Enneagrammin tyyppi 5: tutkija

body_search_detective

Olitko sellainen lapsi, joka halusi viettää enemmän aikaa kemian kanssa kuin leikkikentällä? Tai ehkä tunnet ajavasi vanhempasi kiusaajia kyselemällä aina miksi?

Jos se kuulostaa sinulta, saatat olla Enneagram 5! Enneagrammin tyyppi 5 tunnetaan tutkijoina, ja he ovat yleensä oivaltavia, uteliaita, visionäärejäTiedämme, että Fives on erittäin utelias ihminen, minkä vuoksi olemme koonneet tämän artikkelin, jossa selitetään kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tästä Enneagram-tyypistä. Selitämme:

  • Kuinka selvittää, oletko Enneagram 5 (mukana on tietokilpailu!)
  • Viisi tärkeintä asiaa, jotka sinun tulisi tietää Enneagrammin 5 olemisesta
  • Millainen Enneagram Type 5 -suhde on
  • Paras Enneagram Type 5 -ura
  • Enneagram-tyypin 5 siivet

Aloitetaan tutkimuksemme!

body-five-post-it-note

Enneagrammin tyypin 5 persoonallisuus

Viisiä ajaa a täytyy tietää miksi kaiken takana . He luottavat omaan kykyynsä nähdä ja tutkia ympäröivää maailmaa, ja he hyväksyvät harvoin selityksiä vain siksi, että joku sanoi niin. He ovat myös surullisia siitä, että he ovat palauttaneet status quon. Sinun on todistettava viidelle, että tapasi tehdä asioita on parhaat tavalla, jos haluat heidän putoavan linjaan.

Tällainen eläminen vie paljon henkistä prosessointitehoa, mikä tarkoittaa - arvasit sen! - Ennagrammin tyyppi 5 ovat yleensä erittäin älykkäitä. Ja koska he kyseenalaistavat aina ympärillään olevat asiat, he ovat myös erittäin tarkkaavaisia. Näin he näkevät ongelmat kaikista näkökulmista ja keksivät innovatiivisia ratkaisuja. Siitä syystä, monet Viisi on yleensä merkitty tienraivaajiksi tai visionääriksi. Mutta Viiden näkökulmasta he vain pitävät hauskaa sellaisten ongelmien ratkaisemisessa, joita kukaan ei ole pystynyt ratkaisemaan aiemmin.

Näyttää siltä, ​​että Fives on pohjimmiltaan tutkijoita, ja olet oikeassa: Fives pyrkii suuntaamaan kohti STEM: ää tai muita teknisiä aloja. Mutta se ei tarkoita, että Fives ei voi olla myöskään luovia! Ytimessä kaikki Enneagram 5: t ovat kokeilijoita ja rajojen työntäjiä. He haluavat nähdä, mikä on mahdollista, mikä motivoi myös taiteilijoita, kirjailijoita ja suunnittelijoita.

Mutta myös viidennessä on joitain haittapuolia. Kun Viisi on stressaantunut, heillä on taipumus hyper ja hajaantua. (Ajattele: pähkinäinen professori.) Tämän seurauksena Enneagram-tyypin 5 tyyppejä diagnosoidaan ADHD: llä useammin kuin muita Enneagrammin tyyppejä. Viisi voi myös päätyä eristyneeksi. Viisi luottaa aivoihinsa ymmärtääkseen maailmaa, mikä tarkoittaa, että he pelkäävät usein tunteita. Heidän emotionaalisen tietoisuuden puute voi ajaa intuitiivisemmat ihmiset - kuten kaksoset ja yhdeksät - pois. Pahimmillaan Fives voi kokea psykoottisia katkoksia todellisuuden kanssa tai päätellä, että elämä on täysin merkityksetön.

Koska Type 5s ovat visionäärejä, kuuluisat Fives työskentelevät kentillä, jotka antavat heidän tutkia uusia asioita päivittäin. Stephen Hawking, Emily Dickinson, Ursula K LeGuin, Curt Cobain, Alfred Hitchcock ja Albert Einstein ovat kaikki myös Enneagram Type Fives!

body-quiz-label

Tietokilpailu: Oletko Enneagram-tyyppi 5?

Nyt kun olet saanut yleiskuvan siitä, mitä tarkoittaa olla viisikko, saatat olla utelias, onko tämä itse asiassa Enneagram-tyyppisi.

Älä koskaan pelkää! Nopea, viiden kysymyksen tietokilpailumme auttaa valaisemaan tilannetta sinulle. Vastaa kaikkiin seuraaviin kysymyksiin vastaamalla kyllä ​​tai ei . Yritä olla ajattelematta niitä liikaa - mene vain ensimmäisen vaiston mukaan!

  • Oletko avoin uusille ideoille, vaikka se olisi jotain, jota et ole koskaan ennen harkinnut?
  • Rakastatko oppia uusia asioita?
  • Kuvasivatko ystäväsi ja perheesi mieluummin ajattelijaksi kuin tuntijaksi?
  • Menetätkö tai menetätkö usein asioita, koska olet liian kiireinen ajattelemaan muita asioita?
  • Oletko mukavampi tehdä tutkimuksiin ja tietoihin perustuvia päätöksiä sen sijaan, että luotat suolistovaistoihisi?

Jos vastasit kyllä ​​kolmeen tai useampaan yllä olevista kysymyksistä, on hyvät mahdollisuudet olla Enneagram Type 5!

keho-analyytikko-analysoida
Vaikka Fives tunnetaan parhaiten ongelmanratkaisukyvyistään, heillä on itse asiassa paljon enemmän! Jatka lukemista viidestä asiasta, jotka sinun on tiedettävä tyypin 5 Enneagram.

Viisi tärkeintä tietoa Enneagram Type 5 -malleista

Nyt kun olet oppinut tuntemaan Enneagram 5: n yleiset piirteet, katsotaanpa tarkemmin ne perusominaisuudet, jotka tekevät Fiveistä ainutlaatuisen yhdeksän Enneagram-tyypin joukossa.

Näiden ominaisuuksien käsitteleminen voi auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Jos olet ystäviä, perhettä tai parisuhteessa Viiden kanssa, tämä osio antaa sinulle lisää tietoa siitä, mikä saa rakkaasi merkitsemään.

Tässä on viisi asiaa, jotka sinun on tiedettävä siitä, että olet Enneagram Type 5.

# 1: He arvostavat tuntemusten yläpuolella olevaa tietoa

Enneagrammin tyyppi 5 tunnetaan tutkijoina syystä: he luottavat älykkyykseensä auttaakseen heitä ymmärtämään maailmaa. Heitä ohjaa tarve ymmärtää ... no, kaikki. Viisi rakastaa päästä kysymyksen loppuun, mutta tekee sen pikemminkin järjestelmällisesti kuin intuition avulla. Kuorimalla konseptikerrokset askel askeleelta, Viisi toivoo paljastavansa ympäröivän maailman totuuden.

Toisin sanoen, Viisi kerää bittiä tietoa tapa, jolla jotkut ihmiset keräävät baseball-kortteja. Se on myös yksi syy, miksi haluat tyypin 5 trivia- tai tietokilpailutiimiin!

Siellä On Haittapuoli Enneagram Type 5: n pakkomielle tiedoista, ja se on emotionaalinen eristäminen. Koska tämä tyyppi arvostaa tosiasioita ja totuutta, heillä on taipumus tuntua epämukavalta - sekä omilta että muilta. Tämän seurauksena Fives voi törmätä emotionaalisesti tukahdutettuihin ja vahingossa loukata tai syrjäyttää ympärillä olevat ihmiset. Tämän torjumiseksi viiden henkilön on käytettävä osa aivovoimastaan ​​emotionaalisen älykkyytensä kehittämiseen, ja viidennen tulisi ympäröidä itsensä ihmisillä, jotka voivat auttaa heitä tulemaan paremmin tunteidensa mukaisiksi.

kuinka monta kysymystä esityksestä on

# 2: He haastavat Status Quolle

Viisi eivät ole kiinnostuneita tekemään asioita samalla tavalla kuin aina. He kyseenalaistavat kaikki. He eivät koskaan tyydy jatkamaan samaa perinteistä tietä, elleivät ihmiset, joita he kunnioittavat - yhdessä omien havaintojensa kanssa - todistavat heille, että se on kannattavaa.

Viisi merkitään kapinallisiksi, varsinkin kun he ovat ei pelkää työntää takaisin viranomaishahmoja vastaan. Tyypit 5 ymmärtävät, että joudut joskus rikkomaan järjestelmän voidaksesi tehdä siitä paremman! Niin kauan kuin tyypin 5 mallit ovat luottavaisia ​​tiedoissaan ja tutkimuksessaan, he haastavat rohkeasti olemassa olevat järjestelmät.

body-map-quest

Viisi haluaa tulla tunnetuksi asiantuntijana, joten he haluavat syventää tietämystään.

# 3: He etsivät asiantuntemusta

Kyvyistään huolimatta tyypin 5 tyypit voivat joskus kärsiä huijausoireyhtymästä. He ymmärtävät kuinka paljon he ovat ei tietää, mikä voi saada heidät tuntemaan merkityksettömiä ja kykenemättömiä. Viisillä on kuitenkin ratkaisu tähän ongelmaan, ja se kasvattaa asiantuntemusta.

Tullessaan asiantuntijaksi yhdellä tai kahdella alueella Fives tuntee ymmärtävänsä ainakin muutamia asioita maailmassa. Tämä antaa heille kaivatun hallinnan tunteen . Joten älä hämmästy, kun löydät viiden käyttävän kaiken energiansa kehittää hyvin erityinen taitojoukko! Joskus tämä näyttää korkean tason tutkimuksen tekemisestä yliopistossa tai yrityksessä, mutta usein Fivesin asiantuntemus on paljon kapeampi ja epäkeskisempi. Ehkä he voivat nimetä kaikki elokuvat, jotka ovat voittaneet Oscar-palkinnon parhaasta elokuvasta, tai ehkä he ovat asiantuntijoita lukkoon!

Asiantuntemuksen tarve syötetään toinen tarve Viisi on: he haluavat olla omavaraisia. Viisi on itsenäisesti kiihkeästi itsenäinen ja suojelee itsenäisyyttään. He haluavat pystyä tekemään asioita itse, eivätkä ole halukkaita (ja joissakin tapauksissa kykenemättömiä) pyytämään muilta apua. Tämän seurauksena Enneagram Type 5s pyrkii minimoimaan tarpeensa, mikä voi työntää heidät entistä kauemmas ihmisistä, jotka huolehtivat heistä.

# 4: He rakastavat ongelmaa

Viisi eivät ole vain uteliaita ihmisiä. He ovat myös ongelmanratkaisijoita. Viisi ei tyydy vain esittämään kysymyksiä jostakin - he ovat tunnettuja myös siitä, että he ovat likaiset. Jos heitä kiinnostaa jokin asia, heistä voi tulla pakkomielteisiä, kunnes he ovat keksineet laatikon ulkopuolisen ratkaisun. (Viisi opettaa itselleen jopa kokonaan uusia taitoja, jos se auttaa heitä pyrkimyksissään!)

Tämän yksimielisyyden ansiosta Viisi pysyy hyperkeskeisenä, mutta ei siinä määrin, että he jättävät huomiotta muut ajatukset. Viisi on avoin uusille käsitteille ja tapoille nähdä asioita (vaikka he pakottaisivat sinut todistamaan, miksi heidän pitäisi ottaa huomioon kantasi). Joskus tyypin 5 tyypit voivat kohdata argumentatiivisina tai aggressiivisina, mutta Fives tekee todella ideoiden testaamista varmistaakseen, että ne ovat vakaita.

Ja siksi Fives pyrkii kohti kenttiä, jotka mahdollistavat keksinnöt ja innovaatiot: he rakastavat kokeilua murtamaan edes vaikeimmat mysteerit.

# 5: Heidän aivonsa ovat siunaus ja kirous

Tässä on kauppa: Enneagram 5: t ovat yleensä todella älykkäitä. Kuten he ovat vakava brainiacs. Niiden älykkyys on se, mikä asettaa heidät etualalle kuten tekniikka, lääketiede, taide ja tiede. He ovat onnellisimpia, kun he lähtevät tuntemattomalle alueelle, kokeilevatpa ne sitten uusia kirjoituslajeja vai kirjaimellisesti avaruuteen. Viisi tuo tuo uraauurtavaa energiaa kaikkeen, mitä tekee.

Mutta epäterveelliset viisit kamppailevat usein henkisten ongelmien kanssa. Enneagrammin tyyppi 5: t voivat olla alttiita mielenterveyshaasteille, kuten dissosiaatioon, missä he alkavat tuntea olevansa irti ympäröivästä todellisuudesta. Lisäksi Fives voi olla altis salaliittoteorioille ja fobioille, jos he ovat menneet vääriin kaninreikiin vahvistamatta lukemiaan tietoja. Pahimmassa tapauksessa Viisi voi tulla paranoidiksi, mikä voi johtaa psykoottiseen taukoon.

Mutta älä huoli: Viisi ei ole tuomittu mielenterveysongelmiin! Heillä on taipumus olla hieman alttiimpia heille. Jos Fives on ennakoiva mielenterveyden suhteen, ylläpitää emotionaalisesti terveitä suhteita ja ympäröi itsensä ihmisillä, jotka pitävät heidät maadoitettuna, Enneagram Type Fives voi elää onnellista, terveellistä ja tuottavaa elämää.

ruumis-suhde-ihmiset

Enneagrammin tyyppi 5-suhteet

Enneagrammin tyypin 5 suhteet voidaan luokitella kahteen asiaan: uteliaisuus ja seikkailu. parhaat Enneagram 5s -kumppanit rakastavat oppimista ja tietoa yhtä paljon kuin itse , ja he ovat valmiita asettamaan tiedonhakun parisuhteensa keskipisteeseen. Tämä tarkoittaa kaiken tekemistä ympäri maailmaa matkustamisesta ja museoiden tutkimisesta myymälän pitämiseen autotallissa, jossa Fives voi hioa keksintöjään. Viisi avaa kumppaneidensa silmät ympäröivälle maailmalle, kunhan heidän kumppaninsa rakastavat uteliaisuutta ja mielikuvitusta!

Sen sanottuaan, Enneagrammin tyyppi 5 -suhteet voivat olla todella hankalia . Ensinnäkin, Fives kaipaa tilaa. He haluavat tuntea, että heillä on vapaus tehdä omat päätöksensä, mikä voi toisinaan saada kumppanin tuntemaan itsensä olevan erillään tai kaukana toisistaan. Lisäksi tyypin 5 mallit voivat olla omituisia ja eksentrisiä, mikä voi tehdä heidän kanssaan elämisen joskus vaikeaksi. Esimerkiksi 5-vuotiaat voivat unohtaa maksaa laskut tai ruokkia koiraa, jos he työskentelevät erityisen monimutkaisen ongelman parissa. Ja vaikka se ei ole aina ongelma, se voi saada Viiden parin tuntemaan olevansa tekemässä kaikkea työtä.

Jotta Fivesillä olisi terveelliset suhteet, heidän on keskittyä tekemään itsensä emotionaalisesti saataville jotta he voivat tukea rakkaitaan. Vaikka tämä saattaa tuntua aluksi luonnottomalta, jopa Viisi tarvitsee emotionaalista yhteyttä muihin ihmisiin! Lisäksi vahvat rajat ja keskinäisen kunnioituksen tunne voivat auttaa Viisikaisia ​​tuntemaan itsensä tarpeeksi turvallisiksi avautumaan muille, varsinkin kun heidän omituisuutensa kohtaa rakkautta ja hyväksyntää.

kehokemia-tiedemies-kemisti

Viisi viehättää kaivautua vaikeisiin aiheisiin, joten viidenlaiset pyrkivät erinomaisesti tutkimukseen perustuvilla aloilla.

Paras Enneagram Type 5 -ura

Tässä vaiheessa se saattaa tuntua itsestään selvältä ... mutta parhaat Enneagram Type 5 -urat ovat aloilla, jotka ovat innovatiivisia ja ajattelevia. Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa Viisistä löytää itsensä VARSI tai suunnitteluun liittyvät kentät, joilla he voivat tutkia uusia näköaloja.

Esimerkiksi tyyppi Fives are erittäin hyvin insinööritöihin . Suunnittelu antaa Fivesille mahdollisuuden ratkaista ongelmia (joita he rakastavat!) Kehittäessään uusia työkaluja haasteeseen vastaamiseksi. Viisat insinööreinä oppimansa taidot antavat heille myös tiedon, jota he tarvitsevat omien luomustensa korjaamiseen se on oravien esterata tai jotain käytännöllisempää, kuten rakettikäyttöisen golfmailan kehittäminen .

Koska Fives rakastaa älyllistä haastetta, ne soveltuvat hyvin myös korkean tason tutkimukseen melkein millä tahansa alalla . Viisi nauttii tutkijakoulun haasteista, ja he rakastavat keskittymistä ja päättäväisyyttä, joka tarvitaan yhden kapean ongelman tutkimiseen ihmiskunnan laajempaan tietoon. Tämäntyyppiset Fives päätyvät myös tutkimus- ja kehitystehtäviin. Tämä voi tarkoittaa uusien tekoälyn menetelmien luomista aina ympäristöystävällisempien rakennusmateriaalien tutkimiseen asti.

Mutta muistako, mitä sanoimme siitä, että Fives menestyi yhtä hyvin taiteellisemmissa valtakunnissa? Se on edelleen totta! Viisi etsii uraa, jossa he voivat työntää kirjekuorta. Monista Fiveistä tulee taiteilijoita, kirjailijoita ja jopa yrittäjiä. Niin kauan kuin Viisi tuntee älyllistä haastetta, he nauttivat urastaan.

runko-sininen-suurennuslasi-kuvake

Enneagram-siivet ovat tapa saada entistä enemmän tietoa persoonallisuudestasi. Jatka lukemista oppiaksesi Viisikon kahdesta siipityypistä.

Enneagrammin tyyppi 5 siivet

Enneagrammi käyttää siipiksi kutsuttua käsitettä auttaakseen selittämään persoonallisuutesi näkökohtia, jotka eivät välttämättä ole tarkalleen sovi hallitsevaan tyyppiin. On käynyt ilmi, että olet todennäköisesti jakanut persoonallisuuden piirteet yhden vierekkäisen tyypin kanssa.

Enneagram-tyypin 5 ihmisille , niiden potentiaaliset siivet ovat Enneagram Type 4 ja Enneagram Type 6. Nämä lyhennetään usein arvoon 5w4 (Enneagram 5 siipi 4) tai 5w6 (Enneagram 5 siipi 6).

Seuraavassa selitetään kaksi eri siipityyppiä.

Enneagrammin tyyppi 5 -siipi 4

Enneagrammin tyyppi 5 Wing 4 -henkilöt ovat viisikymmentä, joilla on taipumus osoittaa eräitä neljän persoonallisuuden tyyppejä. Tämä yhdistelmä tunnetaan nimellä The Iconoclast. An ikonoklasti on henkilö, joka repii instituutioita, ja Fives pystyy erinomaisesti haastamaan vallitsevan tilanteen, jotta uudet (ja paremmat!) järjestelmät voivat tulla heidän tilalleen.

Viisi siipineljää on tietoinen suuremmasta kontekstista, joka ympäröi ongelmaa. Esimerkiksi, vaikka he saattavat olla kiinnostuneita luomaan hiilinieluja ilmastonmuutoksen korjaamiseksi, 5w4 tajuaa myös, että Yhdysvaltain poliittinen järjestelmä on myös valtava osa asiasta. Tämän ratkaisemiseksi 5w4: stä voi tulla poliittinen aktiivisuus organisaatioissa, jotka pyrkivät haastamaan hallituksen nykyisen ilmastokannan tai jopa ehdolla toimimaan yrittääkseen uudistaa poliittista järjestelmää sisältäpäin.

Koska 5w4: t eivät pelkää rikkoa järjestelmiä, jos ne eivät toimi , heidät yleensä leimataan kapinallisiksi tai autoritaarisuuden vastaisiksi. Mutta tosiasiassa viisi siipineljää on niin sitoutunut korjaamaan joitain ihmiskunnan suurimmista ongelmista, että he ovat valmiita ryhtymään rohkeisiin ja päättäväisiin toimiin.

Kalifornian yliopisto, Los Angeles

Enneagrammin tyyppi 5 -siipi 6

Enneagram 5 wing 6s ovat Fives, joilla on joitain ominaisuuksia Sixesin kanssa. Tämä yhdistelmä tunnetaan nimellä The Collaborator, luultavasti siksi, että he nauttivat eri näkökulmien yhdistämisestä.

Enneagram Type Sixes tunnetaan vahvana tiiminrakentajana, ja juuri sitä taitoa 5w6 hyödyntävät. Viisi siipi kuusi tajuaa, että he voivat tarjota vain yhden näkökulman tilanteeseen, ja he ymmärtävät, että parhaat näkökulmat syntyvät, kun eri taustoista ja elämänaloilta tulevat ihmiset kohtaavat.

Joten Enneagram Type 5 -siipi 6 etsii mahdollisuuksia he voivat liittyä muiden kanssa rakentamaan tietämystään ja tutkimaan maailmaa uteliaana. Nämä Fives rakastavat matkustaa ryhmien kanssa, erityisesti opetusretkillä. He nauttivat työskentelystä myös luovilla aloilla, joilla ihmiset eivät pelkää päihittää kaikkea suunnittelusta toteutukseen. Enneagram 5 -siipi 6 tietää, että älyllinen monimuotoisuus on elämän mauste, minkä vuoksi he menestyvät ympäristöissä, joissa he voivat tehdä yhteistyötä muiden älykkäiden, oivaltavien ihmisten kanssa.

keho-mitä-seuraava

Mitä seuraavaksi?

Tiesitkö, että blogissamme on paljon enemmän Enneagram-resursseja? Muista tutustua muihin Enneagram-asiantuntijaartikkeleihimme, mukaan lukien tämä tyypin 1 malleissa ja tämä tyypin 4s.

Ajatteletko syventää syvemmälle persoonallisuuttasi ja tapaa, jolla olet vuorovaikutuksessa maailman kanssa? Selitykseemme erilaisista oppimistyyleistä sisältää tietokilpailu, jonka avulla voit selvittää, miten opit parhaiten uutta tietoa.

Enneagrammin tyyppi 5: t ovat yleensä tietoihin suuntautuneita, mikä tarkoittaa, että ne sopivat erinomaisesti STEM-kenttiin. Voit oppia lisää siitä, mikä STEM on täällä. (Ja kun olet tehnyt sen, muista tarkistaa valtava luettelo STEM-urat, liian!)

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.