Jokainen AP-biologian harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

feature_bestapbiopracticetests.jpg

Harjoitustestit voivat auttaa sinua tutustumaan AP-biologian kokeen rakenteeseen ja tuntemaan olosi mukavammaksi kysymystyyppeihin, joihin sinun odotetaan vastaavan testipäivänä. Opiskelu käytännön kokeilla voi myös antaa sinulle käsityksen taisteluista, joita sinulla saattaa olla AP-testissä esitetyn materiaalin kanssa. Voit sitten keskittyä opiskeluun sopivasti näiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Tässä artikkelissa luetellaan kaikki AP-biologian käytännön kokeet, jotka löydät verkosta, ja annan sinulle muutaman vinkin niiden tehokkaaseen käyttöön oppimisen apuvälineinä sekä AP-testille että mahdollisille luokkatesteille, joita sinulla on koko lukuvuoden.päivitys-1672349_640

tom clancy the Division arvostelut

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Viralliset AP-biologian käytännön kokeet

Viralliset harjoitustestit tarjoavat parhaan valmistelun AP-testiin. Voit olla varma, että kysymykset edustavat tarkasti sitä, mitä näet loppukokeesta.

Valitettavasti, Löysin vain yhden virallisen harjoitustestin AP Biology -testin uudelle versiolle, koska muoto ja sisältö muuttuivat niin äskettäin (2012). Tässä käytännön kokeessa on kuitenkin myös muita tietoja, jotka tekevät siitä hyödyllisemmän. Se kertoo kuinka pisteet lasketaan ja sisältää yksityiskohtaiset vastausselitykset jokaiselle kysymykselle lopussa.

Virallinen harjoitustesti # 1

Älä aloita harjoittelua tällä testillä. Se on tarkin valmistautuminen todelliseen AP-testiin, joten sinun tulisi tallentaa se toisen lukukauden loppua kohti, kun olet varma, että olet oppinut materiaalin. On parempi aloittaa opiskelu epävirallisilla testeillä seuraavassa osassa lämmittelynä!

Voit myös tutustua virallisiin vapaiden vastausten kysymyksiin vuosilta 2013, 2014 ja 2015 College Boardin verkkosivustolla.

Ilmaiset vastauskysymykset

AP Biology -testin vapaan vasteen osaa pidetään yleensä vaikeimpana osana, joten on hyvä saada vähän ylimääräistä harjoittelua näiden kanssa, vaikka et vastaakaan niihin täydellisen harjoittelutestin yhteydessä.

Näiden resurssien lisäksi kaikilla AP-opettajilla on pääsy joukkoon ilmaisia ​​virallisia AP-testejä verkossa. Voit kysyä opettajalta, tulostaako hän pari sinulle käytettäväksi opinnoissa.

body_applebribe.jpg Voi kestää useampi kuin yksi omena saada nämä ylimääräiset harjoituskokeet opettajalta, mutta viime kädessä jokaisella on hinta.

Hanki GPA-muunnostyökalu

Epäviralliset AP-biologian käytännön kokeet

Siellä on monia epävirallisia AP-biologian harjoitustestejä, joiden avulla voit tarkistaa materiaalin. Ei ole mitään vikaa käyttää näitä testejä saadaksesi enemmän harjoittelua, mutta yritä olla luottamatta niihin yksinomaan, koska ne eivät ole aina täysin tarkkoja esityksiä todellisesta AP Biology -tutkinnosta. Jotkut ovat yhdenmukaisia ​​ennen vuotta 2012 suoritettavan kokeen muodon kanssa, ja jotkut ovat vain monivalintakokeita, joiden pituus on vaihteleva ja joissa ei ole vapaita vastauksia.

kuinka peruuttaa sat -testi

Koska AP-biologian tentti on tarkistettu, saat tarkemman arvion siitä, kuinka hyvin olet, jos käytät viimeisimpiä harjoitustestejä jotka ovat yhdenmukaisia ​​uuden testin muodon kanssa. Ennen vuotta 2012 AP Biology -testissä oli 100 monivalintakysymystä ja neljä vapaasti vastattavaa kysymystä nykyisten 63 monivalintakysymyksen sijaan, kuusi ruudukkokysymystä, kuusi lyhyttä vapaan vastauksen kysymystä ja kaksi pitkää vapaasti vastaavaa kysymystä. Vanha testi oli myös enemmän muistiinpohjainen.

Nykyisessä AP-biologian tentissä joudut vastaamaan moniin kysymyksiin, joihin liittyy kokeellisen datan analysointi käyttämällä biologian taustatietoja. Et näe kysymyksiä, jotka vain pyytävät sinua tekemään jotain, esimerkiksi tunnistamaan prosessin osat kaaviossa.

Muutamalla näistä epävirallisista testeistä on sama muoto kuin nykyisellä kokeella, mukaan lukien Barronin harjoitustesti ja kaikki testit osiossa 'Tarvittavat tilaukset'. Sinun tulisi tallentaa nämä myöhempää toiselle lukukaudelle, kun haluat saada tarkemman arvion valmiudestasi loppukoetta varten (ja seuraa sitten edellisen osan virallista harjoitustestiä, jos olet varma, että olet korjattu ongelma-alueesi!).

Ilmaiset AP-biologian harjoituskokeet

Barronin harjoitustesti

 • Barron's tarjoaa a ilmainen harjoitustesti verkossa, jolla on sama muoto kuin nykyisellä AP-testillä.
 • Voit ottaa sen ajastetussa tai ajastamattomassa tilassa.
 • Jos käytät harjoitustilaa, näet vastausten selitykset edetessäsi.
 • Monivalintalohkossa on automaattinen pisteytys, mutta sinun on pisteytettävä vapaasti vastaamasi vastaukset (ohjeet annetaan).

Minun eniten pisteitä -testi

 • Tämä on vanhan muodon testi, joka sisältää 100 monivalintakysymystä ja neljä vapaasti vastattavaa kysymystä.
 • Siinä on myös yksityiskohtaiset vastausselitykset kaikkiin kysymyksiin.

Varsity-ohjaajien diagnostiikkatestit

 • Tämä on luettelo kymmenen monivalintakokeen diagnostista testiä vaikeustason mukaan
 • Testeissä 4-10 on sama määrä kysymyksiä kuin todellisessa monivalintakohdassa.
 • Valitettavasti tällä sivustolla ei ole ilmaisia ​​vastauksia.

Kaplan-harjoituskokeet

 • Täällä on muutama yksikkökohtainen tietokilpailu sekä kaksi pidempää harjoitustestiä joilla on melkein yhtä paljon kysymyksiä kuin todellisen kokeen monivalintakysymyksissä (58 ja 62 toisin kuin 63 + 6 ruudukkoa).
 • Vapaasti vastaavia kysymyksiä ei ole.

Learning Express 120-kysymys ja 100-kysymys Harjoitustestit

 • Nämä ovat pari muuta vanhan muodon monivalintakokeet lopussa olevat vastaukset.
 • Jos haluat vain testata itseäsi kurssin perustiedoissa, ne voivat olla hyödyllisiä.

Tarvitaan tilaus

Shmoop-harjoituskokeet (ilmainen kokeiluversio, 24,68 dollaria kuukaudessa tilauksesta)

kirjoituskilpailuja lukiolaisille
 • Shmoopin tilaus antaa sinulle pääsyn diagnostinen testi ja viisi täydellistä AP-biologian käytännön testiä (mukaan lukien sekä monivalintakysymykset että vapaasti vastattavat kysymykset, vaikka nämä ovat tietysti epävirallisia).
 • Shmoop yrittää hieman liian kovasti suhtautua lapsiin heidän kirjoitustyylinsä kanssa, mutta jos se ei lykätä sinua, se voi olla hyvä resurssi sinulle.

BenchPrep-harjoituskokeet (tilauksella, joka maksaa 30 dollaria kuukaudessa)

 • Täältä saat pääsyn kaksi kokonaista harjoituskoketta plus tonni oppitunteja.

Harjoitustestit arvostelukirjoissa

 • Voit myös päättää tilaa arvostelukirja saadaksesi lisää käytännön testejä.
 • Löydät hyviä resursseja kirjoista, jotka on lueteltu artikkelissani parhaista AP Biology -kirjoista vuodelle 2016.

body_erasers.jpg Varmista, että sinulla on mukavia tuoreita pyyhekumeita, sillä kynät ovat villissä ratsastuksessa AP-biologian opetussuunnitelman petollisen maaston yli. Wooohooooo!

Kuinka käyttää AP-biologian harjoitustestejä

Tämä osa on täynnä kaikkia neuvoja, joita sinun on noudatettava voidaksesi käyttää AP Biology -testikokeita tehokkaasti sekä ensimmäisen että toisen lukukauden aikana luokassa.

Ensimmäinen lukukausi: Harjoitustestien käyttäminen luokassa

Vaikka ei välttämättä olisikaan järkevää suorittaa täydellisiä harjoitustestejä, voit silti käyttää tämän artikkelin materiaaleja resursseina opiskeluun. Etsi vapaasti vastaavia kysymyksiä, jotka liittyvät tähän mennessä oppimaasi jotta voit alkaa tutustua heidän muotoonsa ja odotuksiinsa.

AP-biologian opetussuunnitelmassa on myös paljon sivustoja, joissa on tietokilpailuja, jotka koskettavat tiettyjä yksiköitä. Nämä sisältävät Oppija , Varsity-ohjaajat (jonka mainitsin edellä diagnostisissa testeissä, mutta heillä on myös aihekohtaisia ​​tietokilpailuja), ja Quizlet . Nämä eivät ole virallisia kysymyksiä, mutta ne auttavat valmistautumaan luokkien arviointeihin ja ovat vankka esittely sellaisille kysymyksille, joita sinulle voidaan kysyä AP-testissä. Sinun pitäisi myös tutustu täydelliseen AP Biology -tarkastusoppaaseen saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit käyttää online-resursseja kurssin tiettyjen yksiköiden tutkimiseen.

Toinen lukukausi: Valmistautuminen AP-testiin

Tähän mennessä sinun pitäisi tuntea suurin osa testissä näkyvästä materiaalista. Tämä tarkoittaa voit aloittaa täyden harjoittelutestin avulla arvioidaksesi kuinka saavutat AP-testissä ja missä heikkoutesi ovat. Muista ajoittaa itsesi tarkasti, kun suoritat harjoituksia!
Joka kerta kun suoritat ja pisteytät harjoituskokeen, sinun on myös arvioitava virheesi se ilmoittaa opiskelustasi eteenpäin. Virheitä on muutamassa eri muodossa, ja asiat voivat olla vieläkin monimutkaisempia AP Biology -testissä, koska kysymyksiä on teknisesti neljää tyyppiä.

Keskity ensin monivalintakohtaan, mukaan lukien ruudukot. Huomaa, tapahtuvatko virheesi suoraviivaisissa kysymyksissä, joissa sinulla ei juuri ollut sisältötietoja, tai kysymyksissä, jotka vaativat syvempää analyysia. Oliko erityisiä sisältöalueita, joilta jäi huomattava määrä kysymyksiä? Seuraa tätä, jotta voit palata muistiinpanoihisi ja tarkistaa sopivat yksiköt. Nämä ovat helposti korjattavia virheitä.

Onko sinulla vaikeuksia tulkita ja analysoida testin skenaarioita, vaikka tiesitkin taustatiedot? Korjaus tähän on enemmän käytäntöä. Saatavilla on monia sivustoja, joissa on AP Bio -harjoittelukysymyksiä. Tämä käytännön kirja kysyy on myös hyödyllinen, koska kysymykset toistavat uskollisesti testin uuden rakenteen.

On mahdollista, että ongelmasi on kysymysten erityispiirteiden ulkopuolella ja enemmän testimuodossa. Aika loppui? Tee paljon huolimattomia virheitä? Ratkaisu tähän on parempi tietoisuus tahdistuksestasi ja enemmän käytännön kysymyksiä.

vartalohuolto.jpg Huolimattomat virheet voidaan välttää tuntemalla ympäristösi paremmin. Lisäksi kuinka joku mahtui edes niin suureen kumivillaan suuhunsa? Oliko jättimäinen purukumi tällä pysäköintialueella? Pitäisikö meidän olla huolissamme hänen nykyisestä sijainnistaan? Minulla on paljon kysymyksiä.

Ruudukot ovat outoja, joten sinulla saattaa olla vaikeuksia niillä, jos et ole suuri biologian matematiikan suhteen. Yritä löytää vastaavia ongelmia oppikirjastasi, arvostelukirjastasi tai verkosta, jotta voit harjoitella taitojasi. Mitä enemmän matematiikkaan suuntautuneita biologiakysymyksiä teet ajan myötä, sitä todennäköisempää on, että testin kysymykset ovat linjassa sen kanssa, mitä olet jo nähnyt.

Kun olet ottanut huomioon monivalintavirheet, voit siirtyä ilmaisen vastauksen osioon. Huomaa, mitkä kysymykset antoivat sinulle eniten ongelmia ja miksi. Unohditko tarvitsemasi tiedot vai olitko hämmentynyt siitä, mitä kysymys esitettiin tai miten kaaviota analysoidaan? Ota nämä havainnot ja käytä niitä tulevassa käytännössäsi!

Keskeiset AP-biologian käytännön testausvinkit

Noudata näitä neljää vinkkiä varmistaaksesi, että saat kaiken irti AP Biology -testitestistäsi.

# 1: Toista realistiset testiolosuhteet

On aina tärkeää olla uskollinen todellisen testin sääntöille, kun suoritat harjoitustestejä, jotta pisteesi heijastavat tarkasti potentiaaliasi. Tämä tarkoittaa tuntia ja kolmekymmentä minuuttia kutakin osiota varten. Tämä on ainoa tapa arvioida, tuleeko aika sinulle kysymys. Tulosta myös testi, jotta voit suorittaa sen oikeassa muodossa. Pidä myös laskinta käsillä. Jos olet todella omistautunut, voit jopa pyytää jonkun palvelemaan pilkkaajasi.

# 2: Älä paniikkia, jos et ole perehtynyt testissä näkyviin skenaarioihin

Vaikka olisit käynyt läpi kaikki luokan laboratoriot, jotka joudut tekemään AP Biologialle, törmäät silti esimerkkeihin, joita et ole ennen nähnyt. On tärkeää, ettet psyköile itseäsi, kun näin tapahtuu. Keskity kaavioihin ja siihen, mitä voit oppia niistä, ja katso, pystytkö keksimään aiheeseen liittyvän kokeilun, joka vie sinut merkitykseen. Käytä tervettä järkeäsi; monet kysymykset riippuvat voimakkaammin kyvystäsi analysoida käsillä olevaa tilannetta kuin ulkoistamisen lahjakkuudestasi.

# 3: Anna itsellesi paljon aikaa ruudukkoihin

Niin kutsuttu monivalintakohta sisältää myös kuusi ruudukkokysymystä. Nämä kysymykset ovat osan lopussa, ja niiden ratkaiseminen vie todennäköisesti kauemmin kuin useimmat monivalintakysymykset. Yritä olla käyttämättä yli minuutti jokaiseen monivalintakysymykseen. Jos huomaat käyttävänsi liian paljon aikaa, sinun tulisi siirtyä eteenpäin ja palata siihen myöhemmin!

# 4: Vietä 5-10 minuuttia lukemalla vapaasti vastattavat kysymykset ennen kirjoittamisen aloittamista

Se on fiksu idea aloita vapaasti vastattavilla kysymyksillä, joihin tiedät pystyvän vastaamaan nopeasti ja tarkasti. Näiden kysymysten johtaminen lisää luottamusta ja auttaa välttämään ongelmia ajan myötä. Lyhyen käsittelyjakson avulla voit tarkastella kaikkia kahdeksan ilmaisen vastauksen kysymystä ja nähdä, mitkä niistä ovat sinulle helpoimmin.

kuinka monta kiloa on 1 tonni

body_snail-2.jpg Esimerkiksi vastaisin ehdottomasti ensin etanoita koskevaan kysymykseen. Rakastan etanoita. Lemmikkietanani kuoli liian kauan sitten, ja pelkään saada toisen, koska en halua tuntea sitä kipua uudelleen.

Johtopäätös

Sinun pitäisi ota paljon käytännön kokeita osana AP-biologian opiskelua. Et voi odottaa pelkän muistamisen säästävän sinua kysymyksissä, joissa sinua pyydetään analysoimaan skenaarioita, joita et ole koskaan ennen nähnyt. Harjoituskysymykset ovat avain parantamiseen!

Voit harjoittaa virallisten ja epävirallisten testien sekoitusta. Varo vain pisteiden suuria eroja testistä toiseen, jotta voit arvioida tarkasti valmiussi finaaliin. Voit jopa käyttää näitä testejä ympäri vuoden harjoitellaksesi tietyillä kurssin yksiköillä. Jos teet tarpeeksi vakavaa harjoittelua, todellinen AP-testi on kakku (No, ehkä ei, mutta se on paljon vähemmän traumaattinen).

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kalifornian parhaat koulut | Burbankin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Burbank High Schoolista Burbank, CA.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

El Ranchon lukio | 2016-17 Rankings | (Pico Rivera,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta El Ranchon lukiosta Pico Riverassa, Kaliforniassa.

Kuinka kauan SAT kestää pitkään?

Kuinka paljon aikaa SAT-majoitukset antavat sinulle testipäivänä? Mikä on SAT: n pidennetty aika ja kuinka monta tuntia saat ylimääräistä? Lisätietoja täältä.

Kuinka päästä: Ole Miss Pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Minnesotan korkeakoulut + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Minnesotan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Minnesotan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

10 parasta oikeinkirjoituspeliä, joilla voit parantaa sanataitojasi

Haluatko harjoitella oikeinkirjoitusta sanapelien avulla? Oppaamme sisältää parhaat oikeinkirjoituspelit lapsille ja aikuisille.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

1410 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Illinoisin yliopisto Springfieldin pääsyvaatimuksissa

Mitä sinun tulee tietää Desert Sands Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Sands Charter Schoolista Lancasterissa, Kaliforniassa.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Weber State Universityn pääsyvaatimukset

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

Montana State University - Pohjois -pääsyvaatimukset

Yliopistoa edeltävät kesäohjelmat: Pitäisikö sinun mennä?

Harkitaankoulun aloittamista ennen kesäaikaa? Opastamme sinua, mitkä nämä ohjelmat ovat, mitä etuja ja miinuksia on, ja kuinka päättää, onko jokin oikea sinulle.

Clarken yliopiston pääsyvaatimukset

Saginaw Valley State Universityn pääsyvaatimukset

UC Merced Pääsyvaatimukset