Varhaisten toimien määräajat jokaiselle EA: n saaneelle korkeakoululle

body_collegeapplicationseason-1.jpg

Jos olet keskellä korkeakoulujen hakukautta, tiedät, että on aika ryhtyä toimiin. Joillekin teistä se voi olla aikaisin toimenpide, joka pidentää määräaikojasi pari kuukautta.

vinkkejä rubix -kuution ratkaisemiseen

Tässä oppaassa on täydellinen luettelo oppilaitoksista, jotka tarjoavat varhaisia ​​toimia sekä neuvoja parhaasta tavasta valmistautua aikaiseen määräaikaan. Ennen kuin pääsemme luetteloon, käydään kuitenkin läpi varhaisen toimintasuunnitelman yksityiskohdat.Mitä sinun tarvitsee tietää varhaisesta toiminnasta

Monet koulut tarjoavat mahdollisuuden varhaiseen toimintaan. Tämä suunnitelma tarkoittaa, että te molemmat hae aikaisemmin kuin normaali määräaika ja ota selvää aikaisemmin onko sinut hyväksytty vai ei.

Yleisimmät varhaisten toimien määräajat ovat 1. marraskuuta ja 15. marraskuuta . Nämä määräajat eivät ole joustavia; sinun on saatava kaikki materiaalisi, mukaan lukien suosituskirjeet ja testitulokset, kouluun määräaikaan mennessä.

Koska haet aikaisin, sinulle ilmoitetaan myös pääsypäätöksestäsi aikaisin. Yleisin ilmoituspäivä on joulukuun puolivälissä , joten sinun on selvitettävä, hyväksyttiinkö, evättiinkö vai lykätkö ennen talvilomaa.

mahdollisuus lykätä hakemustasi on toinen ainutlaatuinen piirre varhaisten toimien soveltamisessa. Jos varhainen hakijaryhmä on erityisen kilpailukykyinen, valintakomitea saattaa työntää hakemuksesi tavalliseen päätöksentekopisteeseen ja tarkistaa sen uudelleen tammikuussa tai helmikuussa. Jos sinua lykätään ja olet erittäin kiinnostunut koulusta, voit soita sen vastaanottovirastoon ja kysy, voitko lähettää jotain muuta vahvistaaksesi sovellustasi ennen seuraavaa tarkistusta.

Toisin kuin varhainen päätös, varhainen toiminta ei ole sitova . Sinulla pitäisi olla kunnes kansallisen vastauksen määräaika 1. toukokuuta kertoa koululle, aiotko osallistua vai et. Tämä tarkoittaa sitä, että voit silti verrata muiden oppilaitosten sisäänpääsyä ja rahoitusaputarjouksia - vaikka olisitkin hakenut heille säännöllistä päätöstä - ennen tarjouksen hyväksymistä ja talletuksen lähettämistä.

On kuitenkin yksi tapaus, jonka varhainen toiminta rajoittaa. Jotkut koulut, mm Harvard , Yale , Princeton ja Stanford , tarjoa vain a rajoittava tai yhden valinnan aikainen toimintasuunnitelma . Rajoittavat varhaiset toimintasuunnitelmat eivät velvoita sinua hyväksymään pääsytarjousta, mutta ne tehdä tarkoittaa, että et voi hakea muita kouluja varhaisessa vaiheessa.

milloin saat sat -pisteet takaisin

Useimmille muille korkeakouluille ja yliopistoille voit hakea aikaisin niin moneen kouluun kuin haluat. Mutta jos haet Harvardin varhaista toimintaa, et voi käyttää varhaista toimintaa muualla ; sen sijaan sinun on odotettava muiden koulujen säännöllisten päätösten määräaikoja.

Kun otetaan huomioon, että varhaiset toimenpiteiden määräajat ovat yleensä marraskuussa, mitä tämä tarkoittaa? korkeakouluhakemuksesi aikajana?

Aikajanasi aikaisten toimien soveltamiselle

On turhaa soveltaa varhaisia ​​toimia, jos sinulla ei ole vahvaa lähetettävää sovellusta. Jos haluat hakea aikaisin, sinun on tehtävä valmistele kaikki hakemusmateriaalisi ennen marraskuun määräaikaa . Korkeakouluun hakeutuessa on joukko liikkuvia osia, joten on parasta aloittaa prosessi kuukausia tai jopa vuosi etukäteen.

Lue ehdotuksia siitä, miten voit suunnitella kaikki korkeakouluhakemuksesi tärkeimmät osat SAT/ACT -päivämääristäsi ja suosituskirjeistäsi viralliseen transkriptioosi ja esseihisi.

Aikataulu SAT- tai ACT -testipäivämäärille

Opiskelijat parantavat melkein aina pisteitään, kun he suorittavat uudelleen SAT/ACT-tutkinnon ja opiskelevat jokaisen testihallinnon välillä. Jos haet varhaista toimintaa, Lokakuun SAT -testipäivä on todennäköisesti viimeinen tilaisuutesi ottaa se .

SAT -tulokset julkaistaan ​​yleensä kahden viikon kuluessa testin suorittamisesta. Syksyn testipäivät voivat olla riskialttiita viivästysten sattuessa ja sinä ei todellakaan olisi aikaa nähdä näitä pisteitä ennen kuin päättää, lähetetäänkö ne vai ei . Ihannetapauksessa olisit valmis testaamaan ennen tämän lokakuun testauspäivää, jos käytät varhaista toimintaa.

Sinun viimeinen tilaisuus ottaa ACT on todennäköisesti syyskuun testipäivä (vaikka vuonna 2020 on lisätty lokakuun testipäivät, jotka myös toimivat) olettaen, että pisteesi ovat saatavilla ajoissa. Jälleen, jos haet varhaista toimintaa, tunnet vähemmän paineita, jos olet jo asettanut testituloksesi viimeisen vuoden syksyyn mennessä.

parhaat korttipelit kahdelle

Voit ottaa SAT / ACT: n ensimmäistä kertaa toisen vuoden keväällä. Voit sitten ottaa sen toisen kerran nuoremman vuoden syksyllä ja (tarvittaessa) kolmannen kerran keväällä tai kesällä nuoremman vuoden jälkeen . Vaihtoehtoisesti voit ottaa sen ensin nuoremman vuoden syksyllä ja sitten uudelleen keväällä ja/tai kesällä.

Jos kaikkien näiden yritysten jälkeen näet vielä parantamisen varaa SAT/ACT -pisteissäsi, sinulla on viimeinen mahdollisuus testata viimeisen vuoden aikana. Varmista, että pisteesi saajat ovat ajan tasalla College Board- tai ACT, Inc. -tililläsi , koska virallisten tulosraporttien on oltava perillä määräaikaan mennessä.

Pyydä suosituskirjeesi ja transkriptisi aikaisin

Toinen tärkeä näkökohta on suosituskirjeesi. Sinä haluat kysy vähintään kuukausi ennen määräaikoja . Tämä tarkoittaa, että sinun on kysyttävä 1. lokakuuta mennessä, onko varhainen toimenpiteesi määräaika 1. marraskuuta.

On hyvä idea kysyä juniorivuoden opettajiltasi nuoremman vuoden lopussa, koska akateeminen työsi on tuoreessa mielessä ja heillä on koko kesä aikaa työskennellä rec-kirjeidesi parissa.

Koska opastustoimisto hoitaa sinun lähettämisen virallinen transkriptio , tee tämä pyyntö kuukautta ennen määräaikaa yhtä hyvin.

body_snoopy

Työskentele esseidesi parissa kesän aikana

Sinun tulisi myös alkaa miettiä ja laatia henkilökohtainen esseesi ja muut täydentävät esseet kesän aikana ennen lukuvuotta. Et halua kirjoittaa henkilökohtaista esseesi päivässä! Se on erittäin tärkeä osa hakemustasi sinun pitäisi viettää viikkoja kuukausia .

Aloita lukemalla essee -kehotteet ja antamalla ideoiden kiehua mielessäsi. Saatat huomata, että täydellinen aihe nousee päähän, kun olet lenkillä tai valmistaudut kouluun aamulla. Sinun pitäisi sitten anna itsellesi riittävästi aikaa käydä läpi useita luonnoksia ja tarkistuksia . Älä unohda saada palautetta opettajilta ja mieluiten myös ystäviltä ja vanhemmilta.

Henkilökohtaisen esseesi kirjoittaminen on prosessi, joka vie aikaa; yrität esittää mielekkään ja oivaltavan tarinan henkilöllisyydestäsi vain noin 650 sanalla! Käytä siis aikasi viisaasti vahvan ja ikimuistoisen henkilökohtaisen esseen miettimiseen, valmisteluun ja tarkistamiseen. Tulet olemaan iloinen, kun teit sen, kun pääset kiireiseen luokkaan ja aktiviteetteihin viimeisen vuoden aikana.

Koska kaikkien näiden asioiden kerääminen ja suorittaminen kestää muutaman kuukauden, sinun kannattaa varmistaa, että seuraat kaikkea organisoidusti. Käymme läpi, miten tämä tehdään seuraavaksi.

Seuraa aikataulua

Yhteenvetona, tässä on mahdollinen aikajana varhaisten toimien soveltamisprosessille:

  • Jätä itsellesi riittävästi käytettävissä olevia testauspäiviä SAT/ACT -testiin. Voit ottaa sen toisen vuoden keväällä, nuoremman vuoden syksyllä ja kolmannen kerran nuoremman vuoden keväällä. Näin sinulla on viimeinen testipäivä syksyllä vanhempi vuosi.
  • Pyydä opettajiltasi ja ohjaajalta suosituksia 1. lokakuuta mennessä tai nuoremman vuoden lopussa.
  • Pyydä transkriptisi ja kaikki muut asiakirjat, jotka tarvitset koulun lähetettäväksi korkeakouluille 1. lokakuuta mennessä.
  • Työskentele henkilökohtaisen esseesi (ja muiden esseiden) parissa kesän aikana , jättämällä itsellesi muutama viikko tai jopa kuukausi ajatuksia, luonnoksia, palautteen saamista ja tarkistamista varten.
  • Työskentele hakemuksesi parissa viimeisen syksyn aikana. Muista tarkistaa se useita kertoja ja saada se valmiiksi ilmoitettujen määräaikojen mukaisesti.

Kuten näet, tämä koko hakuprosessi alkaa vähintään neljä kuukautta ennen varhaisen toiminnan määräaikaa ja paljon aikaisemmin, jos sisällytät SAT/ACT -testin päivämäärät ja testin valmistelun.

kuinka monta litraa puoli gallonaa

Varhainen toiminta voi olla hyvä vaihtoehto opiskelijoille, koska se osoittaa pääsykomiteoille, että olet innostunut koulusta ja asioiden päälle. Lisäksi voit selvittää kuukausia normaalia aikaisemmin, oletko päässyt yliopistoosi.

Loppujen lopuksi, niin kauan kuin suunnittelet ja valmistaudut etukäteen, sinulla pitäisi olla vahva, vaikuttava sovellus lähetettäväksi varhaisille toimintakouluillesi.

Katsotaanpa nyt joitakin suosittuja kouluja, jotka tarjoavat varhaisia ​​toimia ja niiden varhaiset toimien määräajat . Annamme sinulle täydellisen luettelon varhaisista toimintakouluista ja niiden määräajoista.

body_braceyourself.jpg

Suosittujen koulujen varhaiset toimenpiteiden määräajat

Kuten näette, useimmilla seuraavista kouluista on varhainen toimenpiteiden määräaika 1. marraskuuta , vaikka on joitain poikkeamia. Alla olevasta täydellisestä luettelosta löydät vielä enemmän vaihtelua varhaisten toimien määräaikojen suhteen.

mitä kalat -merkki tarkoittaa

Koulu

EA: n määräaika

Caltech 1. marraskuuta
Georgetown 1. marraskuuta
Harvard * 1. marraskuuta
KANSSA 1. marraskuuta
Princeton * 1. marraskuuta
Stanford * 1. marraskuuta
UNC Chapel Hill 15. lokakuuta
Chicagon yliopisto 2. marraskuuta
Illinoisin yliopisto Chicagossa 2. marraskuuta
Michiganin yliopisto 15. marraskuuta
Notre Damen yliopisto * 1. marraskuuta
Virginian yliopisto 1. marraskuuta
Villanova 1. marraskuuta
Yale * 1. marraskuuta

*Osoittaa rajoittavaa varhaista toimintaa

Näiden suosittujen koulujen lisäksi on olemassa monia muita varhaisen toiminnan oppilaitoksia - käymme ne läpi seuraavaksi .

body_longlist.jpg

Täydellinen luettelo korkeakouluista ja varhaisten toimien määräajat

Tämä kattava luettelo varhaiskasvatuskouluista on järjestetty aakkosjärjestykseen. Jos etsit tiettyä koulua, käytä nimeä ctrl + F ja siirry suoraan siihen luettelossamme.

Koulu Osavaltio EA: n määräaika Päätösilmoitus
Adelphin yliopisto UUSI ensimmäinen joulukuuta 31. joulukuuta
Agnes Scott College GA 15. marraskuuta / 15. tammikuuta 15. joulukuuta / 15. helmikuuta
Assumption College MA 1. marraskuuta / 15. joulukuuta 15. joulukuuta / 31. tammikuuta
Auburnin yliopisto TO ensimmäinen joulukuuta -
Augustana College THE 1. marraskuuta 20. joulukuuta
Austin College TX 1. joulukuuta / 1. helmikuuta 15. tammikuuta / 1. maaliskuuta
Azusa Tyynenmeren yliopisto ETTÄ 15. marraskuuta Kolmen viikon sisällä
Babson College MA 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Bard College UUSI 1. marraskuuta 31. joulukuuta
Bay Pathin yliopisto MA 15. joulukuuta -
Baylorin yliopisto TX 2. marraskuuta 15. tammikuuta
Becker College MA 16. marraskuuta 15. joulukuuta
Bellarmine -yliopisto Tämä 1. marraskuuta marraskuu
Beloit College WI 1. marraskuuta / 1. joulukuuta 1. joulukuuta / 1. tammikuuta
Bennington College VT ensimmäinen joulukuuta 1. helmikuuta
Berklee-musiikkikorkeakoulu MA 1. marraskuuta 31. tammikuuta
Binghamtonin yliopisto - SUNY UUSI 1. marraskuuta 15. tammikuuta
Viulun yliopisto ETTÄ 15. marraskuuta / 15. tammikuuta 15. tammikuuta / 15. helmikuuta
Birmingham-Southern College TO 16. marraskuuta 16. joulukuuta
Bloomfield College NJ 30. marraskuuta 31. joulukuuta
Bridgewater State University MA 15. marraskuuta 15. joulukuuta
Bryantin yliopisto RI 15. marraskuuta 15. tammikuuta
Butlerin yliopisto SISÄÄN 1. marraskuuta 15-31 joulukuuta
Caldwellin yliopisto NJ ensimmäinen joulukuuta 31. joulukuuta
Kalifornian baptistinen yliopisto ETTÄ ensimmäinen joulukuuta -
Kalifornian teknillinen instituutti ETTÄ 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Kalifornian luterilainen yliopisto ETTÄ 1. marraskuuta 15. tammikuuta
Carthagen yliopisto WI Kesä 15. syyskuuta
Case Western Reserve University VAI NIIN 1. marraskuuta 19. joulukuuta
Amerikan katolinen yliopisto DC 1. marraskuuta 1. Tammikuuta
Centenary College of Louisiana THE ensimmäinen joulukuuta -
Center College Tämä ensimmäinen joulukuuta 15. tammikuuta
Chapmanin yliopisto ETTÄ 1. marraskuuta 31. joulukuuta - helmikuu
Kristinuskon korkeakoulu GOES ensimmäinen joulukuuta 15. joulukuuta
Christopher Newportin yliopisto GOES ensimmäinen joulukuuta 15. tammikuuta
Clarkin yliopisto MA 15. marraskuuta -
Clevelandin taideinstituutti VAI NIIN 1. joulukuuta / 15. tammikuuta 15. tammikuuta / 15. helmikuuta
Coe College HÄN 10. joulukuuta Kahden viikon sisällä
Charlestonin yliopisto SC ensimmäinen joulukuuta 1. helmikuuta
Luovien opintojen korkeakoulu MINÄ ensimmäinen joulukuuta -
Idahon yliopisto ID 15. marraskuuta / 15. tammikuuta 15. joulukuuta / 15. helmikuuta
College of Saint Vincent UUSI 15. marraskuuta 15. joulukuuta
Saint Benedictin yliopisto MN 15. marraskuuta / 15. joulukuuta 15. joulukuuta / 15. tammikuuta
Woosterin korkeakoulu VAI NIIN 15. marraskuuta 31. joulukuuta
Colorado College MITÄ 1. marraskuuta 17. joulukuuta
Coloradon osavaltion yliopisto MITÄ ensimmäinen joulukuuta 31. joulukuuta
Columbian yliopisto, yleisten opintojen koulu UUSI 15. tammikuuta / 1. maaliskuuta 1. maaliskuuta / 1. toukokuuta
Concordia College New Yorkissa UUSI 15. marraskuuta -
Concordian yliopisto Irvine ETTÄ 15. marraskuuta / 15. helmikuuta 15. joulukuuta / 1. maaliskuuta
Cornishin taidekoulu WA ensimmäinen joulukuuta 15. joulukuuta
Curry College MA ensimmäinen joulukuuta 15. joulukuuta
Dean College MA 1. marraskuuta / 1. joulukuuta 15. joulukuuta / 15. tammikuuta
Delaware College of Art and Design OF ensimmäinen joulukuuta 1. Tammikuuta
DePaulin yliopisto THE 15. marraskuuta 15. joulukuuta
DePauwin yliopisto SISÄÄN ensimmäinen joulukuuta 15. tammikuuta
Duquesne-yliopisto PA ensimmäinen joulukuuta -
Earlham College SISÄÄN 15. marraskuuta / 1. tammikuuta 15. joulukuuta / 1. helmikuuta
Eckerd College FL 15. marraskuuta 15. joulukuuta
Elonin yliopisto NC 1. marraskuuta 20. joulukuuta
Emerson College MA 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Emmanuel College GA 1. marraskuuta / 15. joulukuuta 15. joulukuuta jälkeen / 15. tammikuuta jälkeen
Fairfieldin yliopisto CT 1. marraskuuta 20. joulukuuta
Fordhamin yliopisto UUSI 1. marraskuuta 19. joulukuuta
Framinghamin osavaltion yliopisto MA 15. marraskuuta -
Furmanin yliopisto SC ensimmäinen joulukuuta 15. tammikuuta
George Foxin yliopisto TAI 1. marraskuuta Liikkuva
George Masonin yliopisto GOES 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Georgetownin yliopisto DC 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Georgia College ja State University GA 15. lokakuuta Joulukuun alussa
Georgian teknillinen instituutti GA 15. lokakuuta / 2. marraskuuta -
Gordon College MA 1. marraskuuta / 1. joulukuuta 15. marraskuuta / 15. joulukuuta
Goucher College MD ensimmäinen joulukuuta 1. helmikuuta
Gustavus Adolphus College MN 1. marraskuuta 15. marraskuuta
Hamline University MN ensimmäinen joulukuuta 20. joulukuuta
Hampden-Sydneyn yliopisto GOES 15. lokakuuta / 1. joulukuuta -
Hampshire College MA ensimmäinen joulukuuta 15. helmikuuta
Hamptonin yliopisto GOES 1. marraskuuta 31. tammikuuta
Hannoverin yliopisto SISÄÄN 1. marraskuuta / 1. joulukuuta Liikkuva
Harvardin yliopisto MA 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Hellenic College MA ensimmäinen joulukuuta -
Hendrix College KANSSA 15. marraskuuta / 1. helmikuuta Alussa 15. joulukuuta / maaliskuun 1. päivänä
High Pointin yliopisto NC 15. marraskuuta 16. joulukuuta
Hofstra University UUSI 15. marraskuuta / 15. joulukuuta Alussa 15. joulukuuta / tammikuun 15
Hollinsin yliopisto GOES 15. marraskuuta -
Howardin yliopisto DC 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Illinoisin yliopisto THE ensimmäinen joulukuuta -
Illinoisin Wesleyanin yliopisto THE 15. marraskuuta 15. marraskuuta - 15. joulukuuta
Iona College UUSI ensimmäinen joulukuuta 25. joulukuuta
Ithaca College UUSI ensimmäinen joulukuuta 1. helmikuuta
James Madison -yliopisto GOES 15. marraskuuta -
John Carrollin yliopisto VAI NIIN ensimmäinen joulukuuta 21. joulukuuta
Kalamazoo College MINÄ 1. marraskuuta 20. joulukuuta
Keanin yliopisto NJ 1. Tammikuuta 31. tammikuuta
Knox College THE 1. marraskuuta / 1. joulukuuta 15. joulukuuta / 15. tammikuuta
La Sallen yliopisto PA 1. marraskuuta 30. marraskuuta
Lake Forest College THE 1. marraskuuta / 15. tammikuuta Liikkuva
Lasell College MA 15. marraskuuta / 15. tammikuuta 1. joulukuuta / 1. helmikuuta
Lawrencen yliopisto WI 1. marraskuuta / 1. joulukuuta 15. joulukuuta / 25. tammikuuta
Moyne College UUSI 15. marraskuuta Alkaa joulukuun 15
Lees-McRae College NC ensimmäinen joulukuuta 15. joulukuuta
Lenoir-Rhyne-yliopisto NC 16. lokakuuta 13. marraskuuta
Lesleyn yliopisto MA ensimmäinen joulukuuta 1. Tammikuuta
Lewis & Clark College TAI 1. marraskuuta 1. Tammikuuta
LIM College UUSI 15. marraskuuta -
Longwoodin yliopisto GOES ensimmäinen joulukuuta -
Loyola Marymount -yliopisto ETTÄ 1. marraskuuta 31. joulukuuta
Loyola University Marylandissa MD 15. marraskuuta 15. tammikuuta
Lycoming College PA ensimmäinen joulukuuta 15. joulukuuta
Lynnin yliopisto FL 15. marraskuuta -
Maine Maritime Academy Minä 30. marraskuuta 1. helmikuuta
Manhattanville College UUSI ensimmäinen joulukuuta Liikkuva
Marist College UUSI 15. marraskuuta 15. tammikuuta
Marlboro College VT 15. tammikuuta 1. helmikuuta
Massachusetts College of Art and Design MA ensimmäinen joulukuuta Tammikuun alussa
Massachusettsin farmasian ja terveystieteiden korkeakoulu MA 1. marraskuuta / 1. joulukuuta 15. joulukuuta / 15. tammikuuta
Massachusettsin Teknologian Instituutti MA 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Massachusettsin merenkulkuakatemia MA 15. marraskuuta -
Maisterin yliopisto ETTÄ 1. marraskuuta -
McDaniel College MD 15. marraskuuta / 15. joulukuuta 15. joulukuuta / 15. tammikuuta
Menlo College ETTÄ 15. marraskuuta 15. joulukuuta
Mercerin yliopisto GA 15. lokakuuta 7. marraskuuta
Merrimack College MA 15. marraskuuta / 15. tammikuuta 1. joulukuuta / 1. helmikuuta
Miamin yliopisto VAI NIIN ensimmäinen joulukuuta 15. tammikuuta
Michigan State University MINÄ 1. marraskuuta 15. tammikuuta
Millsaps College NEITI 15. marraskuuta 15. tammikuuta
Minneapolis College of Art and Design MN ensimmäinen joulukuuta 15. joulukuuta
Molloy College UUSI ensimmäinen joulukuuta Päätökset 'tehtiin nopeasti'
Monmouthin yliopisto NJ ensimmäinen joulukuuta 15. tammikuuta
Montserratin taidekoulu MA 6. joulukuuta 19. joulukuuta
Morehouse College GA 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Mount Saint Mary's University ETTÄ ensimmäinen joulukuuta 15. tammikuuta
Mount St.Mary's University MD 1. marraskuuta 25. joulukuuta
New Yorkin teknillinen instituutti UUSI 15. helmikuuta Liikkuva
Pohjois-Carolinan osavaltion yliopisto NC 1. marraskuuta 30. tammikuuta
Koillis-yliopisto MA 1. marraskuuta 1. helmikuuta
Luoteis -Nazarene -yliopisto ID 15. marraskuuta -
Luoteis -yliopisto WA 15. marraskuuta / 15. tammikuuta -
Oglethorpen yliopisto GA 15. marraskuuta Kahden viikon sisällä
Ohion osavaltion yliopisto VAI NIIN 15. marraskuuta 31. tammikuuta
Ohio Wesleyanin yliopisto VAI NIIN ensimmäinen joulukuuta 15. joulukuuta
Vanhan Dominionin yliopisto GOES ensimmäinen joulukuuta 31. tammikuuta
Oregonin osavaltion yliopisto TAI 1. marraskuuta 14. joulukuuta
Pacen yliopisto UUSI 15. marraskuuta / 1. joulukuuta -
Parsons School of Design (Uusi koulu) UUSI 1. marraskuuta 31. joulukuuta
Patrick Henry College GOES 1. marraskuuta Liikkuva
Pennsylvanian osavaltion yliopisto (kaikki peruskoulut) PA 1. marraskuuta 24. joulukuuta
Point Loma Nazarene -yliopisto ETTÄ 15. marraskuuta 15. joulukuuta
Pratt -instituutti UUSI 1. marraskuuta Joulukuun lopusta tammikuun alkuun
Presbyterian College SC ensimmäinen joulukuuta 15. joulukuuta
Princetonin yliopisto NJ 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Providence College RI 1. marraskuuta Tammikuun alussa
Osta korkeakoulu - SUNY UUSI 15. marraskuuta -
Purduen yliopisto SISÄÄN 1. marraskuuta 15. tammikuuta
Radfordin yliopisto GOES ensimmäinen joulukuuta 15. tammikuuta
Randolph College GOES 15. marraskuuta 15. joulukuuta
Randolph-Macon College GOES 15. marraskuuta 1. Tammikuuta
King College MA 15. marraskuuta Liikkuva
Rodoksen yliopisto TN 15. marraskuuta 15. tammikuuta
Riderin yliopisto NJ 15. marraskuuta 20. joulukuuta
Roger Williamsin yliopisto RI 15. marraskuuta 15. joulukuuta
Rose-Hulmanin teknillinen instituutti SISÄÄN 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Rutgers - New Brunswick NJ 1. marraskuuta 15. helmikuuta
Sage College UUSI ensimmäinen joulukuuta -
Saint Anselm College NS 15. marraskuuta 15. tammikuuta
Pyhän Johanneksen yliopisto MN 15. marraskuuta / 15. joulukuuta 15. joulukuuta / 15. tammikuuta
Saint Joseph's College of Maine Minä 15. marraskuuta Alkaa joulukuun 15
Pyhän Joosefin yliopisto PA 1. marraskuuta 20. joulukuuta
Saint Mary's College of California ETTÄ 15. marraskuuta -
Salisburyn yliopisto MD ensimmäinen joulukuuta 15. tammikuuta
Hei Reginan yliopisto RI 1. marraskuuta 1. Tammikuuta
Santa Claran yliopisto ETTÄ 1. marraskuuta 31. joulukuuta
Chicagon taideinstituutin koulu THE 15. marraskuuta -
Seattlen Tyynenmeren yliopisto WA 1. marraskuuta -
Seattlen yliopisto WA 15. marraskuuta 21. joulukuuta
Seton Hallin yliopisto NJ 15. marraskuuta / 15. joulukuuta 30. joulukuuta / 31. tammikuuta
Sewanee: Eteläisen yliopisto TN ensimmäinen joulukuuta 15. helmikuuta
Shepherd University WV 15. marraskuuta 10 työpäivän kuluessa
Siena College UUSI 15. lokakuuta Viikon sisällä
Simmons College MA 1. marraskuuta / 1. joulukuuta 15. joulukuuta / 15. tammikuuta
Southern Methodist University TX 1. marraskuuta -
Etelä -New Hampshiren yliopisto NS 15. marraskuuta 15. joulukuuta
Lounais -yliopisto TX ensimmäinen joulukuuta 1. maaliskuuta
Spelman College GA 15. marraskuuta 31. joulukuuta
John's College MD 15. marraskuuta 15. joulukuuta
John's College NM 15. marraskuuta 15. joulukuuta
Stanfordin yliopisto ETTÄ 1. marraskuuta 2. tammikuuta
Sterling College VT 15. joulukuuta / 15. tammikuuta 1. tammikuuta / 1. helmikuuta
Stonehill College MA 1. marraskuuta 1. Tammikuuta
Suffolkin yliopisto MA 15. marraskuuta 20. joulukuuta
SUNY Cortland UUSI 15. marraskuuta 15. tammikuuta
SUNY Uusi Paltz UUSI 15. marraskuuta 15. tammikuuta
SUNY Oneonta UUSI 15. marraskuuta 15. tammikuuta
Susquehannan yliopisto PA 1. marraskuuta / 1. joulukuuta 1. joulukuuta / 15. tammikuuta
Sweet Briar College GOES ensimmäinen joulukuuta -
Tarletonin osavaltion yliopisto TX 1. maaliskuuta -
Temppelin yliopisto PA 1. marraskuuta 10. tammikuuta
Texas Christian University TX 1. marraskuuta 1. Tammikuuta
Texasin luterilainen yliopisto TX 15. marraskuuta Kahden viikon sisällä
Transilvanian yliopisto Tämä 31. lokakuuta / 1. joulukuuta Joulukuun alussa
Trinity-yliopisto TX 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Tulanen yliopisto THE 15. marraskuuta 15. tammikuuta
Yhdysvaltain rannikkovartiosto CT 15. lokakuuta 23. joulukuuta
Unity College Minä 15. joulukuuta -
Akronin yliopisto VAI NIIN 1. marraskuuta -
Albanyn yliopisto - SUNY UUSI 15. marraskuuta -
Arkansasin yliopisto KANSSA 15. marraskuuta -
Buffalon yliopisto - SUNY UUSI 15. marraskuuta 'Ehdokkaat saavat varhaisen vastauksen'
Chicagon yliopisto THE 2. marraskuuta 15. joulukuuta
Cincinnatin yliopisto VAI NIIN ensimmäinen joulukuuta -
Coloradon yliopisto Boulder MITÄ 15. marraskuuta 1. helmikuuta
Dallasin yliopisto TX 1. marraskuuta / 1. joulukuuta -
Daytonin yliopisto VAI NIIN 1. marraskuuta -
Denverin yliopisto MITÄ 1. marraskuuta -
Evansvillen yliopisto SISÄÄN 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Georgian yliopisto GA 15. lokakuuta ensimmäinen joulukuuta
Illinoisin yliopisto Chicagossa THE 1. marraskuuta ensimmäinen joulukuuta
Kentuckyn yliopisto Tämä ensimmäinen joulukuuta Rullaa, yleensä 4-6 viikossa
Mainen yliopisto Minä ensimmäinen joulukuuta -
Mainen yliopisto Farmingtonissa Minä 15. marraskuuta Liikkuva
Mary Washingtonin yliopisto GOES 15. marraskuuta 31. tammikuuta
Marylandin yliopisto MD 1. marraskuuta 1. helmikuuta
Marylandin yliopisto, Baltimoren lääni MD 1. marraskuuta 1. helmikuuta
Massachusettsin yliopisto Amherst MA 5. marraskuuta 15. tammikuuta
Massachusettsin yliopisto Dartmouth MA 15. marraskuuta 15. joulukuuta
Massachusettsin yliopisto Lowell MA 5. marraskuuta / 5. tammikuuta -
Miamin yliopisto FL 1. marraskuuta Tammikuun lopusta helmikuun alkuun
Michiganin yliopisto MINÄ 1. marraskuuta -
Minnesotan yliopisto - kaksoiskaupungit MN 1. marraskuuta 31. tammikuuta
Uuden -Englannin yliopisto Minä 15. marraskuuta 31. joulukuuta
New Hampshiren yliopisto NS 15. marraskuuta 31. tammikuuta
New Havenin yliopisto CT 15. joulukuuta Rullaa, yleensä 4-6 viikossa
Pohjois-Carolinan yliopisto, Chapel Hill NC 15. lokakuuta 31. tammikuuta
Pohjois-Carolinan yliopisto Charlottessa NC 1. marraskuuta 30. tammikuuta
Pohjois -Carolinan yliopisto Wilmingtonissa NC 15. lokakuuta Liikkuva
Notre Damen yliopisto SISÄÄN 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Oregonin yliopisto TAI 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Tyynenmeren yliopisto ETTÄ 15. marraskuuta 15. tammikuuta
Redlandsin yliopisto ETTÄ 15. marraskuuta -
Rhode Islandin yliopisto RI ensimmäinen joulukuuta -
San Franciscon yliopisto ETTÄ 1. marraskuuta Alkaa joulukuun 15
Scrantonin yliopisto PA 15. marraskuuta Alkaa joulukuun 15
Etelä -Carolinan yliopisto SC 15. lokakuuta 15. joulukuuta
Thomasin yliopisto TX 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Tampan yliopisto FL 15. marraskuuta / 15. tammikuuta 15. joulukuuta / 15. helmikuuta
Utahin yliopisto ULOS ensimmäinen joulukuuta 15. tammikuuta
Vermontin yliopisto VT 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Virginian yliopisto GOES 1. marraskuuta 1. helmikuuta
Virginian yliopiston Wise -yliopisto GOES 1. joulukuuta / 1. helmikuuta -
Wisconsinin yliopisto - Madison WI 1. marraskuuta 31. tammikuuta
Ursinus College PA 1. marraskuuta 15. joulukuuta
Utican yliopisto UUSI 15. marraskuuta 15. joulukuuta
Vanguardin yliopisto Etelä -Kaliforniassa ETTÄ ensimmäinen joulukuuta -
Villanovan yliopisto PA 1. marraskuuta 15. tammikuuta
Wabash College SISÄÄN ensimmäinen joulukuuta 31. joulukuuta
Warren Wilson College NC 15. marraskuuta -
Washington College MD ensimmäinen joulukuuta 15. tammikuuta
Washington ja Jefferson College PA 15. tammikuuta 15. helmikuuta
Wells College UUSI 15. joulukuuta -
Länsi -Carolinan yliopisto NC 15. marraskuuta 15. joulukuuta
Westminster College PA 15. marraskuuta 15. joulukuuta
Westmont College ETTÄ 15. lokakuuta / 1. marraskuuta 1. joulukuuta / joululoma
Wheaton College THE 15. lokakuuta / 15. marraskuuta Kiitospäivä / joulu
Wheaton College MA 15. marraskuuta 15. tammikuuta
Whittier College ETTÄ ensimmäinen joulukuuta 31. joulukuuta
Whitworthin yliopisto WA 15. marraskuuta / 15. tammikuuta -
Willametten yliopisto TAI 15. marraskuuta 30. joulukuuta
Wittenbergin yliopisto VAI NIIN ensimmäinen joulukuuta 1. Tammikuuta
Wofford College SC 15. marraskuuta 1. helmikuuta
Worcesterin ammattikorkeakoulu MA 1. marraskuuta / 15. tammikuuta 15. joulukuuta / 1. maaliskuuta
Worcester State University MA 15. marraskuuta -
Yalen yliopisto CT 1. marraskuuta 15. joulukuuta

Useimmat koulut, joilla on varhainen toiminta, antavat sinun hakea niin monta oppilaitosta kuin haluat. Tarkista vain, että tiedät, onko koulusi varhainen toiminta rajoittava tai yksi valinta .

Soveltamalla varhaisia ​​toimia voit lepää rauhassa joulukuussa tietäen missä aiot opiskella ensi syksynä . Älä vain joudu eläkeläisen uhriksi-lähetät silti viimeisen vuoden arvosanasi oppilaitoksillesi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.