Enneagrammin tyyppi 7: Harrastaja

feature_Type7

Tarkastellaan Enneagrams ja haluatko tietää enemmän Enneagram Type 7: stä? Olemme täällä auttamassa! Lue lisää oppiaksesi siitä, mistä tyypit 7 tunnetaan, mistä he välittävät (ja pelkäävät eniten), kuinka selvittää oletko tyyppi 7 ja kuinka tämä tyyppi on vuorovaikutuksessa ystävien, ystävien ja työtovereiden kanssa.

Mikä on Enneagram Type 7?

Enneagrammityypit ovat yhä suositumpi tapa luokitella persoonallisuuksia. Eri tyyppejä on yhdeksän, joista jokaisella on erilaiset arvot, tavoitteet, pelot ja tapoja suhtautua muihin ihmisiin ja maailmaan yleensä. Useimmat ihmiset suorittavat online-tietokilpailun määrittääkseen tyypin, ja Enneagrammin tunteminen voi auttaa sinua ymmärtämään enemmän itsestäsi ja siitä, mitä voit tehdä paremmaksi ystäväksi, perheenjäseneksi, kumppaniksi ja työntekijäksi.Enneagrammaa 7 kutsutaan usein 'harrastajaksi' tai 'optimistiksi'. Heidät tunnetaan energisistä, hauskaa rakastavista, uteliaista ja spontaaneista. He haluavat saada elämästä mahdollisimman paljon hauskaa ja jännitystä, joten he yrittävät aina uusia asioita ja tapaavat uusia ihmisiä, vaikka se toisinaan merkitsisi itsensä ylenyttämistä.

Kuuluisat Enneagram 7 -elokuvat ovat Katy Perry, presidentti John F.Kennedy, Robin Williams, Sacha Baron Cohen ja Amelia Earhart.

Olet luultavasti Enneagram 7 Jos…

Etkö ole varma, oletko Enneagram 7? Verkossa on paljon tietokilpailuja, mutta jos etsit vain nopeaa arviointia, meillä on yksi sinulle. Alla on 13 lausetta, jotka pitävät paikkansa monista tyypin 7 tyyppeistä. Lue jokainen niistä läpi, ja jos sinusta tuntuu, että kahdeksan tai useampia lauseita kuvaa sinua hyvin, olet todennäköisesti tyyppi 7.

# 1: Rakastat kokeilla uusia asioita.

# 2: Nautit tapaamisesta ja puhumisesta uusien ihmisten kanssa.

# 3: Sinusta tuntuu yleensä optimistinen elämästäsi ja maailmasta yleensä.

# 4: Voit helposti kyllästyä ja haluat siirtyä johonkin uuteen.

# 5: Rakastat mahdollisuutta käyttää luovaa puolta.

# 6: Tunnet usein olevasi täynnä energiaa.

# 7: Pidät säännöllisestä muutoksesta, sekä isoista että pienistä, elämässäsi.

# 8: Sinulla voi olla vaikeuksia tarttua projektiin, urapolkuun tai suhteeseen, koska sinusta tuntuu, että siellä on jotain jännittävämpää.

# 9: Pidät mieluummin spontaaneista ideoista kuin yksityiskohtaisista suunnitelmista.

käytännön testi pdf 2016

# 10: Voit joskus tuntea olevasi hajallaan kaikkien ajatusten kanssa.

# 11: Keskittyminen yhteen asiaan pitkään voi olla haastavaa sinulle.

# 12: Sinulla on tapana noudattaa mitä haluat elämässäsi huolimatta epäonnistumisesta.

# 13: Ihmiset kohtelevat sinua 'positiivisesta energiastasi'.

Mitä sinun tarvitsee tietää Enneagram Type 7: stä

Tärkein asia tietää tyypistä 7 on se he näkevät elämän fantastisena seikkailuna ja haluavat saada siitä mahdollisimman hauskaa. He eivät ole tyypiltään negatiivisia, pidät kaunaa tai viettävät viikonlopun katsomalla suosikkielokuviaan. Siellä on koko maailma tutkittavana, ja tyyppi 7 haluaa saada siitä mahdollisimman paljon hyötyä. Tämä tarkoittaa, että he ovat usein täynnä energiaa ja etsivät aina uusia kokemuksia. Kuinka ihmiset reagoivat siihen, riippuu usein heidän omasta Enneagram-tyypistään, mutta monet ihmiset rakastavat rohkeutta ja positiivisuutta, että tyypit 7 näyttävät aina kantavan mukanaan.

Kuitenkin, heidän rakkautensa uutuuteen voi vaikeuttaa tyypin 7 sitoutumista mihinkään, onko kyseessä urheiluliiga, ura vai suhde. He voivat törmätä myös hajautettuina, koska heidän mielessään on niin paljon ajatuksia ja ideoita. Tyypin 7 tyypit kyllästyvät usein aikatauluihin ja luetteloihin, joten heidän ideoitansa - vaikka usein innovatiivisia ja jännittäviä - voivat tuntua sekavilta ja sattumanvaraisilta (ellei tyyppi 7 itse unohda niitä). Vastaavasti 'puoliksi täynnä olevan lasin' ja spontaanien ideoiden yhdistelmä voi tehdä tyypistä 7 ajoittain huolimattomia. He tekevät harvoin asioita, jotka asettavat muita vaaraan, mutta heidän vähemmän onnistuneet ideoitansa voivat luoda kaaoksen muiden huolella suunnitelluille projekteille ja ideoille.

Onneksi kun tyypin 7 elävät parhaansa, he pystyvät hallitsemaan impulssejaan ja jatkuvaa tarvetta uutuudelle. He voivat pitää kiinni pitkäaikaisista suhteista, pitää kiinni projekteista tylsillä pisteillä, ja kun hauskat ajat pyörivät jälleen, he ovat valmiita palkitsemaan kaiken kovan työnsä, oikein, hauskempia aikoja.

Suurimmat tavoitteet: Hauskaa, tutkia maailmaa, saada uusia kokemuksia, olla luovia

Suurimmat pelot: Tylsyys, tunne loukussa, puuttuu

Suurimmat persoonallisuuden vahvuudet: Optimismi, uteliaisuus, intohimo

Suurimmat persoonallisuuden heikkoudet: Impulsiivisuus, itsekkyys, sitoutumisvaikeudet

body_travel

Enneagrammin tyyppi 7 romanttisissa suhteissa

Tyyppi 7: ssä on usein paljon ihmisiä, jotka haluavat treffata heitä. He ovat positiivisia, hauskaa rakastavia ja täynnä energiaa, ja nämä houkuttelevat ominaisuudet antavat heille paljon ihailijoita. Suhteen ylläpitäminen on kuitenkin enemmän taistelua tyypin 7 puolesta. Kuten kaikilla elämänaloillaan, tyypin 7 alaiset suhteet ovat usein täynnä energiaa ja optimismia. He panostavat paljon ainutlaatuisten, henkilökohtaisten päivämäärien luomiseen ja kumppanin tuntemiseen. Tämä voi olla päihdyttävää, ja monet ihmiset joutuvat nopeasti vaikeasti tyypin 7 luokse. Kuitenkin on noin tällä hetkellä, kun Type 7 -laitteet alkavat etsiä seuraavaa uutta.

Tällä kaavalla ei usein ole mitään tekemistä tyypin 7 kiintymyksen kohteen kanssa: he eivät vain voi auttaa itseään etsimään olkapäänsä yli seuraavaa uudempaa, parempaa asiaa. Heti kun suhde alkaa sovittua rutiiniin, he alkavat kärsimään yötä Netflixin kanssa oleskellessaan ja vakuuttavat itsensä siitä, että siellä on jotain parempaa. Tämän seurauksena ei ole harvinaista, että tyypillä 7 on lukuisia lyhytaikaisia ​​suhteita. Koska he ovat rehellisiä aikomuksistaan ​​ja sydämessään olevasta hyvää tarkoituksesta, nämä suhteet päättyvät yleensä melko ystävällisesti ja ilman draamaa, mutta se voi silti olla vaikeaa kaikille osapuolille.

Kaikki ei kuitenkaan ole menetetty tyypin 7 ja niitä rakastavien ihmisten kannalta. Kun tyyppi 7 löytää henkilön, jonka kanssa he todella haluavat olla, hän voi asettua, vaikka tämä tapahtuu usein heille myöhemmin elämässä. Pitkäaikainen sitoutuminen tapahtuu monille tyypin 7 tyyppeille, mutta jotta suhde olisi mahdollisimman vahva ja onnellinen, sekä heidän että heidän kumppaneidensa tulisi pyrkiä pitämään asiat uusina ja jännittävinä, kun he voivat. Rutiini voi tappaa parhaat suhteet, ja tämä pätee erityisesti silloin, kun kyseessä on tyyppi 7.

Enneagrammi tyyppi 7 perheen ja ystävien kanssa

Heidän positiivinen energiansa ja '' alas mihin tahansa '' -persoonallisuus tekee tyypistä 7 erittäin suosittuja. Heidän rakkautensa tavata uusia ihmisiä tarkoittaa, että heillä on usein laaja ystäväpiiri, joka ihailee heidän optimismiaan ja uteliaisuuttaan. Tyyppi 7 ovat ihmisiä, jotka kokoavat kaikki yhteen ja suunnittelevat uskomattoman viikonloppu / illan / brunssin. He ovat mestareita tietämään uusia jännittäviä tapahtumia kokeilla, hulluin ravintolatrendi tai jopa uusi korealainen show, josta kukaan ei ole kuullut, mutta päätyi riippuvuuteen. Tyyppiset 7: t sanovat harvoin ei mitään, ja heidän ystävänsä arvostavat, että he ovat aina halukkaita jatkamaan uusien järjestelmiensä kanssa ja pitämään hauskaa matkan varrella. Perheen kanssa tyypit 7 ovat samanlaisia, ja ne keräävät väkijoukkoja lomille ja perhejuhliin, kun he kertovat tarinoita ja saavat muut avaamaan itsensä.

Niin hauskaa kuin tyyppi 7 voi olla, heillä on joitain tapoja, joita lähellä olevat ihmiset voivat löytää turhauttaviksi. Yksi suurimmista on se, että tyypin 7 haluttomuus on tehdä mitä tahansa heidän mielestään tylsää tai toistuvaa. Haluatko kokeilla vedenalaista jääkiekkoa? Tyypin 7 ystäväsi on siellä nopeasti. Haluatko emotionaalista tukea väitöskirjan puolustamisen aikana? Samalla ystävällä voi olla toinen paikka olla, koska istuminen tuntikausia luennolla - jopa yhden heidän suosikkihenkilöstään - ei ole tyypin 7 ajatus hauskuudesta. Ja hauskaa on se, mitä se todella koskee tyypin 7 malleissa. Heidän tarve uutuudelle ja hyville ajoille tarkoittaa, että he eivät välttämättä näy arkisemmissa tapahtumissa, kun tyypin 7 läheiset ihmiset tarvitsevat niitä eniten. Tyyppi 7 ei epäröi ohittaa perhelomaa, jos he saavat paikan lonkabileissä, eivätkä he ole paras henkilö pyytää tulemaan katsomaan televisiotoistoja kanssasi, kun itket hajoamisen jälkeen. Heidän tarpeensa jatkuvaan stimulaatioon voi vaikeuttaa luottamusta tyypin 7 malleihin, mutta syvällä sisimmässään he välittävät syvästi muista, ja kun tietävät sen olevan tärkeää, he pyrkivät olemaan puolestasi, kun se laskee.

Enneagrammin tyyppi 7 työpaikalla

Tyypin 7 tyypit ovat usein erittäin suosittuja sosiaalisissa tilanteissa, mutta joskus heidän hellittämättömän energiansa ei sovi hyvin työpaikalle. T hei heittävät itsensä usein intohimoisesti projekteihin, mutta on yleistä, että heidän mielenkiintonsa huokuu melko nopeasti ja että he alkavat etsiä jotain uutta energiansa suuntaan. Tämä voi olla ongelma uralla, jolla on paljon pitkäjänteisiä hankkeita, jotka edellyttävät sitoutunutta keskittymistä. He ideoivat kymmeniä loistavia ideoita, mutta kun on aika työskennellä pitkän ja monimutkaisen projektin parissa, Type 7: t saattavat menettää kiinnostuksensa juuri heidän keksimäänsä ideaan. Tyypin 7 henkilöt kamppailevat myös motivoituneen suorittamaan arkipäivän työtehtäviä, kuten vastaamaan sähköposteihin tai istumaan tiimikokouksissa. He tietävät olevansa tärkeitä, mutta toistuvat, yleisesti tylsät kaltaiset tehtävät eivät vain innosta tyypin 7 tapoja, joilla heidän on oltava kiinni jostakin.

Kuitenkin, kun tyypin 7 he löytävät heidän kiinnostuksen kohteisiinsa sopivan uran, he voivat olla supertähtiä toimistossa. He ovat nopeasti oppivia, täynnä energiaa ja rakastavat työskennellä muiden kanssa. Niin kauan kuin tyypin 7 työntekijät saavat työnsä, heidän työtovereidensa on usein helppo työskennellä, koska he ovat intohimoisia ja hauskoja olla lähellä. Tyyppi 7 eivät ole haitallisia kovalle työlle; itse asiassa he työskentelevät iloisesti läpi yön heille tärkeässä projektissa. Heidän on vain oltava riittävän kiinnostuneita projektista, jotta luovien mehujensa voisi virrata hylkäämisen kanssa.

Tyypin 7 suorittavat parhaiten uralla, joka antaa heille mahdollisuuden olla luovia ja sosiaalisia sekä siirtyä nopeasti tehtävästä toiseen. Koska heillä on usein niin vaihtelevat kiinnostuksen kohteet, on tyypillistä, että tyypin 7 koekäyttäytyvät lukuisat urat koko elämänsä ajan. Tämä ei johdu siitä, että he työskentelevät epäedullisesti tai ovat jopa onnettomia nykyisessä työssään; Tyyppi 7 rakastavat vain jotain uutta. Parhaat Enneagram Type 7 -urat sisältävät:

  • Markkinoinnin agentti
  • PR-henkilö
  • Matkatoimisto
  • Yrittäjä
  • Fysioterapeutti
  • Tapahtumasuunnittelija

body_communicating_workplace

Enneagrammin tyyppi 7 siivet

Jokaisella Enneagram-tyypillä on kaksi vierekkäistä siipeä, joista toinen on hallitsevampi kuin toinen kullekin henkilölle. Kun teet Enneagram-testin, opit, mikä siipi on hallitseva sinulle. Vaikka heillä ei ole yhtä suurta vaikutusta kuin todellisella Enneagram-tyyppilläsi, siivet vaikuttavat silti persoonallisuuteesi ja käyttäytymiseesi. Kaksi Enneagram Type 7 -siipää ovat Enneagram 7 Wing 6 (7w6) ja Enneagram 7 Wing 8 (7w8). Siipisi tunteminen lisää syvyyttä ja selkeyttä enneagrammin kuvauksellesi.

Enneagrammi 7 siipi 6

Tyyppi 6 tunnetaan nimellä 'uskollinen', ja tunnetaan vastuullisuudesta, yhteistyöhön osallistumisesta ja omavaraisuudesta. Nämä piirteet voivat joskus olla vahvasti ristiriidassa tyypin 7 ominaisuuksien kanssa ja luoda jonkun, jolla on paljon kerroksia ja erilaiset ominaisuudet tilanteesta riippuen. Enneagram 7 -siipi 6 ovat yleensä vähemmän spontaaneja kuin tyypilliset tyyppi 7, koska he arvostavat vakautta. Koska sekä tyyppi 6 että tyyppi 7 voivat taistella itsevarmuudesta, tällä siivellä voi olla vaikeuksia tehdä päätöksiä ja tuntea itsensä riittävän luottavaiseksi suurten elämänmuutosten tekemiseksi.

Enneagram-tyypin 7 siipi 6 kuitenkin myös välttää monia harkitsemattomampia päätöksiä, joita tyyppi 7 voi tehdä - rakkautensa uutuuteen ja spontaanisti. Heillä on tapana miettiä asioita hieman enemmän ja miettiä, miten heidän tekonsa vaikuttavat muihin. Kuten kaikki tyypin 7, he ovat suosittuja läheisyydessä, varsinkin kun tämä siipi on erittäin tietoinen muiden ihmisten tunteista. He haluavat, että kaikki tuntevat olevansa rakastettuja ja tuettuja.

Enneagrammi 7 siipi 8

Tyyppi 8 tunnetaan haastajina, ja heitä kuvataan usein luottavaisiksi, päättäväisiksi, voimakkaiksi ja toisinaan egokeskeisiksi. Vaikka tyypit 7 voivat usein taistella päättämättömyydellä, Enneagram 7 -siipien 8 kohdalla tämä on harvemmin, koska tyypin 8 luottamus tasapainottaa sen. Tämä siipityyppi voi olla suuri johtaja, koska ihmiset pitävät heistä ja kunnioittavat heitä, ja he pystyvät myös tekemään vaikeita päätöksiä.

Toisaalta myös Enneagram 7 Wing 8s voi olla ylivoimainen. Tyyppiset 7 ovat jo keskittyneet valtavasti hauskanpitoon, ja kun lisäät, että itsekeskeisyyteen tyypit 8 voivat joskus kärsiä, voit päätyä sellaisen henkilön luo, joka asettaa omat toiveensa kaikkien muiden kustannuksella. Tämän tyyppisen / siipiparin on muistettava (tai muistutettava), että toisten tunteilla on merkitystä yhtä paljon kuin heidän omillaan ja että heidän tekojensa ei pitäisi aina keskittyä vain itseensä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.