Onko Georgetown Superscore ACT -pisteitä?

feature_Healy_Hall_at_Georgetown_Yliopisto

Korvaako Georgetown ACT: n? Leikataan eteenpäin: Georgetownin yliopisto ei korvaa ACT: tä, huolimatta siitä, mitä saatat lukea online-keskustelupalstoilta . Mutta älä epätoivo! Vaikka olisit asettanut toiveesi Georgetownin superscore, voit silti päästä unelmiesi kouluun.

Kuten käy ilmi, Georgetownin valintaprosessista on paljon tietoa. Kun ymmärrät, mitä Georgetowniin pääseminen vaatii, voit maksimoida mahdollisuutesi saada hyväksymiskirje!

Tässä kaikkien Georgetown ACTin kaatumiskurssissa puhumme:

  • Mikä on superscoring?
  • Georgetownin superscore-käytäntö ja yleiset pääsyvaatimukset
  • Yleiset ACT-standardit
  • Lisäksi joitain vinkkejä ACT-kokonaispistemäärän parantamiseksi!

Hypätään sisään!

Ominaisuus: Satt 2 / Wikimedia

joka on parhaiten yhteensopiva skorpionin kanssa

body-act-logo

Mikä on ACT Superscore?

Georgetownin yliopisto ei korvaa ACT: tä . Mutta mikä on superscore, tarkalleen?

Jos olet uusi yliopistohakemusprosessi, supersoraus voi todella auttaa mahdollisuuttasi päästä tiettyihin kouluihin. Supersorrointi on henkilön parhaiden pisteiden ottaminen ACT: n jokaisesta istunnosta jokaisesta osiosta ja niiden keskiarvoistaminen yhdistetyn kokonaispistemäärän maksimoimiseksi. Vaikka jokaisen koulun politiikka on erilainen, on kouluja, jotka ylittävät hakijoiden ACT-tulokset, mukaan lukien jotkut suuret koulut, kuten William ja Mary ja Riisin yliopisto.

Jos yrität saada korkean yhdistetyn pistemäärän ACT: ssä, superscore voi auttaa nostamaan standardoitua testiarvoa antamaan sinulle paremmat mahdollisuudet päästä. Jos et ole hyvä testaaja, kannattaa lisätä koulu, joka ylittää ACT: n sovelluslistaasi nimellä turvallisuuskoulu.

Kuten aiemmin mainitsimme, Georgetown ei korvaa ACT: tä. Mutta se ei tarkoita, ettet pääse Georgetowniin, jos se on unelmiesi koulu! Yksi askel pääsylle Georgetowniin on määrittää ACT-pisteet, jotka sinun on täytettävä vähimmäisvaatimukset ... juuri siitä, mistä seuraavaksi keskustelemme.

2017 historiallinen tentti
body-georgetown-yliopisto-P-Morrissey


Georgetownin yliopisto syksyllä.
(P.Morrissey / Flickr )

Georgetown ACT -valintavaatimukset

Jos sinusta tuntuu, että ACT on vaikea, et ole yksin. Täydellisen pistemäärän saavuttaminen on poikkeuksellisen harvinaista ja voi viedä vuosia opiskeluun ja harjoitteluun. T hänen keskimääräinen ACT-pistemäärä on 20,8 , joka yhdistetyssä pisteessä pyöristetään arvoon 21. Monille kouluille keskimääräiset tai hieman keskimääräistä korkeammat pisteet ovat riittävät pääsyllesi.

Mutta huipputason kouluille, kuten Georgetown, sinun täytyy pisteet selvästi keskiarvoa korkeammalla, jos haluat laukauksen päästäksesi sisään!

Kuten luultavasti tiedätte, Georgetownia pidetään yhtenä maan arvostetuimmista yliopistoista, ellei maailmalla. Tuloksena, heidän testitulosodotuksensa ovat paljon suurempia kuin useimmat.

Vaikka koulu ei ole virallisesti ilmoittanut Georgetownin hakijoiden ACT-pisteitä, asiantuntijamme ovat havainneet sen keskimmäinen 50% Georgetownin opiskelijoista pisteytti välillä 30-34 heidän ACT: stä. Toisin sanoen 75 prosentilla Georgetowniin hyväksytyistä opiskelijoista ACT-pisteet olivat vähintään 30.

Jos luulet, että se kuulostaa melko kovalta, olet oikeassa. Mutta onneksi Georgetown ottaa huomioon korkeimman yhdistetyn ACT-pistemäärän vain pääsyn suhteen ! Tämä tarkoittaa, että voit ottaa ACT: n useita kertoja ja lähetä kaikki pisteet Georgetownille, ja he tarkastelevat korkeinta vain arvioidessaan hakemustasi. (Vielä enemmän hyviä uutisia: Georgetown ei vaadi ACT-kirjoitusosaa eikä se myöskään arvioi kirjoitusosaa valintaprosessissaan.)

Itse asiassa, vaikka jotkut koulut tarjoavat pisteiden valintaperiaatteita, joissa voit lähettää koulupisteet valitsemistasi ACT-istunnoista, Georgetown vaatii, että jokaisen ACT-yrityksesi kaikki pisteet lähetetään heille, myös pienin pisteet. Tästä huolimatta yliopisto sanoo edelleen, että he katsovat päätöksessään vain korkeimpia yhdistettyjä ACT-pisteitä , vaikka he haluaisivat säilyttää muut ACT-pisteet.

kehon asteikot-kysymysmerkki

Onko parempi tehdä ACT tai SAT päästäksesi Georgetowniin?

Kuten mainitsimme, joudut saamaan korkean yhdistetyn pistemäärän ACT: stä, jos haluat päästä Georgetowniin. Mutta entä SAT? Ja mikä testi on parempi pääsylle?

mikä on horoskooppimerkki toukokuussa

Ei ole mikään yllätys, että SAT: n hyväksyneet opiskelijat tulivat myös kokeen ylin prosenttipisteeseen. Keskimmäisellä 50 prosentilla hyväksytyistä opiskelijoista oli a yhdistetty SAT-pisteet 1435 , mikä on 376 pistettä yli maan keskiarvon .

Georgetown hyväksyy sekä ACT: n että SAT: n, ja koulu ei pidä parempana yhtä testiä kuin toista. On kuitenkin yksi valtava ero kahden testin välillä: Georgetown ylittää SAT: n, mutta se ei korvaa ACT: tä. Tämä tarkoittaa, että Georgetown laskee yhdistetyn SAT-pistemäärän korkeimpien lähettämiesi matematiikka- ja näyttöön perustuvien luku- ja kirjoitustulosten perusteella.

Tarkoittaako tämä sitä, että sinun on parempi ottaa SAT kuin ACT, jos haluat päästä Georgetowniin? Vastaus on, että se riippuu. Haluat suorittaa standardoidun testin, joka sopii parhaiten taitosi joukkueeseesi ja kokeen tekemisen mieltymyksiin. (Onneksi sinulle, meillä on koko artikkeli, joka opastaa sinua valitsemaan sinulle sopivan testin .) Mutta jos et ole hyvä testaaja ja haluat parhaan mahdollisuuden saada korkein mahdollinen standardoitu testitulos, voi olla parempi, että otat SAT: n, koska superskooraus toimii eduksesi.

keho-opiskelu-tyttö-puree-kynä

Spoilerivaroitus: ACT-pisteiden ansaitseminen Georgetowniin pääsemiseksi vie paljon opiskelua.

epätavalliset sukunimet tarinalle

Georgetown ACT Prep: Kuinka saada sinut sisään

Kuten olemme aiemmin käsittäneet, Georgetown ACT -tulokset keskellä tietä laskevat välillä 30-34. Joillakin hyväksytyillä opiskelijoilla ACT-pisteet ovat yli 34 ja joillakin alle 30.

Georgetown toteaa katsovansa valintaprosessissaan koko hakemusta eikä vain ACT-pistemäärää. Jos ansioluettelosi on huippuluokkaa ja GPA on korkea, mutta ACT on 29, älä usko, että Georgetown on kielletty. Hae ja katso mitä tapahtuu! Standardit muuttuvat myös valitsemasi pääaineen mukaan, joten 29 voi olla kunnossa olosuhteista riippuen.

Jos sinulla on kuitenkin tarpeeksi aikaa, voit aina suunnitella ACT: n ottamista uudelleen ja parantaa yhdistettyjä pisteitäsi, jotta voit paremmin päästä sisään. Alla on neljä hyödyllistä vinkkiä yhdistetyn pistemäärän nostamiseksi.

# 1: Paranna heikkoja alueitasi

Tämä saattaa tuntua ilmeiseltä, mutta monet opiskelijat keskittyvät edelleen ACT: n kaikkiin neljään aihealueeseen, vaikka heidän pisteytyksensä joissakin osioissa olisivat paljon alhaisemmat kuin muut . Jos aiot ottaa ACT: n uudelleen, on järkevämpää, että panet suurimman osan energiastasi niiden alojen tutkimiseen, joilla pisteet olivat alhaisimmat. Koska siellä on enemmän parantamisen varaa, todennäköisemmin näet huomattavan lisäyksen yhdistelmäpisteissäsi.

Tätä tarkoitamme: sanotaan, että kokonaispistemääräsi on vähitellen parantunut, ja toisella ACT-yritykselläsi antoit seuraavat: englanti = 34, matematiikka = 25, lukeminen = 30, tiede = 28. Tämä kertoo sinulle, että vahvimmat alueesi ovat kielitaide, vaikka et ole aivan yhtä vahva luonnontieteissä tai matematiikassa. Yhdistetyn pistemäärän nostamiseksi aikasi älykkäin käyttö keskittyy matematiikkaan ja luonnontieteisiin. Näissä osioissa on enemmän pisteitä, joita voit ansaita, mikä lopulta johtaa korkeampiin yhdistettyihin pisteisiin!

runko-shakki-musta-valkoinen

Aivan kuten shakkipelissä, on tärkeää mennä ACT: ään vahvalla strategialla.

# 2: Pelaa vahvuuksillesi

Toinen ACT-taktiikka on pelata vahvuuksiisi. Jos olet nähnyt ACT-pisteidesi parantuneen hitaasti joissakin osioissa, mutta joissakin jaksoissa tasaisesti hyvin, voit parantaa kokonaispisteitäsi yrittämällä saada korkeimmat mahdolliset aihepisteet parhailla alueillasi.

Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on nämä pisteet: englanti = 25, matematiikka = 31, lukeminen = 22, tiede = 27. Tällöin pisteiden parantaminen alueella, jolla jo pärjäät (matematiikka), voi auttaa parantamaan yhdistettyjä pisteitäsi. Jos vastaat vain yhteen kysymykseen oikein Matematiikka-osiossa, yhdistetyt pisteet voivat nousta 26: sta 27: een , vaikka se voi viedä sinulle vähintään neljä kysymystä tehdä sama asia englanninkielisessä osiossa!

Pohjimmiltaan nyrkkisääntö vihjeille yksi ja kaksi on määritä tarvitsemasi yhdistelmäpisteet ja valitse sitten sinulle sopiva taktiikka . Jos koulu, johon haet, on kuin Georgetown, yhdistetyt pisteet ovat tärkeitä kokonaisuudessaan, joten sinun pitäisi selvittää, mikä parantaisi parhaiten keskimääräistä keskiarvoa. Jos heikko kohde vetää sinua alas, paranna sitä. Mutta jos opiskelet näitä aiheita etkä silti näe parannusta, voit vaihtaa keskittymisesi hyvien pisteiden nostamiseen vielä korkeammalle.

# 3: Ole tietoinen strategiastasi

Jos olet suorittanut ACT: n aiemmin tai olet polven syvyydessä harjoituskokeissa, tämä vinkki on sinulle. Mieti takaisin edelliseen kertaan, kun otit ACT: n, ja kirjoita ongelmat, joita sinulla oli testin aikana. Aika loppui? Unohditko yhtälön tai kielioppisäännön? Kaipasitko kysymystä, koska et tarkistanut työsi?

Riippuen siitä, missä kamppailit, voit muokata strategioita auttamaan sinua paremmin suorittamaan kokeen. Oletetaan esimerkiksi, että havaitsit, että joissakin testin osissa loppui aika. Voit korjata sen käymällä läpi osan ja vastaamalla ensin kaikkiin helppoihin kysymyksiin. Näin saat niin monta pistettä kuin voit heti lepakosta, ja voit viettää loppuajan työskentelemällä vaikeimpien ongelmien parissa.

Lisätietoja ACT-testinottostrategioista on varmista, että tutustut tähän artikkeliin myös.

# 4: Opiskele ja harjoittele apua

Voit oppia vain niin paljon itse. Voit yrittää opettaa itsellesi kaikki ajateltavat strategiat ja kaavat, mutta ilman asiantuntemusta saatat löytää itsesi ACT-komposiittipisteet.

ainutlaatuiset sukunimet ja merkitykset

Jos olet sinä, tutustu ACT-kirjoihin, alueellesi ohjaajiin tai jopa hyödyllisiin ACT-oppaisiin tai kursseihin verkossa. Voit myös muodostaa tutkimusryhmän ystävien kanssa, jotta voit auttaa toisiaan ymmärtämään testin eri osia. Ja tietysti, suosittelemme aina ottamaan paljon (ja paljon!) ACT-käytännön kokeet joten näet kuinka paljon parannat!

Tekijä saada erilainen näkökulma testiin, saatat huomata asioita, joita et ollut ennen ollut, ja käyttää tätä tietoa parantaaksesi pisteitäsi.

body_next

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.