Kaksoistutkinto vs kaksinkertainen majuri: mikä sopii sinulle?

ominaisuusdiploma-1

Onko sinulla intohimoa useampaan kuin yhteen tutkimusalaan? Sitten saatat olla kiinnostunut opiskelemaan kahta alaa samanaikaisesti joko kaksois- tai kaksoistutkinnon kanssa. Mikä on suurin ero kaksois-duurin ja kaksoistutkinnon välillä? Ja miten voit selvittää, mikä vaihtoehto sopii sinulle paremmin?

Tässä kaksoistutkinnossa vs. kaksois-pääoppaassa käymme läpi kahden akateemisen polun perustavanlaatuisen eron, määrittelemme kunkin vaihtoehdon yksityiskohtaisesti ja katsomme näiden kahden tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot. Tarjoamme sinulle myös joitain vinkkejä, joiden avulla voit määrittää, toimiiko kaksois- vai kaksoistutkinto sinulle paremmin mieltymystesi ja tavoitteidesi perusteella.Perusero kaksinkertaisen pääaineen ja kaksoistutkinnon välillä

Tärkein ero kaksinkertaisen pääaineen ja kaksoistutkinnon välillä on siinä, mitä saat, kun valmistut yliopistosta. Kaksinkertaisen pääaineen avulla ansaitset vain yhden kandidaatin tutkinnon (eli yhden tutkintotodistuksen), jolla on erikoistumista kahdella alalla.

Kuitenkin, kaksoistutkinnolla ansaitset kaksi erillistä tutkintoa (joka voi olla kaksi kandidaatin tutkintoa, kandidaatin ja maisterin tutkinto jne.) kahdella erillisellä kentällä.

Tyypillisesti kaksinkertainen pääaine tarkoittaa, että opiskelet kahta alaa, jotka perustuvat samaan kouluun ja jotka ansaitsevat sinulle saman tyyppisen tutkinnon, kuten kandidaatin kandidaatti (BA), kandidaatin kandidaatti (BS), tai kuvataiteen kandidaatti (BFA).

Sen sijaan kaksoistutkinto tarkoittaa yleensä sitä, että opiskelet kahta ainutlaatuista alaa, jotka perustuvat kahteen eri kouluun ja jotka ansaitsevat sinulle kaksi erityyppistä tutkintoa (esim. BS ja BFA).

Minun tapauksessani, Olen kaksinkertainen pääaineenani englannin ja Itä-Aasian kielet ja kulttuurit (EALC) USC: ssä. Tämä tarkoittaa, että ansaitsin vain yhden korkeakoulututkinnon: kandidaatin kandidaatin, joka keskittyy englanniksi ja EALC: ksi. Koska englannin ja EALC: n pääaineiden luokat olivat molemmat kirje-, taide- ja tiedekollegiossa (ja molemmat pääaineet johtivat BA: han), pystyin opiskelemaan kahta alaa samalla tutkinnolla.

Siitä huolimatta, jos olisin halunnut opiskella paljon erilaisempaa yhdistelmää aloista, kuten englanti ja arkkitehtuuri (jotka sijaitsevat USC: n kahdessa eri koulussa), Minun olisi pitänyt opiskella kenttiä kahtena erillisenä tutkintona, mikä olisi ansainnut minulle englannin kandidaatin ja arkkitehtuurin kandidaatin.

Nyt kun ymmärrät tämän peruseron, katsotaanpa pääominaisuudet, jotka määrittävät kaksoistutkinnon ja kaksinkertaisen pääaineen.

body_graduation-6 Kaksoistutkinnolla saat kaksi tutkintotodistusta, kun valmistut yliopistosta.

Mikä on kaksoistutkinto?

Kaksoistutkinto (jota kutsutaan myös kaksoistutkinnoksi) on milloin opiskelija opiskelee kahta eri alaa samanaikaisesti saadakseen kaksi erillistä tutkintoa. Yliopistosta riippuen tämä voi olla laaja yhdistelmä tutkintoja, kuten kahdenlaisia ​​kandidaatin tutkintoja, kandidaatin ja maisterin tai kaksi maisterin / ammatillista tutkintoa. Jokainen tutkinto vastaa yhtä erikoistuneista aloista.

Esimerkiksi Michiganin yliopisto , perustutkinto-opiskelijat voivat suorittaa kaksoistutkinnon ansaitsemalla kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Ross School of Business -yrityksessä ja BA, BS, BFA jne. toisessa UM: n koulussa.

Yliopistot, jotka tarjoavat kaksoistutkinto-ohjelmia vaativat usein opiskelijoita hakemaan ja vastaanottamaan kaksi koulua, joissa pellot sijaitsevat. Koska kaksoistutkinto edellyttää, että opiskelijat täyttävät samanaikaisesti kahden eri tutkinnon vaatimukset, se vie yleensä enemmän aikaa (yli neljä vuotta tai neljä vuotta plus kesäluokkia) kuin tavallinen perustutkinto-ohjelma.

Kuten kaikilla tutkinnoilla, sinun on täytettävä kaikki perusvaatimukset (mukaan lukien yleiskoulutuskurssit ja pääkurssit) molemmille tutkinnoille ansaitaksesi niitä. Columbian kaksoistutkinto-ohjelma BA / MPA esimerkiksi kestää yhteensä viisi vuotta - mutta tämän loppuun mennessä sinut palkitaan sekä kandidaatin tutkinnolla ja maisterin tutkinto.

Tämä kaksoistutkintoon tarvittava ylimääräinen aika tarkoittaa luonnollisesti, että opiskelijoiden, jotka harjoittavat yhtä, on todennäköisesti tehtävä maksaa enemmän opetuksessa, asunnossa jne. Säästät kuitenkin rahaa (ja aikaa!) Suorittamalla kaksoistutkinnon kuin jos olisit harjoittanut kahta tutkintoa erikseen tai eri aikoina.

body_college_library Kaksinkertaisen pääaineen avulla voit opiskella kahta alaa ja saada vain yhden tutkinnon.

Mikä on kaksinkertainen majuri?

Olet todennäköisesti tavannut tai kuullut opiskelijoiden suorittavan kaksinkertaisen pääaineen. Kaksinkertainen pääaine, ansaitset yhden tutkinnon keskittymällä kahteen kenttään. Nämä kentät sijaitsevat yleensä samassa koulussa tai yliopistossa yliopistossa ja ansaitsevat sinulle saman tyyppisen tutkinnon (esim. BA, BFA, BS jne.).

Jos haluat harjoittaa kahta pääaineen kahdella hyvin eri alalla tai yliopiston kahdessa eri koulussa, sinun on todennäköisesti haettava kaksoistutkinto-ohjelmaa.

Joissakin yliopistoissa voit soveltaa samoja kursseja molemmille pääaineellesi, mikä voi säästää aikaa ja rahaa. Mutta tämä politiikka vaihtelee. Klo Stanford , sinulla ei voi olla päällekkäisiä luokkia kahdelle pääaineellesi. Sillä välin klo UC Berkeley , sinulla voi olla korkeintaan kaksi ylemmän tason opintopistettä, jotka lasketaan molempiin pääaineisiin.

Monet opiskelijat ilmoittavat kaksinkertaisen pääaineen vasta vähintään yliopiston uransa puolivälissä. (Itse ilmoitin toisen pääaineeni vasta toisen vuoden opintovuoteni loppuun saakka.) Voit kuitenkin julistaa kaksoisopinnot aikaisemmin, jos tiedät mitä haluat opiskella, tai mahdollisesti myöhemmin, kunhan sinulla on tarpeeksi aikaa saada kaikki tarvitsemasi opintopisteet siihen mennessä, kun aiot valmistua.

Lisäksi, kaksinkertaiset suuret yritykset voivat yleensä valmistuu normaalin neljän vuoden aikana (kuten useimmat perustutkintotutkinnot ovat). Tämä tarkoittaa, että kaksinkertaisten suurten yhtiöiden ei yleensä tarvitse käyttää enemmän rahaa tai aikaa tutkintoonsa kuin yksi pääaine kuluttaa.

Lopuksi on syytä huomata se jotkut opiskelijat pystyvät kolminkertaistamaan pääaineen - tarkoittaa, että he pääsevät opiskelemaan kolme kentät samaan aikaan ja ansaitsevat silti vain yhden tutkinnon!

Dual Degree vs Double Major: 3 keskeistä yhtäläisyyttä

Toistaiseksi olemme antaneet sinulle peruseron kaksoistutkinnon ja kaksinkertaisen pääaineen välillä sekä syvälliset määritelmät molemmille akateemisille poluille. Nyt tarkastelemme joitain tärkeimpiä yhtäläisyyksiä näiden kahden välillä.

# 1: Voit opiskella kahta kenttää kerralla

Sekä kaksoistutkinto että kaksoisopinnot antavat opiskelijoille mahdollisuuden opiskella useampaa kuin yhtä akateemista alaa samanaikaisesti. Tämän seurauksena saat hyödyn mahdollisuudesta Laajenna näköalasi ja laajenna tietosi eri aihealueilla. Tämä voi johtaa myös tehokkaampiin analyyttisiin taitoihin, joita voidaan soveltaa uralla ja muilla ammatillisilla pyrkimyksillä.

Erään tutkimuksen mukaan kaksinkertaiset pääaineet ovat yleensä dynaamisempia, luovia ajattelijoita kuin yksittäiset pääaineet, mikä osoittaa, että kahden alan opiskeluun kerralla liittyy monia henkisiä etuja.

Härän parhaat ottelut

Kaksinkertaisen pää- tai kaksoistutkinnon suorittaminen voi myös estää sinua tuntemasta rajoitettua tai supistettua yhteen akateemiseen kurinalaisuuteen. Esimerkiksi, jos rakastat espanjan kielen oppimista, mutta et ole varma, auttaako yksin kielikurssi sinua saamaan työpaikan yliopiston jälkeen, voit yhdistää sen - joko kaksoistutkinnon tai kaksoisopinnon kautta - toiseen alaan, joka on enemmän työhön suuntautunut ja joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia erilainen taitojoukko.

body_arrows_choosing_direction Lisää opintoaloja = enemmän uravaihtoehtoja!

# 2: Kahden alan tutkiminen voi monipuolistaa uranäkymiäsi

Ehkä suurin hyöty kahden alan opiskelusta joko kaksois- tai kaksoistutkintona on, että hankit kaksi erillistä taitoja ja tietoa. Tällä henkisellä monimuotoisuudella voi olla positiivinen vaikutus tuleviin uramahdollisuuksiisi. Pohjimmiltaan kokemuksesi kahden akateemisen alan opiskelusta antaa sinun tutkia suurempi joukko mahdollisia uroja.

Oletetaan esimerkiksi, että teit kaksoistutkinto-ohjelman, jossa ansaitsit BFA: n pianonsoiton ja kauppatieteiden kandidaatin (BBA). Kun nämä kaksi kenttää vyösi alla, voit aloittaa musiikkiin tai liiketoimintaan liittyvän uran (tai molemmat yhdistävän uran!). Koska sinulla on monia perustaitoja, joita vaaditaan (tai suositellaan) työpaikalla jommallakummalla näistä kahdesta alasta, voimme sanoa, että kaksoistutkintosi on itse asiassa monipuolistanut uramahdollisuuksiasi.

Sama voidaan sanoa kaksinkertaisesta duurista. Oletetaan, että olet kaksinkertainen kemian ja englannin kielen pääaine. Näiden pääaineiden avulla opit paljon hyödyllisiä taitoja kriittisestä ajattelusta havainnointiin ja analyysiin voit hakea useita ammatteja. Voit esimerkiksi olla ammattikirjailija tai työskennellä tieteellisiä laitteita myyvän yrityksen kanssa. Voisit jopa yhdistää pääaineesi erikoistuneemmalle uralle; esimerkiksi sinusta voi tulla tiedelehden toimittaja.

Kaiken kaikkiaan sekä kaksoistutkinto että kaksoisopinnot antavat sinun paitsi oppia kahdesta alasta myös hankkia joukko laajempia taitoja, joita voidaan soveltaa paljon enemmän uraa varten kuin olisit yksinkertaisesti opiskellut yhtä alaa.

# 3: Voit pystyä soveltamaan luokkaa molempiin pääaineisiin / tutkintoihin

Vaikka tämä vaihtelee suuresti yliopistosta riippuen, eräillä kaksoisopinnoilla ja kaksoistutkinto-ohjelmilla, voit soveltaa joitain opintojasi yhdelle pääaineelle / tutkinnolle toiseen pääaineeseen / tutkintoon.

Huomaa kuitenkin, että useimmilla yliopistoilla, jotka sallivat tämän päällekkäisyyden opintopisteiden välillä, on raja kuinka monta opintopistettä / luokkaa voit hakea molemmille pääaineille / tutkinnoille.

Esimerkiksi kaksoistutkinto-opiskelijat Michiganin yliopiston teknillinen korkeakoulu voi pyytää luokkaa yhdelle tutkinnolle 'kaksinkertainen laskenta' kohti toista tutkintoa lähettämällä kaksoistutkintokurssin vaalilomake.

Klo Luoteeseen kaksinkertaiset pääaineet voivat laskea rajoitetun määrän kursseja molempiin pääaineisiinsa, jos he suorittavat tieteidenvälistä alaa, kuten Aasian tutkimukset tai Neurotiede.

Kaksinkertainen majuri vs. kaksoistutkinto: 2 suurta eroa

Tiedämme, että kaksoistutkinto antaa sinulle kaksi erillistä tutkintoa, kun taas kaksoisyritys saa vain yhden asteen kahdella pitoisuudella. Mutta mitkä ovat muut merkittävät erot näiden kahden välillä?

body_graph_increasing Valitettavasti tieto ei ole ainoa asia, joka nousee, kun valitset kaksoistutkinnon.

# 1: Kaksoistutkinnot kestävät pidempään ja maksavat enemmän rahaa

Koska ansaitset kaksi tutkintoa, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset akateemiset vaatimukset, kaksoistutkinto-ohjelma vaatii enemmän kursseja kuin kaksinkertainen pääaine. Tämä tarkoittaa, että olet yleensä koulussa kauemmin - usein viisi tai enemmän vuotta riippuen ohjelmasta ja tutkintotyypeistä.

Sitä vastoin, kaksinkertaisen pääaineen avulla voit yleensä lopettaa yliopiston normaalin neljän vuoden ajanjakson aikana (vaikka jotkut ihmiset saattavat kestää kauemmin, varsinkin jos he eivät ilmoittaneet toisesta pääaineestaan ​​vasta myöhään yliopiston uraansa).

Klo Indianan yliopisto Pennsylvaniassa Esimerkiksi sinun on ansaittava 120 opintopistettä kaksinkertainen pääaine ja 150 opintopistettä kaksoistutkinto. Tämän koulussa vietetyn ylimääräisen ajan vuoksi kaksoistutkinto tyypillisesti maksaa enemmän rahaa kuin kaksinkertainen päämäärä Sinun on maksettava enemmän opetuksesta, koska otat enemmän krediittejä; joudut myös maksamaan enemmän asunnoista, oppikirjoista ja aterioista, koska pysyt koulussa kauemmin.

# 2: Kaksoistutkinnot vaativat yleensä pääsyn kahteen kouluun

Koska kaksoistutkinto tarkoittaa, että jatkat kahta tutkintoa kahdesta eri koulusta, sinun on yleensä haettava (ja saat hyväksynnän) molemmat kouluissa.

Milloin sinun on haettava kussakin koulussa, riippuu yliopistosta. Klo Bostonin yliopisto , sinun on suoritettava yksi täysi lukukausi, ennen kuin voit hakea kaksoistutkinto-ohjelmaa, etkä voi hakea myöhemmin kuin juniorivuotesi ensimmäinen lukukausi.

Klo Columbia oikeustieteellisen korkeakoulun hakijat voivat hakea kaksoistutkintoa joko hakiessaan alun perin oikeustieteelliseen korkeakouluun (toisin sanoen ennen he aloittavat yliopiston) tai kun he ovat jo ilmoittautuneet lakikouluun.

Kaksinkertaiset päämiehet ovat kuitenkin erilaisia. Koska suurin osa opiskelijoista, jotka kaksinkertaistavat pääaineopinnot samassa koulussa, ei tarvitse hakea pääsyä erilliseen kouluun.

Yleisesti, kaksinkertaisen pääaineen julistamisprosessi on paljon yksinkertaisempi kuin kaksoisopinnot. Kaksinkertaisen pääaineen osalta sinun tarvitsee vain neuvotella neuvonantajan kanssa selvittääksesi, kuinka monta opintopistettä tarvitset, mitkä luokat otat ja onko sinulla aikataulussasi riittävästi aikaa jatkaa molempia pääaineita ilman kysymystä.

Kaksinkertainen majuri vs. kaksinkertainen tutkinto: kumpi sinun pitäisi tehdä?

Jos luet tätä artikkelia, harkitset todennäköisesti useamman kuin yhden alan opiskelua yliopistossa. Mutta mikä on sinulle parempaa: kaksois-duuri vai kaksoistutkinto?

Alla on tietokilpailu, jonka avulla voit selvittää, mikä suunnitelma sopii sinulle paremmin. Laita jokaisen lauseen kohdalle joko Hyväksyn tai Ei eri mieltä. Loppujen lopuksi kerää yhteen sopimusten ja eri mieltä olevien lukumäärä selvittääksesi, sopiiko kaksois- vai kaksoistutkinto sinulle paremmin.

Lausunto

Olla samaa mieltä

Eri mieltä

Toivon valmistuvani neljän vuoden kuluessa.

Kaksi alaa, josta olen kiinnostunut opiskelemaan, liittyvät (ainakin jonkin verran) toisiinsa.

Raha on tai saattaa olla minulle suuri huolenaihe.

Inhoan pitkiä, monimutkaisia ​​hakuprosesseja.

Olen helposti stressaantunut joutuessani tasapainottamaan paljon koulutyötä.

En ole varma, mitä haluan opiskella yliopistossa.

Enimmäkseen samaa mieltä - kaksinkertaisen majurin pitäisi toimia sinulle!

Jos sinulla on enemmän suostumuksia kuin eri mieltä, kaksinkertainen pääaine toimii todennäköisesti sinulle paremmin kuin kaksoistutkinto. Haluat välttää enemmän rahaa tai aikaa kuin tarvitset saadaksesi korkeakoulututkinnon.

Haluat myös opiskella kahta alaa, jotka ovat ainakin hieman toisilleen merkityksellisiä ja joiden pääaineet eivät vaadi pitkää hakuprosessia tai paljon enemmän opintopisteitä.

Enimmäkseen eri mieltä - kaksoistutkinto on haastasi, jota etsit!

Jos sinulla on enemmän eri mieltä kuin suostuu, kaksoistutkinto kuulostaa täydelliseltä älylliseltä haasteelta sinulle. Sinulla on selkeä käsitys kahdesta (todennäköisesti hyvin erilaisesta) alasta, joita haluat opiskella, eikä välitä viettää enemmän aikaa ja rahaa tutkintojesi saamiseen. Sinulla on myös kunnossa joutua tasapainottamaan normaalia raskaampaa työmäärää.

Yhtä monta sopimusta ja eri mieltä - voit tehdä kumpikin!

Jos sait yhtä monta suostumusta ja eri mieltä, joko kaksois- tai kaksoistutkinto voisi toimia sinulle. Et todennäköisesti ole valtava fani viettää paljon enemmän aikaa ja rahaa kuin tarvitset, mutta olet myös erittäin kiinnostunut tutkimaan kahta alaa, joista todella haluat oppia, huolimatta heidän mahdollisista haasteistaan.

body_college_student_library

Dual Degree vs Double Major: Key Takeaways

Sekä kaksinkertainen pääaine että kaksoistutkinto käsittävät kahden akateemisen alan tutkimuksen. Näiden kahden akateemisen polun välillä on kuitenkin suuri ero: kaksinkertainen pääaine tarkoittaa, että saat yhden asteen kahdella pitoisuudella, ottaa huomioon, että kaksoistutkinto tarkoittaa, että saat kaksi erillistä tutkintoa (eli kaksi tutkintotodistusta), yhden kutakin erikoistumisaluetta kohti.

Tyypillisesti kaksinkertaiset pääaineet käsittävät kahden toisiinsa liittyvän opintoalan tutkimuksen, joiden pääaineet sijaitsevat samassa koulussa tai yliopistossa yliopistossa. Tämä tarkoittaa, että valmistut yksi tutkintotyyppi, kuten BA tai BS, kahdella pitoisuudella.

tieteellisten menetelmien kuusi vaihetta

Opiskelijoiden on yleensä ilmoitettava kaksoisopinnot ainakin juniorivuotensa alkuun asti. Suurin osa kaksoisopiskelijoista pystyy valmistumaan tyypillisen neljän vuoden ajanjakson aikana, eikä sen vuoksi tarvitse kuluttaa enemmän rahaa opintosuorituksiin / opetukseen kuin yksi pääaineen.

Sen sijaan kaksoistutkinto tarkoittaa yleensä sitä, että opiskelet kahta hyvin erilaista alaa, joiden pääaineet kuuluvat kahteen eri kouluun. Tämän seurauksena joudut yleensä hakemaan molempia kouluja erikseen (ja tietysti hyväksyt molemmat!).

Kaksoistutkinnot vaativat myös enemmän luottotunteja kuin yksittäiset tutkinnot ja kaksinkertaiset pääaineet, koska sinun on täytettävä kahden erillisen tutkinnon vaatimukset.

Paras tapa selvittää, onko sinulle sopiva kaksois- tai kaksoistutkinto, on suorittaa yllä oleva tietovisa. Toistaakseni tässä ovat tärkeimmät kysymykset, jotka voit kysyä itseltäsi ennen valintasi tekemistä:

  • Mitä akateemisia aloja haluat opiskella yliopistossa (ja kuinka varmoja olet valinnastasi)?
  • Kuinka paljon kurssitöitä olet valmis käsittelemään kerralla?
  • Onko sinulla kunnossa joutua käyttämään enemmän aikaa ja rahaa tutkintoihisi?

Pystymällä vastaamaan näihin kysymyksiin pitäisi antaa sinulle selkeä käsitys siitä, mikä akateeminen polku - kaksois- tai kaksoistutkinto - on viime kädessä paras valinta!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA