Jokainen AP-biologian harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

feature_bestapbiopracticetests.jpg

Harjoitustestit voivat auttaa sinua tutustumaan AP-biologian kokeen rakenteeseen ja tuntemaan olosi mukavammaksi kysymystyyppeihin, joihin sinun odotetaan vastaavan testipäivänä. Opiskelu käytännön kokeilla voi myös antaa sinulle käsityksen taisteluista, joita sinulla saattaa olla AP-testissä esitetyn materiaalin kanssa. Voit sitten keskittyä opiskeluun sopivasti näiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Tässä artikkelissa luetellaan kaikki AP-biologian käytännön kokeet, jotka löydät verkosta, ja annan sinulle muutaman vinkin niiden tehokkaaseen käyttöön oppimisen apuvälineinä sekä AP-testille että mahdollisille luokkatesteille, joita sinulla on koko lukuvuoden.päivitys-1672349_640

tom clancy the Division arvostelut

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Viralliset AP-biologian käytännön kokeet

Viralliset harjoitustestit tarjoavat parhaan valmistelun AP-testiin. Voit olla varma, että kysymykset edustavat tarkasti sitä, mitä näet loppukokeesta.

Valitettavasti, Löysin vain yhden virallisen harjoitustestin AP Biology -testin uudelle versiolle, koska muoto ja sisältö muuttuivat niin äskettäin (2012). Tässä käytännön kokeessa on kuitenkin myös muita tietoja, jotka tekevät siitä hyödyllisemmän. Se kertoo kuinka pisteet lasketaan ja sisältää yksityiskohtaiset vastausselitykset jokaiselle kysymykselle lopussa.

Virallinen harjoitustesti # 1

Älä aloita harjoittelua tällä testillä. Se on tarkin valmistautuminen todelliseen AP-testiin, joten sinun tulisi tallentaa se toisen lukukauden loppua kohti, kun olet varma, että olet oppinut materiaalin. On parempi aloittaa opiskelu epävirallisilla testeillä seuraavassa osassa lämmittelynä!

Voit myös tutustua virallisiin vapaiden vastausten kysymyksiin vuosilta 2013, 2014 ja 2015 College Boardin verkkosivustolla.

Ilmaiset vastauskysymykset

AP Biology -testin vapaan vasteen osaa pidetään yleensä vaikeimpana osana, joten on hyvä saada vähän ylimääräistä harjoittelua näiden kanssa, vaikka et vastaakaan niihin täydellisen harjoittelutestin yhteydessä.

Näiden resurssien lisäksi kaikilla AP-opettajilla on pääsy joukkoon ilmaisia ​​virallisia AP-testejä verkossa. Voit kysyä opettajalta, tulostaako hän pari sinulle käytettäväksi opinnoissa.

body_applebribe.jpg Voi kestää useampi kuin yksi omena saada nämä ylimääräiset harjoituskokeet opettajalta, mutta viime kädessä jokaisella on hinta.

Hanki GPA-muunnostyökalu

Epäviralliset AP-biologian käytännön kokeet

Siellä on monia epävirallisia AP-biologian harjoitustestejä, joiden avulla voit tarkistaa materiaalin. Ei ole mitään vikaa käyttää näitä testejä saadaksesi enemmän harjoittelua, mutta yritä olla luottamatta niihin yksinomaan, koska ne eivät ole aina täysin tarkkoja esityksiä todellisesta AP Biology -tutkinnosta. Jotkut ovat yhdenmukaisia ​​ennen vuotta 2012 suoritettavan kokeen muodon kanssa, ja jotkut ovat vain monivalintakokeita, joiden pituus on vaihteleva ja joissa ei ole vapaita vastauksia.

kuinka peruuttaa sat -testi

Koska AP-biologian tentti on tarkistettu, saat tarkemman arvion siitä, kuinka hyvin olet, jos käytät viimeisimpiä harjoitustestejä jotka ovat yhdenmukaisia ​​uuden testin muodon kanssa. Ennen vuotta 2012 AP Biology -testissä oli 100 monivalintakysymystä ja neljä vapaasti vastattavaa kysymystä nykyisten 63 monivalintakysymyksen sijaan, kuusi ruudukkokysymystä, kuusi lyhyttä vapaan vastauksen kysymystä ja kaksi pitkää vapaasti vastaavaa kysymystä. Vanha testi oli myös enemmän muistiinpohjainen.

Nykyisessä AP-biologian tentissä joudut vastaamaan moniin kysymyksiin, joihin liittyy kokeellisen datan analysointi käyttämällä biologian taustatietoja. Et näe kysymyksiä, jotka vain pyytävät sinua tekemään jotain, esimerkiksi tunnistamaan prosessin osat kaaviossa.

Muutamalla näistä epävirallisista testeistä on sama muoto kuin nykyisellä kokeella, mukaan lukien Barronin harjoitustesti ja kaikki testit osiossa 'Tarvittavat tilaukset'. Sinun tulisi tallentaa nämä myöhempää toiselle lukukaudelle, kun haluat saada tarkemman arvion valmiudestasi loppukoetta varten (ja seuraa sitten edellisen osan virallista harjoitustestiä, jos olet varma, että olet korjattu ongelma-alueesi!).

Ilmaiset AP-biologian harjoituskokeet

Barronin harjoitustesti

 • Barron's tarjoaa a ilmainen harjoitustesti verkossa, jolla on sama muoto kuin nykyisellä AP-testillä.
 • Voit ottaa sen ajastetussa tai ajastamattomassa tilassa.
 • Jos käytät harjoitustilaa, näet vastausten selitykset edetessäsi.
 • Monivalintalohkossa on automaattinen pisteytys, mutta sinun on pisteytettävä vapaasti vastaamasi vastaukset (ohjeet annetaan).

Minun eniten pisteitä -testi

 • Tämä on vanhan muodon testi, joka sisältää 100 monivalintakysymystä ja neljä vapaasti vastattavaa kysymystä.
 • Siinä on myös yksityiskohtaiset vastausselitykset kaikkiin kysymyksiin.

Varsity-ohjaajien diagnostiikkatestit

 • Tämä on luettelo kymmenen monivalintakokeen diagnostista testiä vaikeustason mukaan
 • Testeissä 4-10 on sama määrä kysymyksiä kuin todellisessa monivalintakohdassa.
 • Valitettavasti tällä sivustolla ei ole ilmaisia ​​vastauksia.

Kaplan-harjoituskokeet

 • Täällä on muutama yksikkökohtainen tietokilpailu sekä kaksi pidempää harjoitustestiä joilla on melkein yhtä paljon kysymyksiä kuin todellisen kokeen monivalintakysymyksissä (58 ja 62 toisin kuin 63 + 6 ruudukkoa).
 • Vapaasti vastaavia kysymyksiä ei ole.

Learning Express 120-kysymys ja 100-kysymys Harjoitustestit

 • Nämä ovat pari muuta vanhan muodon monivalintakokeet lopussa olevat vastaukset.
 • Jos haluat vain testata itseäsi kurssin perustiedoissa, ne voivat olla hyödyllisiä.

Tarvitaan tilaus

Shmoop-harjoituskokeet (ilmainen kokeiluversio, 24,68 dollaria kuukaudessa tilauksesta)

kirjoituskilpailuja lukiolaisille
 • Shmoopin tilaus antaa sinulle pääsyn diagnostinen testi ja viisi täydellistä AP-biologian käytännön testiä (mukaan lukien sekä monivalintakysymykset että vapaasti vastattavat kysymykset, vaikka nämä ovat tietysti epävirallisia).
 • Shmoop yrittää hieman liian kovasti suhtautua lapsiin heidän kirjoitustyylinsä kanssa, mutta jos se ei lykätä sinua, se voi olla hyvä resurssi sinulle.

BenchPrep-harjoituskokeet (tilauksella, joka maksaa 30 dollaria kuukaudessa)

 • Täältä saat pääsyn kaksi kokonaista harjoituskoketta plus tonni oppitunteja.

Harjoitustestit arvostelukirjoissa

 • Voit myös päättää tilaa arvostelukirja saadaksesi lisää käytännön testejä.
 • Löydät hyviä resursseja kirjoista, jotka on lueteltu artikkelissani parhaista AP Biology -kirjoista vuodelle 2016.

body_erasers.jpg Varmista, että sinulla on mukavia tuoreita pyyhekumeita, sillä kynät ovat villissä ratsastuksessa AP-biologian opetussuunnitelman petollisen maaston yli. Wooohooooo!

Kuinka käyttää AP-biologian harjoitustestejä

Tämä osa on täynnä kaikkia neuvoja, joita sinun on noudatettava voidaksesi käyttää AP Biology -testikokeita tehokkaasti sekä ensimmäisen että toisen lukukauden aikana luokassa.

Ensimmäinen lukukausi: Harjoitustestien käyttäminen luokassa

Vaikka ei välttämättä olisikaan järkevää suorittaa täydellisiä harjoitustestejä, voit silti käyttää tämän artikkelin materiaaleja resursseina opiskeluun. Etsi vapaasti vastaavia kysymyksiä, jotka liittyvät tähän mennessä oppimaasi jotta voit alkaa tutustua heidän muotoonsa ja odotuksiinsa.

AP-biologian opetussuunnitelmassa on myös paljon sivustoja, joissa on tietokilpailuja, jotka koskettavat tiettyjä yksiköitä. Nämä sisältävät Oppija , Varsity-ohjaajat (jonka mainitsin edellä diagnostisissa testeissä, mutta heillä on myös aihekohtaisia ​​tietokilpailuja), ja Quizlet . Nämä eivät ole virallisia kysymyksiä, mutta ne auttavat valmistautumaan luokkien arviointeihin ja ovat vankka esittely sellaisille kysymyksille, joita sinulle voidaan kysyä AP-testissä. Sinun pitäisi myös tutustu täydelliseen AP Biology -tarkastusoppaaseen saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit käyttää online-resursseja kurssin tiettyjen yksiköiden tutkimiseen.

Toinen lukukausi: Valmistautuminen AP-testiin

Tähän mennessä sinun pitäisi tuntea suurin osa testissä näkyvästä materiaalista. Tämä tarkoittaa voit aloittaa täyden harjoittelutestin avulla arvioidaksesi kuinka saavutat AP-testissä ja missä heikkoutesi ovat. Muista ajoittaa itsesi tarkasti, kun suoritat harjoituksia!
Joka kerta kun suoritat ja pisteytät harjoituskokeen, sinun on myös arvioitava virheesi se ilmoittaa opiskelustasi eteenpäin. Virheitä on muutamassa eri muodossa, ja asiat voivat olla vieläkin monimutkaisempia AP Biology -testissä, koska kysymyksiä on teknisesti neljää tyyppiä.

Keskity ensin monivalintakohtaan, mukaan lukien ruudukot. Huomaa, tapahtuvatko virheesi suoraviivaisissa kysymyksissä, joissa sinulla ei juuri ollut sisältötietoja, tai kysymyksissä, jotka vaativat syvempää analyysia. Oliko erityisiä sisältöalueita, joilta jäi huomattava määrä kysymyksiä? Seuraa tätä, jotta voit palata muistiinpanoihisi ja tarkistaa sopivat yksiköt. Nämä ovat helposti korjattavia virheitä.

Onko sinulla vaikeuksia tulkita ja analysoida testin skenaarioita, vaikka tiesitkin taustatiedot? Korjaus tähän on enemmän käytäntöä. Saatavilla on monia sivustoja, joissa on AP Bio -harjoittelukysymyksiä. Tämä käytännön kirja kysyy on myös hyödyllinen, koska kysymykset toistavat uskollisesti testin uuden rakenteen.

On mahdollista, että ongelmasi on kysymysten erityispiirteiden ulkopuolella ja enemmän testimuodossa. Aika loppui? Tee paljon huolimattomia virheitä? Ratkaisu tähän on parempi tietoisuus tahdistuksestasi ja enemmän käytännön kysymyksiä.

vartalohuolto.jpg Huolimattomat virheet voidaan välttää tuntemalla ympäristösi paremmin. Lisäksi kuinka joku mahtui edes niin suureen kumivillaan suuhunsa? Oliko jättimäinen purukumi tällä pysäköintialueella? Pitäisikö meidän olla huolissamme hänen nykyisestä sijainnistaan? Minulla on paljon kysymyksiä.

Ruudukot ovat outoja, joten sinulla saattaa olla vaikeuksia niillä, jos et ole suuri biologian matematiikan suhteen. Yritä löytää vastaavia ongelmia oppikirjastasi, arvostelukirjastasi tai verkosta, jotta voit harjoitella taitojasi. Mitä enemmän matematiikkaan suuntautuneita biologiakysymyksiä teet ajan myötä, sitä todennäköisempää on, että testin kysymykset ovat linjassa sen kanssa, mitä olet jo nähnyt.

Kun olet ottanut huomioon monivalintavirheet, voit siirtyä ilmaisen vastauksen osioon. Huomaa, mitkä kysymykset antoivat sinulle eniten ongelmia ja miksi. Unohditko tarvitsemasi tiedot vai olitko hämmentynyt siitä, mitä kysymys esitettiin tai miten kaaviota analysoidaan? Ota nämä havainnot ja käytä niitä tulevassa käytännössäsi!

Keskeiset AP-biologian käytännön testausvinkit

Noudata näitä neljää vinkkiä varmistaaksesi, että saat kaiken irti AP Biology -testitestistäsi.

# 1: Toista realistiset testiolosuhteet

On aina tärkeää olla uskollinen todellisen testin sääntöille, kun suoritat harjoitustestejä, jotta pisteesi heijastavat tarkasti potentiaaliasi. Tämä tarkoittaa tuntia ja kolmekymmentä minuuttia kutakin osiota varten. Tämä on ainoa tapa arvioida, tuleeko aika sinulle kysymys. Tulosta myös testi, jotta voit suorittaa sen oikeassa muodossa. Pidä myös laskinta käsillä. Jos olet todella omistautunut, voit jopa pyytää jonkun palvelemaan pilkkaajasi.

# 2: Älä paniikkia, jos et ole perehtynyt testissä näkyviin skenaarioihin

Vaikka olisit käynyt läpi kaikki luokan laboratoriot, jotka joudut tekemään AP Biologialle, törmäät silti esimerkkeihin, joita et ole ennen nähnyt. On tärkeää, ettet psyköile itseäsi, kun näin tapahtuu. Keskity kaavioihin ja siihen, mitä voit oppia niistä, ja katso, pystytkö keksimään aiheeseen liittyvän kokeilun, joka vie sinut merkitykseen. Käytä tervettä järkeäsi; monet kysymykset riippuvat voimakkaammin kyvystäsi analysoida käsillä olevaa tilannetta kuin ulkoistamisen lahjakkuudestasi.

# 3: Anna itsellesi paljon aikaa ruudukkoihin

Niin kutsuttu monivalintakohta sisältää myös kuusi ruudukkokysymystä. Nämä kysymykset ovat osan lopussa, ja niiden ratkaiseminen vie todennäköisesti kauemmin kuin useimmat monivalintakysymykset. Yritä olla käyttämättä yli minuutti jokaiseen monivalintakysymykseen. Jos huomaat käyttävänsi liian paljon aikaa, sinun tulisi siirtyä eteenpäin ja palata siihen myöhemmin!

# 4: Vietä 5-10 minuuttia lukemalla vapaasti vastattavat kysymykset ennen kirjoittamisen aloittamista

Se on fiksu idea aloita vapaasti vastattavilla kysymyksillä, joihin tiedät pystyvän vastaamaan nopeasti ja tarkasti. Näiden kysymysten johtaminen lisää luottamusta ja auttaa välttämään ongelmia ajan myötä. Lyhyen käsittelyjakson avulla voit tarkastella kaikkia kahdeksan ilmaisen vastauksen kysymystä ja nähdä, mitkä niistä ovat sinulle helpoimmin.

kuinka monta kiloa on 1 tonni

body_snail-2.jpg Esimerkiksi vastaisin ehdottomasti ensin etanoita koskevaan kysymykseen. Rakastan etanoita. Lemmikkietanani kuoli liian kauan sitten, ja pelkään saada toisen, koska en halua tuntea sitä kipua uudelleen.

Johtopäätös

Sinun pitäisi ota paljon käytännön kokeita osana AP-biologian opiskelua. Et voi odottaa pelkän muistamisen säästävän sinua kysymyksissä, joissa sinua pyydetään analysoimaan skenaarioita, joita et ole koskaan ennen nähnyt. Harjoituskysymykset ovat avain parantamiseen!

Voit harjoittaa virallisten ja epävirallisten testien sekoitusta. Varo vain pisteiden suuria eroja testistä toiseen, jotta voit arvioida tarkasti valmiussi finaaliin. Voit jopa käyttää näitä testejä ympäri vuoden harjoitellaksesi tietyillä kurssin yksiköillä. Jos teet tarpeeksi vakavaa harjoittelua, todellinen AP-testi on kakku (No, ehkä ei, mutta se on paljon vähemmän traumaattinen).

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka sanoa hyvää huomenta ranskaksi oikein

Mietitkö, miten sanoa hyvää huomenta ranskaksi? Selitämme tämän yleisen ranskalaisen tervehdyksen yksityiskohdat ja käännämme lauseita, kuten hyvää yötä ja hyvää päivää.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicago SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä: Marylandin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Karibian yliopiston pääsyvaatimukset

136 yliopistoa edeltävää kesäohjelmaa lukiolaisille

Harkitsetko hakemista kesää edeltäviin korkeakouluohjelmiin? Tutustu luetteloomme ideoita ja vinkkejä oikean ohjelman löytämiseen.

Wiley Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka kauan SAT -pisteiden lähettäminen kestää?

Eikö SAT -pisteiden lähettämisen aikajana ole selvä? Selitämme tarkasti, kuinka kauan se kestää ja miten suunnitella sen mukaisesti.

Emmanuel College SAT -pisteet ja GPA

Colorado School of Mines ACT -pisteet ja GPA

4 vinkkiä suuren UIUC-esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, miten lähestyä U of I -sovellusta? Tutustu täydelliseen oppaaseen, mukaan lukien todellinen UIUC-esseeesimerkki.

Ripon Collegen pääsyvaatimukset

Onko ACT kaareva? Asiantuntijaopas ACT-käyrään

Onko ACT kaareva? Selitämme mikä ACT-käyrä todella on ja miten se vaikuttaa sinuun sekä miten se on muuttunut vuosien varrella.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Yhteisöpalvelun edut sinulle

Miksi sinun pitäisi tehdä yhteisöpalvelua? Mitä hyötyä vapaaehtoistyöstä on teini-ikäisille ja korkeakoulujen sovelluksiin? Opi täältä.

Kuinka hyökätä ACT -essee kehotuksia ja nostaa pisteitäsi

Kun luet ACT -kirjoituskehotteen, miten sitä pitäisi analysoida? Mihin perspektiiviin kannattaa suhtautua ja miten kirjoitat korkeapisteisen esseen? Tässä on asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Phoenixin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Phoenixin lukiosta Fresnossa, Kaliforniassa.

Pell Grant Chart (Viimeisin): Kelpoisuus ja maksut

Katso kelpoisuus- ja maksuaikataulu Pell Grant -kaaviosta täältä. Selvitä, minkä summan voit saada Pell -apurahallesi, ja opi hakemaan.

ACT-testipäivät 2018-2019

Suunnitteletko ACT: n ottamista lukuvuoden 2018-2019 aikana? Tutustu täydelliseen luetteloon päivämääristä ja määräajoista suunnitellaksesi eteenpäin.

SAT-matematiikan toiminnot: lineaarinen, kvadraattinen ja algebrallinen

SAT Math -sovelluksessa sinun on ehdottomasti tiedettävä, kuinka funktiot toimivat - lineaariset, toissijaiset ja algebralliset toiminnot testataan. Opi täältä strategioita ja vinkkejä näiden matemaattisten ongelmien käsittelemiseksi.

Kuinka monta sekuntia on päivässä? Viikko? Vuosi?

Kuinka monta sekuntia vuodessa? Päivä? Viikko? Opi siirtymään aikayksiköiden välillä ja tutustu kattavaan tuloskaavioon.

Mitkä ovat 5 rakkauskieltä?

Mitä ovat rakkauskielet? Opi jokaisen viiden rakkauskielen yksityiskohdat ja kuinka tyydyttää kunkin rakkauskielen tarpeet.

Kalifornian parhaat koulut | High Tech High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta High Tech High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mitkä osiot ovat ACT: ssä? Kaikki 4 testiosaa, selitetty

Onko sinulla kysyttävää viidestä ACT-osiosta? Selitämme yleisen testimuodon, mitä ACT: n kussakin osassa on ja miten kukin onnistuu hyvin.

Kuinka tilata, tallettaa ja mitätöidä henkilökohtaisia ​​shekkejä: Täydellinen opas

Mietitkö, kuinka sekki mitätöidään? Selitämme prosessin sekä miten sekit talletetaan ja tilataan. Sinusta tulee sekin kirjoittaja, sekkien kassaamisen asiantuntija hetkessä!