Enneagrammi Tyyppi 6: Lojaalisti

ominaisuus-pinky-lupaa-paras-ystävä-uskollinen-cc0

Oletko uskollinen, luotettava ja vastuullinen ... tavallaan kuin nykyajan Frodo Baggins Taru sormusten herrasta ? Kuvasivatko lähimmät ystäväsi sinulle jotakuta, johon kaikki voivat luottaa tehtävänsä suorittamiseen?

Jos ajattelet, joo, minä olisin täysin se, joka saisi Sormuksen Mordorille, niin on mahdollista, että saatat olla Enneagram Type 6! Kuten Frodo, Kuusi on uskollinen vakaumukselleen ja kansalleen, minkä vuoksi heidät tunnetaan uskollisina.kuinka opiskella appsykologiaa

Kuudenneksi olemisessa on kuitenkin paljon muutakin kuin vain uskollisuus. Olemme kirjoittaneet tämän artikkelin auttaaksemme sinua ymmärtämään paremmin Ennenagram 6 persoonallisuustyyppiä. Käsittelemme:

  • Kuinka tietää, oletko Enneagram 6 (sisältää viisi kysymystä!)
  • Viisi parasta asiaa, jotka sinun pitäisi tietää Enneagrammista 6
  • Millaisia ​​romanttisia suhteita tyypin 6 Enneagrammilla on
  • Paras Enneagram Type 6 -ura
  • Enneagrammin tyypin 6 siivet (Enneagrammin tyypin 6 siipi 5 ja Enneagrammin tyypin 6 siipi 7)

Oletko valmis oppimaan kaiken uskollisista? Jatka sitten lukemista!


body-enneagram-6-frodo-meme-cc0

Enneagrammin tyypin 6 persoonallisuus

Enneagrammityyppi 6 tunnetaan yhdestä ominaisuudesta ennen kaikkea: uskollisuudesta. Kuusi on sitoutunut ihmisiin, joista he välittävät, ja he usein puolustavat ystäviään, perhettä ja yhteisöä. Tämä asettaa Sixesin menestymään monissa pitkäaikaisissa ystävyyssuhteissa, jotka perustuvat luottamukseen ja luotettavuuteen. Kuusia pidetään myös erinomaisina ongelmanratkaisijoina. Voit luottaa siihen, että tyyppi 6 on käytettävissäsi, kun asiat ovat hyvin ja auttamaan sinua, kun menossa on vaikeaa.

Mutta Sixes ei ole vain uskollinen ihmisille: Kuusi on myös uskollinen uskomuksilleen. Voit odottaa Enneagram 6: n puolustavan päättäväisesti ideoita ja järjestelmiä, joihin he uskovat. Mutta he eivät ole vain sokeita seuraajia. Kuusi on ajattelijoita , mikä tarkoittaa, että he ovat työskennelleet ideoidensa kaikilla kulmilla ja pohtineet perusteellisesti, miksi niitä kannattaa pitää.

Saattaa kuulostaa, että Enneagram Type 6s on jäykkä ja tukkoinen, mutta uskolliset ideat ja järjestelmät ovat hyvin erilaisia. Kuusi ei ole välttämättä perinteinen . He voivat myös olla kapinallisia, radikaaleja ajattelijoita. Älä ole yllättynyt, jos tapaat kuuden, joka rakastaa auktoriteettia!

Kuten aiemmin mainitsimme, Enneagram 6s haluaa asioiden olevan pitkäaikaisia ​​riippumatta siitä, onko kyseessä heidän uransa vai ihmissuhteensa. Kuusia ei tunneta kiertämisestä ja voi usein keskittyä turvallisuuden rakentamiseen elämässään . Tämä johtuu siitä, että Sixesillä on taipumus vaivata toistuvaa hylkäämisen pelkoa. Suojellakseen itseään Sixes voi tehdä suuria töitä ylläpitääkseen yhteyksiä suhteissaan. Tämä tarkoittaa, että Enneagram 6s on altis ahdistukselle. Alimmillaan kuudesta voi tulla hysteerinen, tarttuva ja itsetuhoinen.

Kun he ovat parhaimmillaan, Sixes voi löytää erinomaista työtä ura -aloilla, joihin liittyy liittoutumien rakentaminen, yhteisöjen ylläpitäminen ja ihmisten yhdistäminen tunteisiinsa. Jotkut kuuluisat Sixes ovat Diana Spencer (Walesin prinsessa), David Letterman, Malcolm X, Mark Twain, Elliot Page ja tietysti Frodo Baggins!

body_quiz

Tietovisa: Oletko tyypin 6 Enneagrammi?

Nyt kun sinulla on perustiedot Enneagram 6 persoonallisuustyypistä, oletko kiinnostunut selvittämään, onko sinä voi olla kuusi?

Jatka sitten lukemista! Olemme koonneet viiden kysymyksen tietokilpailun, joka auttaa sinua päättämään, oletko kuusi . Vastaa vain kyllä ​​tai ei seuraaviin viiteen kysymykseen:

  • Pystytkö usein seisomaan ihmisten puolesta elämässäsi?
  • Käytätkö ajatuksesi ihmisiä, joista välität, ennen kuin teet päätöksiä?
  • Oletko ensimmäinen henkilö, joka ilmestyy, kun jollakin ystävälläsi on vaikeita aikoja?
  • Nautitko muiden auttamisesta ongelmien ratkaisemisessa?
  • Pidätkö läheisistä suhteista ystävien, perheenjäsenten ja yhteisösi ihmisten kanssa?

Jos vastasit useimpiin yllä oleviin kysymyksiin kyllä, on todennäköistä, että olet kuusi!

runko-numero-5-viisi-cc0

5 parasta asiaa, jotka tulee tietää ennenagrammityypistä 6s

Olet tutustunut Enneagram Type 6: n yleisiin luonteenpiirteisiin, joten mitä seuraavaksi? Tarkastelemalla lähemmin Sixesin perusominaisuuksia , tietysti!

Tässä ovat viisi asiaa, jotka sinun on tiedettävä Enneagramista 6.

#1: Ne ovat luotettavia

Jos Sixesistä on tiedettävä yksi asia, että voit luottaa heihin . Kuusi tekee töitä kaikessa, mitä he tekevät, olipa se sitten töissä, kotona tai ihmissuhteissa. Tämä johtuu siitä, että Sixesin luonteenpiirre on uskollisuus. Kuusi haluta voit luottaa heihin - se on yksi tapa, jolla he tuntevat olevansa vahvistettuja ja rakastettuja.

Mutta Kuusi haluaa, että myös heidän elämänsä ihmiset ovat luotettavia. Tämä pätee erityisesti suhteiden ylläpitämiseen. Kuusi näkee työn arvona: mitä enemmän ponnistelet suhteeseen kuuden kanssa, sitä enemmän he tuntevat olevansa arvostettuja ja hoidettuja. Yksi suurimmista tavoista, joilla Sixes työllistää suhteita, on olla hyvä kuuntelija ja antaa muille turvallinen tila ilmaista tunteitaan. Kun kyse on siitä, Sixes haluaa pystyä luottamaan sinuun, jotta sinäkin kuulet.

#2: Heillä on kyky ongelmanratkaisuun

Enneagrammityypit 6s ovat lahjakkaita ongelmanratkaisijoita. Kuusi viettää a paljon aikaa miettiä mahdollisia tuloksia missä tahansa tilanteessa. Olipa positiivinen tai negatiivinen, Kuusi valmistellaan suunnitelmalla kohtaamaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Parasta Sixesin ongelmanratkaisukyvyssä on, että he rakastavat jakaa sen muiden kanssa. Auttaa muita löytämään ratkaisuja ongelmiinsa on yksi tärkeimmistä tavoista, joilla Sixes osoittaa uskollisuutensa. Jos olet jumissa vaikeassa paikassa, Enneagram 6 näkyy ruoan, ystävyyden ja suunnitelman kanssa.

Joskus Sixes voi kuitenkin olla hieman liian huolissaan riskien poistamisesta ja suojautumisesta negatiivisilta seurauksilta. Koska Sixesin tärkein pelko on, että heidän suhteensa ja uskomuksensa murenevat heidän alleen, he tekevät kaikkensa rakentaakseen linnoituksen ympärilleen. Liikenneympyrällä se tarkoittaa Kuusi voi päätyä eristäytymään ihmisistä, joita he rakastavat eniten. Pahimmassa tapauksessa Sixesistä voi tulla neuroottisia, ahdistuneita ja epävakaita.

Jotta heidän ongelmanratkaisustaan ​​ei tulisi pakkomielle, on tärkeää, että Sixes ottaa aikaa pohtiakseen, mikä saa heidät ylireagoimaan. Niiden pelottavien ajatusten tunnistaminen, jotka lähettävät heidät ylikierrokselle, voi auttaa kuutta hallitsemaan huolensa.

#3: He haluavat syöttöä

Kun on kyse päätöksistä ajatella ja toimia, Kuuden ensimmäinen vaisto ei ole katsoa itseensä. Sen sijaan, he kääntyvät ulospäin etsien palautetta ja hyväksyntää ihmissuhteissaan ja uskomusjärjestelmissään.

Esimerkiksi, kun Enneagram 6 yrittää tehdä suuren tai pienen päätöksen, hän voi kysyä neuvoa kahdenkymmeneltä lähimmältä ystävältä. Kuusi ovat innokkaita tekemään valintoja, jotka ylläpitävät heidän uskomusjärjestelmänsä vakautta ja vahvistavat suhteidensa turvallisuuden. Sen sijaan, että toimisi sen perusteella, mitä heidän sisäinen itsensä sanoo, Kuusi reagoi muiden mielipiteisiin ja toimii niiden mukaan.

Tämä saattaa tehdä Enneagrammityypit 6 näyttävät käveleviltä ristiriidoilta . Ja totta ne ovat! He ovat samanaikaisesti pelokkaita ja rohkeita, luottavia ja epäluuloisia, ajattelijoita ja tekeviä, uskovia ja epäilijöitä. Mutta se tarkoittaa vain sitä, että kuusi haluaa ajatella ennen kuin toimii. Mutta kun kuusi tekee päätöksen, varo: he seuraavat sitä loppuun asti!

Voit torjua tätä ping -pong -vaikutusta Kuuden on tunnustettava emotionaalinen turvattomuutensa . Keskittyminen omiin ajatuksiinsa ja mielipiteisiinsä - ja sen tunnustaminen, että heidän mielipiteillään on merkitystä - voi auttaa Sixesia löytämään rauhan ja luottamuksen maailmassa, joka on täynnä ristiriitoja.

#4: He arvostavat luottamusta

Enneagram 6: n elämän kulmakivi on luottamus. He tarvitsevat luottamusta ihmissuhteisiin, luottamusta yhteisöihinsä ja laajemmin luottamusta siihen, että kaikki järjestyy! Kun Sixillä on vahvat ja luottamukselliset suhteet, he tuntevat olonsa turvalliseksi. Ja tämä turvallisuus antaa kuuden kasvaa parhaaksi itsekseen!

Rakentaakseen luottamusta, jota he kaipaavat, Kuuden tiedetään testaavan suhteiden ja uskomusten rajoja. He eivät halua sitoutua johonkin, joka ei ole luotettava. Siksi Sixes voi esittää paljon kysymyksiä, esittää epäilyksiä ja testata rajoja. He haluavat vain varmistaa, että he voivat avata itsensä loukkaantumatta.

Kuitenkin, kun he tuntevat itsensä luottavaisiksi, että he voivat luottaa henkilöön tai vakaumukseen, Kuusi tulee erittäin kiintynyt. He eivät todennäköisesti testaa rajoja uudelleen! Sen sijaan, Kuusi omistautuu luottamuksen ylläpitämiseen hinnalla millä hyvänsä. Koska Sixesillä on vaikeuksia luottaa itseensä, he tarvitsevat vakautta uskomuksissaan ja suhteissaan, joihin he ovat uskoneet.

Tietysti tämä omistautuminen tarkoittaa sitä Kuusi on itsessään erittäin luotettava. He pitävät sanansa aina riippumatta siitä. Siksi Sixes ovat niin suuria ystäviä - he eivät koskaan paljasta salaisuuksiasi!

#5: He ovat yhteistyöhaluisia

Yksi Sixesin parhaista puolista on se heillä on kyky tehdä yhteistyötä . Itse asiassa joskus Enneagrammityypin 6 arkkityyppiä kutsutaan liittimeksi! Kuusi auttaa loistamaan muita löytämään tapoja työskennellä yhdessä ja saada työnsä valmiiksi. Harmonia on tärkeä Sixesille, koska he rakastavat yhteisöjään ja tuntevat olonsa turvalliseksi nähdessään heidän menestyvän.

Kuusi menestyy vakaissa, yhteistyötilatiloissa ... siksi he ovat niin hyviä luomaan niitä . Koska vakaus saa heidät tuntemaan olonsa turvallisiksi, Enneagram 6s haluaa jakaa lahjan muiden kanssa. Tästä syystä saatat löytää Sixesin marssivan sosiaalisessa liikkeessä tai johtavan voittoa tavoittelematonta järjestöä, joka auttaa heidän yhteisötään. Kun he ovat parhaimmillaan, Sixes osoittaa rohkeutta ja positiivista ajattelua, jota tarvitaan vahvojen liittoutumien ja kestävien suhteiden rakentamiseen.

kehon suhde-kädet-kädet-cc0

Enneagrammin tyypin 6 suhteet

Suhteissa muihin, Kuusi haluaa ennen kaikkea kaksi asiaa: turvallisuuden ja tuen . Tämä tarkoittaa, että Sixes menestyy suhteissa, jotka ovat vakaita ja johdonmukaisia. Heidän on tiedettävä varmasti, että tulet olemaan heidän tukenaan, ja he tuntevat olevansa vahvistettuja eleillä, jotka tekevät tuestasi ilmeisen.

Esimerkiksi, Kuusi kaipaa laatuaikaa . Kumppani, joka varaa ajan viettääkseen Sixin suosikkikahvilaansa vain saadakseen kiinni, saa heidät tuntemaan olonsa tuetuksi. Kuuntele tarkkaavaisesti ja anna harkittuja neuvoja kun kuuden kanssa puhuminen on yksi parhaista tavoista vahvistaa heidän uskoaan suhteeseen - ja sinuun!

on 18 -vuotias hyvä

Kun Enneagram Type 6s kamppailee, he voivat tulla liian ahdistuneiksi ja epäilyttäviksi. He saattavat kyseenalaistaa uskollisuutesi ja alkaa uskoa asioita, jotka eivät ole totta. Jos huomaat epäilyttävän kuuden, on tärkeää olla rehellinen heille . Kun kamppailet jonkin asian kanssa, vaikka se olisi kuuden käyttäytyminen, ole avoin heidän kanssaan siitä! Voit luottaa siihen, että he ryhtyvät toimiin ollakseen parempi kumppani. Jos kaikki on todella hyvin, rauhoita tyypin 6 kumppaniasi, mutta harkitse selittämistä, että heidän on tärkeää pyrkiä luottamaan sinuun. Ilman keskinäistä luottamusta minkä tahansa suhteen kukoistaminen on vaikeaa.

Jos olet parisuhteessa kuuden kanssa, et kuitenkaan todennäköisesti joudu kyseenalaistamaan heidän sitoutumistaan. Enneagram 6s sopii kaikille, joita he rakastavat . He ovat parisuhteessa se, joka kysyy jatkuvasti, mutta miten voit Todella tekemässä? Jos tarvitset olkapäätä itkemään, he kuuntelevat empatiaa. Kuusi hoitaa, mikä tarkoittaa, että he tekevät tukevia ja huomaavaisia ​​kumppaneita.

body-opettaja-opetus-luokkahuone-cc0

Yksi hieno ura Sixesille? Opetus!

Paras Enneagram Type 6 -ura

Kuusi menestyy millä tahansa uralla, joka keskittyy toisista huolehtimiseen ja yhteisön rakentamiseen. Se tarkoittaa, että huomaat usein, että kuusi työskentelee palvelukeskeisissä ammateissa.

Esimerkiksi, Kuusi sopii erittäin hyvin terveydenhuollon töihin. Hoito, vanhusten hoito, ja jopa Eläinlääketiede ovat ammatteja, jotka antavat Kuusille mahdollisuuden seurata toiveitaan suojella muita ja tarjota tukea. Koska Sixes on niin tarkkaavainen, he havaitsevat usein hoito-ongelmia, joita muut eivät ... ja heillä on ongelmanratkaisutaidot niiden korjaamiseksi! Todella ajavat Sixes tekevät erinomaisia terapeutit ja psykiatrit , myös.

Koulutustyöt antavat myös kuuden hengen mahdollisuuden toteuttaa innokas kykynsä ongelmanratkaisuun ja yhteistyön rakentamiseen käytännössä. Kuusi voi menestyä kuten opettajia , jossa he saavat mahdollisuuden auttaa oppilaita valmistautumaan tulevaisuuteen, strategisoimaan ratkaisuja ongelmiin ja rakentamaan yhteisöä toistensa kanssa. Thriving Sixes on erinomaisia ​​johtajia ja positiivisia ajattelijoita luokkahuoneessa, opastaa oppilaita terveellisten ilmaisumuotojen kautta ja auttaa heitä saavuttamaan kasvatukselliset tavoitteensa.

Vaikka Enneagram Type 6s on riskialttiimpi kuin muut Enneagram -tyypit, se ei tarkoita, että heidän pitäisi sulkea pois riskialttiimmat urapäätökset. Kuusien ei pitäisi pelätä haarautua yrittäjyyteen, varsinkin jos heidän liiketoimintansa leikkaa heidän arvojaan. Esimerkiksi Enneagram 6 olisi hyvä aloittaa järjestö, jonka avulla he voivat auttaa yhteisöä!

body-security-cc0

Enneagrammin siivet auttavat sinua saamaan entistä paremman käsityksen persoonallisuudestasi. Esimerkiksi 6 -siipi 5 tunnetaan nimellä 'The Defender', koska ne keskittyvät enemmän turvallisuuteen kuin tyypillinen Enneagram 6.

Enneagrammin tyypin 6 siivet

Saatat tietää, että Enneagrammi käyttää siipien nimistä rakennetta selittämään persoonallisuutesi piirteitä, jotka eivät ole osa ensisijaista Enneagram -tyyppiäsi. Siivet ovat numeroita, jotka ovat Enneagram -tyypin vieressä, ja ne auttavat valaisemaan muita persoonallisuutesi näkökohtia.

Ennenagrammityypissä 6 on Enneagrammi tyyppi 5 ja Enneagrammin tyyppi 7 siivet . Näet usein nämä lyhennetyt 6w5 (Enneagram 6 siipi 5) ja 6w7 (Enneagram 6 siipi 7). Seuraavassa selitetään Enneagrammin tyypin 6 siipi 5 ja Enneagrammin tyypin 6 siipi 7.

Enneagrammin tyyppi 6 siipi 5

Enneagram 6 siipi 5 tunnetaan nimellä The Defender. Kuusi siiven viittä ovat kuusi, joilla on joitain luonteenpiirteitä, jotka yleensä liittyvät viiteen.

Vaikka nämä ihmiset keskittyvät edelleen turvallisuuteen, he keskittyvät todennäköisemmin turvallisuuteen. 6w5 on taipuvaisempi kääntymään sisäänpäin löytääkseen vastauksia ja varmuutta. He minimoivat tarpeensa keinona saavuttaa turvallisuus ja tuki. Tämä tarkoittaa sitä, että kuusi siipi -viittä ei todennäköisesti käytä paljon vaivaa sosiaalisen tukijärjestelmän rakentamiseen. He luottavat mieluummin itseensä.

Tästä riippumattomuudesta on joitain etuja 6w5: lle. He ovat todennäköisesti vähemmän huolissaan muiden mielipiteistä ja ilmaisevat ajatuksiaan rohkeammin ja vapaammin. Sen sijaan, että vaivaisi itsevarmuutta, Enneagram 6 siiven 5s uskovat itseensä ja kykyynsä tehdä oikeita päätöksiä.

Enneagrammityyppi 6 Siipi 7

Enneagrammin tyypin 6 siiven 7 ihmistä ovat kuusi, joilla on persoonallisuuden piirteitä seitsemän kanssa. Kuusi siipi Sevens tunnetaan nimellä The Buddy. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että he voivat olla hieman rennompia parisuhteissa!

Kuusi siipi Sevens ovat yleensä vähemmän huolissaan turvallisuudesta. Jatkuvan ahdistuksen puuttuminen vapauttaa 6w7: t olemaan leikkisämpiä elämässä ja ihmissuhteissa. Heidän odotuksensa voivat olla vähemmän jäykkiä, ja he arvostavat sananvapautta itselleen ja muille .

6w7: n tasaisempi luonne antaa heille mahdollisuuden lähestyä luovasti myös ongelmanratkaisua. Kriisin sattuessa Six Sevens pystyy pysymään rauhallisena, viileänä ja koottuna. He strategioivat ratkaisun nipistämällä ja auttavat muita tuntemaan olonsa turvalliseksi, kun he tekevät sitä. Kuusi siipi -seitsemän on yleensä niin hyvä kriisissä, koska he odottavat suunnitelmien menevän pieleen. Hyvien ja huonojen kautta 6w7s on valmis käsittelemään ja he keskittyvät varmistamaan, että kaikki ovat onnellisia matkan varrella.

body-whats-next-cc0

Mitä seuraavaksi?

Jos olet kiinnostunut Enneagramista, meillä on paljon enemmän resursseja sinulle. Miksi et esimerkiksi tutustu näihin artikkeleihin Enneagrammityyppi 4s ja Enneagrammi tyyppi 2s , jotka molemmat täydentävät Sixesiä?

Kuusena saatat haluta vielä enemmän tietoa persoonallisuudestasi ja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa maailman kanssa. Miksi et suorita tätä tietokilpailua löytääksesi parhaan oppimistyylisi , myös? Ensisijaisen ja toissijaisen oppimistyylisi tunteminen voi auttaa sinua saamaan entistä paremman käsityksen siitä, kuka olet ja miten otat tiedon vastaan.

Tyypit 6 soveltuvat erityisen hyvin mielenterveydenhuoltoon . Tutustu terapeutin, psykologin ja psykiatrin eroihin täällä.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

4 syytä vieraan kielen pääaineeseen (ja 3 ei)

Otatko vieraan kielen pääaineen? Opi etuja ja haittoja pääaineiden valmistamisesta kielellä, kuten espanja, ranska tai japani.

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Lake Forest College ACT -tulokset ja GPA

Utahin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Havaijin Tyynenmeren yliopiston pääsyvaatimukset

930 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kalifornian parhaat koulut | River Springs Charter School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta River Springs Charter Schoolista Temecula, CA.

Ultimate SAT Spanish Subject Test Study Guide

Harkitsetko SAT -espanjankielisen testin tekemistä? Selitämme, miten voit päättää, sopiiko se sinulle, ja tarjoamme kaiken, mitä tarvitset opiskeluun (ja ässä!) Tenttiin.

Vaatiiko NYU SAT-esseen?

Mikä on NYU: n SAT-essee-käytäntö? Selitämme, vaatiiko NYU ottamaan SAT-esseen ja kaiken muun heidän testauskäytännöstään.

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 6

Lue Suuri Gatsbyn luku 6 yhteenveto saadaksesi tietää, mitä tapahtuu, kun Tom kutsuu Jayn illalliselle ja Daisy osallistuu yhteen Gatsbyn juhliin.

Paras analyysi: TJ Eckleburgin silmät The Great Gatsbyssä

Mietitkö, mitä tohtori TJ Eckleburgin silmien symboli tarkoittaa? Selitämme mainostaulun merkityksen The Great Gatsbyssä lainausmerkeillä ja hahmoanalyysillä.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

UMassin pääsyvaatimukset

Kuinka rekisteröityä SAT-aihekokeisiin: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt SAT -aiheen testausrekisteröinnistä? Tämä opas opastaa sinua kirjautumaan näihin testeihin.

College of Saint Mary Pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

14 parasta vähähiilihydraattista hedelmää, jotka auttavat sinua laihduttamaan

Missä hedelmissä on vähän hiilihydraatteja? Katso vähähiilihydraattisten hedelmien luettelostamme parhaat vaihtoehdot, jotka auttavat sinua saavuttamaan ravitsemustavoitteesi.

Stevens-Henager Collegen pääsyvaatimukset

Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

Hämmentyykö SAT-lukemista koskevista todisteiden komentokysymyksistä? Tämä opas opastaa sinut läpi erilaisia ​​tyyppejä ja antaa vinkkejä heidän kokeilemiseensa.

Lycoming College pääsyvaatimukset

Michiganin teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Natomas Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Charter Schoolista Sacramentossa, Kaliforniassa.

Paras verenpainetaulukko: Ymmärrä lukemasi

Sekoitatko verenpainelukemasi? Tutustu yksityiskohtaiseen verenpaine-kaavioon saadaksesi selville, mitä alueesi tarkoittavat ja mitä tehdä sille.

Tennessee Technological Universityn pääsyvaatimukset