Enneagrammityyppi 9: Rauhantekijä

feature_peace-cc0

Tarkastelet Enneagrammeja ja haluat tietää enemmän Enneagram Type 9: stä? Olemme täällä auttamassa! Lue lisää siitä, mistä tyypit 9 tunnetaan , mitä he välittävät (ja pelkäävät eniten), kuinka kertoa, oletko tyyppi 9, paras Enneagram Type 9 -ura ja miten tämä tyyppi toimii ystävien, perheen ja rakkauden kanssa.Mikä on Enneagrammityyppi 9?

Enneagrammityypit ovat yhä suositumpi tapa luokitella persoonallisuuksia. On olemassa yhdeksän eri tyyppiä, joista jokaisella on erilaiset arvot, tavoitteet, pelot ja tapoja liittyä muihin ihmisiin ja maailmaan yleensä. Useimmat ihmiset suorittavat online -tietokilpailun määrittääkseen tyypin, ja enneagrammin tunteminen voi auttaa sinua ymmärtämään enemmän itsestäsi ja siitä, mitä voit tehdä tullaksesi paremmaksi ystäväksi, perheenjäseneksi, kumppaniksi ja työntekijäksi.

Enneagrammia 9 kutsutaan usein rauhantekijäksi tai välittäjäksi. Heidät tunnetaan miellyttävistä, lohduttavista, luovista ja optimistisista. Tämä Enneagram -tyyppi arvostaa vakautta ja harmoniaa kaikessa ja pyrkii välttämään tai ratkaisemaan ristiriitoja. Tyypit 9 voivat tulla toimeen kaikentyyppisten ihmisten kanssa ja heillä on erittäin rauhallinen ja vakauttava läsnäolo, mutta heidän konfliktin pelkonsa voi joskus aiheuttaa heihin tyytymättömyyden ja riskien välttämisen.

Kuuluisia Enneagram 9 -lukuja ovat Claude Monet, Abraham Lincoln, kuningatar Elizabeth II, Colin Powell ja Audrey Hepburn.

Olet todennäköisesti Enneagram 9, jos…

Etkö ole varma, oletko Enneagram 9? On olemassa monia tietokilpailuja, joita voit suorittaa verkossa, mutta jos etsit vain nopeaa arviointia, meillä on yksi sinulle. Alla on 13 väitettä, jotka koskevat monia tyyppejä 9. Lue jokainen niistä ja jos sinusta tuntuu, että kahdeksan tai useampia väitteistä kuvaa sinua hyvin, olet todennäköisesti tyyppi 9.

#1: Usein voi olla vaikeaa tietää, mitä todella haluat.

#2: Menet pitkälle välttääksesi konfliktit.

#3: Sinun on usein vaikeaa tehdä suuria muutoksia elämässäsi, vaikka tiedätkin, että ne ovat välttämättömiä.

oppilaitokset, jotka vaativat satunnaisia ​​testejä

#4: Pysyt mieluummin tilanteessa, joka on melko hyvä, kuin riskit menettää kaiken yrittämällä jotain parempaa.

#5: Sinulla on tapana olla se henkilö, jonka kanssa ihmiset menevät ratkaisemaan väitteitä.

on 3,5 hyvä gpa yliopistossa

#6: Muutos ja epävarmuus, jopa pieninä määrinä, voivat saada sinut erittäin stressaantuneeksi ja ahdistuneeksi.

#7: Sinut tunnetaan erittäin reilusta kaikilta puolilta.

#8: Olet erittäin hengellinen henkilö.

#9: Haaveilet säännöllisesti.

#10: Usein suostut asioihin, joita et halua tehdä konfliktien välttämiseksi.

#11: Joskus sivuutat ongelmat toivoen, että ne katoavat itsestään.

#12: Olet yleensä melko tyytyväinen elämääsi.

#13: On harvinaista, että menetät tunteiden hallinnan.

Mitä sinun tarvitsee tietää Enneagrammityypistä 9

Tyypissä 9 on kyse rauhasta. He haluavat rauhan itsensä kanssa, rauhan muiden kanssa ja rauhan maailmalle. Enneagram 9s pyrkii olemaan yhteydessä sisäisiin tunteisiinsa ja energioihinsa. He ovat usein erittäin hengellisiä ja kiinnostuneita kiinnostuksen kohteista, kuten astrologiasta ja tarot -korteista. Tyypit 9 haluavat tietää itsensä syvimmällä tasolla, koska he uskovat, että se on ainoa tapa olla todella tyytyväinen maailmaan.

Muut ihmiset näkevät Enneagram 9s: n rauhallisena ja myötätuntoisena läsnäolona . Heillä on kyky kuunnella väitteen kaikkia puolia ilman tuomioita, ja he voivat ylittää kaikenlaiset jakaumat. Tyypit 9 uskovat, että rauha ja yhteistyö ovat tärkeämpiä kuin lyhytaikaiset riidat tai erimielisyydet, ja heidän harkittu ja vakuuttava tapa selittää tämä usein voittaa toiset asiansa puolesta. 9s vetää ihmisiä jatkuvasti joukkoon niin, että he tuntevat itsensä arvostetuiksi ja pidetyiksi. Vaikka ei ole ryhmän äänekkäin henkilö tai vastuussa oleva henkilö, Enneagram 9s on usein liima, joka pitää ystävät ja perheet yhdessä.

Pyrkimykset ylläpitää tätä harmoniaa voivat kuitenkin vaatia tyypin 9s veroja. Heidän halunsa tehdä muita onnellisiksi tarkoittaa sitä, että Enneagram 9s usein jättää huomiotta omat tarpeensa. Tämä voi johtaa siihen, että he tuntevat olevansa käytettyjä ja arvostamattomia. Lisäksi, koska heillä on niin voimakas vastenmielisyys konflikteja kohtaan, tyypit 9 eivät usein puhu ongelman ilmetessä. Sen sijaan he antavat ongelman kiehua ja toivovat, että se poistuu itsestään, jos he eivät ajattele sitä. Tämä vastenmielisyys epämukavuuteen voi aiheuttaa ongelmia myös muilla elämänalueilla. Tyypit 9 eivät pidä muutoksista ja epävarmuudesta, joten he usein välttävät tarvittavien muutosten tekemistä ja pysyvät ihanteellisissa tilanteissa, lähtevät vasta, kun niistä tulee todella kestämättömiä. Kun tyypit 9 menevät kuitenkin ohi luonnolliset taipumuksensa konfliktien välttämiseen; he voivat elää erittäin tyytyväistä ja täyttävää elämää.

Suurimmat tavoitteet: Vakaus, sisäinen rauha, jotta ihmiset, joista he välittävät, olisivat onnellisia

Suurimmat pelot: Konfliktit, loukkaantuneet tunteet, epävarmuus

Persoonallisuuden vahvuudet: Oikeudenmukaisuus, myötätunto, emotionaalinen vakaus

Persoonallisuuden heikkoudet: Tyytyväisyys, viivyttely, irtautuminen

body_9-cc0

Enneagram 9s romanttisissa suhteissa

Treffit voivat todella olla taistelu tyypin 9s. Ensinnäkin heidän voi olla vaikea saada kumppania. Tyyppi 9: t ovat yleensä seinäkukkia, ja mahdolliset romanttiset näkymät saattavat aluksi vetäytyä vilkkaammille, seurallisemmille tyypeille. Kuitenkin, kun ihmiset tuntevat tyypin 9, he ovat kiinnostuneita rauhallisista, huolehtivista persoonallisuuksistaan. Tyypin 9 todelliset ongelmat alkavat suhteen alkamisen jälkeen.

ala -asteilla lukiossa

Yrittäessään olla mahdollisimman miellyttävä ja mukautuva, 9 -vuotiaat menevät usein mukaan mitä tahansa heidän kumppaninsa haluavat. He ovat sellaisia ​​ihmisiä, jotka yhtäkkiä ryhtyvät kaikkiin uuden tyttöystävänsä tai poikaystävänsä harrastuksiin ja työntävät omia etujaan sivuun. He haluavat niin voimakkaasti, että heidän kumppaninsa ovat onnellisia, että he tekevät itsensä uskomattomasti onneton yrittää täyttää kaikki rakkaansa toiveet ja tarpeet. Tämä voi olla sekä ylivoimaista kumppanilleen että uuvuttavaa tyypille 9. 9 -vuotiaat polttavat itsensä usein ihmissuhteissa tai tulevat närkästyneiksi, kun he kokevat, että heidän kumppaninsa ei ponnistele samoin kuin he. Erityisen surullista tässä on se, että useimmissa tapauksissa tyypin 9 kanssa seurustelevat ihmiset eivät pyydä tai halua tällaista hyväksyntää ja olisivat paljon onnellisempia, jos tyypit 9 kertoisivat enemmän todellista mielipidettään. Useimmissa tapauksissa heidän kumppaninsa ei ole ymmärtänyt, kuinka paljon tyyppi 9 on luopunut, koska 9 ei ole puhunut siitä, joten ongelmaa ei voida ratkaista.

Lisäksi, koska tyypit 9 pelkäävät sekä konflikteja että muutoksia, he voivat päätyä pysymään epätyydyttävässä tai jopa epäterveellisessä suhteessa paljon pidempään kuin pitäisi. Tyyppi 9 sivuuttaa usein suhteensa ongelmat toivoen, että ne lopulta häviävät ilman heidän väliintuloaan. Tyypin 9s lähellä olevien ihmisten voi olla erittäin tuskallista katsella, kun he jatkavat suhdetta, joka tarjoaa heille niin vähän onnea. Onneksi kuitenkin useimmat tyypit 9 ymmärtävät lopulta ansaitsevansa paremman ja tekevät tauon, vaikka se vie aikaa.

Jos tyypit 9 voivat voittaa luonnolliset välttelevät taipumuksensa ja ilmaista mielipiteensä enemmän, he voivat löytää onnea kumppanin kanssa. He keskittyvät oikeudenmukaisuuteen ja vakauteen, joten he voivat menestyä pitkäaikaisissa suhteissa. Enneagram 9s, jolla on terve itsetunto, pystyy ratkaisemaan erimielisyydet ilman taisteluja ja tasapainottamaan heidän tarpeensa kumppaninsa kanssa. Kun he löytävät oikean henkilön, joka haluaa kannustaa heitä vahvistamaan itseään, tyypin 9s löytää usein pitkäaikaista kotimaista autuutta.

Enneagram 9s perheen ja ystävien kanssa

Tyypeillä 9 on usein suuria ystäväpiirejä. Ja miksi eivät saisi? He ovat ystävällisiä, erinomaisia ​​kuuntelijoita ja antavat aina sinun valita, mistä saada brunssi. Sekä perheessään että kaveriporukoissaan 9 -vuotiaat ovat ihmisiä, jotka tietävät kaikki salaisuudet, koska toiset luottavat heihin kuuntelemaan tuomitsematta eivätkä kertomaan kenellekään muulle. He toimivat myös usein välittäjinä selvittäessään konflikteja ja loukkaantuneita tunteita. Tyypin 9 ystävien ja perheenjäsenten mielestä he ovat helppoja, myötätuntoisia ja vakaita vaikutteita, ja he ovat syvästi arvostettuja minkä tahansa ryhmän jäseniä.

Joskus voi kuitenkin olla vaikeaa päästä lähelle tyyppejä 9 ja on tavallista, että heillä on paljon tuttavia, mutta ei parasta ystävää. Tämä johtuu siitä, että tyypin 9s halusta miellyttää kaikkia voi olla vaikea avautua ja olla rehellinen toisille. He eivät kerro haitallisia valheita, mutta he suostuvat usein asioihin, joista he eivät ole kiinnostuneita vain pitääkseen ryhmän harmonisena. Tämän seurauksena voi olla vaikeaa tietää, mitä Type 9s todella haluaa ja mikä saa heidät napsauttamaan. Se voi myös aiheuttaa 9 -vuotiaiden yksinäisyyden, koska vaikka he ovat usein muiden ympäröimiä, he ovat haluttomia näyttämään todellista itseään.

Enneagram 9s työpaikalla

Vaikka tyypin 9s on täysin mahdollista jatkaa korkealla lentävää uraa (presidentit Lincoln, Ford, Eisenhower ja Reagan sekä Ringo Starr, Zooey Deschanel ja Janet Jackson ovat kaikki tyyppejä 9), se ei usein ole siellä, missä he ovat on mukavin. Toisin kuin jotkut kunnianhimoisemmat tyypit, kuten Enneagram 1 tai 3, Enneagram 9s: llä ei ole hellittämätöntä kunnianhimoa tai tarvetta todistaa jatkuvasti itseään. He haluavat mieluummin vakaan ja täyttävän uran kuin sellaisen, joka tuo heille paljon rahaa ja valtaa heidän hyvinvointinsa kustannuksella. Sellaisena tyypit 9 voivat joskus lentää tutkan alla töissä kyvyistään huolimatta.

Suurin syy siihen, että tyypit 9 eivät usein harjoita johtotehtäviä, on se, että he vihaavat olla se, joka kutsuu laukauksia. Tyyppi 9s pelkää tehdä päätöstä, joka tekee muut onnettomaksi, ja usein heidän on vaikea tajuta, mitä he haluavat, koska he ovat niin tottuneet hyväksymään muiden ehdotukset. Työ, jossa heidän on jatkuvasti tehtävä tärkeitä päätöksiä, on erittäin työläs monille tyypin 9 käyttäjille. Kun kuitenkin annetaan ohjeita noudatettavaksi; Tyyppi 9s on erittäin harkitseva työssään ja antaa sille oman luovuuden. Kyse ei ole siitä, että tyypit 9 noudattavat käskyjä mielettömästi; he vain haluavat, että joku tekee suuret päätökset, jotta he voivat lisätä omat pienet yksilölliset yksityiskohtansa loppuun.

Tyypit 9 ovat usein erittäin suosittuja työpaikalla. He ovat rauhallisia, miellyttäviä ja ajattelevat kaikkien tunteita. He ovat usein työtovereita, joille ihmiset menevät kertomaan ongelmistaan ​​tai pyytämään neuvoja. Esimiehet, kuten tyypin 9s jatkuva innostus ja positiivinen asenne, vaikka he toisinaan toivoisivat ottavansa enemmän aloitteita työssä. Tyyppi 9 ei ehkä ole kiinnostunut vuoden työntekijän palkinnon voittamisesta, mutta he olisivat kiinteitä suosikkeja kaikissa toimistojen suosikkikilpailuissa.

Tyyppi 9 menestyy parhaiten uralla, joka ei ole kiireinen eikä vaadi heitä tekemään paljon päätöksiä. He menestyvät töissä, joilla on rutiini, mutta jotka mahdollistavat myös luovuuden. Kaikki, mikä auttaa ihmisiä tulemaan yhteen, vaikuttaa myös tyypin 9 luonteen vahvuuksiin. Paras Enneagram Type 9 -ura on:

  • Sosiaalityöntekijä
  • Kirjastonhoitaja
  • Muusikko
  • Kirjanpitäjä
  • Optikko
  • Joogaopettaja

body_meditatepeace-cc0

Enneagrammin tyypin 9 siivet

Jokaisella Enneagram -tyypillä on kaksi vierekkäistä siipeä, joista toinen on hallitsevampi kuin toinen kussakin tyypin 9 ihmisessä. Kun suoritat Enneagram -testin, opit, mikä siipi on hallitseva sinulle. Vaikka niillä ei ole niin suurta vaikutusta kuin varsinaisella Enneagrammityypilläsi, siivet vaikuttavat silti persoonallisuuteen ja käyttäytymiseen. Kaksi tyypin 9 Enneagrammisiipiä ovat Enneagram 9 Wing 8 (9w8) ja Enneagram 9 Wing 1 (9w1). Siipisi tunteminen lisää syvyyttä ja selkeyttä ennenagrammin kuvaukseesi.

Enneagrammi 9 Siipi 8

Tyyppejä 8 kutsutaan haastajiksi, ja kaikista Enneagram-tyypeistä he ovat kaikkein itsevarmimpia ja hallitsevimpia. Vaikka nämä piirteet voivat usein saada tyypin 8 näyttämään liian aggressiiviselta, ne todella täydentävät tyypin 9s -piirteitä erittäin hyvin ja antavat Enneagram 9 Wing 8: lle molempien maailmojen parhaat puolet. Tyypin 8 luottamus tasapainottaa tyypin 9 tarvetta miellyttää kaikkia, joten päädyt henkilöön, joka tietää mitä haluaa, mutta on silti harkitseva muita ihmisiä.

Jos 9w8: lla ei kuitenkaan ole tarpeeksi luottamusta ilmaista toiveitaan ja mielipiteitään, se voi aiheuttaa ongelmia. Voit joskus päätyä jonkun kanssa, jolla on erittäin vahvat mielipiteet siitä, mitä he haluavat tehdä ja miten heidän mielestään asiat pitäisi tehdä, mutta he eivät ole tarpeeksi päättäväisiä puhuakseen. Joten he menevät muiden suunnitelmien mukana ja kasvavat yhä pahemmiksi. Ennenagram 9 9 Wing 8s: n avain on pitää heidän 8 ja 9 luonteenpiirteensä tasapainossa. Jos he tekevät niin, he ovat usein erittäin tyytyväisiä.

New Yorkin yliopiston gpa -vaatimukset

Enneagrammi 9 Siipi 1

Tyyppi 1 tunnetaan nimellä '' uudistaja '', ja heidät tunnetaan erityisen eettisistä, järjestäytyneistä ja perfektionisteista. Sekä tyypit 9 että tyypit 1 arvostavat itsehillintää, joten 9w1: t hallitsevat tunteitaan syvästi. Tyyppi 9: t voivat myös joskus esiintyä haja-aivoina, joten tyypin 1 organisaatio voi tasapainottaa tämän ennen Enneagram 9 Wing 1: tä. 9w1: t ovat yleensä viileitä, rauhallisia ja kerättyjä, ja niiden höyheniä on vaikea turhauttaa tai heittää pois tieltä.

On kuitenkin alueita, joilla tyypin 9 ja tyypin 1 piirteet kohtaavat. Tyypit 1 ovat erittäin yksityiskohtaisia ​​ja haluavat usein tehdä asiat hyvin erityisellä tavalla. Jos heidän tyypin 9 piirteensä olla puhumatta on liian voimakas, he eivät usein sano mitään, kun ihmiset päättävät tehdä jotain eri tavalla, ja sitten he päätyvät katkeraksi ja turhautuneeksi, kun asiat menevät pieleen. On tärkeää, että 9w1: t puhuvat, kun he tuntevat vahvasti jotain välttääkseen vihan tunteita.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset