Helpoin SAT-aiheinen testi

feature_easymath

Valittavana on paljon SAT-aiheisia testejä - itse asiassa on 21 vaihtoehtoa, jotka kattavat 13 eri aihetta ja kieltä. Se voi olla ylivoimainen!

Jotta asiat pysyisivät yksinkertaisina, haluat suorittaa aihetestit, jotka vahvistavat korkeakoulujen sovelluksiasi erinomaisilla pisteillä. Joten mitkä aihekokeet ovat muita helpompia?Vaikka tähän kysymykseen ei ole leikattua ja kuivaa vastausta, voimme lähestyä vastausta muutamasta eri näkökulmasta. Ensinnäkin katsotaanpa, kuinka opiskelijat pisteet keskimäärin kussakin oppitestissä.

Päivitys: SAT Subject Tests Ending

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti voimaan heti, muita SAT-aihekokeita ei tarjota Yhdysvalloissa (ja että SAT-aihekokeita tarjotaan vain kansainvälisesti vasta kesäkuuhun 2021 asti). Vaikka kuka tahansa, joka ilmoittautui touko- ja kesäkuun SAT-aihekokeisiin Yhdysvalloissa, hyvitetään, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakoulujen sovelluksille jatkossa.

Lue lisää yksityiskohdista, mitä SAT-aiheiden testien loppu merkitsee sinulle ja korkeakoulujen sovelluksille täällä.

lauta-361516_640

miten tehdä ruskea elintarvikeväreillä

Keskimääräiset SAT-tutkimustulokset

Ensin tarkastelemme kunkin SAT-aihetestin keskimääräistä pistemäärää. Nämä numerot ovat peräisin kollegion hallituksen keräämät tiedot vuosien 2018, 2019 ja 2020 valmistuvista luokista.

Aineen testi

Keskimääräinen pisteet

Kiina kuuntelemalla 760
Korealainen kuunteleminen 759
Japanilainen kuuntelemalla 703
Matematiikan taso 2 703
Ranska ja kuuntelu 679
Fysiikka 675
Kemia 672
italialainen 670
Espanjaa kuuntelemalla 662
Biologia (molekyyli) 659
Yhdysvaltain historia 647
Espanja 645
Maailman historia 634
latinan kieli 629
Biologia (ekologinen) 627
Saksan kieli 625
Ranskan kieli 622
Saksa kuuntelemalla 622
Kirjallisuus 616
Moderni heprea 616
Matematiikan taso 1 614

Kolme ensimmäistä testiä, joilla on korkeimmat keskiarvopisteet, ovat kielitestejä kuuntelun kanssa. Keskustelemme alla, mitä tämä tarkoittaa, mutta tarkastellaan ensin tämän palapelin toista osaa - standardipoikkeamia tai sitä, miten opiskelijoiden tulokset jakautuvat käyrällä.

Hanki GPA-muunnostyökalu

Aiheen testien keskihajonnat ja miksi sillä on merkitystä

Alla olevassa taulukossa luetellaan koekokeet korkeimmasta keskihajonnasta pienimpään.

Korkea keskihajonta tarkoittaa, että ihmiset antoivat pistemäärän monenlaisilla pisteillä , paljon matalammasta paljon korkeammalle kuin keskimäärin. Pieni keskihajonta sitä vastoin viittaa siihen, että suurin osa ihmisistä pisteytti lähellä keskimääräistä pistemäärää.

Korealaisilla, joilla on kuuntelu, ja kiinalaisilla, joilla on kuuntelutestejä, on korkein keskiarvo ja pienimmät keskihajonnat. Tämä tarkoittaa, että useimmat opiskelijat saivat lähellä tätä korkeaa keskiarvoa 760. Vaikka nämä saattavat kuulostaa harvoilta pisteiltä, ​​näissä testeissä ne ovat todella suhteellisen tyypillisiä!

Vastaavalla tavalla voidaan todeta, että matematiikan tason 2 koekokeella on melko korkea keskiarvo 703 ja matala keskihajonta. Tämä tarkoittaa, että useimmat tason 2 opiskelijat pyrkivät saavuttamaan tämän korkean keskiarvon.

Kirjallisuuskoe puolestaan ​​on matalampi keskiarvo 616 ja keskipitkä tai korkea keskihajonta. Joten opiskelijat saivat monenlaisia ​​pisteitä kirjallisuustestissä. On mahdollista saavuttaa paljon korkeampi tulos kuin 616, ja tämä vie sinut erittäin korkeaan prosenttipisteeseen verrattuna muihin testaajiin. Kiinan tai Korean testeissä 700 pistemäärä voi kuitenkin olla melko alhainen!

Aineen testi

Keskihajonta

Moderni heprea 147
Saksan kieli 133
Ranskan kieli 125
Saksa kuuntelemalla 124
italialainen 120
Ranska ja kuuntelu 114
Espanja 113
latinan kieli 112
Maailman historia 111
Matematiikan taso 1 109
Biologia (ekologinen) 108
Kirjallisuus 108
Espanjaa kuuntelemalla 108
Biologia (molekyyli) 107
Fysiikka 106
Kemia 104
Japanilainen kuuntelemalla 102
Yhdysvaltain historia 99
Matematiikan taso 2 96
Kiina kuuntelemalla 67
Korealainen kuunteleminen 67

Joten mitkä ovat helpoimmat SAT-aihetestit?

Näiden tietojen perusteella seuraavat aihekokeet näyttävät olevan helpoimpia saada korkeat pisteet:

  • Biologia E
  • Biologia M
  • Kemia
  • Yhdysvaltain historia
  • Maailman historia

Koska melkein kaikki yhdysvaltalaiset lukiolaiset ottavat lukion biologian ja Yhdysvaltain historian, ja monet muut ottavat myös kemiaa ja maailman historiaa, pystyt valmistautumaan hyvin näihin testeihin tarkastelemalla kurssisi ja valmistelemalla aikaa.

maailman paras taidekoulu

Useimmat opiskelijat saavat matalammat kirjallisuus- ja matematiikkakokeet, mutta niillä on laaja valikoima pisteitä (ainakin matematiikan tasolla 1). Joten vaikka nämä testit saattavat olla haastavia, jos yrität valmistautua, voit pisteyttää hyvin ja päätyvät erittäin korkeaan prosenttipisteeseen verrattuna muihin testaajiin .

Kuten edellä mainittiin, vaikeimmat aihekokeet ovat todennäköisesti japanilaiset kuuntelulla, korealaiset kuuntelulla, kiinalaiset kuuntelulla ja matematiikan taso 2 jos et ole sujuva tai et pärjää näillä alueilla. Jos et ole varma kielestäsi tai matemaattisista taidoistasi, nämä testit eivät ole sinulle sopivia.

body_puzzle

3 asiaa, joista voit olla varma ...

Vaikka tiedot viittaavat siihen, mitkä aihekokeet ovat helpompia ja vaikeampia saavuttaa korkeita pisteitä, sinun on myös varmistettava, että tiedät seuraavat asiat ennen kuin päätät aihetestistä.

# 1: Kielitasosi

Jos osaat kieltä sujuvasti, nämä testit voivat olla loistava tapa saavuttaa erittäin korkea pisteet aihetestissä ja lisätä vielä yksi resurssi korkeakoulujen sovelluksiin . Samalla varmista, että opiskelet ja olet valmistautunut testiin. Ilman erittäin korkeita pisteitä saatat päätyä matalaan prosenttipisteeseen - mikä olisi epämiellyttävä yllätys, jos todella puhut ja ymmärrät kieltä!

Jos et osaa kieltä lähes sujuvasti, sinun on silti oltava varovainen - varmista, että ymmärrät, mitä testeissä tapahtuu ja onko sinulla kielitaitoa materiaalin ymmärtämiseen. Koska kilpailet äidinkielenään puhuvien ja sujuvien puhujien kanssa, joudut saavuttamaan erittäin korkeat pisteet päästäksesi korkeaan prosenttipisteeseen.

# 2: Matematiikkatasosi

Kuten joissakin kielikokeissa, myös matematiikan tason 2 testillä on korkea keskiarvo, jonka monet opiskelijat saavuttavat. Tämä viittaa siihen, että taso 2 on paras opiskelijoille, jotka menestyvät erityisesti algebrassa, geometriassa, trigonometriassa ja esilaskennassa sekä ovat tuttuja ja mukavia käyttämään graafista laskinta.

Tutustu käytännön kysymyksiin tässä ja tässä määrittääksesi mikä matematiikkataso on sinulle parempi.

# 3: Missä aiheissa olet Excel

Lopuksi sinun tulee suorittaa aihetestit aiheista, joissa pärjäät. Aihekokeet on tarkoitettu osoittamaan aiheen hallintaa, ja sinulle todennäköisesti tarjotaan parhaiten ottamalla ne samaan aikaan vastaavien luokkien finaalien tai AP-tenttien kanssa.

Opi kaikki mitä voit aihekokeista tehdäksesi tietoon perustuvan päätöksen siitä, mitkä suoritat. Lue parhaista testipäivistä valita, kuinka kauan SAT-aihetestit ovat ja kuinka hallita aikaa.

Riippumatta siitä, mitä tiedot viittaavat helpoimpiin SAT-aiheisiin testeihin, saavutat korkeimmat pisteet ymmärtämällä missä menestyt ja tekemällä kaiken voit tutustua testeihin ja tietämään mitä odottaa.

body_next

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA