Edellyttääkö Northeastern SAT-aihekokeita?

feature_northeastern_university_campus

Jos haet Koillis-yliopistoon, sinun on tiedettävä heidän testausvaatimuksensa. Edellyttääkö Northeastern SAT-aihetestejä vai ei? Entä tavallinen SAT tai ACT? Vastaamme näihin kysymyksiin täällä ja käymme läpi kaikki Northeasternin tärkeimmät testausvaatimukset.

Päivitys: SAT Subject Tests Ending

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti voimaan heti, muita SAT-aihekokeita ei tarjota Yhdysvalloissa (ja että SAT-aihekokeita tarjotaan vain kansainvälisesti vasta kesäkuuhun 2021 asti). Vaikka kuka tahansa, joka ilmoittautui touko- ja kesäkuun SAT-aihekokeisiin Yhdysvalloissa, hyvitetään, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakoulujen sovelluksille jatkossa.Lue lisää yksityiskohdista, mitä SAT-aiheiden testien loppu merkitsee sinulle ja korkeakoulujen sovelluksille täällä.

Edellyttääkö Northeastern SAT-aihekokeita?

Edellyttääkö Northeastern SAT-aihetestejä? Ei, he eivät.

Koillisosan mukaan fuksi hakijoiden on toimitettava vain SAT- tai ACT-pisteet mutta ei SAT-tutkimustuloksia. Jos olet lukion vanhempi, joka hakee pääsyä Koilliseen, niin ei täytyy suorittaa kaikki aineen kokeet (ellei tietenkään toinen koulu, johon haet, pyytää niitä).

Ainoat hakijat Northeastern suosittelee SAT-aiheisten kokeiden suorittamista kotiopetetut opiskelijat . Vaikka näiden opiskelijoiden ei tarvitse toimittaa aihetestituloksia, heitä suositellaan ehdottomasti Koillis-UKK .

kuinka tehdä ruskea maali

Erityisesti Koillis haluaa tulokset kahdesta SAT-aihetestistä (siinä ei mainita mitkä). Suurin osa koekokeista, jotka tarvitsevat oppikokeiden tulokset, näkevät mieluummin ainakin yhden matematiikkapistemäärän, mutta koska Northeastern ei määritä verkkosivustollaan, voit (ja pitäisi!) Suorittaa minkä tahansa testin, johon tunnet itsesi luottavaisimmaksi.

Yhteenvetona, edellyttääkö Koillis-yliopisto SAT-aiheisia testejä? Ei Mutta ne tehdä suositella niitä kotikouluikäisille opiskelijoille .

Tässä on yleiskatsaus Northeasternin SAT-aiheiden testausvaatimuksiin:

Hakijan tyyppi Tarvitaanko SAT-aihekokeet? Suositellaanko SAT-aihekokeita?
Fuksi (kotimainen) Älä Älä
Fuksi (kotikoulu) Älä Kyllä, kaksi
Fuksi (kansainvälinen) Älä Älä
Siirtää Älä Älä

body_test_blackboards

Koillisen testausvaatimukset: yleiskatsaus

SAT-aiheiden testien lisäksi (joita Koillis-Amerikka ei vaadi pääsylle), onko testejä ovat vaaditaan? Entä SAT-, ACT- ja AP-tulokset?

Seuraava taulukko antaa yleiskatsauksen Koillisosan testausvaatimuksista:

Fuksi (kotimainen) Fuksi (kotikoulu) Fuksi (kansainvälinen) Siirtää
SAT / ACT Vaaditaan Vaaditaan Ei vaadita tai harkita Vaihtelee
SAT-aihekokeet Ei vaadittu Suositellaan Ei vaadittu Ei vaadittu
AP / IB-testit Hyväksytty Hyväksytty Hyväksytty SAT / ACT: n sijasta Hyväksytty
TOEFL / IELTS Ei vaadittu Ei vaadittu Vaaditaan vain, jos englannin kielitaitovaatimuksia ei ole noudatettu Ei vaadittu

Kaikkien fuksi hakijoiden on toimitettava SAT- tai ACT-pisteet. Jos olet kansainvälinen opiskelija, sinun ei kuitenkaan tarvitse lähettää niitä . Itse asiassa Koillis ei edes tarkista niitä!

kuinka selvittää sat -pisteet

Ensimmäisen vuoden kansainvälisten hakijoiden on sen sijaan toimitettava muut testitulokset SAT- tai ACT-pisteiden sijaan. Tässä mitä Koillis sanoo Tietoja korvaavista testivaihtoehdoista:

'[Kansainvälisen ensimmäisen vuoden] hakijoita kannustetaan toimittamaan kansallisesti akkreditoitujen tenttien tulokset, jotka merkitsevät keskiasteen koulutuksen suorittamista ja joita vaaditaan pääsyyn kotimaansa yliopistoihin.'

Tämä tarkoittaa, että kansainväliset hakijat voivat lähettää pisteitä muista testeistä, kuten Ison-Britannian A-tason kokeet. Voit myös lähettää AP-pisteet tai IB-tutkintotodistuksen SAT / ACT-pisteiden sijaan.

Siirrä opiskelijoita voidaan vaatia toimittamaan SAT / ACT-pisteet riippuen siitä, kuinka monta opintopistettä he ovat jo suorittaneet ja kuinka kauan he ovat olleet lukion ulkopuolella:

'' Sinun on toimitettava SAT tai ACT, jos olet vaihto-opiskelija, joka on suorittanut alle vuoden kokopäiväisen korkeakoulututkinnon (alle 24 opintopistettä jatko-, korkeakoulututkinto) hakemuksen tekohetkellä ja valmistunut yhdysvaltalaisesta lukiosta viimeisten viiden vuoden aikana. '

TOEFL-, IELTS- ja muiden englanninkielisten pätevyystestien avulla sinun on lähetettävä ne vain, jos et ole äidinkielenään puhuva ja / tai et käynyt lukiossa tai yliopistossa englanninkielisessä maassa neljä peräkkäistä vuotta .

body_blue_checkbox

Voivatko SAT-aiheiden testitulokset auttaa sinua pääsemään koilliseen?

Voiko SAT Subject Test -tulosten lähettäminen Koilliseen lisätä mahdollisuuksiasi tulla hyväksytyksi? Ei, se ei voi. Koska Northeastern ei vaadi tai suosittele SAT Subject Test -tuloksia useimmille ensimmäisen vuoden ja siirtohakijoille, niitä ei ole mitään syytä lähettää.

Kotikouluopiskelijoille suositellaan kuitenkin, että he suorittavat aihekokeet, joten pisteiden lähettäminen kahdesta heistä - kaikki kaksi ovat hyviä, mutta mieluiten kaksi, joista tiedät menestyvän hyvin ja jotka ovat yhteydessä pääaineeseesi tai kiinnostuksen kohteisiisi - voi todella käynnistää sovelluksesi .

Aina kun korkeakoulu suosittelee voimakkaasti tiettyjä testejä, tämä on merkki siitä, että sinun pitäisi vain tulkita tämä 'vaadittavaksi'. Näiden pisteiden jättämättä jättäminen voi vahingoittaa mahdollisuuksiasi päästä, varsinkin jos sinulla ei ole uskomattomia SAT / ACT-pisteitä tai erittäin korkea GPA.

Jos olet kouluopiskelija, joka hakee Koillis-Eurooppaan, seuraava askel on tarkistaa oppaamme, joka auttaa sinua löytämään oikeat SAT-aihetestit sinulle!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.