Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

ominaisuusenneagrammi8

Oletko oppimassa Enneagrammista ja haluat lisätietoja Enneagram 8: sta? Tyyppisiä 8 ymmärretään usein väärin, mutta tämä opas kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää niistä. Lue lisää oppiaksesi siitä, mistä Enneagram Type 8: t tunnetaan, mistä he välittävät (ja pelkäävät eniten), kuinka tietää, oletko tyyppi 8, ja kuinka tämä Enneagram-tyyppi on vuorovaikutuksessa ystävien, ystävien ja työtovereiden kanssa.

Mikä on Enneagram Type 8?

Enneagrammityypit ovat yhä suositumpi tapa luokitella persoonallisuuksia. Eri tyyppejä on yhdeksän, joista jokaisella on erilaiset arvot, tavoitteet, pelot ja tapoja suhtautua muihin ihmisiin ja maailmaan yleensä. Useimmat ihmiset suorittavat online-tietokilpailun määrittääkseen tyypin, ja Enneagrammin tunteminen voi auttaa sinua ymmärtämään enemmän itsestäsi ja siitä, mitä voit tehdä paremmaksi ystäväksi, perheenjäseneksi, kumppaniksi ja työntekijäksi.Enneagrammin tyyppiä 8 kutsutaan usein 'suojelijaksi' tai 'haastajaksi'. Tyypin 8 tyypit tunnetaan itsevarmista, luottavaisista, ahkeraista ja toisinaan vastakkainasetteluista. Heillä on erittäin vahvat mielipiteet ja arvot, ja he pyrkivät kaikin tavoin varmistamaan, että he ovat uskollisia itselleen ja että maailma yleensä toimii niin kuin heidän mielestään sen pitäisi. Tähän sisältyy sekä apua tarvitsevien ihmisten auttaminen että kohtaaminen heille, joiden mielestä he toimivat huonosti.

Pohjois -Carolinan a & t gpa -vaatimukset

Kuuluisia tyypin 8 lapsia ovat Bernie Sanders, Donald Trump, Pablo Picasso, Aretha Franklin ja Martin Luther King Jr.

Olet luultavasti Enneagram 8 Jos…

Etkö ole varma, oletko Enneagram 8? Verkossa on paljon tietokilpailuja, mutta jos etsit vain nopeaa arviointia, meillä on yksi sinulle. Alla on 13 lausetta, jotka pätevät moniin Type 8 -laitteisiin. Lue jokainen niistä läpi, ja jos sinusta tuntuu, että vähintään kahdeksan lausumista kuvaa sinua hyvin, olet todennäköisesti Enneagrammi 8.

# 1: Sinusta tuntuu, että sinun velvollisuutesi on torjua kaikki näkemäsi epäoikeudenmukaisuus.

# 2: Sanot mitä tarkoitat lyömättä pensaita tai huolehtimatta seurauksista.

# 3: Taistelet olemalla haavoittuva ja todella avautuva ihmisille.

# 4: Sinulla on vahvat mielipiteet siitä, mikä on oikein ja väärin.

# 5: Jos et pidä tavasta, jolla joku toimii, kerrot heille.

# 6: Sinulla on vahva itseluottamuksen tunne.

# 7: Ihmiset voivat joskus kuvata sinua pelottavaksi.

# 8: Sinulla on vahva työetiikka ja jatkat projektissa, kunnes se tehdään oikein.

# 9: Et pidä osoittamasta mitään heikkoutta muille.

# 10: Uskot, että moraalinen välttämättömyys on auttaa vähemmän onnekkaita.

# 11: Luonnollisesti otat johtoaseman useimmissa tilanteissa.

# 12: Kun joku tarvitsee apuasi, olet aina valmis antamaan sen.

kysymyksiä, joita voi esittää yliopistohaastattelussa

# 13: Ajatus siitä, ettet hallitse tilannetta, on sinulle hyvin ahdistava.

Mitä sinun on tiedettävä Enneagram 8: sta

Tyypin 8 kaikki koskevat ohjausta. He pyrkivät aina hallitsemaan itseään ja toivovat voivansa hallita maailmaa. Tämä ei ole niin säälimätöntä kuin miltä se kuulostaa; Tyypin 8 ikäiset haluavat todella, että kaikki tuntevat olevansa onnellisia, turvallisia ja kohteltuja elämässä. He vihaavat kaikenlaista epäoikeudenmukaisuutta ja kokevat, että muiden, joille on annettu parempi käsi, tulisi suojella ja auttaa vähemmän onnea. Enneagrammi 8: t eivät ole sellaisia, jotka kohautavat olkapäitään ja päättävät, että asiat ovat 'tarpeeksi hyviä' tai että jonkun toisen ongelma on korjata maailma. He ovat täynnä energiaa, ja he kohtaavat kaikki näkemänsä ongelmat optimistisesti ja innostuneesti. Se tekee heistä syvästi onnellisia voidessaan auttaa muita, ja he ovat erittäin anteliaita resursseillaan nähdessään tarvitsevan jonkun, tuntevatpa heidät henkilökohtaisesti vai eivät. Enneagrammi 8: t ovat ihmisiä, jotka viettävät viikonloppunsa vapaaehtoistyönä, lahjoittavat säännöllisesti huolenaiheisiinsa tai jopa perustavat oman varainhankinta- / vapaaehtoisryhmänsä, kun he tarvitsevat sitä.

Enneagrammi 8: t voivat olla erittäin miellyttäviä ja jopa sankarillisia ihmisille, jotka ovat heidän kanssaan samaa mieltä tai joita he auttavat, mutta ne voivat ärsyttää ja aloittaa konflikteja ihmisten kanssa, joilla ei ole samoja ihanteita. 8-vuotiaita siunataan terveellä itseluottamuksella ja vahvalla moraalisella kompassilla. He uskovat olevansa asiantuntijoita siitä, mikä on oikein ja mikä väärin, eivätkä he myöskään välitä ilmoittamasta muille, kun he tekevät jotain, mihin 8 eivät ole samaa mieltä. Tyypin 8 tiedetään olevan hyvin suoria puhuessaan. He eivät ryömi arkaluontoisen aiheen ympärillä eivätkä välitä totuuden puhumisen seurauksista.

Kun tyypin 8 intohimo herättää, ne voivat usein tulla aggressiivisiksi ja pelottaviksi muille. Jos joku näkee tyypin 8 vain ollessaan onneton tai taistellessaan havaittua epäoikeudenmukaisuutta vastaan, hän voi olettaa olevansa ylimielinen, lyhytmielinen ja dominoiva. Tyypin 8s äärimmäinen haluttomuus osoittaa minkäänlaista heikkoutta, jopa rakastamilleen ihmisille, voi myös vaikeuttaa ihmisten näkemistä pehmeämmän, haavoittuvamman puolensa.

Suurimmat tavoitteet: Jättää jälkensä maailmaan, edistää oikeudenmukaisuutta ja torjua epäoikeudenmukaisuutta

Suurimmat pelot: Ei hallintaa, heikkouden osoittamista, riippuvuutta jostakin

miten ansaita stipendejä

Suurimmat persoonallisuuden vahvuudet: Antelias, ahkera, rohkea, intohimoinen

Suurimmat persoonallisuuden heikkoudet: Itsekeskeinen, nopeasti suuttuva, dominoiva, henkisesti suljettu

body_justice

Enneagrammin tyyppi 8 rakkaussuhteet

Ihmissuhteet voivat olla taistelu Enneagram 8: lle. Heidän ongelmansa ei ole löytää joku kiinnostunut tapaamaan heitä - tyypin 8 luontainen karisma tekee niistä toivottavia monille potentiaalisille kumppaneille - vaan pitää yllä suhdetta pitkällä aikavälillä. Enneagrammi 8: lla on kaksi suurta kamppailua suhteiden suhteen. Ensimmäinen on se, että he vihaavat heikkouden osoittamista tai riippuvuutta kenestä tahansa, jopa rakkaasta. Tämä voi vaikeuttaa heidän avautumistaan ​​kumppanilleen ja osoittamista, kuka he todella ovat, ja se voi tehdä heistä vastustuskykyisiä liian vakaville suhteissa, koska he pelkäävät itsenäisyytensä menettämistä. Tyyppiset 8 voivat usein pitää kumppanit käden ulottuvilla, ja tämä vaikeuttaa suhteiden kasvua ja syventämistä niin kuin pitäisi.

Toinen kysymys Enneagram Type 8 rakkaussuhteet ovat tyypin 8 varmuus siitä, että he ovat aina oikeassa. Tyypin 8 edustajilla on erittäin vahvat mielipiteet, eivätkä he pidä kompromisseista tai heidän täytyy miettiä uudelleen. Jos heidän kumppaninsa ei ole samaa mieltä näistä, se voi johtaa paljon konflikteihin, varsinkin kun tyyppi 8 kaivaa kantansa eikä yritä harkita toista näkökulmaa.

Kun tyyppi 8 pystyy kuitenkin voittamaan nämä kaksi ongelmaa; he voivat olla hyviä kumppaneita. He tekevät paljon töitä varmistaakseen, että kumppaninsa on onnellinen, ponnistelevat paljon kotona auttamisessa ja rohkaisevat kumppaniaan olemaan paras itsensä. Tämän saavuttamiseksi tyypin 8 on muistettava olla haavoittuva ja avoin erilaisille mielipiteille.

Enneagram 8s perheen ja ystävien kanssa

Vaikka he olisivatkin perheen tai ystäväryhmän nuorin tai uusin henkilö, tyypin 8 tyypit pyrkivät etenemään kohti johtotehtäviä. He suunnittelevat perheenyhdistämistä, päättävät missä kaveriryhmä menee brunssiin, järjestävät aterian, kun joku sairastuu, jne. Tyypin 8 henkilöillä on suuret persoonallisuudet ja he eivät koskaan eksy joukkoon riippumatta siitä kuinka suuret perhe- tai ystäväryhmä on. Perhe ja ystävät arvostavat heitä siitä, että he ovat johtaneet logistiikkaa, joka on tehtävä. Nuoremmat ihmiset pitävät tyypin 8 tyyppejä etupäässä, koska he näyttävät tietävän kaikki vastaukset eikä heillä ole itsevarmuutta. Enneagrammin 8 luvut vastaavat tähän läheiseen sankaripalvontaan suihkuttamalla seuraajansa huomioon ja auttamalla heitä pääsemään sinne, missä he voivat, joko työnhakulla, huomaavaisella lahjalla tai vain rohkaisevilla sanoilla.

Tyypin 8 täytyy olla hallinnassa, mutta voi kuitenkin aiheuttaa kaunaa, etenkin ihmisten keskuudessa, jotka ovat olleet perhe- / ystäväryhmässä kauemmin ja kokevat, että heidän, ei tyypin 8, pitäisi olla johtaja. Tyypin 8 ikäiset eivät pelkää riitaa, ja tämä voi luoda pitkäaikaisia ​​huonoja tunteita rauhaa rakastavampien ihmisten keskuudessa. Ei ole epätavallista, että tyyppi 8: t siirtyvät ystäväryhmän suosituimmasta jäsenestä sellaiseen, johon useimmat ihmiset katkaisevat siteet toisen argumentin jälkeen. Perheen sisällä tämä katkeruus voi kiehua vuosia, jopa sukupolvia, sekä siksi, että tyyppi 8 eivät pilkkoa sanoja, kun he tuntevat olevansa väärässä (vahingoittavat syvästi muita), ja koska he pitävät kiinni koetuista satutuksista pitkään. Enneagram 8: n on palattava takaisin joukkoon muistamalla olla nöyrä ja myöntää, kun he tekivät virheen. Toiset ottavat usein innokkaasti Type 8: n takaisin, mutta ensimmäinen askel on 8.

body_chessleader

Enneagrammi 8: t työvoimassa

Tyyppi 8: lla on mahdollisuus olla supertähtiä urallaan. Heidän luottamuksensa, luonnollinen johtajuutensa ja karismansa merkitsevät sitä, että he nousevat usein minkä tahansa työn parissa. Enneagram 8: t eivät pelkää kovaa työtä, kun he kokevat palkkion olevan sen arvoinen, ja mikään ei ole tärkeämpää tyypille 8 kuin jättää jälkensä maailmaan. Sellaisena he ovat usein erittäin omistautuneet työhönsä ja viettävät monia myöhäisiä yötä ylimääräisiä työtunteja varmistaakseen, että projekti on saatu päätökseen täydellisesti. Enneagram 8: lla on myös suuri ilo mentoroinnissa, ja he tarjoavat usein ohjausta ja tukea nuoremmille / uudemmille työtovereille.

Huolimatta monista positiivisista ominaisuuksista työpaikalla, tyypin 8 henkilöt voivat taistella, jos he ovat työpaikassa, joka ei sovi heille sopivaksi tai missä he eivät tunne olevansa arvostettuja. Tyyppi 8: t haluavat hallita kaikkea, mukaan lukien heidän työnsä. Heillä voi olla äärimmäisen vaikea ottaa vastaan ​​tilauksia muilta, vaikka nuo ihmiset olisivat heidän esimiehensä toimistossa. Tyypin 8 ikäisillä voi olla erityisen vaikea uransa alku koska ne ovat matalalla toteeminapalla eivätkä saa tehdä monia päätöksiä. Ja vaikka heille työskentelevät ihmiset voivat kunnioittaa tyypin 8 tyyppejä, he voivat olla ristiriidassa työtovereiden kanssa, joilla on erilaisia ​​ajatuksia työn tekemisestä. Tyypin 8 varmuus siitä, että heillä on aina oikeassa, voi aiheuttaa konflikteja työpaikalla, joskus siihen pisteeseen, että tyyppi 8 päästetään irti, koska ne luovat niin vihamielisen ilmapiirin. Suurin osa tyypin 8 koneista ei kuitenkaan anna sen mennä niin pitkälle, ja pystyvät peukaloimaan turhautumisensa riittävän kauan saavuttaakseen aseman, jossa he ovat pomo.

Paras ura Enneagram 8: lle on se, joka antaa heille mahdollisuuden hallita paljon työtä ja tehdä suurimman osan päätöksistä esittäen samalla heidän luonnollista karismaansa ja johtajuuttaan. Mahdollisia uroja ovat:

on ib parempi kuin ap
  • Yrittäjä
  • Poliitikko
  • Professori
  • Lääkäri
  • Tuomari
  • Aktivisti

Enneagrammin tyyppi 8 siivet

Jokaisella Enneagram-tyypillä on kaksi vierekkäistä siipeä, joista toinen on hallitsevampi kuin toinen kussakin ihmisessä. Kun teet Enneagram-testin, opit, mikä siipi on hallitseva sinulle. Vaikka heillä ei ole yhtä suurta vaikutusta kuin todellisella enneagrammityypilläsi, siivet vaikuttavat silti persoonallisuuteesi ja käyttäytymiseesi. Kaksi Enneagram Type 8 -siipää ovat Enneagram 8 Wing 7 (8w7) ja Enneagram 8 Wing 9 (8w9). Siipisi tunteminen lisää syvyyttä ja selkeyttä enneagrammin kuvauksellesi.

Enneagrammi 8-siipi 7

Tyypin 7 tyypit tunnetaan hauskaa rakastavista ja spontaaneista, ja niillä on jopa enemmän energiaa kuin tavallisilla tyypin 8 tyypeillä. Tämä siipityyppi voi hyötyä siitä, että se on hieman rento kuin tyypilliset 8: t, sekä avoimemmasta löystymisestä ja hauskanpidosta. He tuntevat vähemmän painetta 'korjata' maailmaa ja pystyvät toisinaan pitämään hauskaa tai vain rentoutumaan tuntematta syyllisyyttä siitä, etteivät he aina edetä eteenpäin.

Enneagram 8 Wing 7: t ovat kuitenkin myös impulsiivisempia kuin muut Type 8: t, toisinaan huolimattomuuteen saakka. Tyypin 7 spontaanisuus yhdistettynä tyypin 8 luottamukseen tarkoittaa, että he tekevät polvistavia päätöksiä siitä, että he ovat varmoja oikeista, ja he kaivavat kantansa, jos osoitetaan todisteita heikosta päätöksestä. He voivat myös olla hieman hajautettuja ja taistella järjestääkseen monia suunnitelmiaan ja tavoitteitaan.

Enneagrammi 8 siipi 9

Enneagrammi 9 tunnetaan rauhantekijöinä, ja he arvostavat harmoniaa ja vakautta. 8w9s ovat usein rennompia kuin tavalliset 8s ja vähemmän halukkaita ajamaan takaisin ihmisiä, jotka eivät ole heidän kanssaan eri mieltä. 8w9 ei ole koskaan yhtä kompromisseja avoin kuin tyyppi 9, mutta ne eivät ole yhtä itsepäinen kuin monet Type 8 -mallit.

Tyypin 8 siivet 9 siirtyvät edelleen luonnollisesti kohti johtoasemia ja mieluummin, kun he kutsuvat laukausta, mutta ovat avoimempia yhteistyölle ja kohtaavat usein vähemmän pelottavina tai aggressiivisina. Tämä voi helpottaa heidän työskentelyään muiden kanssa, mutta tämä pidättyvämpi persoonallisuus voi myös johtaa heidän äänensä menetykseen väkijoukossa, jos toinen johtotyyppi on hallitsevampi saamaan äänensä kuuluviin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.