Ajo Irlannin Ring of Kerry: Kartat ja täydellinen opas

Viehättävä Ring of Kerry on silmukoitava tie Irlannin länsirannikolla. Se mutkittelee Kerryn kreivikunnan rannikolla, koskemattomalla alueella, joka on kuuluisa kunnioitusta herättävästä luonnon kauneudestaan.

Sekä paikalliset että matkailijat parveilevat Ring of Kerrystä laajat näkymät vuorille, järville, vesiputouksille ja Pohjois-Atlantille. Matkan varrella näet linnoja, luostarin raunioita ja kivipyöriä jo 2200 eKr! Se on paljon ihmiskunnan historiaa.

Voin luottaa siihen, että Ring of Kerry oli henkeäsalpaavin tie, jota olen koskaan ajautunut elämässäni. Autan sinua saamaan saman ikimuistoisen kokemuksen kaikki mielenkiintoiset pysäkit Ringin varrella , sekä kartat, joiden avulla voit navigoida.Lue täydellinen opas Irlannin unohtumattomaan Ring of Kerryyn!

Kerry Ringin kartta

lopullinen kartta pienempi

Kuten näette tällä Kerry-kartalla, voit ajaa koko silmukan suoraan läpi vain kolmessa ja puolessa tunnissa.

Kerry-rengas on 179 km (111 mailia) rannikkotie Irlannin Iveraghin niemimaan ympäri. Teknisesti Ring of Kerry on hevosenkengän muotoinen N70, mutta voit ottaa yhdistävän tien, N72, tehdäksesi täydellisen silmukan, joka alkaa ja päättyy Killarneyn kaupunkiin. Tämä suljettu silmukka kattaa yhteensä 133 mailia (214 km). Killarney on suosittu tukikohta Kerry-kehää ajaville matkailijoille sijaintinsa ansiosta niemimaan sisämaassa.

Jos aiot ajaa suoraan kehän ympäri, voit suorittaa ajon vain kolmessa ja puolessa tunnissa. Realistisesti sinun pitäisi kuitenkin varata vähintään kuusi - seitsemän tuntia pysähtyä matkan varrella , ellei kauemmin. Jos haluat ottaa sivuretkiä tai tutustua kaikkiin reitin varrella oleviin nähtävyyksiin, voit muuttaa Ringin kahden tai kolmen päivän matkalle, yöpymällä yhdessä kylissä, kuten Waterville tai Kenmare.

Sen lisäksi, että matkustaa katsomaan linnoja, kelttiläisiä raunioita, näköalapaikkoja ja ystävällisiä lehmiä ja lampaita, voit myös mennä vaellukselle, pyöräilemään tai ratsastamaan. Suosittu päiväretki vie sinut myös Skellig-saarille. Suurempi saarista, Skellig Michaels, on kuuluisa 6. vuosisadan raunioistaan, jotka olivat esillä Tähtien sota: Voima herää .

Ennen kuin pääset kaikkiin Kerry Ringin nähtävyyksiin, mennään kuinka matkustaa tietä pitkin. Pitäisikö hypätä kiertuebussille vai vuokrata auto ja ajaa itse?

Matkustaminen Kerry-kehällä: kiertuebussi vs. auto

kiertuebussit

Kerry-renkaan ajamiselle on kaksi vaihtoehtoa: kiertuebussi tai auto. Useat bussiyhtiöt ovat käytettävissä päiväretkille, tai voit helposti navigoida reittiä itse (se on loppujen lopuksi silmukka).

Tässä sinun on tiedettävä molemmat vaihtoehdot.

Vaihtoehto 1: Ota bussi Kerry Ringin ympärille

Useimmat Ring of Kerry -bussit alkaa Killarney. Jos aloitat Irlannin matkan Dublinissa, voit myös ostaa paketteja, jotka sisältävät junalipun Dublinista Killarneyyn ja seuraavan päivän kiertuebussin.

Kaksi arvostetuinta yritystä ovat Deros Coach Tours ja O'Connell Day Tours. Päiväretki maksaa noin 25 dollaria.

Bussit tekevät muutaman pysäkin matkan varrella, jotta voit tutustua nähtävyyksiin ja ottaa valokuvia sekä lounaspysäkin. Kaiken kaikkiaan Ring of Kerry -kierros bussilla kestää noin 6,5 tuntia.

Yksi tärkeä asia huomata - bussit ajavat aina vastapäivään pitkin Rengasta. Ne alkavat Killarney ja sitten suunta luoteeseen Killorglin.

Tarkastellaan nyt toista vaihtoehtoa (ja valitsemaani vaihtoehtoa), ajo- Kerry-rengas.

kartta nuolilla

Kiertuebussit ajavat vastapäivään Ring of Kerry -kadulla.

Vaihtoehto 2: Aja Kerry Ringin ympäri

Toinen vaihtoehto on ajaa. Pidin paljon ajamisesta, koska se antoi ystäväni ja minä mennä omaan tahtiimme ja vedä aina, kun huomasimme upean näkymän, joka oli erittäin usein.

Meillä ei ollut vaikeuksia vuokrata autoa Irlannissa. Vuokrasimme auton verkossa Dooley Car Rentalsilta ja noudimme sen Dublinin lentokentältä. On myös vuokra autoyritykset, jotka sijaitsevat Killarneyssä.

Ainoa epätavallinen osa vuokrasopimusta on, että Yhdysvaltain matkailijoiden on ostaa lisää autovakuutuksia. Jos vuokraat autoa useimmissa muissa maissa, tavallinen autovakuutuksesi ulottuu vuokraukseen.

Vaikka ajon avulla voit viettää aikaa ja pysähtyä päähän, se tuo merkittävän ylimääräisen haasteen yhdysvaltalaisille kuljettajille: sinun on sopeuduttava ajo vasemmalla puolella tietä! Aluksi tämä järjestely sai aivoni tuntemaan olevansa takaiskuja, ja jatkoin ajoa liian vasemmalle.

Ystäväni oli tosiaankin parempi vasemmanpuoleinen kuljettaja, mutta tottuin siihen myös vähitellen. Niin kauan kuin pysyt keskittyneenä, sinä ei pitäisi olla liikaa vaikeuksia vaihtaessa.

Kuten edellä mainitsin, bussit kulkevat vastapäivään Kerry-kehää pitkin. Jos ajaa, sinun pitäisi mennä samaan suuntaan kuin bussit tai päinvastoin?

auto

Muista ajaa tien vasemmalla puolella! Fred Zhang / Kaikki oikeudet pidätetään

Mihin suuntaan sinun tulisi ajaa Kerry-kehällä?

Pitäisikö sinun ajaa bussien kanssa vai niitä vastaan? Kaikki riippuu kuinka varma sinusta tuntuu ajaessasi.

Jos ajaa Ring of Kerry -bussin vastakkaiseen suuntaan, saatat joutua käsittelemään niiden ohittamista. Koska tie voi kapeata ja sillä voi olla jyrkkiä pudotuksia sivussa, tämä voi olla ei-toivottu ylimääräinen haaste. Jos et halua käsitellä ohittavat kiertuebussit kapealla tiellä, Sitten sinun pitäisi mennä vastapäivään.

Toisaalta busseilla ajaminen tarkoittaa, että saatat juuttua yhden niistä taakse. Tuijottaminen bussin takaosassa suurimman osan ajamistasi saattaa heikentää näkymää. Jos haluat ei juutu kiertuebussin taakse, valitse todennäköisesti reitti myötäpäivään!

Esitän tässä oppaassa pysäkit vastapäivään , samalla tavalla kuin bussit kulkevat. Jos päätät mennä toiseen suuntaan, vieritä vain alaspäin ja lue tämä opas taaksepäin.

Nyt kun olemme käsitelleet kuljetukset, käymme läpi kaikki mielenkiintoiset paikat ja asiat, jotka välität ajaessasi, alkaen Ring of Kerry kartta.

Ring of Kerry -kartta: Kaikki pysäkit matkan varrella

Tässä on täydellinen Kerry-kartta, jossa on nastat jokaiselle pysäkille. Napsauta kutakin kutsuaksesi sen täydellisen osoitteen ja selaa alaspäin kohtaan lisätietoja jokaisesta pysäkistä!

Koska kiinnostavia kohteita on paljon, annan joitain ehdotuksia parhaista tämän oppaan lopussa. Voit myös suunnitella matkan henkilökohtaisten kiinnostuksen kohteidesi mukaan, haluatko viettää kaiken aikasi valokuvata linnoja, patikoida vuorille tai tehdä ostoksia matkan varrella olevissa kylissä.

Mitä ikinä valitsetkin, et todellakaan voi mennä pieleen. aja itse on yksi parhaista kohokohdista!

Koska suurin osa Ringistä on etäyhteydessä, suosittelen GPS: n käyttöä, reittiohjeiden esilataamista Google Mapsiin ja / tai lataamista offline-tilassa toimiva navigointisovellus, kuten Here WeGo. Sinun on ladattava Ring of Kerry -kartat ennen lähtöä, mutta sinun on voitava kytkeä reittiohjeet offline-tilaan.

Mikä tahansa yöpymispaikka antaa sinulle todennäköisesti myös ohjeet vanhanaikaisella tavalla - paperikartalla Kerry-kehästä ja ympyröillä mielenkiintoisten paikkojen ympärillä. Jos kaikki muu epäonnistuu, vain jatka ajamista. Kerryn rengas on loppujen lopuksi rengas.

Kerryn ajo: täydellinen opas

Useimmat ihmiset aloittavat ja lopettavat Ring of Kerry -matkansa Killarneyn kaupungissa, joten aloitetaan siitä. Killarney'ssa on paljon Kerry-hotelleja, ja muita hotelleja Kerryn kylissä matkan varrella. Alla on täydellinen luettelo pysäkkeistä Kerry-kehällä. Napsauta pysähdystä siirtyäksesi suoraan siihen tai lue vain oppiaksesi upeista pysäkkeistä, joita kohtaat ajaessasi vastapäivään Ringillä.

 1. Killarney
 2. Dunloen aukko
 3. Kate Kearneyn mökki
 4. Beaufort
 5. Kerry Woolen Mills
 6. Killorglin
 7. Kerry Bogin kylämuseo
 8. Glenbeigh
 9. Cahirciveen
 10. Ballycarberyn linna
 11. Portmagee
 12. Skelligin saaret: Skellig Michaels ja Little Skellig
 13. Valentian saari
 14. Pyhän Finianin lahti
 15. Balinskelligs
 16. Waterville
 17. Eightercua Stones
 18. Loherin kivilinnoitus
 19. Derrynane
 20. Caherdaniel
 21. Castlecoven ranta
 22. Staigue Fort
 23. Sneem
 24. Dunkerronin linna
 25. Kenmare
 26. Mollin aukko
 27. Killarneyn kansallispuisto
 28. Ladies View
 29. Torc-vesiputous
 30. Muckross-talo
 31. Muckrossin luostari
 32. Sinisen uima-altaan luonnonsuojelualue
 33. Rossin linna
 34. Innisfallenin saari

Katsotaanpa nyt tarkemmin kaikkia Kerry-kehän pysäkkejä, alkaen suosituin lähtökohta, Killarneyn kaupunki.

# 1: Killarney

tappaja 2

Killarney on värikäs pieni kaupunki, joka näyttää siltä kuin se oli kynitty 1800-luvulta. Suosittuna kohteena se säilyttää aktiivisesti historiallisen viehätyksensä. Itse asiassa Killarneyn kaupunginvaltuusto kielsi muovikauppakyltit 1980-luvulla, jotta kaupunki säilyttäisi kauniin, vanhanaikaisen ilmeensä.

Vaikka kymmenen-kolmenkymmenen minuutin ajomatkan päässä Killarneystä on useita upeita Ring of Kerry -nähtävyyksiä - kuten Rossin linna, Muckross House ja Muckross Abbey -, itse kaupunkia ei pidä unohtaa. Killarney ei ehkä räjäytä mieltäsi kuin Ring of Kerry -maisema, mutta sillä on paljon nautittavaa ravintoloita, pubeja, kauppoja ja gallerioita.

Ravintolat Killarney

Löydät erilaisia ​​ravintoloita perinteisistä irlantilaisista pubeista thaimaalaisiin ja meksikolaisiin ruokiin. Jotkut kaupungin parhaat ravintolat ovat Rozzer's, Bricin, Mareena's Simply Food, Quinlans Seafood, Hannigan's ja Yew Tree.

Ennen kuin vierailin Irlannissa, olin kuullut enimmäkseen kielteisiä arvosteluja sen keittiöstä. Löysin totta, päinvastoin, paljon moderneja ravintoloita ja herkullista ruokaa kaikkialta maailmasta.

Pubit kohteessa Killarney

Vaikka kuulin kielteisiä asioita Irlannin keittiöstä, kuulin tähtien arviot sen oluesta. Tuo maine oli täysin tarkka; molemmat olut ja siideri ovat laadukkaita ja helposti löydettävissä.

Jonkin verran upeita pubeja Killarney'ssa ovat O'Connorin perinteinen irlantilainen pubi, Jarvey's Rest, The Danny Mann, Tatler Jack ja Dan Linehan's Bar. Ota paikka, tilaa Guinness ja ihannetapauksessa törmää irlantilaiseen istuntoon paikallisia muusikoita, jotka soittavat viulua ja harmonikkaa.

villa-

Irlanti on kuuluisa korkealaatuisista villapuseroistaan ​​ja huopaistaan.

Killarney Shopping

Killarneyn kaupat ovat keskitetty keskustan alueelle. Löydät tunnetusti korkealaatuiset villapaidat Irlannin Aran-saarilta, koruja, lasiesineitä, kynttilöitä, matkamuistoja, taidegallerioita ja vanhanaikaisia ​​karkkikauppoja. Voit myös tehdä ostoksia joissakin nimimerkkikaupoissa Killarney Outlet Centerissä.

Historialliset kirkot Killarney

Killarneyssä on pari 1800-luvun kirkkoa, jotka ovat vierailun arvoisia, jos pidät historiallisesta arkkitehtuurista. Pyhän Marian katedraali i s 1800-luvun goottilainen herätyskirkko ja 1879 Franciscan Friary on yksinkertainen kivirakenne.

Killarney on a viehättävä kaupunki se on hauskaa tutkia tai ainakin nauttia illallisesta iltana ennen lähtöäsi Kerry Ringille. Jos aikaa painostetaan, saatat kuitenkin ohittaa kaupungin ja keskittyä sen sijaan ajamaan, sillä Ring of Kerry on mieleenpainuvin osa matkaa!

# 2: Dunloen aukko

dunloen aukko

kuinka saada hyvä sat -pisteet

Daniel Dudek-Corrigan / Flickr

Sinun ei tarvitse odottaa kauan, ennen kuin Ring of Kerry upottaa sinut Irlannin vertaansa vailla olevaan luonnon kauneuteen. Vain kymmenen minuutin päässä Killarneystä pääset N70: n osalle nimeltä Gap Road tai Dunloen aukko.

Dunloen aukko on 11 km: n (7 mailin) ​​vuori kulkea Purple Mountainin ja MacGillycuddy's Reeks -alueen välillä. Se ohittaa viisi järveä: Coosaun Lough, Black Lake, Cushnavally Lake, Auger Lake ja Black Lough. Coosaunin ja Mustan järven välissä on haluava silta. Voit pysähtyä täällä, tehdä toive sillalle, ja paikallisen legendan mukaan toiveesi on tarkoitus toteutua.

Koska Dunloen aukko on niin luonnonkaunis reitti, se on suosittu paikka pyöräily, vaellus, hevoskärryt ja ratsastus. Jos ajat, mene hitaasti ja odota, että muut ihmiset ja ajoneuvot jakavat tien.

# 3: Kate Kearneyn mökki

Kate Kearney

Larry Koester / Flickr

Kate Kearneyn mökki on a 150 vuotta vanha ravintola ja pubi Dunloen aukkoa pitkin. Ohitat kukilla ja hevosilla täytetyt pellot, ennen kuin vetäytyt tämän viehättävän, muratin peitetyn mökin pysäköintialueelle.

Kate Kearneyn edessä on myymälä, joka myy paikallisia käsitöitä ja tuotteita. Viileämpinä kuukausina voit istua avotulen äärellä ja nauttia pubiruokaa ja tummia oluita. Aina niin usein mökissä järjestetään perinteinen irlantilainen illallinen, jossa on elävää musiikkia ja pukeutuneita tanssijoita.

Pysähdyin Kate Kearneyn lounaalle ja nautin erityisesti paistettua brie-hilloa ja kotitekoinen banoffee-piirakka (toffee vanukas pie, banaaniviipaleilla ja tuoreella kermavaahdolla). Jos olet nälkäinen, pysähdy täällä saadaksesi linnoituksen tulevaa matkaa varten. Jos ei, älä huoli - matkan varrella on paljon kyliä, joissa on pubeja ja ravintoloita.

# 4: Beaufort

Beaufort on pieni kylä Carrantuohillin, Irlannin korkeimman vuoren juurella. Pienellä kylällä tarkoitan pieni ; Beaufortilla on väestö on vain 160.

Kaupungin keskustassa on muutama pubit ja majatalot, joten voit jäädä tänne vaihtoehtona Killarneylle. Jos aiot pysyä kaukana, Beaufort on hyvä vaihtoehto. Muussa tapauksessa luultavasti asetat tämän kaupungin matalammalle Ring of Kerry -operaatioiden luettelollesi.

Yksi kiehtova sivusto lähellä Beaufortia sisältää varhaisen kirjoitetun kielen. Kaupungin ulkopuolella istua Ogham Stones. Näissä kivissä on Ogham, the aikaisin kirjoitusjärjestelmä ilmestyy Irlannissa.

Oghamissa kirjaimia edustaa lyhyet vaakasuorat viivat, jotka on kaiverrettu pitkän pystysuoran viivan yli. Saatat nähdä matkamuistoja Oghamissa kirjoitetuista yleisnimistä tai muinaisista koruista.

# 5: Kerry Woolen Mills

Nämä 1700-luvun myllyt ovat luoneet kankaita ja lankaa villasta yli 300 vuotta! Alkaessaan he käyttivät viereisen Gweestin-joen vettä koneiden voimaansaattamiseen sekä villan pesuun ja värjäämiseen.

Tänään voit tutustua myllyihin ja ostaa laadukkaita villapaitoja, viittaa, huiveja, huopia ja mattoja. Nämä myllyt ovat pysähtymisen arvoisia, jos haluat osta villavaatteita tai huopa. Jos et halua tehdä ostoksia tai et välitä villatuotteista, saatat ohittaa nämä myllyt ja tallentaa ostoksesi muualle Ringin alapuolelle!

lampaat

Lampaita on paljon Irlannissa, samoin villapaitoja!

# 6: Killorglin

Killorglinin toinen kylä Kerry Ringin varrella. Se on vähän suurempi kuin Beaufort, jonka asukasluku on 2100. Tässä Laune-joen varrella sijaitsevassa kaupungissa on useita hostellit, majatalot, pubit, ravintolat, ulkoilma-aktiviteetit ja vuosittaiset festivaalit.

Killorglin on ehdottomasti pysähdyksen arvoinen, jos haluat mennä ulkona retkelle. Koska se on joella ja lähellä Atlanttia, sillä on paljon mahdollisuuksia kajakki, kanootti ja purjehdus. Voit myös käydä kiipeilemässä, patikoimassa, suunnistamassa tai leiriytymässä yön yli.

Killorglin on myös hyvä pysähdys, jos tunnet nälkäisyyttä. Kaupungissa on erilaisia ​​pubeja ja ravintoloita tekee oman oluen, Crafty Divils King Puck. Näet joukon viittauksia King Puckiin tämän vaalean aleen ulkopuolella, kuten King Puck -patsas, suuri, kruunua käyttävä pronssivuohi, joka istuu kiven päällä.

Legendan mukaan vuohi auttoi pelastamaan Killorglinin asukkaat kauan sitten, kun hyökkääjät ryöstivät maaseutua. Kiekko irtautui laumastaan ​​ja ilmestyi kylään varoittaen ihmisiä vaarasta. Tämä tarina on niin suuri osa Killorglinia, että kaupunki on isännöinyt a Kolmen päivän kiekkomessut elokuussa viimeisen 400 vuoden ajan!

Jos ajaa rengasta elokuussa, tarkista onko kiekkomessut käynnissä. Saatat myös olla kiinnostunut kesäkuussa järjestettävästä K-Fest Musics and Arts -kulttuurifestivaalista tai Killorglin-ruokafestivaalin maku syyskuussa.

Kun olet saanut ruokaa ja festivaaleja Killorglinissä, jatka ajoa lounaaseen kohti Kerry Bog -museo.

baari

Tilaa King Puck, vaalea olut, joka on valmistettu Killorglinissä!

# 7: Kerry Bogin kylämuseo

Jäätiköllä veistettyjen vuorten ja kallioiden sekä muinaisten kivirautojen ansiosta Ring of Kerry vie sinut ajassa taaksepäin. Kerry Bogin kylämuseo kuljettaa sinut 1800-luku, näyttää sinulle sen kovan olemassaolon, jonka ihmiset veistivät itselleen turvesuoleen.

Kerry Bogin kylämuseossa on kuusi olkikattoista asuntoa, jotka on palautettu alkuperäisiin 1800-luvun olosuhteisiin. Voit nähdä, kuinka seppä, teurastaja ja työntekijät asuivat, sekä tavata syntyperäiset Kerry-suon ponit ja valtavat irlantilaiset susikoirat kotoisin alueelta.

irlanninsusikoira

Irlannin susikoirat voivat olla eri värejä, mutta niillä kaikilla on yksi yhteinen piirre: he ovat valtava .

# 8: Glenbeigh

Tätä aluetta kutsutaan Jalokiveksi Kerry-renkaassa. Täällä näet kaiken luonnon kauneuden, joka tekee Kerry-renkaasta mahtavan yhdessä paikassa: kukkulat, vuoret, joet, rannat ja villi Atlantti. Se on suosittu paikka patikointiin, luontoretkiin ja ratsastukseen.

Kävin ratsastamassa Glenbeighissa Burke's Beach Ridingin kanssa. Kierrimme Curra-vuoren ympäri, laskeuduimme Hevosenkenkälaaksoon ja ratsastimme pitkin hiekkaranta Rossbeigh Beach. Näkymät lampaiden täyttämille pelloille ja ojennetulle Dinglen niemimaalle olivat upeat, ja ratsastus polkuja ja rantaa pitkin oli unohtumaton tapa ottaa kaikki mukaan.

Polkuajeluja on saatavilla molemmille aloittelijoille ja kokeneemmille ratsastajille. Suosittelen lämpimästi yhden tekemistä.

# 9: Cahirciveen

Cahirciveen on värikäs pieni kaupunki, jonka asukasluku on noin 1300. Sen tärkeimmät nähtävyydet ovat Cahergalin ja Leacanabuailen linnoitukset, noin 600 jKr rakennettujen kivilinnoitteiden jäännökset, jotka viittaavat varhaiskristillisen maatalousyhteisön olemassaoloon.

Voit myös käydä Daniel O’Connellin muistokirkko, yksi Irlannin ainoista kirkkoista, jotka on nimetty maallikon mukaan, ja vanhat armeijan kasarmit, joista on tehty kulttuuriperintökeskus. Cahirciveen on ylpeä historiastaan ​​paikkana, jossa ensimmäiset laukaukset 1867 Fenian Risingista ammuttiin, kapina brittiläistä hallintoa vastaan.

Cahirciveen on pysähtymisen arvoinen vanhat kivilinnoitukset, mutta jos sinua vaivaa aika tai pysyt kehän itäosassa, voit valita sen sijaan nähdä Stiga Fortin.

# 10: Ballycarberyn linna

ballycarbery linna

Johdon kardinaali / Flickr

Caherciveenin jälkeen seuraava pysähdyspaikka on Ballycarberyn linna. Tämä kerran ylpeä 1500-luvun linna kukkulalla seisoo nyt muratti- ja sammalta peitetyissä raunioissa.

Suurena mielikuvituksen fanina muratti-peitetyt rauniot, Laittaisin tämän linnan korkealle must-see-listalle. Se on nopea pysähdys, mutta se on olennainen Ring of Kerry -näkymä. Tarkista se!

Huomaa muutamasta seuraavasta pysäkistä luettelossa: seuraavat neljä pysäkkiä sijaitsevat Skelligs Ringillä, N70: n osa, joka on tekninen Ring of Kerry. Voit vierailla Portmageen ja Valentian saaren kylissä, ottaa veneen Skelligin saarille tai ajaa pitkin Pyhän Finianin lahtea.

Jos sinulla ei ole aikaa tai kiinnostusta lähteä renkaasta, ota rohkeasti hyppää alaspäin luettelossa # 15, Waterville!

# 11: Portmagee

Tässä kylässä, joka sijaitsee 10 minuutin päässä N70: stä, on joitain ravintoloita ja majoitustiloja, joten voit pysähtyä täällä lounaalle tai yöpymään. Se on merkittävin kuin portti Skelligs-saarille, kuitenkin, samoin kuin kaupunki, jonka läpi kulkevat ottamaan sillan Valentia-saarille.

# 12: Skelligin saaret: Skellig Michael ja Little Skellig

Arian Zwegers / Flickr

Nämä saaret sijaitsevat aivan Portmageen rannikon tuntumassa. Molemmat ovat suojattuina lintujen pyhäkköt, ja ne sisältävät vilkkaita popfins-, suula-, arktisten tiirien, giljotien, sillikakkujen, razorbillin, fulmarien, manx-shearvesien ja merimetsojen populaatioita. Voit ottaa veneen Pikku Skelligin ympäri, ja voit todella laskeutua ja tutkia Skellig Michaelia.

Kun pääset Skellig Michaeliin, näet a 6. vuosisadan kristillinen luostari. Munkit asuivat kaukana mehiläispesän muotoisissa kivimuodostelmissa. Joka päivä he laskeutuivat 670 askelta saadakseen kalaa aterioihinsa.

kenen kanssa Libra on yhteensopiva

Rauniot on nyt suojattu a Unescon maailmanperintökohde, ja he näyttävät mahtavilta tutuilta, jos olet nähnyt Tähtien sota: Voima herää. Vaarana pilata loppu kenellekään, annan sinulle vain kaksisanaisen muistutuksen kohtauksesta: Luke Skywalker.

Voit kiertää Skellig-saaria, voit ilmoittaudu veneretkelle Portmageesta, Valentian saarelta tai Watervillestä. Suojelualueina vierailijoiden määrä päivittäin on rajallinen, joten kirjaudu aikaisin!

# 13: Valentian saari

kallio2

Portmageesta pääsee sillalla Valentian saarelle, joka on yksi Irlannin läntisimmistä pisteistä. Valentialla oli tärkeä rooli historiassa - se oli yksi pysähdyspaikoista ensimmäinen menestyvä transatlanttinen kaapeli.

Sinun tulisi tulla Valentiaan, jos haluat mennä vaellukselle tai nähdä majesteettisia merikallioita. Sinä pystyt vaeltaa Geukaun-vuorelle ja kävele 600 jalan kallioita pitkin. Voit myös kävellä ulos tetrapodiradoille, eläimestä viimeisten 385 miljoonan vuoden ajan säilyneille tulosteille. Jos en korostanut sitä jo tarpeeksi, Kerry-rengas puhaltaa mieleesi sen kauaskantoisen luonnon- ja ihmishistorian laajuuden.

# 14: Pyhän Finianin lahti

Finian's Bay, joka tunnetaan paikallisesti nimellä Glen , nostaa luonnon kauneuden hyperkäyttöön vuoristojen toisella puolella ja toisaalta näkymät Altanticin, Skellig-saarille ja Puffin-saarelle.

Suurten aaltojensa vuoksi Pyhän Finianin lahti on erityisen suosittu sukeltajat ja surffaajat. Toinen arvonta on Skelligin suklaa , pieni perheomisteinen suklaatehdas ja kahvila, josta on kauniit näkymät lahdelle.

# 15: Balinskelligs

Balinskelligs on noin 350 rannikkokylä ja yksi harvoista jäljellä olevista paikoista Irlannissa ihmiset puhuvat edelleen irlantilaista! Täältä löydät joitain pubeja, kahviloita ja ravintoloita sekä majoitusta yöpymiseen.

Parhaat pysäkit ovat Balinskelligsin ranta, joka tunnetaan paikallisesti nimellä Ladies Beach, ja läheiset McCarthy Mórin linnan rauniot. Jos yövyt, voit ottaa a pimeän taivaan kiertue. Koska alueella on niin paljon pilaantumista ja valoa, voit nähdä tähtiä ja planeettoja yötaivaalla kuten muinaiset esi-isämme.

yötaivas

Mene tähtien katseluun Balinskelligsissa yhden heidän 'pimeän taivaan' kiertueistaan!

# 16: Waterville

Tämän pienen kylän asukasluku on vain 540, mutta siellä on paljon ravintolat, kahvilat, pubit ja hotellit jos etsit ateriaa tai yövyt. Beaufortin tavoin se on yksi pysäkkeistä, johon ensimmäinen transatlanttinen kaapeli laskettiin vuonna 1865. Vuonna 1866 alus lähti Watervillestä ja laski kaapelin Irlannista Newfoundlandiin, yhdistäen siten Euroopan Pohjois-Amerikkaan.

Watervillellä on joukko Ulkoilu , mukaan lukien pyöräily, kalastus, surffaus, ratsastus, golf, rannat ja luontoretket. Joka elokuu se pitää Charlie Chaplinin komediaelokuvafestivaaleja. Miksi? Waterville oli suosikki lomapaikka Charlie Chaplinille takaisin päivään.

# 17: Eightercua-kivet

eightercua kivet

Robert Linsdell / Flickr

Oletko valmis joihinkin vanhoihin kivirakenteisiin? Eightercua Stones on tärkeä pysäkki useimmissa Ring of Kerry -kartoissa, koska seisovat kivet juontavat juurensa aina 1700 eKr. Tämän itä-länsi-kivirivin uskotaan olevan megaliittinen hauta ja mahdollisesti hautauspaikka Scéinen, Milesian johtajan vaimon. Milesialaiset olivat joukko ihmisiä, jotka valloittivat Irlannin.

Korkein kivi on yhdeksän jalkaa ja koko hauta ulottuu 25 jalkaa. Se on ehdottomasti pysähtymisen arvoinen, jos olet ihminen, joka innostuu muinaisista kivimuodostelmista. Ja rehellisesti, kuka ei innostua muinaisista kivimuodostelmista?

# 18: Loherin kivilinnoitus

Nopeasti eteenpäin Eightercuan 2500 vuoden rakentajilta ja olet saanut alkukristityt rakentamaan maatilan puolustavan muurin sisään. Tämä 9. vuosisadan kivilinnoitus näkymät Balinskelligsin lahdelle. Jälleen, se on kiehtova ja suhteellisen nopea pysäkki, jos olet kiinnostunut muinaisista raunioista.

lampaat 1

# 19: Derrynane

Tämä pieni kylä merellä on kaunis hiekkarantoja ja historiallisia nähtävyyksiä. Derrynanen ranta on pitkä, hiekkaranta, jota ympäröivät vuoret.

Lähistöllä voit kiertää salaperäistä Derrynanen luostari, 6. vuosisadan luostari s ympäröi hautausmaa, joka nyt istuu raunioissa, jotka ovat täynnä kasveja. Voit myös tutustua Derrynane-taloon, jossa asui Daniel O'Connell, joka tunnetaan myös nimellä Liberator.

O’Connell kampanjoi itsenäisyyden puolesta Isosta-Britanniasta 1800-luvulla. Voit käydä 30 minuutin opastetulla talolla, oppia O'Connellista ja hänen perheestään sekä tutustua ympäröivään 320 hehtaarin kansallispuisto.

Tee aika nähdä ainakin yksi ranta Kerryn kehällä, jalka tai hevosella!

Tee aika nähdä ainakin yksi ranta Kerryn kehällä, jalka tai hevosella!

# 20: Caherdaniel

Tämä pieni kylä on merkittävin Caherdaniel Fort, a kivilinnoitus vuodelta 600 jKr. Täältä löydät myös ravintoloita ja hotelleja sekä kauniit näkymät Derrynanen lahdelle.

# 21: Castlecoven ranta

Tämä hiekkaranta on suosittu paikallisten ja perheiden keskuudessa. Sen vieressä on hyvä ravintola Beach Side -ravintola ja baari. Jos et ole vielä käynyt rannalla, pysähdy täällä Castlecovessa. Jos olet kaikki rannalla, voit jättää tämän matkalle.

# 22: Staigue Fort

vankka linnake

Stefan Jurgenson / Flickr

Staigue Fort on yksi suosituimmista pysähdyspaikoista Ring of Kerry -kartalla, kun on kyse kiviraduista. Se on pyöreä kivilinnoitus, joka on rakennettu linnoitukseksi herralle tai kuninkaalle välillä 300 ja 400 jKr.

Tämä linnoitus on erityisen vaikuttava historioitsijoille sen vuoksi hienostunut suunnittelu ja kivimuuraus. Se on nopea pysäkki, mutta sen arvoista on nähdä, miltä 4. vuosisadan linnoitus näyttää.

# 23: Sneem

Tässä viehättävässä pienessä Sneem-joen kylässä (600 asukasta) asuu useita taiteilijat ja käsityöläiset, joten se on hyvä pysähdys ostoksille gallerioissa ja käsityöliikkeissä. Saatat myös nauttia Riney's Barista ja sen perinteisestä irlantilaisesta pubiruokasta ja tunnelmasta.

Koska se sijaitsee rannikolla, löydät muutaman lähellä olevan rannan: White Strand Beach, Castle Cove ja O'Carroll's Cove.

# 24: Dunkerronin linna

Tämä linna on rakennettu 1100-luvun lopulla ja muutettu Tudor-tyyliin noin vuonna 1596. Tänään on jäljellä vain yksi seinä. Loput ovat raunioita.

Dunkerron voi olla vaikea löytää, ja sinun on ajettava sitä hieman maastossa päästäksesi sinne. En suosittele sitä, ellet ole kovaa fania murattipäällysteisistä linnanraunioista.

miten tehdä tumman violetti

hautausmaa

Mary Sullivan / Kaikki oikeudet pidätetään

# 25: Kenmare

Kaikista Kerry Ringin varrella sijaitsevista kaupungeista Kenmare (väkiluku 2200) luultavasti on eniten nähdä ja tehdä. Siinä on valikoima hotelleja, B&B: tä, hostelleja, majataloja ja leirintäalueita sekä joukko ravintoloita ja pubeja. Jotkut Kenmaren parhaista ravintoloista ovat The Mews Kenmare, Mulcahy's Wild Garlic Restaurant, Packy's, Number 35, PF McCarthy's ja The Coachman's.

Yksi hauska Kenmare-nähtävyys on sen vuotuinen lokakuun festivaali neulapiste. Suuren nälänhädän aikana 1800-luvulla Poor Clare -luostarin sisaret opettivat naisille ja tytöille tämän taiton auttamaan heitä ylläpitämään itseään. Festivaalin ulkopuolella voit ostaa pitsiä, käydä työpajoissa ja katsella mielenosoituksia ympäri vuoden.

Kaksi tärkeätä historiallista nähtävyyttä Kenmaressa ovat Vanha Kenmaren hautausmaa ja Kenmaren kivipiiri. Hautausmaa on peräisin 7. vuosisadalta, ja siitä tuli joukkohautauspaikka suuren nälänhädän aikana. Kivipiiri rakennettiin vuosina 2200–500 eKr, todennäköisesti seremoniallisia tarkoituksia varten.

Jos olet Harry Potter -fani, saatat muistaa myös kaupungin nimen kviddiitti-maailmancupista. Kenmaren sanottiin asuvan ammattimainen kviddiisitiimi, Kenmare Kestrels.

# 26: Moll's Gap

molls aukko

Tom Fahy / Flickr

Ajat Moll's Gapin läpi palatessasi kohti Killarneyä, ja voit ajaa a panoraamanäkymät MacGillycuddy's Reeks -vuoristoon. Moll's Gap on suosittu turistibussien pysäkki, ja siellä on eeppinen näköalapaikka, matkamuistomyymälä ja kahvila.

# 27: Killarneyn kansallispuisto

kansallispuisto-91310_640

Kun olet päässyt tähän mennessä, olet taas lähestymässä Killarneyä. Kaupungin eteläpuolella on 25 000 hehtaarin suuruinen Killarney National Park, Irlannin ensimmäinen kansallispuisto. Noin neljänneksen siitä muodostavat Alajärvi, Keskijärvi ja Yläjärvi.

Se on maan laajin kotimetsä, ja sillä on ainoa jäljellä oleva villihirven lauma. Puisto on avoinna ympäri vuoden retkeilijöille ja lintuharrastajille. Kaksi seuraavaa pysäkkiä, Ladies View ja Torc Waterfall, sijaitsevat Killarneyn kansallispuistossa.

# 28: Naisten näkymä

Ladies View on toinen suosittu pysähdyspaikka matkailijoille Kerry-kehällä. Tämä näkökulma antaa sinulle laajat näkymät Killarneyn kansallispuiston kolmesta järvestä ja vuoresta. Vaikka se voi olla täynnä, se kannattaa lopettaa National Geographicin arvoisten valokuvien saamiseksi.

# 29: Torc-vesiputous

vesiputous

Simon Caulton / Flickr

Tämä 70 jalan korkea vesiputous on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä tieltä kauniiden metsien läpi. Se voi olla tungosta, koska vesiputous on suosittu pysäkki bussireiteillä. Saat upeimmat näkymät Killarneyn kansallispuiston järville kiipeämällä noin 100 askelmaa vesiputouksen vasemmalle puolelle.

# 30: Muckross-talo

kartano

Tämä hyvin säilynyt viktoriaaninen kartano tarjoaa sinulle opastettuja kierroksia kalustetut aikakauden huoneet. Vaikka et tekisi kierrosta talon sisällä, nautit kävelystä laajalla alueella. Vihreän nurmikon takana on kivipuutarhoja, kasvihuoneita ja toimivia maatiloja, joissa on lampaita leikkaavia mielenosoituksia.

# 31: Muckrossin luostari

luostarikirkko

Fred Zhang / Kaikki oikeudet pidätetään

Tämä 1400-luvun luostari on yllättävän hyvin säilynyt lukuun ottamatta sitä, että sillä ei ole kattoa. Se oli perusti fransiskaanimunkit vuonna 1448. Luostarin kaunein osa on piha, jonka keskellä on suuri marjapuu ja holvoitu luostari.

# 32: Sinisen uima-altaan luonnonsuojelualue

Luonnonsuojelualue on mukava paikka kävellä metsän läpi, ehkä saada välähdyksiä linnuista, peuroista ja muista villieläimistä. Cloghereen Blue Pool -kävely vie sinut Siniseen uima-altaaseen. Pohjassa olevan kalkkikiven takia uima-allas voi näyttää kirkkaalta turkoosilta.

# 33: Rossin linna

Fred Zhang / Kaikki oikeudet pidätetään

Fred Zhang / Kaikki oikeudet pidätetään

Toisin kuin jotkut Kerry Ringin varrella olevista murenevista raunioista, Rossin linna on täysin ehjä. Voit kiertää sisäpuolella tai vain ihailla sen kivistä ulkoa ja viereistä järveä.

Legendan mukaan sen alkuperäinen omistaja O'Donoghue hyppäsi järvelle hevosen, pöydän ja kirjaston kanssa. Hän nyt asuu palatsissa järven pohjalla, vartioimassa hänen linnaansa ja kaikkea mitä sen ympärillä tapahtuu.

Voit vuokrata veneitä ja mennä järvelle, kunhan olet varovainen ettet häiritse 1400-luvun vedenalaisia ​​haamuja.

# 34: Innisfallenin saari

Sandy Raidy / Flickr

Sandy Raidy / Flickr

Järven toisella puolella on Innisfallenin saari ja Innisfallenin luostarin rauniot. Munkit asuivat täällä 950 vuotta kunnes kuningatar Elizabeth I otti sen heiltä vuonna 1594. Ei hienoa, Elizabeth.

Saarella munkit kirjoittivat Irlannin historiasta Annals of Innisfallen. Näiden aikakirjojen ja munkkien ja irlantilaisten kuninkaiden tarjoaman koulutuksen vuoksi järvi sai nimensä Lough Leane tai oppimisjärvi.

Kun olet käynyt läpi Killarney National Parkin ja matkan varrella olevien pysäkkien läpi, päädyt takaisin takaisin sinne, missä aloitit matkasi, Killarneyyn! Olitpa viettänyt muutaman tunnin tai muutaman päivän, näet upean vuoret, järvet, joet, pellot ja meri jotka tekevät Kerry-renkaasta yhden kauneimmista asemista maailmassa.

34 pysäkillä (ja sitten joillakin, jos sisällytät kaikki kiinnostavat paikat jokaisessa kaupungissa), kuinka voit valita mitkä sisällyttää matkalle? Vaikka kaikkien edut vaihtelevat, tässä ovat minun parhaat valinnat parhaille pysäkkeille Kerry-kehällä.

Fred Zhang / Kaikki oikeudet pidätetään

Fred Zhang / Kaikki oikeudet pidätetään

Pysähdykset Kerry-kehällä: Suosituimmat

Kerry-kehällä voi pysähtyä useita paikkoja, mutta useimmilla meistä ei ole päiviä ja päiviä tutkittavaksi. Ellet muuta Rengasta täysimittaiseksi, monipäiväiseksi matkalle, haluat todennäköisesti tietää, mitkä pysäkit ovat parhaita Rengas-pitkin.

Tässä ovat valintani suosituimmat Ring of Kerry nähtävyydet.

 • Parhaat kivilinnoitukset: Stiga-, Cahergal- ja Leacanabuaile-linnoitukset
 • Parhaat rannat: Glenbeighin ja Derrynanen rannat
 • Parhaat linnat: Ballycarberyn linna (murattipohjaisille raunioille) ja Rossin linna (säilyneelle linnalle, johon voit mennä sisälle)
 • Paras historiallinen talo: Muckross-talo
 • Paras näköalapaikka: Ladies View Killarneyn kansallispuistossa
 • Paras kaupunki: Kenmare
 • Parhaat päiväretket: Skelliginsaaret ja ratsastus

Jos sinulla ei ole aikaa ajaa koko rengasta, saatat myös valitse vain länsi tai itä puolella ja tutustu matkan varrelle. Yksi yhteinen päiväretki Killarneystä vie sinut Muckrossin taloon, Muckrossin luostariin, Torcin vesiputoukselle ja Ladies View -alueelle. Sitten voit ajaa takaisin Killarneyn läpi ja nauttia illallisen Kate Kearney's Cottagessa.

sateenkaari

Kerryn kehän tutkiminen: Viimeiset vinkit

Kerry-rengas on erityinen paikka, jossa on henkeäsalpaavat näkymät, vaeltavat eläimet ja muinaiset kivimuodostelmat, jotka antavat sinulle välähdyksiä tuhansia vuosia ihmissivilisaatiota. Koska matkan varrella on viehättäviä kyliä, jotka ovat täynnä pubeja ja majataloja, voit viedä Ringin ajamiseen niin paljon aikaa kuin haluat. Paras tapa päättää, minne haluat mennä ja kuinka kauan haluat viettää, on tutustua pysähdyksiin matkan varrella ja päättää, mitkä kiinnostavat sinua eniten.

Jos olet innostunut ratsastuksesta ja otat veneen Skellig-saarille, voit suunnitella kolmen päivän Ring of Kerry -matka. Jos haluat tehdä vain viisi tai kuusi pysäkkiä, ehkä linnan, joitain kiviraunioita, näköalapaikan, Torcin vesiputouksen ja Muckrossin talon tai luostarin, voit sovi kaikki yhdeksi päiväksi.

Kerry-renkaan kauniin perusteella suosittelen yliarvioi tarvitsemasi ajan ottaa matkanne. Tällä tavoin voit tehdä odottamattomia pysähdyksiä ja viettää aikaa yhdellä planeetan kauneimmista ajoista.

Kun ajaa rengasta, saatat huomata, että epävakaa sää muuttuu nopeasti ja usein auringosta sateeseen ja takaisin. Vaikka tämä arvaamaton sää voi tarkoittaa, että kastut vaelluksillasi tai ratsastasi, sillä on hopea vuori - se luo erinomaiset olosuhteet sateenkaareille.

Näin joitain pisin ja kirkkain sateenkaari, jonka olen koskaan nähnyt matkallani Irlantiin. Tuhannen vuoden vanhan linnan murattipitoisten raunioiden vieressä sateenkaaren alla, olet todella kauhuissaan taikuudesta, joka tanssii Kerryn jokien ja vuorten yli.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.