Duke TIP SAT -pistevaatimukset

feature_duke.jpg

Ehkä olet lukenut artikkelimme Duke's Talent Identification Program (TIP) -sovellus , ehkä olet kuullut siitä muilta opiskelijoilta, tai ehkä teit oman tutkimuksen. Olet kuullut epämääräisiä vihjeitä 'pisteet vaatimuksista', mutta et tiedä tarkalleen, mitä se tarkoittaa - Pitääkö sinun suorittaa SAT voidaksesi osallistua TIP: iin? Kuinka hyvin sinun on tehtävä SAT: lla tullakseen TIPsteriksi? (Kieltäydyn uskomasta, että opiskelijat, jotka osallistuvat TIP: ään, eivät käytä tätä nimeä.)

Duke TIP: lle on asetettu SAT (tai ACT) -tulosvaatimukset: erityisesti kesätutkimusohjelmille ja eStudies-kursseille on asetettu pisteet . Aion käsitellä tätä monimutkaista aihetta tyhjentävästi, selittämällä, mitkä ohjelmat ovat, mitkä ovat SAT-pisteet ja annan sinulle vinkkejä näiden vaatimusten täyttämiseen.ominaisuuskuvan luotto: Duke Campus mennessä Danny Fowler , käytetään alla CC BY-SA 2.0 / Muutettu alkuperäisestä.

2021 PÄIVITYS: Duke uudistaa TIP-ohjelmaa

Peruutettuaan kesän 2020 asumisohjelmat koronaviruspandemian seurauksena maaliskuussa 2021 Duke ilmoitti ettäse on siirtymässä ja kuvittelemassa uudestaan ​​TIP-ohjelmaa.

Kesällä 2021 ei ole asumisohjelmia,mutta kiinnostuneet perheet, joissa on 6–8-luokan opiskelijoita, voivat käyttää virtuaalikurssitarjouksia kautta Duke-yliopiston nuoriso-ohjelmat tänä kesänä. 9--12-luokan opiskelijoille Duke tarjoaa myös virtuaalisia kesätunteja Duke University Pre-College -ohjelma .

Kuten Duke aiemmin ilmoitti,TIP-ohjelma ei palaa vuoden 2021 jälkeen,mutta Duke alkaa etsiä 'uusia tapoja tunnistaa opiskelijat ja helpottaa heidän pääsyään näihin rikastamisohjelmiin'. Tiedot tulevista ohjelmista eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta Duke odottaa tekevänsä lisää ilmoituksia tulevina kuukausina. Lisätietoja TIP-ohjelman uudistamisesta löytyy täältä.

Maan maaperä: TIP-ohjelmien tyypit ja kelpoisuus

Kaikista SAT / ACT - pisteitä vaativista ohjelmista eStudies-ohjelmassa on matalimmat pisteet, sen jälkeen keskelle jäävä kesätutkimuksen akatemia ja kesätutkimuskeskus kun on kyse pisteytysvaatimuksista. Nämä ovat ei sama kuin testivaatimukset seitsemännen luokan kykyjen haulle.

Kuinka selvitätkö, voitko osallistua kesäopinto-ohjelmiin tai eStudies-kursseille? VINKKI määrittää kelpoisuuden SAT- tai ACT-pisteiden perusteella. Jos osallistut (d) seitsemännen luokan kykyjen hakuun, otat (tai otit) SAT tai ACT osana tätä ohjelmaa (lue lisää tästä tulevasta oppaastani). Se on pisteet tästä testauksesta, joka oikeuttaa sinut kesäopintoihin ja / tai eStudies-kursseille . Älä huoli - voit aina testaa uudelleen jos pisteet eivät ole tarpeeksi korkeat päästäksesi haluamaasi ohjelmaan.

Jos olet jo ottanut SAT: n tai ACT: n 7. luokkalaisena, voit silti ilmoittautua 7. luokan lahjakkuushakuun - sinun tarvitsee vain tehdä se paperisovelluksella ja sisällyttää virallinen SAT / ACT-pisteet-raportti. Jos et osallistunut 7. luokan lahjakkuushakuun, voit silti osallistua kesätutkimus- ja eStudies-kursseille käyttämällä 8. – 10. Luokan vaihtoehtoa, mutta käsittelen sitä toisessa artikkelissa.

Toistaiseksi minä VAIN puhua SAT-pisteitä koskevat vaatimukset 7. ja 8.-10. Luokalle, jotka osallistuivat (tai tulevat olemaan mukana) 7. luokan lahjakkuushaulla ja ovat kiinnostuneita osallistumaan Duke TIP -keskustelu- ja / tai eStudies-kursseille.

body_updateasneeded.png

Pettynyt pisteisiin? Haluatko parantaa SAT-pisteitäsi 160 pisteellä? Olemme kirjoittaneet oppaan viidestä parhaasta strategiasta, joita sinun on käytettävä saadaksesi kuvan parantaaksesi pisteitäsi. Lataa se nyt ilmaiseksi:

Nosta SAT-pisteitäsi 160 pisteellä
(Ilmainen lataus)


Duke TIP -pisteet: yksityiskohdat

Jotta jokaisen olisi helpompaa tulevaisuudessa yrittää selvittää pisteet, Olen erottanut vaatimukset siitä, mitä tarvitset päästäksesi kesätutkimuksen akatemiaan, kesätutkimuskeskukseen ja eStudies-kursseille ja tilannut ne alhaisimmista korkeimpiin pisteisiin . Toivottavasti, koska kaikki tulokset ovat yhdessä blogikirjoituksessa sen sijaan, että ne jakautuvat verkkosivustolle, on vähemmän hankala lukea ja ymmärtää.

Kuten näet alla, vaatimuksissa on ero sinun on tavattava, jos otat SAT: n aikana 7. luokka , osana 7. luokan lahjakkuushakua tai jos otat sen myöhemmin uudelleen ( 8. ja 10. luokan välillä ).

SAT-vaatimukset: eStudies

Mitä ovat Duke TIP eStudies -kurssit? Mukaan Duke TIP -sivusto , eStudies-ohjelma tarjoaa verkkokursseja monissa eri aiheissa, avoimia 'seitsemännestä yhdestoista luokkaan, jotka ovat saavuttaneet tietyt karsintapisteet ACT: ssä tai SAT: ssa'.

Kaikista Duke TIP -kursseista eStudies-kursseilla on alhaisimmat pisteet. Kurssit, jotka voit suorittaa, riippuu pisteistäsi tietyissä SAT-osioissa - karsinnat matematiikkapisteet tarkoittavat, että voit suorittaa eStudies-kursseja kaikista aineista paitsi humanistisista tieteistä, kun taas kelpoiset todisteisiin perustuvat luku- ja kirjoitustulokset tarkoittavat, että voit suorittaa eStudies-kursseja paitsi matematiikkaa.

Joten mihin e-opintokursseihin olet oikeutettu? Käytä tätä kätevää taulukkoa saadaksesi selville!

Jos otit SAT: n…

Ja teki…

Olet oikeutettu ...

7. luokka

≥ 480 matematiikassa

eStudies Math *

≥ 480 EBRW: llä

eStudies-sanallinen **

8. luokka

≥ 520 matematiikassa

eStudies Math

≥ 520 EBRW: llä

eStudies-sanallinen

9-luokka

≥ 560 matematiikassa

eStudies Math

≥ 560 EBRW: llä

eStudies-sanallinen

10. luokka

≥ 600 matematiikassa

eStudies Math

≥ 600 EBRW: llä

eStudies-sanallinen

* e-opinnot Matematiikan aiheita ovat kuvataide, matematiikka, luonnontieteet, yhteiskuntatieteet ja tekniikka. Et ole oikeutettu humanistisiin tieteisiin, ellei myös SAT Math -pisteesi saavuta kynnystä.
** eStudies-sanallisia aineita ovat kuvataide, humanistiset tieteet, yhteiskuntatieteet ja tekniikka. Et ole oikeutettu matematiikkakursseille, ellei myös SAT-näyttöön perustuva luku- ja kirjoitustuloksesi saavuta kynnystä.

Entä jos vain tuskin pääsen siihen?

Sivustollaan Duke TIP kertoo, että opiskelijat, jotka ovat jääneet karsinnasta tiukasti, ovat liian vanhoja tai jotka ovat jättäneet Duke TIP: n 7. luokan lahjakkuushakemuksen ilmoittautumisajan, voivat silti liittyä Duke TIP: ään 8. – 10. Luokan vaihtoehdon avulla. Valitettavasti he eivät määritellä 'kapeasti', joten on vaikea sanoa, milloin sinun tulisi harkita 8.-10.

Selvää on, että voit aina kokeilla itse, jos et täytä eStudies-kurssien pätevyysvaatimuksia tai jos tarvitset korkeamman pistemäärän osallistumalla Akatemiaan tai Kesätutkimuskeskukseen. Meillä on lisätietoja hakuprosessista artikkelissamme Duke TIP 7th Grade Talent Searchista.

SAT-pisteet: Akatemia kesätutkimuksiin

Duke TIP: n kesäopintojen akatemia tarjoaa kelvollisia opiskelijoita vuonna luokat 7-10 kesätunnit 'vuorovaikutteisella, tutkimuspohjaisella oppimisella, joka haastaa heidät ajattelemaan kriittisesti itseään ja maailmaa'.

Mistä tiedät, täyttävätkö SAT-pisteesi sinut kesäopintojen akatemiaan? Käytä alla olevia taulukoita saadaksesi selville, mitä pisteitä tarvitset, jotta pääset Academy Math- tai Academy Verbal -kursseille.

Olet oikeutettu Duke VINKKIIN Akatemia kesätutkimuksiin Matematiikkaluokat jos sinä...

Otti SAT sisään ...

Ja matemaattisilla pisteillä välillä ...

7. luokka 510-540
8. luokka 550-580
9-luokka 590-620
10. luokka 630-660

Olet oikeutettu Duke VINKKIIN Akatemia kesätutkimuksiin Sanalliset luokat jos sinä...

Otti SAT sisään ...

Ja EBRW-osiossa pisteytettiin välillä ...

7. luokka 510-550
8. luokka 560-590
9-luokka 600-630
10. luokka 640-670

Huomaa: Vaikka voit suorittaa akatemiatunteja kaikilla oppiaineilla, jos sinulla on kelvollinen SAT-matematiikkapistemäärä, jos sinulla on vain kelvollinen SAT-suullinen pisteet, voit osallistua vain kuvataiteen, humanististen tieteiden tai yhteiskuntatieteiden luokkiin ovat ei oikeutettu osallistumaan matematiikan tai tekniikan kursseille.

body_SCORE.jpg SCORE-logo mennessä Pisteet , julkisesti.

SAT-pisteet: kesätutkimuskeskus

Kesätutkimuskeskus on toinen kesäohjelma, jonka tarjoaa Duke TIP; keskuksen ja akatemian ero on kurssien intensiteetissä ja pisteytysvaatimusten tiukkuus ja spesifisyys.

miten ap -tentit pisteytetään

Jälleen olemme koonneet TIP-verkkosivuston tiedot yksinkertaisempaan, helpommin ymmärrettävään muotoon jakamalla 7.-10.luokkalaisille tarkoitetut tiedot kahteen erilliseen taulukkoon (yksi Center Math -kursseille ja toinen Center Verbal -kursseille).

Olet oikeutettu Duke VINKKIIN Keskusta kesätutkimuksiin Matematiikkaluokat jos sinä...

Otti SAT sisään ...

Ja matematiikka-osiossa ...

7. luokka ≥550
8. luokka ≥590
9-luokka ≥630
10. luokka ≥670

Olet oikeutettu Duke VINKKIIN Keskusta kesätutkimuksiin Sanalliset luokat jos sinä...

Otti SAT sisään ...

Ja EBRW-osiossa pisteytettiin ...

7. luokka ≥560
8. luokka ≥600
9-luokka ≥ 640
10. luokka ≥ 680

Lisäneuvonta: Haluatko päästä parhaaseen korkeakouluun? Lue kuuluisa oppaamme siitä, miten päästä Harvardiin, Ivy-liigaan ja suosituimpaan korkeakouluusi . Tässä oppaassa opit:

 • Mitä korkeakoulut etsivät hakemuksestasi
 • Kuinka tehdä vaikutuksen huippuluokan korkeakouluihisi
 • Miksi tuhlaat todennäköisesti aikaa toimintaan, jolla ei ole merkitystä

Vaikka et todellakaan ole kiinnostunut Ivy League -kouluista, opit silti jotain perustavaa laatua siitä, kuinka hakea yliopistoon.

Lue korkeakoulujen pääsyopas tänään.


Duke TIP -vaatimukset: muutama loppuottelu

Kesäopintoja varten voit hakea vain tasolle, jolle olet pätevä. Tämä ei tarkoita vain sitä, ettet voi hakea kesätutkimuskeskukseen, jos pisteytyksesi oikeuttaa sinut vain Akatemian kursseille (mikä on järkevää), mutta et voi hakea Akatemiaan kesätutkimuksiin, jos pisteet ovat korkeammat kuin heidän pisteet —Sen sijaan voit hakea vain kesätutkimuskeskukseen.

Testin valmistelusivulla Duke TIP: llä on seuraava sanottava pisteytystarpeistaan:

'Emme suosittele, että opiskelijat käyttävät paljon aikaa testin valmisteluun. Ylemmän tason testauksen on tarkoitus olla diagnostinen, ja monet testien valmisteluohjelmat vain aiheuttavat opiskelijoille ahdistusta.

Mielestämme paras tapa valmistautua on perehtyä testin rakenteeseen ja kunkin osan ajoitukseen sekä tarkistaa tarjoamamme käytännön kysymykset, jotta tiedät mitä odottaa ja olet itäpuolella testipäivänä. '' [Lähde: Testivalmius | Duke VINKKI . Käytetty 19.7.2019.]

Ja katso, kun otat SAT: ta 7. tai 8. luokkalaisena, sinun ei tarvitse huolehtia SAT-pisteiden saamisesta, jotka vievät sinut yliopistoon. Itse asiassa meillä on sarja artikkeleita siitä, mikä voisi olla hyvä SAT-pisteet 7. ja 8. luokkalaiselle, perustuen Duke TIP: n ja John Hopkins CTY: n tietojen ekstrapolaatioihin.

Meillä on myös tietoa siitä, kuinka hyvät pisteet 9. ja 10. luokalle voivat olla, mutta jos otat SAT: ta lukiossa, sinun on myös syytä alkaa miettiä, jos haet korkeakouluihin, jotka vaativat kaikkia Lähetetyt SAT-pisteet (koska kollegion hallitus tallentaa kaikki SAT-pisteet 9. luokasta lähtien) ja jos on, mihin tavoitepisteisiin haluat pyrkiä.

body_schoolsupplies.jpg

Kuinka täytän vaatimukset? 4 ... VINKKEJÄ (tiesit, että se oli tulossa)

# 1: Käytä aikaa valmisteluun. Kyllä, tiedän, että lainasin juuri Duke TIP -sivustoa, joka neuvoo päinvastaista, mutta olkaamme realistisia: tarvitset ainakin jonkin verran koevalmistelu .

 • Tämä ei tarkoita millään tavalla, että sinun pitäisi sijoittaa mihin tahansa SAT-valmistelukurssiin - vain klo vain vähintään, sinun kannattaa tutustua SAT: n rakenteeseen ja ajoitukseen .
 • Sinun pitäisi ottaa a harjoitustesti mitata missä olet, käytä sitten näitä tietoja selvittääksesi summa, jota sinun on parannettava täyttämään haluamasi ohjelman pätevyys.
 • Tietää kuinka paljon aikaa sinun on opiskeltava joten voit suunnitella valmistelusi vastaavasti. Jos sinulla on vain muutama viikko ennen SAT: ta, sinun kannattaa opiskella enemmän tunteja viikossa kuin jos sinulla olisi useita kuukausia jäljellä.
 • Lisää neuvoja on artikkelissamme SAT: n ottamisesta 7. ja 8. luokassa.

# 2: Ota SAT niin aikaisin kuin voit ja silti tuntuu valmistautuneelta . Jos otat SAT: n aikaisemmin, sinulla on matalampi pisteytyskynnys täyttääkseen (vertaa eStudies-, Academy- ja Center-kurssien 7. luokan ja 8.-10. Luokan vaatimuksia). Yleensä vanhemmat opiskelijat tietävät enemmän kuin nuoremmat opiskelijat (lopeta silmiesi pyörittäminen, nuoremmat sisarukset), mutta jos olet viettänyt aikaa valmistautumiseen, kannattaa ottaa se ennemmin kuin myöhemmin.

# 3: Jos sinulla on standout-testiosa, keskity siihen . Duke TIP on toisin kuin useimmat korkeakoulut ja yliopistot siinä, että pääset sen eri ohjelmiin, vaikka pärjäisitkin vain yhdessä SAT: n osassa.

 • Jos huomaat, että olet 300-luvulla SAT Math -osiossa, mutta 400-luvulla näyttöön perustuvasta lukemisesta ja kirjoittamisesta, omista se.
 • Yllä olevassa esimerkissä sinulla on parempi, ellei sinulla ole tiettyä matematiikkakurssia, jonka haluat todella suorittaa käyttämällä aikaa varmistaaksesi, että pystyt jatkuvasti saavuttamaan pisteiden kynnyksen kuin yrität nostaa kaikkia pisteitäsi.

# 4: Tunne tasollesi sopivat SAT-strategiat . Neuvo 800: n saamiseksi osastolle ei välttämättä ole merkityksellistä, jos sinun tarvitsee vain nousta yli 560: n.

 • Yksi esimerkki tästä on, että jos tavoitat 600: ta, voit ohittaa vaikeimmat 20% kysymyksistä keskittyä vain vastaamaan mahdollisimman moniin helpompiin kysymyksiin oikein.
 • Meillä on tämänkaltaisia ​​kohdennetumpia strategioita artikkelissamme tavoitteen saavuttamiseksi 600: lle SAT: lla.

body_handshake.jpg Kädenpuristus mennessä Quinn Dombrowski , käytetään alla CC BY-SA 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

Hei, SAT-pisteet, mukava tavata sinut.

Toivon, että tämä artikkeli auttoi selventämään mysteeri siitä, mitkä ovat Duke TIP: n SAT-pisteet. Muista käydä läpi tämän artikkelin ACT-painos, jos ajattelet ACT: n ottamista sen sijaan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.