Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

feature_crushedit.jpg

Oletko valmistautumassa rokkaamaan PSAT: ta tänä syksynä ja ihmettelet, mitä pisteitä tarvitset saadaksesi National Merit -palkinnon? Tämä opas antaa sinulle 51 erilaista vastausta kysymykseen.

kuinka monta nm 1 m: ssä

Älä huoli, se ei ole monimutkainen vastaus. Se on vain, että National Merit Scholarship Corporation (NMSC) vertaa testaajia valtioittain. Tullakseen kansalliseksi ansioiden semifinalistiksi, sinun on pisteytettävä osavaltiosi opiskelijoiden 1%: n alkuun.Tämä opas täyttää kaikki PSAT: n karsinnan raja-arvot rannikosta rannikkoon (plus Alaska ja Havaiji). Mutta ensin tarkistetaan tarkalleen kuka voi saada kansallisen ansion.

Kenelle myönnetään kansallinen ansio?

Opiskelijat, jotka ovat Yhdysvaltain kansalaisia, jotka aikovat mennä yliopistoon ja jotka suorittavat PSAT / NMSQT heidän nuorempana vuotena ovat oikeutettuja saamaan kansallisia ansioita ja apurahoja. Heidän on myös tehtävä todella, todella hyvin PSAT: ssa.

3-4% parhaimmista maalintekijöistä nimetään kiitetyiksi tutkijoiksi - vaikuttava ero yliopistosovelluksiin. paras 1% eli noin 16 000 opiskelijaa eri puolilla maata, nimetään kansallisten ansioiden semifinalisteiksi.

Tämä on itsessään kunnia, ja se tarkoittaa myös sinua voisi nimetä a Finalisti ja saada stipendirahaa. Jotkut korkeakoulut myöntävät myös omat ansioapurahansa kansallisille ansio-semifinalisteille.

NMSC määrittää kansallisten ansioiden saaneille asteikon nimeltä Selection Index. Saadakseen tämän NMSC lisää Matematiikka-, Lukeminen- ja Kirjoitus-osioiden pisteet, jotka kukin ovat välillä 8 ja 38, ja kerrotaan sitten summa kahdella. PSAT NMSC -valintaindeksi vaihtelee 48: sta 228: een.

Käyttämällä raportteja henkilöiltä ympäri maata, jotka ottivat vuoden 2019 PSAT: n, olemme koonneet a täydellinen luettelo National Merit -karsintatuloksista. (Huomaa, että koska kansallisten ansioiden raja-arvot eivät vaihtele paljoakaan vuodesta toiseen, tämän luettelon tulisi silti olla melko tarkka niille, jotka ottavat vuoden 2020 PSAT: n!)

opiskelijat.jpg

Opiskelijat, jotka suorittavat PSAT: n nuorempana vuonna, ovat oikeutettuja kansallisiin ansioihin.

PSAT NMSQT -karsintapisteet vuosille 2010 ja 2020

Valintaindeksin raja-arvot vertailevat testaajien tuloksia kussakin osavaltiossa. Saat todennäköisesti kansalliset prosenttipisteet PSAT-pisteet-raportistasi, mutta valtion prosenttipisteet ovat niitä, joita NMSC käyttää palkitsemaan opiskelijoita.

Alla olevassa kaaviossa esitetään kansallisen ansioluettelon raja-arvot opiskelijoille, jotka ottivat PSAT: n lokakuussa 2019 ja nimettiin semifinalisteiksi syksyllä 2020:

Osavaltio Valintaindeksi
Alabama 212
Alaska 212
Arizona 218
Arkansas 212
Kaliforniassa 221
Colorado 217
Connecticut 220
Delaware 219
DC 222
Florida 216
Georgia 219
Havaijilla 217
Idaho 214
Illinois 219
Indiana 215
Iowa 212
Kansas 214
Kentucky 214
Louisiana 212
Maine 213
Maryland 221
Massachusettsissa 222
Michigan 216
Minnesota 218
Mississippi 211
Missouri 214
Montana 210
Nebraska 213
Nevada 215
New Hampshire 215
New Jersey 222
Uusi Meksiko 211
New York 220
Pohjois-Carolina 217
Pohjois-Dakota 209
Ohio 215
Oklahoma 211
Oregon 217
Pennsylvania 217
Rhode Island 216
Etelä-Carolina 212
Etelä-Dakota 209
Tennessee 215
Texas 219
Utah 212
Vermont 212
Virginia 221
Washington 220
Länsi-Virginia 209
Wisconsin 213
Wyoming 209
Keskimääräinen tulos 215

Kaikkien PSAT NMSQT -karsintapisteiden keskiarvo on 215. Anteeksipyyntö Massachusettsissa, New Jerseyssä ja Washington DC: ssä oleville opiskelijoille: Sinun on tähdättävä huomattavasti korkeammalle ja saat vähintään 222 valintaindeksin.

Minkä tahansa Amerikkalaiset opiskelijat ulkomailla kansainvälisissä kouluissa on myös saavutettava mikä tahansa valtion korkein raja-arvo (eli 222 tänä vuonna). Mitä tulee sisäoppilaitoksen osallistujiin? Sinua mitataan suhteessa alueelliseen rajaan; se yleensä vastaa alueen korkeinta raja-arvoa alueellisessa ryhmässäsi.

Nämä valintaindeksin raja-arvot ovat jälleen arvioita, ja ne vaihtelevat vuosittain. Tämän pitäisi ottaa huomioon tähtää 2-4 pistettä korkeammalle kuin osavaltiosi raja-arvot.

kuinka peruuttaa la -rekisteröinti ennen testiä
Paranna PSAT-pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

PSAT: n tähtitulokset eivät tapahdu vahingossa, ja PSAT vaatii paljon valmistautuminen hallita. Jos tähdät kansallisiin ansioihin, kuinka voit saavuttaa parhaat PSAT-pisteet, jotka sinun on täytettävä?

body_1percent.jpg

valtakunnallinen nuorten johtamisfoorumi

Kuinka voit saavuttaa PSAT-pisteet 1 prosentin kärjessä?

Kuten SAT: lla, kuka tahansa voi parantaa PSAT-pistemääräänsä omistautunut ja tehokas valmistelu. Sen lisäksi, että autat sinua pääsemään kansallisiin ansioihin, PSAT-opiskelu valmistaa sinut SAT: lle! Kolme alla olevaa vaihetta luovat perustan kansallisten ansioiden saamiseksi.

Vaihe 1: Tiedä valtiosi (arvioitu) raja-arvot

On tärkeää löytää osavaltiosi raja-arvo, selvittää tarvitsemasi pisteet ja kohdistaa vielä korkeammalle, jos karsintapisteet kasvavat (muista, että vaihtelu on vähäistä vuosittain).

Ennen kuin aloitat opiskelun PSAT: ssa, Katso yllä olevasta kaaviosta löytääksesi osavaltiosi raja-arvot. Oletetaan esimerkiksi, että suoritat testin Tennessee-alueella. Kaavion mukaan Tennesseen valintaindeksin raja-arvo on 219, mikä tarkoittaa karkeasti PSAT-pistemäärää 1460. Koska raja-arvot voivat nousta hieman, säädä maalipisteesi myös hieman korkeammaksi - sanokaamme 1490 1460: n sijaan.

Kirjoita tämän jälkeen paperille PSAT-tavoitepisteet sekä tavoite tulla nimitetyksi kansalliseksi ansiotutkijaksi. Nosta tämä arkki seinällesi ja katso sitä opiskellessasi auttaaksesi sinua pysy motivoituneena.

Vaihe 2: Lue PrepScholar PSAT -oppaat

Kun olet selvittänyt tavoitteesi pisteet, viettää aikaa testin oppimiseen lukemalla erilaisia ​​PSAT-opinto-oppaita. Artikkelimme tarjoavat asiantuntija-apua opintosuunnitelman suunnittelussa ja valmistelusi hyödyntämisessä.

Yksi hyödyllisimmistä oppaistamme puhuu täydellisen PSAT-pistemäärän saamisesta ja kertoo yksityiskohtaisesti siitä, miten voit analysoida ja porata virheitä tekemään suuria pisteet parannuksia.

Vaihe 3: Ota viralliset harjoitustestit

Lopuksi sinun kannattaa suorittaa viralliset harjoitustestit, jotka auttavat sinua valmistautumaan testipäivään. Kollegion hallitus tarjoaa kaksi PSAT / NMSQT-harjoitustestiä , kera online-käytännön kysymykset jokaiselle PSAT-osastolle.

Kaksi testiä ei kuitenkaan ole niin paljon, joten suosittelen myös ottamista viralliset SAT-harjoituskokeet tai käyttämällä Khan Akatemian SAT-valmisteluohjelma . Koska PSAT ja SAT ovat samanlaisia ​​testejä, saat paljon ylimääräistä apua tekemällä SAT-harjoitustestejä (vaikka oletat niiden olevan hieman vaikeampia).

Lisäksi voit käyttää vanhoja PSAT-käytännön testejä, kunhan keskityt asiaankuuluviin kysymystyyppeihin ja jätät huomiotta ne, joita ei enää ole testissä, kuten lauseiden täydennykset. Suuri osa PSAT: n perustaidoista ja tiedoista ei muuttunut paljoakaan vuoden 2015 tarkistuksen aikana, joten voit silti käyttää vanhempia käytännön testejä ja materiaaleja harjoitellaksesi tehokkaasti, jos tutustut muutoksiin ja mukauttaa lähestymistapaa vastaavasti.

Kansallisia ansioita voi olla vaikea saada, mutta ero on sen arvoinen ja voi johtaa sinulle kätevään apurahaan. Lisäksi se kommunikoi paljon akateemisesta sitoutumisestasi korkeakoulujen sovelluksiin!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

San Franciscon taideinstituutin pääsyvaatimukset

Piirit ACT -matematiikassa: Geometrian kaavat ja strategiat

ACT -matematiikan piirit testaavat tietosi säteistä, ympärysmitoista, alueista ja muusta. Opi tärkeitä ympyräkaavoja ja -strategioita ja harjoittele todellisia matemaattisia ongelmia täällä.

Warner Pacific Collegen pääsyvaatimukset

Uusi SAT vs. ACT: Full Breakdown

Miten uusi vuoden 2016 SAT verrattuna ACT: hen? Mikä testi sinun pitäisi tehdä? Opi päättämään uudesta SAT vs ACT tästä.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

UT Dallasin pääsyvaatimukset

Ensimmäinen sääntö Walmart -sovelluksesi täyttämiseen

Etsitkö Walmartin työtä? Tutustu oppaaseemme online -hakemuksesi täyttämiseen ja arvioinnin suorittamiseen, jotta voit aloittaa Walmart -urasi.

Ferrum Collegen pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Yksinkertainen opas: Rahoitustuen hakeminen

Miten haet taloudellista tukea? Lähettämällä FAFSA- ja korkeakouluhakemuksesi saat raha -avustuspakettisi. Opi hakeminen vaihe vaiheelta.

Mitä sinun on tiedettävä El Doradon lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Dorado High Schoolista Placervillessä, Kaliforniassa.

SAT -aineen koe Math 1 vs Math 2: Mikä minun pitäisi ottaa?

Etkö ole varma, mikä ero on SAT II -matematiikkatestien välillä? Selvitämme mitä odottaa Math 1 vs Math 2: sta ja kuinka valita oikea testi sinulle.

Montreat Collegen pääsyvaatimukset

Nyack Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Eisenhowerin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Eisenhower Senior High Schoolista Rialto, CA.

La Sernan lukio | 2016-17 rankingit | (Whittier,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Sernan lukiosta Whittierissä, Kaliforniassa.

Aliso Niguelin lukio | 2016-17 Rankings | (Aliso Viejo,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Aliso Niguelin lukiosta Aliso Viejo, CA.

Arkansasin yliopisto Monticellossa Pääsyvaatimukset

Mikä on Putnam -matematiikilpailu? Kuinka voit Excel?

Mikä on Putnam -tentti? Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Putnam -matematiikkakilpailuun osallistumisesta ja menestymisestä.

Lindenwood Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka hakea korkeakouluun: Täydellinen asiantuntijaopas

Miten haet yliopistoon? Mitä tarvitset yliopisto -hakemukseesi ja miten valmistat sen? Tässä on täydellinen asiantuntijaopas.

Kuinka saada 4.0 GPA ja paremmat arvosanat, Harvardin alumni

Haluatko saada 4.0 GPA: n? Tai saada parempia arvosanoja lukiossa ja yliopistossa? Täällä Harvardin aluna antaa luokkastrategiat, joita voit käyttää GPA: n parantamiseen.

Clayton Valley Charterin lukio 2016-17 rankingit | (Concord,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Clayton Valley Charter High Schoolista Concordissa, Kaliforniassa.

119 parasta hauskaa vitsejä lapsille

Tarvitsetko hauskoja vitsejä lapsille? Katso luettelo parhaista lasten vitseistä pitääksesi nuoret viihdytettynä.

SUNY Geneseo SAT -pisteet ja GPA