon resursseja. Selitän jokaiselle alla luetellulle resurssille mitä tarjotaan sekä miten sinun tulisi käyttää resurssia.T hei on karkeasti listattu korkealaatuisesta halvimpaan.

Barronin AP Calculus Premium -tutkimusopas

Minä Jos etsit harjoitustestejä, tässä kirjassa on niitä: itse asiassa niitä kaksitoista! Rakastamme, että ne kaikki ovat samassa kätevässä resurssissa. Tämä kirja jakaa testikonseptit myös opintoyksiköihin, joten voit täydentää heikoimpia taitojasi ennen AP-tentin suorittamista. Korkealaatuisen opetuksen ja erinomaisen käytännön testin yhdistelmä on syy, miksi tämä kirja on epävirallisen AP Calculus AB -harjoitustestiluettelomme kärjessä!

Princeton Review AP Calculus AB -opinto-opas 2021

Tämän oppikirjan on laatinut The Princeton Review, joka on luotettava testivalmisteluyritys. Vielä parempi: tämä kirja sisältää viisi harjoituskoketta, joiden avulla voit arvioida nykyisen tietosi ja arvioida, kuinka paljon paranet opiskellessasi.

Toinen mukava asia tässä oppaassa on, että se hajottaa myös kokeen keskeiset käsitteet. Joten jos sinulla on taitoja tai ideoita, joiden kanssa olet kamppaillut, tämä kirja voi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen niistä ennen testipäivää.

Patrick Cox -testi

Tämän kokeen loi AP Calculus -opettaja Patrick Cox. Kysymykset sopivat hyvin todellisiin AP Calc -kysymyksiin. Vastausavain on käytettävissä tässä .Tämä tentti on hyvä resurssi opiskelijoille, joilla on jo hyvä käsitys laskukäsitteistäja pystyvät selvittämään melko hyvin yksin, missä he tekivät virheitä väärissä kysymyksissä.

Shmoop

Shmoop on ainoa tässä oppaassa lueteltu resurssi, joka vaatii maksun resurssiensa käytöstä. Kuukausimaksun maksaminen antaa sinulle pääsyn diagnostiseen tenttiin sekä kahdeksaan täydelliseen harjoitustestiin ja muihin käytännön kysymyksiin. Se saa myös pääsyn Shmoopin opintomateriaaleihin muita AP-tenttejä varten sekä SAT ja ACT.

Varsity-ohjaajat

Varsity Tutorsilla on kokoelma kolmesta diagnostisesta testistä ja yli 130 lyhyestä harjoitustietokilpailusta, joita voit käyttää opiskellaksesi AP Calc AB -tentille. Harjoitustietokilpailut on järjestetty aiheittain, kuten ketjusääntö ja funktion toisen johdannaisen löytäminen. Jokaiselle tietokilpailulle annetaan myös vaikeustasot. Diagnostiset testit ovat 40-45 kysymystä pitkiä (kaikki monivalintakysymykset). Ne edustavat melko tarkasti, mitä todellisen AP-kokeen kysymykset ovat, ja bonuksena pisteytystulokset osoittavat, kuinka hyvin pärjäsit kullakin aihealueella, jotta voit keskittää tulevaisuuden opiskelusi alueille, joilla tarvitset eniten työtä.

Albert

Tämä sivusto järjestää tietokilpailuja Calculus AB: n kolmelle suurelle idealle sekä valitsemillesi tarkemmille tunnisteille (sinun ei tarvitse huolehtia sarjan tietokilpailuista, se on vain BC Calcille). Kun olet luonut ilmaisen tilin, voit käyttää satoja käytännön kysymyksiä. Kysymykset luokitellaan helpoiksi, kohtalaisiksi tai vaikeiksi, niitä ei ole ajoitettu, ja näet oikean vastauksen (plus yksityiskohtaisen selityksen) vastaamisen jälkeen kaikkiin kysymyksiin. Jos se ei riitä - tai jos haluat harjoitella kovempia taitoja - on olemassa maksettu tili -vaihtoehto, joka antaa sinulle pääsyn tasaiseen lisää AP Calc -kysymykset.

4tests-logo

4Testit

Tällä sivustolla on 50 kysymyksen monivalintatesti. Kysymykset ovat tyypillisesti helpompia ja yksinkertaisempia kuin todellisessa AP-tentissä, mutta jos olet vasta aloittamassa arvostelua tai haluat syventää perusasioita, tämä voi olla hyvä resurssi käyttää.

Crack AP

Tällä sivustolla on yli 50 tietokilpailua, kaikki monivalintakysymyksiä. Se on melko vakioesimerkki siitä, miltä epäviralliset, ilmaiset online-käytännön AP-resurssit ovat. Kysymykset ovat kunnollisia (tosin helpompia ja yksinkertaisempia työskennellä kuin todelliset AP Calc -kysymykset), ja selitykset ovat melko bareboneja.

Lukion koevalmistelu

Tämän sivuston kymmenen tietokilpailua ja kaksi täyspitkää tenttiä sopivat parhaiten jollekin aiemmin kurssilla / AP-opiskelijalle. Tietokilpailut ovat kukin noin 15 kysymystä pitkiä, ja heti jokaisen kysymyksen jälkeen sinulle ilmoitetaan, vastasitko oikein vai väärin, ja sinulle annetaan vastauksen selitys. Ne eivät ole paras ottelu todellisille AP Calculus -kysymyksille, mutta koska tietokilpailut on järjestetty luokittain, ne voivat olla hyödyllisiä, jos haluat harjoitella tiettyä aihetta.

Ilmainen testi verkossa

Tällä sivustolla on neljä lyhyttä tietokilpailua, kukin 5-8 kysymystä, sekä vastausten selitykset. Kaksi tietokilpailua on monivalintakysymyksiä, ja kaksi on ilmaista vastausta. Vapaa vastauskysymykset ovat paljon lyhyempiä kuin mitä todellisessa AP-tentissä kohtaat, mutta voit kohdella niitä hieman enemmän mukana olevina monivalintakysymyksinä. Tietokilpailut eivät ole tarpeeksi pitkiä perusteelliseen harjoitukseen, mutta toisin kuin monet muut tähän linkitetyt harjoitusmateriaalit, he erottavat myös tietokilpailut siitä, sallitaanko laskin.

Analysoi matematiikkaa

Tämä on 20 kysymyksen monivalintakysely. Kysymykset ovat hieman liian yksinkertaisia, eikä sitä luokitella automaattisesti, mutta jos etsit vain nopeaa opiskeluistuntoa, tämä sopii laskuun. Tällä resurssilla on myös harjoituskysymyksiä tai sekä Calculus AB- että BC-kokeet, joten pääset myös pieneen lisäharjoitteluun.

Kipinähuomautuksia

Tämä on lyhyt tietokilpailu, ja valitettavasti se ei ole kovin korkealaatuinen. Kysymykset ovat melko yksinkertaisia, eivätkä läheskään yhtä monimutkaisia ​​tai niin syvällisiä kuin AP-tentissä. Lisäksi tämän tietokilpailun muoto on erittäin huono, ja sitä voi olla vaikea lukea. En suosittele tämän tietokilpailun käyttöä, ellet todella epätoivoisesti arvostelukysymyksiä tai tarvitset erittäin yksinkertaisen tietokilpailun aloittaaksesi arvostelusi.

Kuinka käyttää näitä AP Calculus AB -kokeita

Tietäen kuinka näitä kutakin tenttiä ja tietokilpailuja käytetään, opiskelu on paljon tehokkaampaa ja valmistautuu todelliseen AP Calculus AB -tenttiin. Alla on opas siitä, milloin ja miten resursseja käytetään, järjestetty lukukausittain.

Ensimmäinen lukukausi

Calc AB: n ensimmäisen lukukauden aikana et tiedä tarpeeksi materiaalia, jotta siitä olisi hyötyä kokonaistentin suorittamiseen. Siksi sinun pitäisi viettää tämän lukukauden vastaamalla kyselyihin ja vapaasti vastattaviin kysymyksiin jo käsittelemistäsi aiheista. Luultavasti haluat aloittaa vastaamisen käytännön kysymyksiin lukukauden puolivälissä.

Vapaa vastausharjoittelu

Vapaavastauskysymyksiä varten käytä virallisia vapaiden vastausten kysymyksiä Viralliset resurssit -osiossa. Selaa niitä ja löydä kysymyksiä, joihin voit vastata jo oppimiesi perusteella. Parasta, jos voit ottaa ryhmän heistä (enintään kuusi) kerrallaan saadaksesi realistisimman valmistautumisen todelliseen AP-tenttiin.

Se auttaa myös ajastamaan itsesi vastaamalla näihin kysymyksiin, varsinkin kun se tulee myöhemmin vuoden aikana. Todellisella AP-tentillä sinulla on noin 15 minuuttia aikaa vastata kaikkiin vapaasti vastattaviin kysymyksiin, joten yritä vastata käytännön kysymyksiin samojen aikarajoitusten mukaisesti.

mikä on hyvä lukion gpa

Monivalintakäytäntö

Suorita monivalintakäytäntöä varten epäviralliset tietokilpailut, joiden avulla voit valita aihe (t), joille haluat testata. Näin voit tarkistaa jo oppimasi sisällön eikä sinun tarvitse vastata kysymyksiin materiaalista, jota et ole vielä käsitellyt. Parhaita resursseja tähän ovat Albert ja Varsity Tutors koska heidän tietokilpailunsa on selkeästi jaoteltu tietyn aiheen mukaan.

body_pileofnumbers.jpg

Joskus numerot voivat olla ylivoimaisia. Älä unohda pitää taukoa silloin tällöin.

Toinen lukukausi

Toinen lukukausi on aika, jolloin voit alkaa suorittaa täydellisiä harjoituskokeita ja jatkaa oppimasi sisällön tarkastelua koko vuoden ajan.

Vaihe 1: Ota ja pisteytä ensimmäinen täydellinen käytännön koe

Tämän lukukauden alussa, kun olet käsitellyt suurimman osan sisällöstä, joka sinun on tiedettävä AP-tenttiin, suorita ensimmäinen kokonaistentti. Tämä testi on suoritettava yhdessä istunnossa ja virallisten aikasääntöjen mukaisesti (katso miten AP-testi on muotoiltu yllä).

Tähän ensimmäiseen harjoituskokeeseen suosittelen testin tekemistä joko Barronin tai Princeton Reviewn opinto-oppaasta ja virallisten kokeiden tallentamista riville. Kun olet suorittanut tämän harjoitustestin, pisteytä koe nähdäksesi, mitä ansaitsit testillä.

Vaihe 2: Analysoi pisteet

Kun olet selvittänyt harjoituskokeen pisteet, tarkastele jokaista ongelmaa, johon vastait väärin, ja yritä selvittää, miksi olet väärässä kysymyksessä.

Kun teet tätä, etsi malleja tuloksistasi. Löydätkö, että sinulla on paljon kysymyksiä väärinkäytöksistä? Teitkö hyvin monivalintakysymyksiä, mutta kamppailit vapaan vastauksen kanssa? Hidastuivatko kysymykset, joihin et voinut vastata laskimella?

Sen selvittäminen, mihin virheisiin olet syyllistynyt ja miksi on paras tapa lopettaa virheiden toistaminen ja aloittaa merkittävien parannusten tekeminen. Älä ohita tätä vaihetta!

Nyt on myös hyvä aika asettaa maalitavoite, jos et ole jo tehnyt niin. Pienin pisteet, johon sinun pitäisi tähtää, on 3, koska tämä on matalin syöttöpiste. Jos kuitenkin sait 3 tai korkeamman arvion tällä ensimmäisellä harjoituskokeella, on hyvä asettaa maalipisteet vielä korkeammalle. 4 tai 5 saaminen AP Calculus AB -tentiltä näyttää vaikuttavammalta korkeakouluille, ja se voi joskus saada enemmän korkeakouluopintoja.

Vaihe 3: Keskitä opiskelu heikoille alueille

Sinulla pitäisi nyt olla hyvä käsitys siitä, mitä aihealueita tai taitoja sinun on työskenneltävä pisteiden nostamiseksi. Jos sinun on käsiteltävä tiettyjä sisältöalueita, tarkista ne käymällä läpi muistiinpanosi, lukemalla arvostelukirja ja / tai vastaamalla monivalintakysymyksiin ja vastauksiin, jotka keskittyvät nimenomaan näihin aiheisiin.

Jos kamppailet kokeenottotekniikoidesi kanssa - kuten kokeen aika loppuu tai kysymyksiä luetaan väärin -, paras tapa torjua näitä asioita on vastata moniin käytännön kysymyksiin realistisissa testausolosuhteissa.

Ota ajoitettuja tietokilpailuja tai anna itsellesi aikaa tietokilpailuille, joita ei ajoiteta automaattisesti. (Todellisessa tentissä saat noin kaksi minuuttia monivalintakysymyksiin, joita et voi ratkaista laskimen avulla, hieman yli kolme minuuttia monivalintakysymyksiin, joissa voit käyttää laskinta, ja 15 minuuttia per vapaasti vastattava kysymys.) Usean harjoitustietokilpailun ja testin suorittaminen auttaa sinua perehtymään AP-tenttiin tarvittavaan tahdistukseen.

Vaihe 4: Ota ja pisteytä toinen käytännön koe

Kun olet tunnistanut heikot alueesi ja viettänyt aikaa niiden parantamiseen, on aika nähdä, kuinka kaikki ahkera työsi tuottivat tulosta.

Ota ja pisteet toinen kokonainen harjoitustentti, ajoitettu ja suoritettu yhdessä istunnossa. Suosittelen joko virallisen julkaistun harjoitustentin käyttöä tai, jos haluat äskettäin luotuja kysymyksiä, oman harjoittelutestin luomisen yhdistämällä joukko epävirallisia monivalintakysymyksiä (kuten Varsity Tutors- tai 4Tests-tentti) sarjaan Jos valitset toisen vaihtoehdon, kokeen ensimmäisessä osassa tulee olla yhteensä 45 monivalintakysymystä. Kuten ensimmäisessä testissä, tämäkin tulisi tehdä ajoitettuna ja yhdessä istunnossa.

Kun suoritat tämän toisen harjoituskokeen, muista, että sitä ei muotoilla täsmälleen samalla tavalla kuin todellista AP-testiä, jossa monivalintakysymykset ja vapaan vastauksen jaksot jaetaan kahteen osaan, joista vain yhden voit käytä laskinta.

Vaihe 5: Tarkastele tuloksia selvittääkseen tulevaisuuden opintosuunnitelmasi

Nyt voit nähdä, kuinka paljon olet parantunut ja millä alueilla olet suorittanut ensimmäisen kokonaisen harjoituskokeen. Jos olet tehnyt parannuksia ja saavuttanut tai olet lähellä tavoitepisteitäsi, saatat joutua tekemään vain vähän opintoja tästä lähtien AP-tenttiin.

Jos et kuitenkaan ole parantanut paljoakaan tai olet edelleen kaukana maalitavoitteestasi, sinun on analysoitava tapa, jolla olet tarkistanut, ja pohdittava tapoja parantaa. Yleisin syy parantumiseen ei ole aktiivinen opiskelu, vaan vain passiivinen selaus muistiinpanoissasi tai vastaamattomien kysymysten tarkastelu. Vaikka se saattaa tuntua jonkin aikaa, pitkällä tähtäimellä huolellinen analysointi, miksi teit virheitä, ja kehitystavat parantamiseksi on todellakin ainoa merkittävä tapa nostaa pisteitäsi.

Opiskellessasi muista ymmärtää virheesi todella . Jos et ymmärrä miksi sinulla on väärä kysymys, palaa takaisin ja tarkista kyseinen taito! Kun tarkastelet muistiinpanoja, keskeytä muutaman minuutin välein ja käy henkisesti läpi juuri oppimasi varmistaaksesi, että pidät tiedot.

Voit toistaa nämä vaiheet niin monta kertaa kuin tarvitset parannusten tekemiseksi ja tavoitepisteiden saavuttamiseksi.

Opiskelu AP Calculus AB: n käytännön kokeilla: tärkeimmät vinkit

Olisi vaikea pisteyttää hyvin AP Calculus AB -tentillä suorittamatta mitään harjoituksia. Viralliset resurssit ovat parhaiten käytettäviä, mutta siellä on myös paljon laadukkaita epävirallisia tietokilpailuja ja testejä.

Ensimmäisen lukukauden aikana sinun on keskityttävä vastaamaan vapaasti vastattuihin ja monivalintakysymyksiin aiheista, jotka olet jo käsitellyt luokassa.

Toisen lukukauden aikana toimi seuraavasti:

  • Ota ja pisteytä ensimmäinen kokonainen harjoitustentti
  • Analysoi pisteet
  • Keskitä opiskelu heikoille alueille
  • Ota ja pisteytä toinen kokonainen harjoitustentti
  • Tarkista tulokset ja määritä tulevaisuuden opintosuunnitelmasi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Enneagrammi Tyyppi 6: Lojaalisti

Oletko tyypin 6 Enneagrammi? Opi kertomaan, mikä ura sopii sinulle ja millainen Enneagram 6s on romanttisissa suhteissa.

New England College SAT -pisteet ja GPA

Saint Josephin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

11 parasta arkkitehtuurikoulua alakoululaisille

Harkitsetko arkkitehtuuria? Opi Yhdysvaltojen parhaat arkkitehtuurikoulut auttamaan sinua päättämään, minne mennä perustutkintoon.

La Kanadan lukio | 2016-17 rankingit | (Kanada,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Kanadan lukiosta La Kanadassa, Kaliforniassa.

Sinun täytyy tarkistaa nämä 70 Amerikan liberaalimpaa korkeakoulua

Etsitkö liberaalia, vasemmistolaista ympäristöä yliopistolle? Olemme koonneet maan liberaalimmat korkeakoulut, jotta löydät poliittisen sopivuutesi.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

1480 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

LMU SAT -tulokset ja GPA

Khan Academy SAT ei koskaan riitä - tässä miksi

Onko Khan Akatemian SAT-valmisteluohjelma tarpeeksi hyvä parantamaan SAT-pisteitäsi? Opi sen suurimmat puutteet ja miksi se ei koskaan ole tarpeeksi hyvä SAT-käytäntöön.

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Mikä on ylioppilastutkinto? Miten se eroaa kandidaatista?

Mitä eroa on ylioppilastutkinnon ja kandidaatin tutkinnon välillä? Määritämme ylioppilastutkinnon ja autamme sinua päättämään, onko se oikea tavoite sinulle.

Indiana University - Purdue University Fort Wayne Pääsyvaatimukset

Crown College pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Point Loma Nazarene University SAT -tulokset ja GPA

URI SAT -pisteet ja GPA

9 inspiroivinta espanjalaista lainausta elämästä

Opi espanjaa? Tutustu luetteloon inspiroivista espanjalaisista lainauksista, joita voit harjoitella samalla kun saat viisautta elämästä.

Mikä oli vuoden 1763 julistus?

Missä oli vuoden 1763 julistuslinja? Opi kaikki tästä tärkeästä asetuksesta ja sodasta, jonka se auttoi käynnistämään.

Minnesotan yliopisto, Crookstonin pääsyvaatimukset

Huhtikuun ABC: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mitä APR tarkoittaa? Mitä se tarkoittaa? Selitämme, mikä on vuosikorko (sekä luottokorteille että lainoille) ja mitä se tarkoittaa sinulle.

Lukion englanninkurssit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä englannin kursseja käyt lukiossa? Pitäisikö sinun valita kirjallisuus vai kieli? Täältä voit oppia vaikuttamaan korkeakouluihin englanninkielellä.

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.