Älä ota TEVA 3109 -valmistetta ennen tämän lukemista

ominaisuus_TEVA3109

Mikä on TEVA 3109? Jos sinulla on TEVA 3109 -pilleri ja haluat tietää siitä lisää, tämä opas on sinua varten! Käymme läpi kaikki tiedot, jotka sinun tarvitsee tietää TEVA 3109 -pillereistä mukaan lukien mitä ne ovat, mitä niitä käytetään hoitoon, miten sinun pitäisi ottaa ne, mitkä ovat niiden ottamisen riskit ja paljon muuta.

6 faktaa tietää TEVA -pilleri 3109

Ennen TEVA 3109 -pillerin ottamista sinun on tiedettävä kuusi keskeistä faktaa. Olemme luetelleet ne alla yhdessä lisätietojen kanssa, joten sinulla on kaikki tiedot, joita tarvitset TEVA 3109 -tablettien ottamiseen turvallisesti ja tehokkaasti.

#1: TEVA 3109 pilleri sisältää amoksisilliinia

TEVA 3109 on painatus tiettyihin amoksisilliinikapseleihin, joka on yleinen lääke bakteeri -infektioiden hoitoon. Kapselissa oleva merkintä TEVA 3109 ei tee näistä pillereistä tietynlaista amoksisilliinia; se vain osoittaa, kuka ne on tuottanut. TEVA 3109 -pilleri on sama kuin mikä tahansa muu amoksisilliinipilleri. Amoksisilliinin yleisiä tuotenimiä ovat Amoxicot, Amoxil, DisperMox, Moxatag, Moxilin ja Trimox.

Nämä eivät kuitenkaan ole kaikki amoksisilliinin eri nimet, vain yleisimmät. Amoksisilliinin patentti on vanhentunut, joten sille on nyt kirjaimellisesti satoja eri tuotenimiä ympäri maailmaa. Nimestä riippumatta ne ovat kaikki samaa lääkettä.

yhteisöpalveluideoita lukiolaisille

Amoksisilliini on penisilliiniperheen jäsen, joka sisältää myös ampisilliinin ja nafciliinin. Jokainen tämän perheen lääke sisältää antibiootteja, jotka ovat peräisin sienestä Penicillium . Penisilliini ja amoksisilliini ovat hyvin samankaltaisia, mutta penisilliini tuotetaan synteettisesti, kun taas amoksisilliini on puolisynteettinen. Amoksisilliinia pidetään myös yleensä parempana infektioiden hoidossa kuin penisilliiniä.

#2: TEVA 3109 -pillereitä käytetään niveltulehduksen, keuhkokuumeen ja monien muiden bakteeri -infektioiden hoitoon

TEVA 3109: tä käytetään bakteeri -infektioiden hoitoon pysäyttämällä bakteerien kasvu. Amoksisilliinia käytettiin ensimmäisen kerran vuonna 1972, ja se on nyt yksi yleisimmin määrätyistä antibiooteista maailmassa. TEVA 3109 -pillerit voivat hoitaa monenlaisia ​​bakteeri -infektioita, mukaan lukien korvatulehdukset, keuhkokuume, virtsarakon tulehdukset, tippuri, keuhkoputkentulehdus, nielurisatulehdus, kurkkukipu, ihoinfektiot, virtsatietulehdukset, salmonellainfektio ja verenmyrkytys.

TEVA 3109 -pillereitä voidaan käyttää myös klaritromysiini -antibiootin kanssa maha- ja suolistohaavojen hoitoon ja näiden haavaumien uusiutumisen estämiseen.

body_doctor

#3: TEVA 3109 pillerit ovat beigenvärisiä kapseleita

TEVA 3109 -pilleri on beigenvärinen kapseli, johon on painettu mustilla kirjaimilla TEVA 3109. Amoksisilliinipillereitä voi tulla eri annoksina, mutta TEVA 3109 on aina 500 mg per pilleri. Näitä pillereitä tuottaa Teva Pharmaceuticals USA.

#4: Otat todennäköisesti TEVA -pillerin 3109 useita kertoja päivässä

Lääkärisi selittää, miten sinun tulee ottaa TEVA 3109 -pillereitä, ja sinun tulee aina kuunnella hänen mielipiteitään Internetissä lukemastasi. Yleensä kuitenkin otat tämän lääkkeen suun kautta 8 tai 12 tunnin välein. Voit ottaa TEVA 3109 -pillereitä ruoan kanssa tai ilman, mutta sinun on juotava täysi lasillinen vettä, kun otat ne. Niele pillerit kokonaisina; älä pureskele tai murskaa niitä.

2000 kiloa vastaa kuinka monta tonnia

Päivittäin määrätty TEVA 3109 -määrä riippuu useista tekijöistä, kuten bakteeri -infektiosta, vahvuudesta ja painostasi. Useimmille aikuisille määrätään 500 mg - 2 g (yksi tai neljä pilleriä) TEVA 3109: ää päivässä. Jos sinun on otettava useita pillereitä päivässä, otat yleensä yhden kerrallaan, useita kertoja päivän aikana. TEVA 3109 -pillerit ovat tehokkaimpia, jos niitä otetaan säännöllisin väliajoin, joten monet ihmiset ottavat ne samaan aikaan joka päivä.

On erittäin tärkeää lopettaa TEVA 3109 -pillereiden resepti vaikka olosi olisikin parempi ennen kuin lopetat pillereidesi käytön. Lääkityksen lopettaminen puolivälissä, vaikka olosi olisikin hyvä, voi aiheuttaa sinulle vieläkin vahvemman bakteeri -infektion. TEVA 3109 ei aiheuta riippuvuutta, mutta sinun ei silti pidä ottaa enemmän kuin lääkäri on määrännyt, jotta vältät vakavia sivuvaikutuksia.

#5: TEVA 3109 -pillereillä on allergisen reaktion vaara

TEVA 3109 on yleensä turvallinen lääke, mutta sillä on silti sivuvaikutuksia, joita saatat kokea. Keskustele lääkärin kanssa välittömästi, jos sinulla on vakavia haittavaikutuksia tai sivuvaikutuksia tai vakava allerginen reaktio.

TEVA 3109: n yleisempiä sivuvaikutuksia

 • Ripuli
 • Päänsärky
 • Lievä ihottuma
 • Pahoinvointi
 • Oksentelu

TEVA 3109: n harvinaisemmat sivuvaikutukset

 • Tumma virtsa
 • Kuume
 • Nokkosihottuma
 • Suun sammas
 • Kipeä kurkku
 • Vatsakipu
 • Turvonnut kieli
 • Hiivatulehdukset
 • Ihon tai silmien keltaisuus

Allergiset reaktiot

Noin 1 henkilöllä 15: stä tulee allerginen reaktio TEVA 3109 -pillereille. Useimmille reaktio on lievä, yleensä kutiava punainen ihottuma ja/tai yskä ja aivastelu. Lieviä allergisia reaktioita voidaan hoitaa antihistamiineilla.

Harvoissa tapauksissa potilailla voi olla vakava allerginen reaktio. Tämän oireita ovat:

 • Ihottuma, jossa on rakkuloita tai kuorittua ihoa
 • Puristava tunne rinnassa tai kurkussa
 • Vaikea hengittää tai puhua
 • Käheä ääni
 • Kasvojen, huulten, suun, kielen tai kurkun turvotus

Jos sinulla ilmenee jokin näistä oireista TEVA -pillereiden 3109 käytön aikana, ota välittömästi yhteys lääkäriisi tai hätänumeroon, koska reaktio voi olla hengenvaarallinen.

body_amoxicillinrash

ovat mekaanisia kyniä numero 2

Jos olet lievästi allerginen amoksisilliinille, saat todennäköisesti tällaisen ihottuman tietyissä kehon osissa.

#6: TEVA 3109 -pilleri voi olla vuorovaikutuksessa metotreksaattien, veren ohentimien ja syntyvyyden kanssa

Reseptilääkkeitä varten TEVA 3109 on yleensä turvallinen ottaa. Sinun on kuitenkin tiedettävä viisi tärkeintä lääkkeiden yhteisvaikutusta.

keskimääräinen psat -pisteet 10. luokalla

Metotreksaatti

Ei ole suositeltavaa ottaa metotreksaattia TEVA 3109 -pillerin kanssa. Metotreksaatti on immunosuppressiivinen lääke, jota käytetään tiettyjen syöpätyyppien sekä psoriaasin ja nivelreuman hoitoon. Sen ottaminen TEVA -pillerin 3109 kanssa voi aiheuttaa pahoinvointia, verenvuotohäiriöitä, infektioita ja muita ongelmia.

Jos käytät parhaillaan metotreksaattia, lääkäri joko suosittelee jotakin muuta lääkettä kuin TEVA 3109 tai tekee kanssasi suunnitelman, jolla vähennetään vakavien sivuvaikutusten mahdollisuutta lääkkeiden yhteisvaikutuksesta.

Rokotteet

Älä myöskään ota TEVA 3109 -valmistetta, jos olet äskettäin (kahden viikon kuluessa) saanut tai saat pian rokotteita erityisesti eläviä bakteereja sisältävät rokotteet. TEVA 3109 voi heikentää rokotteiden tehokkuutta, joten ne eivät välttämättä lopeta tautia, joka on suunniteltu estämään sinua saamasta.

Ehkäisy

TEVA 3109 voi myös vähentää tietyntyyppisiä ehkäisymenetelmiä, kuten pillereitä, laastareita ja rengasmuotoja, vähemmän tehokkaita. Se tekee tämän vaikuttamalla estrogeenin uudelleen imeytymiseen. Käytä ehkäisymenetelmää, kuten kondomia, kun käytät TEVA 3109 -pillereitä.

Veren ohentimet

Antikoagulantit tai veren ohentamiseen tarkoitetut lääkkeet voivat myös olla vuorovaikutuksessa TEVA 3109 -pillereiden kanssa lisää veren ohenemista siihen pisteeseen, että potilaalla voi olla vakava verenvuoto. Jos käytät verenohennuslääkkeitä ja TEVA 3109 -pillereitä, lääkärisi on seurattava sinua huolellisesti epänormaalin verenvuodon merkkien varalta.

Virtsahapon vähentäjät

Virtsahapon pelkistimet, kuten probenesidi, jota käytetään usein kihdin hoitoon, voivat olla vuorovaikutuksessa TEVA 3109: n kanssa. Probenesidi voi vähentää amoksisilliinin erittymistä munuaisiin, mikä lisää lääkkeen toksisuuden mahdollisuuksia.

Johtopäätös: Mikä on TEVA 3109?

TEVA 3109 -pilleri on eräänlainen amoksisilliini, ja sitä käytetään yleisesti bakteeri -infektioiden, kuten keuhkokuumeen, tippurin ja kurkunpään, hoitoon. Pilleri on beigenvärinen kapseli, johon on painettu TEVA 3109. Kuten kaikki muutkin pillerit, TEVA 3109 -annokset riippuvat siitä, mitä lääkäri määrää, mutta yleensä otat 1-4 pilleriä tasaisesti koko päivän ajan. Jatka pillereiden ottamista, kunnes ne ovat kokonaan poissa, koska reseptin lopettaminen aikaisin voi aiheuttaa vakavamman bakteeri -infektion.

TEVA 3109 -haittavaikutuksia ovat ihottuma, pahoinvointi ja päänsärky, ja joillekin tätä lääkettä käyttäville ihmisille voi kehittyä allerginen reaktio, vaikka reaktio on yleensä lievä.

TEVA 3109 -pillerit ovat yleensä turvallisia ottaa, mutta keskustele lääkärisi kanssa ennen niiden ottamista veren ohennusaineiden, kihtilääkkeiden ja metotreksaatin kanssa. TEVA 3109 -pillerit voivat myös heikentää rokotteiden ja ehkäisypillereiden tehoa, jos otat ne samanaikaisesti TEVA 3109 -pillereiden kanssa.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.