Vaatiiko NYU SAT-esseen?

ominaisuus-new-york-yliopisto

New Yorkin yliopisto , tai NYU, on iso koulu, jossa on yli 50 000 opiskelijaa ja 18 koulua ja korkeakoulua. On myös melko vaikeaa päästä - vain 16% NYU: han vuonna 2018 hakeneista opiskelijoista hyväksyttiin.

Jos NYU on unelmakoulu, älä menetä toivoa: voit päästä mukaan niin kauan kuin aloitat tavoitteesi saavuttamisen mahdollisimman pian. Yhdessä keskittyminen sinun koulun ulkopuoliset ja keskiarvolla , sinun kannattaa varmistaa, että saavutat myös standardoidut testisi! Tarvitseeko NYU SAT-esseen?Mutta NYU: n testauskäytäntö voi olla hieman hämmentävä. Tässä artikkelissa annamme sinulle yleiskuvan NYU: n standardoiduista testivaatimuksista. Tarkastelemme tarkemmin, vaatiiko NYU sinua lähettämään SAT-esseen.

Aloitetaan!

Ominaisuuskuva: Benjamin Kraft / Flickr

Päivitys: SAT-esseen loppu

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti siitä kesäkuun 2021 jälkeen se ei enää tarjoaisi SAT: n essee-osaa (lukuun ottamatta kouluja, jotka valitsevat koulupäivän testauksen aikana). Vaikka suurin osa korkeakouluista oli jo siirtynyt tekemään SAT Essay -tuloksista vapaaehtoisia, tämä kollegion hallituksen siirto johtaa todennäköisesti siihen, että useimmat koulut tekevät yliopistosovelluksen muutoksia, kuten jättämättä tarkastelematta esseen tuloksia SAT: lle ja ACT tai mahdollisesti vaaditaan lisää kirjoitusnäytteitä sijoittamiseen.

mikä on harvardin keskimääräinen gpa

Lisätietoja siitä, mitä SAT-esseen loppu merkitsee yliopistosovelluksillesi ja mitä tehdä, jos olet rekisteröitynyt essee-testiin etkä halua enää ottaa sitä tämän artikkelin kanssa.


body-SAT-logo

Mitä SAT-testejä NYU vaatii? SAT-essee ja paljon muuta

Ensinnäkin ensin: NYU ei vaadi sinua lähettämään SAT-esseen. (Saatat olla hyvä idea lähettää SAT Essay -tuloksesi joka tapauksessa, mutta puhumme siitä hetkessä.)

Itse asiassa NYU ei teknisesti vaadi sinua lähettämään SAT: ta! Hakemuksesi suhteen NYU antaa sinulle vaihtoehtoja testeistä, jotka voit lähettää. Päästääkseen pääsylle, opiskelijoiden on toimitettava yksi seuraavista :

Siinä on paljon vaihtoehtoja! Hienoa tässä käytännössä on, että sen avulla voit lähettää parhaan työn. Esimerkiksi, jos sait 5 sekuntia kolmesta AP-tentit , mutta sinun SAT-pisteet on hieman matalampi kuin haluat, voit lähettää AP-pisteet sen sijaan.

Tärkeää on lähettää joukko pisteitä, jotka auttavat osoittamaan valintalautakunnalle, että olet erinomainen opiskelija. Haluat, että testipisteesi auttavat sinua erottumaan joukosta!

body-monivalintakokeet-alberto-g

(Alberto G. / Flickr )

kuinka paljon vatsarenkaat ovat

NYU: n SAT-vaatimukset

Jos mietitkö, vaatiiko New Yorkin yliopisto SAT-esseen, olet todennäköisesti jo ottanut SAT: n (tai aiot ottaa sen). Jos sinulla on, voit lähettää SAT-pisteet osana NYU-hakemustasi.

Mutta ennen kuin teet sen, on luultavasti hyvä nähdä, kuinka SAT-pisteet nousevat kilpailuun. Löydät keskimääräiset pisteet keskimmäiselle 50%: lle NYU: n opiskelijoista alla olevassa kaaviossa.

SAT-kokeen osuus Pisteet keskimäärin 50% saapuvista fuksiopiskelijoista
Lukeminen ja kirjoittaminen 660 - 740
Matematiikka 670 - 790
SAT-komposiitti 1350-1530

Okei, mitä nämä pisteet tarkalleen tarkoittavat? Selittäkäämme, katsotaanpa tarkemmin SAT Composite -pisteet. Taulukosta käy ilmi, että 50 prosenttia keskimäärin hyväksytyistä NYU-opiskelijoista pisteytti 1350--1530 SAT: lla. Se tarkoittaa 75% saapuvista NYU-opiskelijoista pisteytti vähintään 1350 Composite SAT: lla. Ottaen huomioon, että keskimääräinen Composite SAT -pisteet vuonna 2018 olivat 1059 , Y Sinun on tehtävä huomattavasti keskimääräistä paremmin, jos haluat hyvän laukauksen päästä NYU: han.

Viimeinen huomautus NYU: sta ja SAT: sta: NYU ei korvaa SAT: ta, mutta niiden avulla voit valita lähetettävät tulokset. Joten jos otat SAT: n useita kertoja, voit valita mitkä tulokset lähetetään Pisteet valinta . NYU tarkistaa vain korkeimmat lähettämäsi SAT-pisteet!

body_woman_question_marks_thinking

Aikooko SAT-esseesi lähettäminen auttaa sinua pääsemään NYU: han?

Nyt kun olemme tarkastelleet NYU: n SAT-vaatimuksia, puhutaan vähän enemmän itse SAT-esseeistä.

Mukaan NYU-opiskelijoiden pääsy , on aina hyvä antaa korkeat testitulokset, jotka auttavat valintalautakuntaa ymmärtämään sinua paremmin opiskelijana. Toisin sanoen, jos olet jo ottanut SAT: n kirjoitusosan ja olet saanut hyvät pisteet, on hyvä lähettää pisteet NYU: lle.

Essee-pisteiden lähettäminen voi olla erityisen hyödyllistä, jos kirjoitat ohjelmaa, jossa kirjallinen viestintä on avainasemassa. Joten jos sinulla oli erinomaiset tulokset SAT Essay -testissä ja haluat pääaineen esimerkiksi englannista, viestinnästä tai historiasta, se on loistava idea lähettää SAT Essay -tuloksesi. Muista: Tavoitteena on, että osoitat olevasi yksi parhaista hakijoista ... ja tähtien SAT Essay -pisteet voivat auttaa sinua erottumaan.

Joten kun ei pitäisi lähetätkö SAT Essay -tuloksesi? Jos olet suorittanut SAT essee tentti ja tehnyt keskiarvosta keskiarvon alapuolelle , on parasta jättää ne pois sovelluksestasi. Pidä mielessä, että NYU on erittäin kilpailukykyinen koulu - haluat näyttää hakuneuvojille, että olet sadon kerma!

runko-seuraava-nuolet-jalat

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kalifornian parhaat koulut | Burbankin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Burbank High Schoolista Burbank, CA.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

El Ranchon lukio | 2016-17 Rankings | (Pico Rivera,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta El Ranchon lukiosta Pico Riverassa, Kaliforniassa.

Kuinka kauan SAT kestää pitkään?

Kuinka paljon aikaa SAT-majoitukset antavat sinulle testipäivänä? Mikä on SAT: n pidennetty aika ja kuinka monta tuntia saat ylimääräistä? Lisätietoja täältä.

Kuinka päästä: Ole Miss Pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Minnesotan korkeakoulut + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Minnesotan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Minnesotan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

10 parasta oikeinkirjoituspeliä, joilla voit parantaa sanataitojasi

Haluatko harjoitella oikeinkirjoitusta sanapelien avulla? Oppaamme sisältää parhaat oikeinkirjoituspelit lapsille ja aikuisille.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

1410 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Illinoisin yliopisto Springfieldin pääsyvaatimuksissa

Mitä sinun tulee tietää Desert Sands Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Sands Charter Schoolista Lancasterissa, Kaliforniassa.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Weber State Universityn pääsyvaatimukset

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

Montana State University - Pohjois -pääsyvaatimukset

Yliopistoa edeltävät kesäohjelmat: Pitäisikö sinun mennä?

Harkitaankoulun aloittamista ennen kesäaikaa? Opastamme sinua, mitkä nämä ohjelmat ovat, mitä etuja ja miinuksia on, ja kuinka päättää, onko jokin oikea sinulle.

Clarken yliopiston pääsyvaatimukset

Saginaw Valley State Universityn pääsyvaatimukset

UC Merced Pääsyvaatimukset