Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

body_messyintro.jpg

Oletko huolissasi sotkuisesta käsinkirjoituksestasi? On vaikeaa olla huolimaton käsialalla, kun sinulla on vain 50 minuuttia aikaa lukea kohta, analysoida se ja kirjoittaa essee. Miten käsinkirjoituksesi vaikuttaa SAT -esseepisteeseesi? Voiko se aiheuttaa pienemmän pistemäärän? Tai johtaa jopa nollaan? Sain vastaukset ja lisää SAT Essay -neuvoja.

Päivitys: SAT -esseen loppu

Kollegion hallitus ilmoitti asiasta tammikuussa 2021 kesäkuun 2021 jälkeen se ei enää tarjoa SAT: n essee -osaa (paitsi kouluille, jotka osallistuvat koulupäivän testaukseen). Vaikka useimmat oppilaitokset olivat jo siirtyneet tekemään SAT -esseetuloksista valinnaisia, tämä kollegion lautakunnan siirto johtaa todennäköisesti siihen, että useimmat koulut tekevät muutoksia korkeakouluhakemuksiin, kuten eivät katso SAT -esseiden pisteitä ollenkaan ja ACT tai mahdollisesti vaativat lisää kirjoitusnäytteitä sijoittamiseen.

Lue lisää siitä, mitä SAT -esseen loppu tarkoittaa korkeakoulusovelluksillesi ja mitä tehdä, jos olet rekisteröitynyt Essay -testiin etkä halua enää suorittaa sitä tämän artikkelin avulla.

Voitko saada nollapisteen sotkuisesta käsinkirjoituksesta?

SAT -esseessä ei ole mahdollista saada pisteitä jostain syystä, koska alin mahdollinen pistemäärä on 2. Kaksi lukijaa arvioi esseesi asteikolla 1-4, ja sitten nämä pisteet lasketaan yhteen, jotta saat lopullisen esseepisteesi. Voit saada 2: n käsinkirjoituksesi vuoksi, mutta sen on oltava erittäin, erittäin sotkuinen. Koko SAT -opetusvuosieni aikana minulla oli monia käsinkirjoitettuja oppilaita, jotka tuskin ymmärsin, kuka löysi SAT -esseestä. PrepScholar -kollegoillani oli sama kokemus ohjaamisen aikana.

Kollegion hallituksella ei ole virallista politiikkaa lukukelvottoman käsialan suhteen. Kollegion johtokunta kuitenkin kirjoittaa esseiden arviointirubriikissaan, että jos esitys on 1, essee osoittaa heikon hallinnan tavanomaisen kirjallisen englanninkielisen tavan suhteen ja saattaa sisältää lukuisia virheitä, jotka heikentävät kirjoittamisen laatua. Sotkuinen käsinkirjoituksesi voidaan nähdä virheenä, joka heikentää lukijan laatua ja kykyä ymmärtää esseemme.

Todellisuus on, että kaikki käsinkirjoituksesi on pidettävä lukukelvottomana ja voit saada pistemäärän 1. Onko käsinkirjoituksesi niin kauhea, että otat esiin jotain, jonka kirjoitit muutama kuukausi sitten etkä pysty lukemaan yhtä sanaa? Kuvittelen, että vastaus on ei. Jos käsinkirjoituksesi on sotkuinen, mutta silti luettavissa, et saa automaattisesti 2.

Jos käsinkirjoituksesi on täysin käsittämätön, voit saada 2, mutta myös jos et pysty tekemään lausetta tai sanaa täällä ja siellä, se voi myös satuttaa sinua.

kuinka monta nollaa miljoonasta

body_blueminus.png Älä anna käsinkirjoituksesi pudottaa sinua!

Voitko saada rangaistuksen sotkuisesta käsinkirjoituksesta?

Kyllä, se on mahdollista . Kuten aiemmin mainitsin, SAT -esseen rubriikissa mainitaan virheitä, jotka vaikeuttavat ymmärtämistä. Virheet, jotka heikentävät lukijan ymmärrystä, voivat pienentää pisteitäsi; niitä, jotka eivät tee, ei tule.

Siksi sinua voidaan rangaista, jos käsinkirjoituksesi oli lukukyvytön esseesi tietyissä osissa. Jos esimerkiksi käsinkirjoituksesi oli yhdestä lauseesta käsittämätön, mutta tämä lause oli ratkaiseva analyysi opinnäytettäsi tukevasta kohdasta, sinua todennäköisesti rangaistaan. Jos lukija ei ymmärtänyt yhtäkään sanaa tuosta lauseesta, se vaikuttaa todennäköisesti pisteeseesi, koska virhe heikentäisi lukijan ymmärrystä väitteestäsi.

Kuitenkin, jos sotkuinen käsinkirjoituksesi ei estä lukijaa ymmärtämästä väitettäsi, se ei todennäköisesti vaikuta pisteeseesi. Jos yksi lause, joka oli lukukelvoton, oli päätelmässäsi ja koostui yksinkertaisesti jo tekemästäsi kohdasta, sinua ei ehkä rangaista siitä, koska lukija ymmärsi tämän kohdan aiemmin esseessäsi.

Myös, jos sinulla on yksinkertaisesti hieman huolimaton mutta silti tulkittava käsiala, pisteet eivät todennäköisesti vaikuta, koska käsiala ei vaikuta lukijan kokemukseen .

enemmän kuin kirjautua sisään matematiikkaan

2 vinkkiä käsialan parantamiseen

Turvallisin tapa varmistaa, että sinua ei rangaista käsinkirjoituksestasi, on yrittää tehdä siitä luettavampi, mutta miten?

Vinkki 1: Kirjoita hitaammin

Tämä on helppo tapa parantaa. Kirjoita vain hitaammin ja yritä tietoisesti varmistaa, että jokainen kirjain on luettavissa. Useimmat huolimattomat käsialat johtuvat liian nopeasta kirjoittamisesta. Tiedän, että tämä on vaikeaa, sillä SAT -esseellä on vain 50 minuuttia. Kuitenkin parannat käsikirjoituksesi hidastumista tässä rajoitetussa ajassa harjoittelemalla.

Käytä niin monta harjoittelua SAT -esseitä kuin tarvitset, kunnes olet oppinut tahdistuksen pitäen samalla käsinkirjoituksesi luettavissa. Jos tarvitset lisää opastusta, lue koko vaiheittainen opas SAT-esseestä.

body_colorgrip.png

Älä koskaan pelkää, että voit parantaa käsialaasi!

Vinkki 2: Vaihda kahva ja paine

Jos hidastaminen ei korjaa sotkuista käsinkirjoitustasi, sinun pitäisi yritä vaihtaa otetta ja/tai muuttaa sivulle antamaasi painetta . Tiukka ote tai voimakas paine voi vaikeuttaa lyijykynän ohjaamista. Yritä rentouttaa otetta ja lievittää kynän painetta. Näin voit hallita paremmin kynän liikettä ja luoda selkeämpiä kirjaimia.

Lyijykynän tarttuminen lähemmäs pistettä ja kauemmas pyyhekumista auttaa myös saamaan luettavamman käsialan. Mitä lähempänä kättäsi on pyyhekumi, sitä vaikeampaa on hallita kynän liikettä. Testaa tämä ja huomaa ero. Kirjoita sama sana kädelläsi pitämällä kynän päätä pyyhekumin lähellä ja pitämällä kynää lähellä pistettä. Jälkimmäinen on luettavampi.

Käsinkirjoitus ja vamma: mitä voit tehdä?

Jotkut opiskelijat ovat vammaisia, jotka vaikeuttavat kirjoittamista tai voivat aiheuttaa kirjoittamisen lukukelvottomuuden. Jos sinä tai lapsesi kuuluvat tähän luokkaan, voit pyytää erityistä majoitusta SAT -palvelusta. Useimmat opiskelijat, joilla on tämä ongelma, voivat käyttää tietokonetta essee- ja lyhytvastauskysymyksiin.

Lue lisää tästä erikoismajoituksesta, mukaan lukien hakuohjeet, SAT -majoitusoppaastamme. Varmista, että saat tämän tuen, jos tarvitset sitä!

Kertaus

  • Et voi saada nollaa, koska alin mahdollinen SAT -esseepiste on 2.
  • Saat 2 vain, jos koko esseesi on lukukelvoton.
  • Sinua voidaan kuitenkin edelleen rangaista, jos vain osa esseestäsi on lukukelvottomia. Jos lukukelvottomat osat estävät lukijaa ymmärtämästä väitteesi, pisteet vaikuttavat todennäköisesti.
  • Siksi sinun pitäisi yrittää parantaa huolimatonta käsinkirjoitustasi hidastamalla, rentouttamalla kynääsi ja lieventämällä kynääsi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset