Enneagrammin tyyppi 2: Hoitava auttaja

ominaisuus-enneagrammi-2-äiti-vauvanhoitaja

Oletko sellainen henkilö, joka ilmestyy aina aikaisin juhliin, jotta voit auttaa ihmisiä perustamaan ... ja sitten jäädä myöhään siivoamaan, kun kaikki menevät kotiin? Vai oletko kuuluisa ystäviesi keskuudessa tekemällä asioita, kuten auttamalla vanhoja naisia ​​kuljettamaan päivittäistavaroita autoihinsa?

Jos tämä kuulostaa sinulta, saatat olla Enneagram Type 2! Tyyppi 2 tunnetaan nimellä The Helpers, ja he ovat valmiita lisäämään ja tukemaan muita tarvitsevia.Mutta Enneagram 2: sta olemisesta on todella paljon opittavaa. Opetamme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tämän tyyppisestä, mukaan lukien:

  • Kuinka selvittää, oletko Enneagram 2 (mukana on tietokilpailu!)
  • Viisi tärkeintä asiaa, jotka sinun tulisi tietää Enneagram Type 2 -laitteista
  • Kuinka tyypit 2 käyttäytyvät suhteissa
  • Parhaat Enneagram Type 2 -urat
  • Enneagram-tyypin 2 siivet

Sukelletaan sisään!

body-number-two-2

Tässä on yleisiä asioita, jotka sinun on tiedettävä, kun olet Enneagram Type 2.


Enneagrammin tyypin 2 persoonallisuus

Kaksi tunnetaan nimellä The Helpers syystä: he välittävät aidosti ihmisistä ja haluavat vilpittömästi auttaa muita elämään parhaansa. He tekevät tämän ojentamalla auttavan käden aina kun pystyvät! Olipa kyse vapaaehtoistyöstä paikallisissa yhteisöissä, viettämisestä aikaa ystävien ja perheen kanssa tai lahjoituksen antamisesta parhaat lahjoja jouluna, Enneagram Type 2s astuu aina lautaselle, kun on kyse muiden ihmisten hoidosta.

Type Twos pyrkii kaikin tavoin varmistamaan, että ihmiset elämässään tuntevat olevansa rakastettuja ja arvostettuja. He ovat sellaisia ​​ihmisiä, jotka muistavat suosikkiruokasi ja tuovat ne sitten sinulle sään ollessa. Kaksi ovat erinomaisia ​​tietämään, mitä ihmiset tarvitsevat, ja varmistamaan, että nämä tarpeet täyttyvät. Ja useimmissa tapauksissa Enneagram Type 2 -sovellukset saavat paljon täyttymystä siitä, että ympäröivät ihmiset tuntevat olevansa nähneet ja kuulleet.

Siitä puhuen, Enneagram Type Twosin erottuva ominaisuus on heidän kykynsä rakastaa ihmisiä sellaisina kuin he ovat. Kaksi eivät ole sellaisia ​​ihmisiä, jotka pyytävät sinua muuttamaan tai tuomitsemaan sinut tykkäyksiesi ja inhoasi. Kaksi tapaa sinut missä olet ja rohkaisee sinua jahtaamaan intohimoitasi ja unelmiasi, olivat ne mitä tahansa.

Kun Kaksi on stressaantunut, heistä tulee yleensä dominoivia ja manipuloivia. Enneagrammin tyypin 2 henkilöt ovat syvästi emotionaalisia ihmisiä, ja heidän on helppo sivuuttaa omat emotionaaliset tarpeensa huolehtia toisista. Kun näin tapahtuu - tai kun heistä tuntuu, että heitä hyödynnetään - kahdella on taipumus kauhistua. Pahimmillaan kaksi voi tulla vihaiseksi ja katkeraksi ... varsinkin jos ympärillä olevat ihmiset tuntevat heidät laiminlyötyinä.

Mutta terveelliset Enneagram Type 2: t ovat tukevia ja mukavia, minkä vuoksi ihmiset vetävät heihin. (Tyyppikaksoisilla on yleensä suuri kaveripiiri!) Kaksoisilla on taipumus lähestyä, ystävällisiä ja ystävällisiä - mikä tarkoittaa yleensä, että he ovat melko suosittuja ihmisiä!

Koska Enneagram 2: t ovat niin miellyttäviä, ei ole yllättävää, että niin monista heistä tulee julkkiksia. Kuuluisiin kaksosiin kuuluvat herra Rogers, Dolly Parton, Josh Groban, Eleanor Roosevelt ja Danny Glover.

Tietokilpailu: Oletko Enneagram Type 2?

Tässä on nopea viiden kysymyksen tietokilpailu sen selvittämiseksi, oletko tyypin 2 tyyppi. Vastaa jokaiseen alla olevaan kysymykseen kyllä ​​tai ei:

  • Nautitko läheisistä suhteista muihin ihmisiin?
  • Voisiko ystäväsi kuvata sinua huolehtivaksi ihmiseksi?
  • Taisteletko olemasta ei, kun joku pyytää sinulta jotain?
  • Annatko takaisin jollekin yhteisöllesi jollakin tavalla (esim. Vapaaehtoistyö, lahjoitusten antaminen paikallisille organisaatioille, auttaaksesi naapureitasi)?
  • Pitäisikö sinusta itseäsi tuomitsematon henkilö?

Jos vastasit kyllä ​​useimpiin näistä kysymyksistä, olet todennäköisesti Enneagram Type 2!

kehon cheerleader

Kaksi tunnetaan suurista cheerleaderista - he rakastavat rohkaista ihmisiä. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, mikä tekee Twosista ainutlaatuisen.

uci -lääketieteellisen koulun hyväksymisaste

Viisi parasta tietoa Enneagram Type 2 -sarakkeista

Nyt kun olet oppinut tuntemaan Enneagram 2: n yleiset piirteet, katsotaanpa lähemmin ydinominaisuuksia, jotka tekevät kahdesta erottuvan muista Enneagram-tyypeistä. Näiden ominaisuuksien ymmärtäminen voi auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin, ja se voi auttaa sinua selvittämään, kuinka tulla toimeen tyypin 2 kanssa elämässäsi.

Tässä on viisi asiaa, jotka sinun on tiedettävä tyypistä 2 Enneagrammi.

# 1: He ovat anteliaita

Kaksi on antelias Enneagram-tyyppi . Kaksi tunnetaan palauttamisesta ystävilleen, perheilleen ja yhteisöilleen. He ovat sellaisia ​​ihmisiä, jotka viettävät lauantaina vapaaehtoistyön eläinsuojuksessa, leivovat evästeitä naapureilleen ja osallistuvat sitten paikalliseen hyväntekeväisyystapahtumaan.

Vielä tärkeämpää: Kaksi antaa takaisin, koska he välittävät vilpittömästi muista. (Voit verrata tätä tyypin kolmikkoihin, jotka joskus teeskentelevät anteliaisuutta huomion suhteen, tai Onesiin, jotka näkevät hyväntekeväisyyden työksi.) He eivät ole siinä huomion tai kunnian takia - he haluavat vain auttaa muita niin paljon kuin mahdollista voi.

# 2: He ovat hienoja cheerleadereita

Emme puhu siitä, että kaksoset ovat kirjaimellinen cheerleaderit (vaikka älä hämmästy löytäessään Twoja cheerleading-ryhmästä). Tarkoitamme sitä Kaksi on upeita kannustajia, jotka antavat muille tarvitsemaansa emotionaalista tukea jahtaamaan unelmiaan. Itse asiassa kaksoset saavat paljon täyttymystä tukemalla muita emotionaalisesti!

Kaksi käyttää myös tätä taitoa olla yhteydessä muihin, varsinkin vaikeina aikoina. Tämä johtuu suurelta osin heidän emotionaalisesta kypsyydestään. He eivät pelkää olla haavoittuvia muiden kanssa, jotta he voivat todella oppia tuntemaan muita ihmisiä. Koska kaksoset ovat niin yhteydessä heidän (ja muiden) tunteisiin, he pystyvät rohkaisemaan ja kohottamaan ympärillään olevia ihmisiä ... jopa elämän pimeimpinä hetkinä.

the-ajattelija-692959_640

carnegie mellonin yliopiston hyväksymisaste

Kaksi viettää paljon aikaa muiden miettimiseen, ja he ovat tunnettuja huomaavaisista eleistään.

# 3: He ovat harkittuja

Kaksi kiinnitä erityistä huomiota ympäröiviin ihmisiin . He ovat hyviä kuuntelijoita ja ottavat huomioon ihmisten kiinnostuksen kohteet, tykkäämiset ja inhoamiset. Kun on kyse ystävien ja perheen yksityiskohdista, kahdella on uskomattomia muistoja: he eivät koskaan unohda syntymäpäivää, vuosipäivää tai muuta tärkeää tapahtumaa.

Tämä johtuu siitä, että Twos todella viettää melko vähän aikaa ajattelemiseen miten he voivat parantaa ystäviensä ja perheidensä elämää.

Kaksi usko harkittujen eleiden voimaan. Esimerkiksi Twos voi pitää syntymäpäiväkortteja laatikossa, jotta he eivät koskaan kaipaa ystävänsä erityistä päivää. Tai he voivat olla tyypin, joka valmistaa sinulle satunnaisesti vegaanisen aterian, koska he tietävät, että yrität syödä vähemmän lihaa. Kaksi ihmistä käyttää paljon energiaa tekemään huomaavia asioita muille, jotta he tuntevat olevansa nähneet, kuulleet ja rakastetut.

# 4: He pelkäävät itsensä arvottomaksi

Kaksi löytää paljon itsearvostusta roolissaan kaikkien sankareina . Enneagrammin tyypin 2 ihmiset haluta olla ensimmäinen henkilö, jolle muut soittavat kriisitilanteessa. He nauttivat päivän ottamisesta ja pelastamisesta, ja he viihtyvät emotionaalisesta tyydytyksestä, joka tapahtuu, kun heidän tehtävänsä on suoritettu.

Mutta kääntöpuoli on, että jos Kaksi ei tuntuu tarpeelliselta, he voivat alkaa ajatella itseään arvottomiksi tai tarpeettomiksi. Tämä voi johtaa turhautumiseen ja vakavissa tapauksissa jopa masennukseen. Kahden henkilön on muistutettava itseään siitä, että heidän ei tarvitse ratkaista kaikkien ongelmia ollakseen arvokkaita ja ihmisten rakkauden arvoisia.

# 5: He unohtavat huolehtia itsestään

Kaksi on loistava vastaamaan muiden ihmisten tarpeisiin, sekä fyysisesti että henkisesti. Ja he nauttivat siitä! Valitettavasti se tarkoittaa sitä Type Twos voi laiminlyödä huolta itsestään työn alla.

Kaksi tunnistaa auttajiksi ... mutta se tarkoittaa, että heillä on taipumus tukahduttaa omat tunteensa, jotta he eivät estä huolehtimasta muista. Ongelmana on, että nuo tunteet yleensä kasvavat! Ei ole harvinaista, että Kaksi huomaa itsensä sulkeutuvan - tai räjäyttävän - kun he ovat unohtaneet oman hyvinvointinsa liian kauan.

Kahden henkilön on etsittävä merkkejä siitä, että he ovat laiminlyöneet oman henkisen, fyysisen ja henkisen terveytensä. Se voi olla vaikeaa, mutta Paras tapa Twosille auttaa muita on huolehtia ensin itsestään.

ruumis-suhde-pari-käsi-pito

Enneagrammin tyyppi 2 suhteissa

Se ei todennäköisesti ole mikään yllätys Kaksi on yleensä melko hyvä olemaan parisuhteessa. Rakastunut Enneagram Type 2 on tarkkaavainen kumppani, ja he pystyvät vastaamaan erinomaisesti kumppaninsa tarpeisiin. Kaksi ovat myös syvästi herkkiä, mikä tarkoittaa, että he ovat poikkeuksellisia tukemaan rakkaansa emotionaalisesti paksun ja ohuen kautta.

Jos sinulla on romanttinen suhde tai läheinen ystävyys kahden kanssa, sinun on oltava valmis puhumaan tunteistasi ja kirjautumaan sisään säännöllisesti. Toisin sanoen: viestintä on avain terveeseen suhteeseen tyypin 2 Enneagrammin kanssa ! Keskustelu työstä, elämästä ja kaikesta siltä väliltä auttaa Kaksi tuntemaan olevansa tuettu ja rakastettu, ja se pitää myös suhteen sujuvana. Kun kommunikointi on kohdallaan, suhde Kaksi voi olla uskomattoman rakastava, tukeva ja kestävä.

Koska he ovat niin anteliaita, suurin vaara suhteessa Enneagram Type 2: een on epätasapaino. Tätä tarkoitamme: Koska kaksi täyttyy huolehtimalla toisista, joskus suhteista voi tulla yksipuolisia . Kaksi voi tuntea tekevänsä kaikki teoksen: emotionaalisesti, fyysisesti ja muutoin. Kahdella on huono tapa hillitä negatiivisia tunteitaan, joten voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin Kaksi alkaa tuntea olevansa palanut parisuhteessa. Mutta kun tämä tunne juurtuu, ei ole kauan, ennen kuin Kaksi voi tulla katkeraksi, vihaiseksi ja katkera.

Tämän välttämiseksi on tärkeää Tyypin 2 henkilöt voivat puhua, kun he ovat alkaneet tuntea olevansa hyödynnetty. Ja jos olet suhteessa Kaksi, tarkista sisään säännöllisesti varmistaaksesi, että kumppanisi tuntuu yhtä tuetulta. Vielä parempi: tee tapa palata harkitut eleet, joista kaksoset tunnetaan. Nämä pienet kiintymysmerkit menevät pitkälle suhteesi vahvistamisessa.

vartalo-sairaanhoitaja-lääkäri-lääke-ura

Huolehtivan luonteensa vuoksi Twos on loistava lääkäriurassa.

Paras Enneagram-tyypin 2 ura

Koska kaksoset rakastavat auttaa muita ihmisiä, heillä on taipumus pyrkiä kohti työpaikkoja, joissa he pystyvät tekemään niin päivittäin. Jotkut parhaat Enneagram-tyypin 2 ura antaa kaksosille mahdollisuuden käyttää uskomatonta emotionaalista älykkyyttään parantamaan muiden elämää. Tämä tarkoittaa, että ei ole harvinaista, että kaksoiset työskentelevät sairaanhoitajina, palomiehinä, sosiaalityöntekijöinä ja psykologeina.

Kaksi sopii erityisen hyvin uraa lääketieteessä. Enneagrammin tyypin 2 vetävät uraan, jossa heillä on konkreettinen vaikutus ihmisten elämään, joten ei ole yllättävää, että kaksoset nauttivat urasta sairaanhoitajat , lääkärit , psykologit , ja jopa fysioterapeutit . Kaksi myös tekee hienoa eläinlääkäreille , jossa he voivat viettää aikaa auttaakseen fuzziest-ystäviämme!

Tyypin 2 tyypit sopivat erinomaisesti myös palvelualalle lääketieteen ulkopuolelle. Esimerkiksi Twos saattaa löytää paljon tyydytystä sosiaalityön alalla. Siellä kaksot voivat tehdä mitä parhaiten: auttaa tarvitsevia pääsemään palveluihin, jotka helpottavat heidän elämäänsä. Enneagram Type 2s: n rohkaiseva luonne tekee heistä myös erinomaiset työpaikat, jotka edellyttävät ihmisten motivointia, kuten valmennus tai opettaminen!

Lopuksi Enneagram Twos tunnetaan myös huomaavaisuudestaan, mikä tekee heistä sopivan hyvin uralle, joka vaatii huolellista päätöksentekoa . Esimerkiksi Kaksi tekee hienoa henkilöstöpäälliköt ! Niiden huomaavaisuus tarkoittaa, että he ottavat kaikkien tarpeet huomioon ennen kuin he tekevät päätöksiä yrityksen etuuspaketeista ja henkilöstötarpeista. Ja koska he välittävät niin paljon muista, he pyrkivät todennäköisemmin työntekijöitä emotionaalisesti tukeviin ohjelmiin, kuten palkalliseen vanhempainlomaan tai joustavaan aikatauluun.

kehon enneagram-siipi

Jokaisella Enneagram-numerolla on kaksi siipeä, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään persoonallisuuttasi vielä paremmin. Tutustu alla oleviin Enneagram Type 2: n kahteen siipeen.

Enneagrammin tyyppi 2 siivet

Enneagrammi käyttää siipiksi kutsuttua käsitettä auttaakseen selittämään persoonallisuutesi näkökohtia, jotka eivät välttämättä ole tarkalleen juuri puhumiemme tyypin 2 ominaisuuksien mukaisesti. Enneagrammin olet todennäköisesti jakanut persoonallisuuden piirteet yhden vieressäsi olevan Enneagram-tyypin kanssa.

Enneagram-tyypin 2 ihmisille , niiden potentiaaliset siivet ovat Enneagram Type 1 ja Enneagram Type 3. Nämä lyhennetään usein arvoon 2w1 (Enneagram 2 siipi 1) tai 2w3 (Enneagram 2 siipi 3).

Seuraavassa selitetään kaksi eri siipityyppiä.

Enneagrammin tyyppi 2 -siipi 1

Enneagrammin tyypin 2 siipi 1 -henkilöt ovat kaksosia, joilla on taipumus osoittaa joitain yksilöiden persoonallisuustyyppejä. Tämä yhdistelmä tunnetaan palvelijana koska he näkevät kykynsä auttaa muita tärkeänä vastuuna.

Kaksi siipiä ovat vakavampi ja tavoitteellisempi kuin kaksi siipipuuta, jotka ovat yleensä spontaaneja ja kiinnostavampia. Ja se on okei: Enneagram 2w1-ihmiset ovat yleensä enemmän kulissien takana olevia työntekijöitä! He auttavat usein, koska se on oikea tapa tehdä, ja heistä tulee epämukavia, kun heidät tunnustetaan kovasta työstään. (Esimerkiksi 2w1 tekee todennäköisemmin valtavan nimettömän lahjoituksen kuin osallistuu johonkin niistä, jotka antavat jättimäisen shekin tarvitseville tapahtumille!)

Tämäntyyppiset kaksoset yleensä omaksua terveiden ohjaama, visionäärinen juova , mikä tarkoittaa, että he ovat voima, joka on otettava huomioon, kun he ajattelevat jotain! Nämä ovat tyyppejä ihmisiä, jotka vievät antelias luonteensa seuraavalle tasolle yhdistämällä intohimoa ja kovaa työtä. Älä ole yllättynyt, kun 2w1 lopulta perustaa menestyvän hyväntekeväisyysjärjestön ongelmien ratkaisemiseksi heidän ystäviensä, perheidensä ja yhteisöjensä kanssa!

Tämän sanottuaan epäterveellinen 2 siipi-1: tä ottaa usein enemmän kuin pystyvät realistisesti käsittelemään, mikä johtaa heidät vaaralliseen tietä henkiseen palamiseen. Tässä vaiheessa Enneagram 2w1 eristää itsensä muista, koska he kokevat epäonnistuneensa. Pahimmillaan kamppaileva 2w1 voi pudota itsensä vahingoittamisen ja masennuksen sykleihin. Siksi on tärkeää, että 2w1: t ympäröivät itsensä ihmisillä, jotka voivat auttaa heitä säilyttämään terveellisen näkökulman.

Enneagrammin tyyppi 2 -siipi 3

Enneagram Type 2 siipi 3 ovat kaksi, joilla on joitain ominaisuuksia Threesin kanssa. Tämä yhdistelmä tunnetaan nimellä Isäntä / emäntä, luultavasti siksi, että he rakastavat toivottaa ihmisiä heidän elämäänsä avosylin.

Kaksi siipikolmikkoa yleensä enemmän lähtevä ja leikkisä , ja ne ovat paljon mukavampia valokeilassa kuin Enneagram 2w1. Heillä ei ole haittaa siitä, että heidät tunnustetaan ahkerasta työstä, jota he tekevät parempaan elämään, vaikka he eivät jahtaakaan tunnettuutta.

Tämän sanottuaan Enneagram 2 -siipi 3 on yleensä magneettinen ihminen! Se johtuu he yhdistävät Threesin lähtevät, viehättävät persoonallisuuspiirteet Twosin rakastavaan, huolehtivaan luonteeseen. Joten ei ole harvinaista, jos 2w3: lla on valtava ystäväpiiri, perhe ja tuttavat.

kuinka päästä nukkoihin

Kääntöpuolella, epäterveelliset 2w3-ihmiset ovat yleensä vaativia ja manipuloivia . Jos 2w3 tuntuu siltä, ​​että heidän tarpeitaan ei täytetä, he todennäköisemmin yrittävät pakottaa muita vastaamaan heihin ... eikä vain kysyä mitä he haluavat. Ja kun 2w3s tehdä tuntuu siltä, ​​että heidät on unohdettu, heidän reaktionsa voivat olla räjähtäviä. Vaikka Enneagram 2: n siipi 3: t tuovat paljon hyvää energiaa heidän suhteisiinsa, on tärkeää, että he ovat avoimia ja rehellisiä toisia kohtaan ... ja pitävät mielialansa kurissa.

body_next_step_drawing_blackboard

Mitä seuraavaksi?

Jos olet utelias Enneagrammeihin, sinulla on onnea: meillä on tonnia enemmän Enneagram-resursseja blogissamme. Muista tarkistaa asiantuntijatarpeemme kullekin tyypille, mukaan lukien tämä tyypin 1 malleissa ja tämä tyypin 4s.

Jos etsit tarkempi persoonallisuuden arviointi , meillä on myös niitä. Esimerkiksi, tämä tietokilpailu voi auttaa sinua valitsemaan persoonallisuuttasi vastaavan tulevan uran .

Haluatko mennä syvemmälle siihen, miten käsittelet tietoa ja koet maailman?Suorita tietokilpailu selvittääksesi mikä oppimistyyli on ja mitä se tarkoittaa sinulle.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset