Duke TIP ACT -pisteet

feature_duketipact.jpg

Ehkä olet lukenut artikkelimme aiheesta Duke's Talent Identification Program (TIP) -sovellus , ehkä olet kuullut siitä muilta opiskelijoilta, tai ehkä teit oman tutkimuksen. Olet kuullut epämääräisiä vihjeitä 'pisteet vaatimuksista', mutta et tiedä tarkalleen, mitä se tarkoittaa - onko sinun tehtävä ACT, jotta voit osallistua VINKKIIN? Kuinka hyvin sinun on tehtävä ACT: ssä tullakseen TIPsteriksi? (Kieltäydyn uskomasta, että opiskelijat, jotka osallistuvat TIP: ään, eivät käytä tätä nimeä.)

Duke TIP: lle on asetettu ACT (tai SAT) -tulosvaatimukset: erityisesti kesätutkimusohjelmille ja eStudies-kursseille . Aion käsitellä tätä monimutkaista aihetta tyhjentävästi, selittämällä, mitkä ohjelmat ovat, mitkä ACT-pisteet ovat, ja antamalla sinulle vinkkejä näiden vaatimusten täyttämiseen. Kaikki nämä vaatimukset viittaavat tavalliseen ACT: ään, ei ACT Aspire tai ACT EXPLORE.ap kirjallisuus kirja luettelo college hallitus

Ominaisuuden kuvan luotto: Ilyse Whitney / Flickr

2021 PÄIVITYS: Duke uudistaa TIP-ohjelmaa

Peruutettuaan kesän 2020 asumisohjelmat koronaviruspandemian seurauksena maaliskuussa 2021 Duke ilmoitti ettäse on siirtymässä ja kuvittelemassa uudestaan ​​TIP-ohjelmaa.

Kesällä 2021 ei ole asumisohjelmia,mutta kiinnostuneet perheet, joissa on 6–8-luokan opiskelijoita, voivat käyttää virtuaalikurssitarjouksia kautta Duke-yliopiston nuoriso-ohjelmat tänä kesänä. 9--12-luokan opiskelijoille Duke tarjoaa myös virtuaalisia kesätunteja Duke University Pre-College -ohjelma .

Kuten Duke aiemmin ilmoitti,TIP-ohjelma ei palaa vuoden 2021 jälkeen,mutta Duke alkaa etsiä 'uusia tapoja tunnistaa opiskelijat ja helpottaa heidän pääsyään näihin rikastamisohjelmiin'. Tiedot tulevista ohjelmista eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta Duke odottaa tekevänsä lisää ilmoituksia tulevina kuukausina. Lisätietoja TIP-ohjelman uudistamisesta löytyy täältä.

The Lay of the Land: Duke TIP -ohjelmat ja kelpoisuus

Kaikista Duke TIP - ohjelmista, joilla on SAT / ACT - pisteet, eStudies-ohjelmassa on matalimmat pisteet, sen jälkeen keskelle jäävä kesätutkimuksen akatemia ja kesätutkimuskeskus kun on kyse pisteytysvaatimuksista. Nämä ovat ei sama kuin seitsemännen luokan kykyjen haun testivaatimukset, joista löydät lisää tässä .

Kuinka selvitätkö, voitko osallistua kesäopinto-ohjelmiin tai eStudies-kursseille? VINKKI määrittää kelpoisuuden SAT- tai ACT-pisteiden perusteella. Jos osallistut (d) seitsemännen luokan kykyjen hakuun, otat (tai otit) SAT tai ACT osana tätä ohjelmaa (lue lisää tästä täydellisestä oppaastani lahjakkuuksien etsimiseen). Se on pisteet tästä testauksesta, joka oikeuttaa sinut kesäopintoihin ja / tai eStudies-kursseille . Älä huoli - voit aina testata uudelleen, jos pisteet eivät ole riittävän korkeat saadaksesi sinut haluamaasi ohjelmaan.

Jos olet jo ottanut SAT: n tai ACT: n 7. luokkalaisena, voit silti ilmoittautua 7. luokan lahjakkuuhakuun - sinun tarvitsee vain tehdä se paperisovelluksella ja sisällyttää virallinen SAT / ACT-pisteet-raportti. Jos et osallistunut 7. luokan lahjakkuushakuun, voit silti osallistua kesätutkimus- ja eStudies-kursseille käyttämällä 8. – 10. Luokan vaihtoehtoa, mutta käsittelen sitä toisessa artikkelissa.

Toistan nyt vain puhua ACT-pisteitä koskevat vaatimukset 7. ja 8. – 10. Luokalle, jotka osallistuivat (tai tulevat olemaan mukana) 7. luokan lahjakkuushaulla ja ovat kiinnostuneita osallistumaan Duke TIP -keskustelu- ja / tai eStudies-kursseille.

Varoituksen sana

Tällä hetkellä Duke TIP ei vaadi osallistujat ottamaan ACT: n kirjoittamisen osan (eli esseen). Se on kuitenkin aina mahdollista Duke TIP saattaa päivittää ACT-pisteet . Mutta älä huoli - kun lisää tietoa tulee saataville, päivitämme tämän artikkelin vastaamaan nykyistä tietämystä.

body_updateasneeded.png

Duke TIP -pisteet: yksityiskohdat

Jotta jokaisen olisi helpompaa tulevaisuudessa yrittää selvittää pisteet, I Olemme erottaneet vaatimukset siitä, mitä tarvitset päästäksesi kesätutkimuksen akatemiaan, kesätutkimuskeskukseen ja eStudies-kursseille, ja tilanneet ne matalimmasta korkeimpaan pisteeseen . Toivottavasti, koska kaikki tulokset ovat yhdessä blogikirjoituksessa sen sijaan, että ne jakautuvat verkkosivustolle, on vähemmän hankala lukea ja ymmärtää.

Selaa vain haluamasi ohjelman yksityiskohtia vierittämällä alaspäin.

Kuten näet alla, vaatimuksissa on ero sinun on tavattava, jos otat ACT: n aikana 7. luokka , osana 7. luokan lahjakkuushakua tai jos otat sen myöhemmin uudelleen ( 8. ja 10. luokan välillä ).

ACT-vaatimukset: eStudies

Mitä ovat Duke TIP eStudies -kurssit? Mukaan Duke TIP -sivusto , eStudies-ohjelma tarjoaa verkkokursseja monissa eri aiheissa, avoinna seitsemännestä yhdestoista luokkaan, jotka ovat saavuttaneet tietyt karsintapisteet ACT: ssä tai SAT: ssa.

Kaikista Duke TIP -kursseista eStudies-kursseilla on alhaisimmat pisteet. Kurssit, joita voit suorittaa, riippuvat kuitenkin ACT: n tiettyjen osien pisteistä.

Joten mihin eStudies-kursseihin olet oikeutettu? Käytä tätä kätevää taulukkoa saadaksesi selville!

Jos otit ACT: n… Ja teki… Olet oikeutettu ...
7. luokka ≥ 17 matematiikassa tai ≥ 19 luonnontieteessä eStudies Math *
≥ 18 englanniksi tai ≥ 19 lukemiseen eStudies-sanallinen **
8. luokka ≥ 20 matematiikassa tai ≥ 21 luonnontieteessä eStudies Math
≥ 21 englanniksi tai lukemiseen eStudies-sanallinen
9-luokka ≥ 23 matematiikassa tai luonnontieteissä eStudies Math
≥ 23 englanniksi tai ≥ 24 lukemisessa eStudies-sanallinen
10. luokka ≥ 25 matematiikassa tai luonnontieteissä eStudies Math
≥ 25 englanniksi tai ≥ 27 lukemisessa eStudies-sanallinen

* e-opinnot Matematiikan aiheita ovat kuvataide, matematiikka, luonnontieteet, yhteiskuntatieteet ja tekniikka. Et ole oikeutettu humanistisiin tieteisiin, ellei joko ACT-matematiikka- tai luonnontieteiden pisteesi saavuta kynnystä.
** eStudies-sanallisia aineita ovat kuvataide, humanistiset tieteet, yhteiskuntatieteet ja tekniikka. Et ole oikeutettu matematiikkakursseille, ellei joko ACT English- tai Reading-pisteesi saavuta kynnystä.

Mitä jos en vain tuskin pääse siihen?

Duke TIP ilmoittaa sivustollaan, että opiskelijat, jotka ovat jääneet karsinnasta tiukasti, ovat liian vanhoja tai jotka jättävät Duke TIP: n 7. luokan lahjakkuushakemuksen ilmoittautumisajan, voivat silti liittyä Duke TIP: ään 8. – 10. Valitettavasti he eivät määritellä 'kapeasti', joten on vaikea sanoa, milloin sinun tulisi harkita 8.-10.

Selvää on, että voit aina testaa itse jos et täytä eStudies-kurssien pätevyysvaatimuksia tai jos tarvitset korkeampia pisteitä osallistumalla Akatemiaan tai Kesätutkimuskeskukseen. Meillä on lisätietoja hakuprosessista artikkelissamme Duke TIP 7th Grade Talent Searchista.

ACT-pisteet: Academy for Summer Studies

Duke TIP: n kesäopintojen akatemia tarjoaa menestyviä opiskelijoita vuonna luokat 7-10 kesätunnit ja vuorovaikutus samanlaisten lahjakkaiden ikäisensä kanssa.

Mistä tiedät, täyttävätkö ACT-pisteet sinut Kesätutkimuksen Akatemiaan?

Olet oikeutettu Duke VINKKIIN Akatemia kesätutkimuksiin Matematiikkaluokat jos sinä...

Otti ACT: n ...

Ja matematiikassa, joka teki maalin ...

ero ap calculus ab: n ja bc: n välillä

Tai Science-pisteillä välillä ...

7. luokka 19-22 20-22
8. luokka 23-24
9-luokka 25-26
10. luokka 27-28

Olet oikeutettu Duke VINKKIIN Akatemia kesätutkimuksiin Sanalliset luokat jos sinä...

Otti ACT: n ...

Ja englannilla pisteytetty välillä ...

Tai Reading-pisteissä välillä ...

7. luokka 20-22 20-23
8. luokka 23-24 24-25
9-luokka 25-27 26-29
10. luokka 28-30 30-31

Huomaa: Vaikka voit suorittaa akatemiatunteja kaikilla oppiaineilla, jos sinulla on kelvollinen ACT-matematiikan tai luonnontieteiden pisteet, jos sinulla on vain kelvollinen ACT-englannin tai lukemisen pisteet, voit osallistua vain taiteiden, humanististen tieteiden tai luonnontieteiden opintoihin Yhteiskuntatieteet - olet ei oikeutettu osallistumaan matematiikan tai tekniikan kursseille.

body_SCORE.jpg SCORE-logo mennessä Pisteet , julkisesti.

ACT-pisteet: kesätutkimuskeskus

Kesätutkimuskeskus on toinen kesäohjelma, jonka tarjoaa Duke TIP; keskuksen ja akatemian ero on kurssien intensiteetissä ja pisteytysvaatimusten tiukkuus ja spesifisyys.

Jälleen olemme koonneet TIP-verkkosivuston tiedot yksinkertaisempaan, helpommin ymmärrettävään muotoon jakamalla 7.-10.luokkalaisille ja 8.-10.luokkalaisille tiedot kahteen erilliseen taulukkoon (yksi Center Math -luokille ja toinen Centerille) Sanalliset luokat).

Olet oikeutettu Duke VINKKIIN Keskusta kesätutkimuksiin Matematiikkaluokat jos sinä...

Otti ACT: n ...

Ja matematiikan tai luonnontieteiden pisteissä ...

7. luokka ≥ 23
8. luokka ≥ 25
9-luokka ≥ 27
10. luokka ≥ 29

Olet oikeutettu Duke VINKKIIN Keskusta kesätutkimuksiin Sanalliset luokat jos sinä...

Otti ACT: n ...

Ja englanniksi teki ...

Tai Readingin pisteissä ...

7. luokka ≥ 23 ≥ 24
8. luokka ≥ 25 ≥ 26
9-luokka ≥ 28 ≥ 28
10. luokka ≥ 31 ≥ 30

Duke TIP -vaatimukset: muutama loppuottelu

Kesäopintoja varten voit hakea vain tasolle, jolle olet pätevä. Tämä ei tarkoita vain sitä, ettet voi hakea kesätutkimuskeskukseen, jos pisteytyksesi oikeuttaa sinut vain Akatemian kursseille (mikä on järkevää), mutta et voi hakea Akatemiaan kesätutkimuksiin, jos pisteet ovat korkeammat kuin heidän pisteet —Sen sijaan voit hakea vain kesätutkimuskeskukseen.

Testin valmistelusivulla Duke TIP: llä on seuraava sanottava pisteytystarpeistaan:

Emme suosittele, että opiskelijat käyttävät paljon aikaa testin valmisteluun. Ylemmän tason testauksen on tarkoitus olla diagnostinen, ja monet testien valmisteluohjelmat vain aiheuttavat opiskelijoille ahdistusta.

Mielestämme paras tapa valmistautua on perehtyä testin rakenteeseen ja kunkin osan ajoitukseen sekä tarkastella tarjoamiamme käytännön kysymyksiä, jotta tiedät mitä odottaa ja olet itäpuolella testipäivänä. [Lähde: Testivalmius | Duke VINKKI . Käytetty 19.7.2019.]

Ja katso, kun suoritat ACT: tä 7. tai 8. luokkalaisena, sinun ei tarvitse huolehtia ACT-pisteiden saamisesta, joka vie sinut yliopistoon. Itse asiassa meillä on sarja artikkeleita siitä, kuinka hyvä ACT-pisteet seitsemännelle ja 8. luokkalaiselle voisi olla, perustuen Duke TIP: n ja John Hopkins CTY: n tietojen ekstrapolaatioihin.

Meillä on myös tietoa siitä, kuinka hyvät pisteet yhdeksännelle ja kymmenennelle luokalle saattavat olla, mutta jos suoritat ACT-lukiota lukiossa, sinun kannattaa tarkistaa, kiinnostaako koulu, joka vaatii kaikki pisteet lähetetty, ja jos on, mihin pisteet haluat tavoittaa.

Tampa -yliopisto täytti vaatimukset

body_schoolsupplies.jpg

Kuinka täytän vaatimukset? 4 ... VINKKEJÄ (tiesit, että se oli tulossa)

# 1: Käytä aikaa valmisteluun. Kyllä, tiedän, että lainasin juuri Duke TIP -sivustoa, joka neuvoo päinvastaista, mutta olkaamme realistisia: tarvitset ainakin jonkin verran koevalmistelu .
  • Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi sijoittaa mihin tahansa ACT-valmistelukurssiin - juuri klo vain vähintään, sinun kannattaa tutustua ACT: n rakenteeseen ja ajoitukseen .
  • Sinun pitäisi ottaa a harjoitustesti mitata missä olet, käytä sitten näitä tietoja selvittääksesi summa, jota sinun on parannettava täyttämään haluamasi ohjelman pätevyys.
  • Tietää kuinka paljon aikaa sinun on opiskeltava joten voit suunnitella valmistelusi vastaavasti. Jos sinulla on vain muutama viikko ennen ACT: ää, sinun kannattaa opiskella enemmän tunteja viikossa kuin jos sinulla olisi useita kuukausia jäljellä.
  • Lisää neuvoja on artikkelissamme ACT: n ottamisesta 7. ja 8. luokassa.

# 2: Ota ACT niin aikaisin kuin voit ja tunnet silti olevasi valmistautunut . Jos otat ACT: n aikaisemmin, sinulla on matalampi pistekynnys, jonka on täytettävä (vertaa eStudies-, Academy- ja Center-kurssien 7. ja 8. – 10. Luokan vaatimuksia). Yleensä vanhemmat opiskelijat tietävät enemmän kuin nuoremmat opiskelijat (lopeta silmiesi pyörittäminen, nuoremmat sisarukset), mutta jos olet viettänyt aikaa valmistautumiseen, kannattaa ottaa se ennemmin kuin myöhemmin.

# 3: Jos sinulla on standout-testiosa, keskity siihen . Duke TIP on toisin kuin useimmat korkeakoulut ja yliopistot siinä, että pääset sen eri ohjelmiin, vaikka pärjäisitkin vain yhdessä ACT: n osassa.
  • Jos huomaat, että saat käytännössä noin 16 pistettä englannille ja matematiikalle, mutta 25 lukemiselle ja tiedeille, omista se.
  • Yllä olevassa esimerkissä olet paremmin käyttämällä aikaa varmistaaksesi, että pystyt jatkuvasti saavuttamaan pisteiden kynnyksen lukemiseen ja / tai luonnontieteisiin (riippuen siitä, haluatko osallistua humanistisiin vai matematiikan / luonnontieteiden kursseihin) kuin yrität tuoda esiin kaikki neljä osastopistettäsi.

# 4: Tunne tasollesi sopivat ACT-strategiat . Neuvo 36: n saamiseksi osastolta ei välttämättä ole merkityksellistä, jos sinun tarvitsee vain päästä yli 26: n.
  • Yksi esimerkki tästä on, että jos tavoitat 26, voit ohittaa vaikeimmat 20% kysymyksistä kokonaan ja keskity vain vastaamaan mahdollisimman moniin helpompiin kysymyksiin oikein (vaikka koska ACT ei rankaise vääristä vastauksista, muista jättää välilyönti tyhjäksi, vaikka päätätkin valita B joka kerta).
  • Meillä on enemmän tällaista hyödyllistä tietoa artikkelissamme siitä, kuinka arvata oikein ACT: stä.

body_handshake.jpg Kädenpuristus mennessä Quinn Dombrowski , käytetään alla CC BY-SA 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

Hei, ACT-pisteet, mukava tavata sinut.

Toivon, että tämä artikkeli auttoi selvittämään mysteerin siitä, mitkä ovat Duke TIP: n ACT-pisteet. Jos haluat mieluummin käyttää SAT-ohjelmaa, lue tämän artikkelin SAT-versio.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.