Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

feature_fiskeguide

Päättäminen, mitkä oppaat ovat sinulle hyödyllisimpiä korkeakoulun tutkimusprosessissa, voi olla melko hankalaa. Fisken opas korkeakouluihin on yleisesti käytetty resurssi mahdollisille opiskelijoille, ja se sisältää paljon hyödyllistä tietoa. Sillä on kuitenkin myös joitain suuria haittoja, eikä se välttämättä ole kovin hyödyllinen lopullisen päätöksen tekemisessä siitä, mihin hakea.

Tässä arvostelussa kerron sinulle kaiken oppaan yksinomaisesta sisällöstä, sen yleisistä eduista ja haitoista sekä siitä, pitäisikö sinun todella ostaa se ja käyttää sitä korkeakouluhaussa.Yleiskatsaus

Fisken opas korkeakouluille on ollut olemassa yli 30 vuoden ajan, mutta tämä katsaus keskittyy oppaan vuoden 2015 painokseen. Fisken opas sisältää tietoja yli 300 nelivuotisesta korkeakoulusta, joita sen kirjoittajat pitävät kansakunnan parhaina ja mielenkiintoisimpina instituutioina. Toisin sanoen, se sisältää koulut, jotka ovat tärkeimpiä eniten mahdollisille opiskelijoille.Kirjan on toimittanut Edward Fiske, New York Timesin entinen koulutustoimittaja (tästä syystä sen nimi).

Fisken opas sisältää 175 maan valikoivinta koulua. Koulujen, joilla on erittäin korkeat akateemiset tasot, lisäksi se sisältää korkeakouluja, jotka lisäävät maantieteellistä monimuotoisuutta luetteloon ja luovat tasapainon yksityisten ja julkisten koulujen välillä. Opas sisältää myös erikoiskouluja, jotka voivat perustua tekniikkaan, tiettyyn uskonnolliseen kirkkokuntaan tai omistautumiseen ympäristönsuojeluun. Lopuksi se sisältää koulut, jotka kirjoittajat pitivät yksinkertaisesti mielenkiintoisina ainutlaatuisen opetussuunnitelmansa perusteella.

Fisken oppaan katsaukset korkeakouluista sisältävät paljon opiskelijoiden todistuksia. Jokaiselle korkeakoululle annettiin opiskelijoille täytettävä kyselylomake, jossa kysyttiin heidän kokemuksistaan ​​koulussa opettajien saavutettavuuden, asumisen laadun, yöelämän ja kampuksella ruokailun suhteen. Järjestelmänvalvojat saivat myös punnita kouluaan ja lähettää tietoja oppaan kirjoittajille, jotta he ymmärtäisivät koulun tavoitteita ja sisäistä toimintaa. Jokaisessa oppaan koulussa on 1000–2500 sanan kuvaileva essee sisällyttämällä opiskelijapalautetta ja muuta tietoa, joka on kerätty julkaistujen resurssien ja vierailujen kautta näihin oppilaitoksiin.

body_questionnaire Mikä on vähiten lempikohtasi yliopistossasi? Sillä ei ole tarpeeksi rahaa pöydän ostamiseen, jotta voin täyttää tämän kyselylomakkeen tavallisen ihmisen tavoin.

Mitä erityisiä tietoja ja resursseja opas antaa sinulle?

Nyt kun sinulla on perusidea siitä, mitä Fisken opas korkeakouluille on, katsotaanpa, mitä tietoja se voi todella antaa sinulle. Opas sisältää kunkin koulun tilastoja ja luokituksia, luetteloita korkeakouluista luokittain, ja kyselyn, joka auttaa määrittämään korkeakouluasetuksesi.

Tilastot

Jokaisella yliopistosivulla on sivupalkki nopeita faktoja joka antaa sinulle yleiskatsauksen koulun olennaisista tilastoista. Tämä tarjoaa lyhyen kuvan koulun positiivisista ja negatiivisista ominaisuuksista, jos sinulla ei ole aikaa lukea koko essee.

College kustannukset

Fisken opas antaa sinulle prosenttiosuuden opiskelijoista, jotka saavat taloudellista tukea jokaisessa koulussa. Näet myös luokituksen siitä, kuinka kallis koulu on, aina yhdestä dollarista neljään. Tämä sisältää ilmoituksen siitä, onko yliopisto julkinen vai yksityinen. Koulu, jolla on kallein luokitus ($$$$) yksityisenä korkeakouluna, on paljon kalliimpaa kuin julkinen korkeakoulu, jolla on sama luokitus. Löydät oppaan näihin luokituksiin kirjan alussa.

Julkisissa kouluissa yksi dollari osoittaa alle 8 000 dollarin hinnan ja yksityiset koulut alle 37 000 dollaria. Tarkkoja lukuja ei anneta, koska lukukausimaksut voivat muuttua vuosittain , joten ne vanhenevat nopeasti. Näet myös tilastotietoja lainaa ottavien opiskelijoiden prosenttiosuudesta sekä kunkin koulun oppilaiden keskimääräisen velan.

Testipisteet

Fisken opas tarjoaa SAT- ja ACT -pistealueet kullekin koululle. Alueet heijastavat keskimäärin 50% hyväksytyistä opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että alaraja edustaa 25. prosenttipistettä ja huippuluokka edustaa 75. prosenttipistettä.

Pääsymaksut ja ilmoittautuminen

Pääsytilastot sisältävät hakijoiden määrän, hyväksymisasteen ja hyväksyttyjen ehdokkaiden joukosta ilmoittautuneiden opiskelijoiden prosenttiosuuden. Opas tarjoaa myös jokaisenkoulun valmistumisaste kuuden vuoden jälkeen ja palaavan fuksi. Mukana on myös koulun ilmoittautumisten kokonaismäärä sekä perustutkinto -opiskelijoiden lukumäärä ja mies/nainen -suhde.

body_graduation-1 En kerro kenellekään, ettet ole valmistunut, jos kerrot mahdollisille opiskelijoille, että asennamme jättiläinen vesiliukumäki vihreälle ensi vuonna.

Arviot

Nämä arviot ovat ainutlaatuisia Fisken oppaalle, ja ne voivat olla hyödyllinen yleiskuva siitä, kuinka tasapainoinen koulu on, kun otetaan huomioon sekä sen akateeminen tarjonta että sosiaalinen kohtaus. Jokainen tallennetaan asteikolla yhdestä viiteen.

Akateeminen luokitus

Tämä luokitus perustuu koulun maineeseen akateemisessa maailmassa, tiedekunnan laatuun, opetuksen ja tutkimuksen tasoon, opiskelijoiden akateemiseen kykyyn ja vakavuuteen sekä akateemisten tilojen laatuun.

Sosiaalisen elämän luokitus

Tämä mittaa opiskelijoiden vapaa -ajan vuorovaikutuksen tasoa kampuksella ja kuinka paljon aikaa opiskelijat yleensä käyttävät seurusteluun.

Elämänlaatuluokitus

Fisken oppaassa on tämä luokitusluokka, koska joskus kouluilla, joilla on hyviä tiedemiehiä ja terveellistä seurustelua, ei edelleenkään ole erityisen onnellista oppilaskunta. Näissä harvinaisissa tapauksissa korkeakoulun ilmapiiri ei ehkä ole kannattava tai sijainti voi olla hyvin eristetty, mikä johtaa yleisen elämänlaadun heikkenemiseen. Tämä arvio mittaa opiskelijoiden yleistä tyytyväisyyttä.

body_qualityoflife Heikko elämänlaatu.


Luettelot ja muut resurssit

Fisken opas sisältää yhdistettyjä luetteloita kouluista, joiden avulla voit löytää juuri etsimäsi hinnan ja opetussuunnitelman perusteella. Se sisältää myös college -kyselyn niille teistä, jotka eivät vieläkään ole varmoja siitä, mitä haluatte yliopistolla.

Best Buy -opistot ja luettelo kouluista hinnan mukaan

Oppaan luettelo Best Buy -oppilaitoksista edustaa sinulle antamia kouluja erinomaisia ​​tutkijoita suhteellisen vaatimattomilla hinnoilla .Fiske -oppaassa 2015 on 44 Best Buy -koulua, jotka on jaettu tasan julkisten ja yksityisten laitosten kesken. Pohjimmiltaan ne edustavat neljän tai viiden tähden akateemisten luokitusten ja yhden tai kahden dollarin merkkien hinta -arvojen leikkauspistettä (halpa tai kohtalaisen kallis). Fiske myös luetteloi koulut hinnan ja julkisen tai yksityisen aseman perusteella kirjan alussa, jotta voit kohdistaa haun halvimpien hintalappujen kohteisiin.

Luettelot kouluista tyypin mukaan

Oppaan alussa on pari luetteloa, jotka voivat auttaa sinua rajaamaan hakua, jos sinulla on keskittynyt akateeminen painopiste. Yhdessä luettelossa, jonka otsikko on A Guide for Preprofessionals, luetellaan koulut, jotka ovat vahvimmat yhdeksällä eri preprofessional -alueella mukaan lukien arkkitehtuuri, taide/muotoilu, liike -elämä, viestintä/journalismi, tekniikka, elokuva/televisio, tanssi, draama ja musiikki. Tämä luettelo sisältää myös koulut, jotka ovat vahvoja ympäristötutkimuksissa ja kansainvälisissä opinnoissa, kaksi yhä suositumpaa monitieteistä pääainesta. On myös kaksi muuta luetteloa: koulut, jotka tarjoavat vahvaa tukea oppimisvaikeuksista kärsiville opiskelijoille, ja koulut, jotka ovat valinnaisia (ne eivät vaadi SAT- tai ACT -pisteitä).

College Search Survey

Johdannossaan Fisken opas sisältää mini-oppaan korkeakoulujen hakuprosessiin. Tämä sisältää kokoluokittelukyselyn, jossa kysytään joitakin peruskysymyksiä tykkäyksistäsi, inhouksistasi ja koostasi, sijainnistasi ja akateemisista/koulun ulkopuolisista tarjonnoistasi. Kysely antaa sinulle peruskuvan siitä, mitä haluat yliopistolta, vaikka tulosten soveltaminen hakuun voi olla vaikeaa itse kirjassa (lisää tästä myöhemmin).

body_personalitytest Sinulla näyttää olevan paljon negatiivista energiaa - sinun pitäisi todennäköisesti ostaa Fiske Guide 2015 2.0. Se maksaa 2 000 dollaria, mutta se muuttaa elämääsi. (Scientologian pilkkaaminen ei koskaan vanhene.)

Hyödyt ja haitat: Mikä tekee tästä oppaasta enemmän tai vähemmän hyödyllistä sinulle?

Nyt tiedät, mitä oppaassa on, mutta auttaako se sinua löytämään unelmiesi korkeakoulun? Käyn läpi oppaan hyvät ja huonot puolet, jotta voit päättää, ostatko sellaisen itsellesi vai et.

Kalastusoppaan plussat

Jos sinulla on jo joitakin kouluja mielessä, tämä opas voi antaa sinulle hyvän käsityksen todellisten opiskelijoiden näkökulmista kuvaavien esseidensä kautta. Et ehkä löydä niin ytimekästä mutta kattavaa yleiskatsausta kampuksen elämästä muualla. Fiske -oppaalla on luotettavat yhteydet maan parhaiden koulujen opiskelijoihin ja ylläpitäjiin, ja monet esseistä tarjoavat osuvampaa opiskelijapalautetta kuin korkeakoulujen arvostelusivustot.

Esseet kattavat tiedot suunnilleen samassa järjestyksessä jokaisesta korkeakoulusta. Tämä tekee yksinkertaiseksi tarkastella muutamia esseitä eri kouluista ja verrata kahta aiheen kuvausta (esimerkiksi koulun akateemisen ilmapiirin kuvaukset ovat aina jokaisen esseen alussa).

Tilastot ovat helposti sulattavia eivätkä liian ylivoimaisia. Hinnoittelutaulukkojen ja luokitusten symbolisten esitysten avulla on helppo sanoa, sopiiko koulu hyvin, lajittelematta joukkoa hämmentäviä numeroita.

Erikoisluettelot antavat sinulle keinoja suorittaa hausi loogisemmin. Jos olet kiinnostunut tietystä ammattitaitoisesta opintoalueesta tai etsit kouluja, jotka eivät vaadi testituloksia, Fiske -oppaan luettelot paljastavat nopeasti vaihtoehtosi.

Johdanto ja korkeakoulujen hakututkimus menevät yksityiskohtaisesti haun suorittamiseen joten se ei tunnu sekavalta.

body_pros Hienoa, kuulostaa hyvältä!

Miinukset kalastusoppaasta

Vaikka tämä opas voi olla hauskempaa lukea kuin jotkut muut lähteet, se vaikeuttaa koulujen suodattamista. Esseet maalaavat useimmat koulut melko hyvässä valossa. Esimerkiksi opas paketin keskikohdasta alempaan päähän (3 tähden arvosanat ja 70%: n osallistumisaste) julistetaan 'löytämättömänä helmenä'.

On myös monia lausuntoja, kuten 'humanistiset ohjelmat ovat erittäin vahvoja, mutta tieteen pääaineet ovat myös erittäin suosittuja' ja 'opiskelijat saavat parhaat puolet useista maailmoista: huippuosaamista tekniikan ja taiteiden alalla, runsaasti tutkimusmahdollisuuksia ja terveellistä sosiaalista elämää'.Vaikka tämä saattaa saada sinut innostumaan korkeakoulusta ja voi olla rohkaisevaa, on vaikeaa rajata koululuetteloasi. Jokaisessa koulussa näyttää olevan niin paljon tekemistä, että on lähes mahdotonta valita suosikkeja.

Tilastot on helppo ymmärtää, mutta ne eivät ole erityisen yksityiskohtaisia. Jos haluat tarkempaa tietoa koulujen kustannuksista, mukaan lukien osavaltion ja valtion lukukausimaksut sekä huone- ja majoitusmaksut, sinun on etsittävä muualta. On totta, että opetus muuttuu usein, joten opas olisi epätarkka hyvin nopeasti, jos se antaisi tiettyjä lukuja, mutta silti on joitain tarkkoja lukuja, jotka sinun pitäisi tietää ennen kuin päätät korkeakoulusta.

Subjektiivisuus , kuten kirjoittajat esittävät johdannossa, on Fisken oppaan keskeinen piirre. Tämä ei välttämättä ole huono asia, mutta se tarkoittaa sitä et voi ottaa kaikkia arvioita kiistattomaksi tosiasiaksi. On helppo jäädä kiinni siitä, että yhdellä koululla on neljän tähden elämänlaatu ja toisella koululla kolmen tähden luokitus, mutta ei oteta huomioon sitä, että kolmen tähden koulu voisi sopia sinulle paremmin muissa tapoja. Jotta Fisken opas olisi hyödyllinen, sinun on oltava valppaana siitä, mitkä tilastot ovat todellisia ja mitkä perustuvat löyhästi todellisuuteen, mutta eivät pidä paikkaansa jokaisen opiskelijan kohdalla.

Erityisesti akateemisia arvioita voi olla vaikea selvittää. Opas suosittelee näiden luokitusten vertaamista suoraan kouluista toiseen, jos molemmat koulut ovat samantyyppisiä - eli kaksi suurta julkista korkeakoulua tai kaksi pientä yksityistä korkeakoulua. Pienellä yksityisellä korkeakoululla, jolla on viiden tähden akateeminen luokitus, voi olla hyvin erilainen akateeminen ilmapiiri kuin suurella julkisella korkeakoululla, jolla on sama luokitus. Tämä tekee koulujen erottamisesta toisistaan ​​haastavaa, jos sinulla ei ole jo monia mieltymyksiäsi koosta, sijainnista ja resursseista.

miten saada väri vaaleanpunaiseksi

body_cons Vehnäni peittää nämä haitat.

Pitäisikö sinun käyttää Fisken opasta korkeakouluille?

Fiske -opas on mukava lisälaite korkeakouluhakuun, mutta se voi joskus aiheuttaa lisää epäilyksiä ja hämmennystä. Se sisältää niin paljon näennäisesti upeita vaihtoehtoja, että niiden löytäminen on erittäin vaikeaa. Minun neuvoni on Käytä Fiske -opasta vain, jos (a) olet lukemassa oppilaitoksia varhaisvaiheessa tai (b) sinulla on jo vahva käsitys mieltymyksistäsi, joihin oppaan subjektiivisemmat arviot eivät vaikuta liian voimakkaasti.

Alaluokkalaiset

Jos olet fuksi tai toisen vuoden opiskelija ja olet vasta aloittamassa tutkimuksen korkeakouluissa, Fisken opas on hyvä tapa aloittaa tutkia millaista elämä on eri kouluissa ilman suurten päätösten tekemisen painetta. Se esittelee yliopistokokemuksen jännittävänä ja palkitsevana aikana elämässäsi, ja se voi auttaa motivoimaan sinua työskentelemään kohti kunnianhimoisia akateemisia tavoitteita lukion alkuvaiheessa.

Jos tämä on sinun tilanteesi, käytä fiksua tapaa käyttää kirjaa lue kuvauksia kouluista, jotka vaihtelevat merkittävästi eri ulottuvuuksissa. Lue esimerkiksi hyvin pienen ja erittäin suuren yliopiston merkintä ja katso, kumpi vetoaa sinuun enemmän. Kun teet tämän, alat nähdä mieltymyksesi ilman, että sinun tarvitsee nollata tiettyä koulua. Tässä varhaisessa vaiheessa voit myös vain selaa kirjaa läpi ja lue tarkemmin erityisesti kiinnostaville kouluille. Sinun ei tarvitse pakottaa itseäsi mihinkään sitoumuksiin.

Juniorit ja seniorit

Fiske -opas toimii hyvin myös silloin, kun sinulla on jo mielessäsi konkreettisia mieltymyksiä ja haluat verrata tiettyjä kouluja tai koululajeja, jotka kiinnostavat sinua. Jos sinulla on jo mielessäsi kapeampi hakualue, Fiske -opas voi olla hyödyllinen työkalu oppilaiden kokemusten arvioimiseksi sinua kiinnostavissa kouluissa. Voit tehdä loogisempia ja hyödyllisempiä vertailuja arvioiden perusteella, jos tarkasteltavilla kouluilla on jo monia yhteisiä piirteitä.

Jos esimerkiksi tiedät, että hinta on sinulle tärkeä, Voit tarkastella koulujen indeksiä hinnan perusteella ja lukea vain hintaluokassa olevien koulujen kuvaukset. Jos aiot siirtyä tietylle ammattialalle, voit keskittyä yksinomaan kouluihin, jotka on listattu alan parhaiksi ohjelmiksi. Jos tiedät, missä maassa haluat mennä kouluun, voit tarkastella vain niitä kouluja, jotka sopivat kyseisiin sijainti -asetuksiin.

body_carnegiemellon-1 Kuvataideoppilaitos Carnegie Mellonissa, yksi Fisken oppaassa luetelluista yksityisistä korkeakouluista, jolla on erinomainen arkkitehtuuriohjelma.

Jos et ole varma, mistä aloittaa opiskelu korkeakoulussa ja olet jo nuorempi tai vanhempi, saatat haluta tutustua muihin resursseihin ennen kuin siirryt Fiske -oppaaseen. Vaikka opas sisältää kokoluokittelukyselyn, joka auttaa sinua selvittämään, mitä mieltymyksiäsi ovat yliopistolle, vastausten käyttäminen kirjan sisällä voi olla vaikeaa. Yritä sen sijaan alkaen verkkoresursseista, joiden avulla voit hakea korkeakoulutyypin mukaan ja tarjota perusteellisempia tilastoja kouluista.

Sivustot kuten Cappex (yliopiston matchmaking -sivusto sisältää ehdotuksia kouluista, joista saatat pitää akateemisen suorituksesi ja muiden mieltymystesi perusteella ), College Navigator (sivusto, jonka avulla voit etsi kouluja sijainnin, ohjelmatyypin ja muiden tekijöiden perusteella ) ja FastWeb ( apurahoja ja muita tietoja korkeakoulun maksamisesta ) ovat hyviä paikkoja rajata hakua ja päättää, mitä haluat yliopistolta.Kun sinulla on parempi käsitys mieltymyksistäsi, voit käyttää Fisken opasta saadaksesi värikkäämmän kuvan opiskelijaelämästä, jota et ehkä näe näillä sivustoilla.

Kaiken kaikkiaan Fiske -opas on hauska käyttää, mutta se ei ole liian hyödyllinen kaventamaan korkeakouluvalintoja, jos olet epävarma siitä, mitä haluat. Sitä tulisi käyttää sen sijaan, että korvata sitä, paljon itsetutkiskelua siitä, mitä haluat korkeakoulutuskokemukseltasi.

Mitä seuraavaksi?

Jos etsit vinkkejä yliopistohaun aloittamiseen, lue artikkeli oppilaitoksen valitsemisesta.

Ennen kuin katsot opaskirjoja tai verkkosivustoja, voi olla hyödyllistä rajata korkeakoulusi asetuksia koon ja sijainnin suhteen. Lue lisää suurten ja pienten oppilaitosten ominaisuuksista ja siitä, sopisitko paremmin kouluun, joka on lähellä kotiasi.

Toinen hyvä tapa hillitä valintoja on päättää, oletko kiinnostunut valtion koulusta. Tutustu tähän artikkeliin saadaksesi paremman käsityksen siitä, voisiko osavaltion koulu olla hyvä valinta sinulle.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Shawneen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Sydämen sijainti: Millä puolella kehoa sydämesi on?

Millä puolella rintaasi sydämesi on? Selitämme sydämen sijainnin ja kuinka kertoa, onko rintakipu merkki sydänongelmista tai jostain muusta.

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Mitkä ovat hyvät ACCUPLACER-testitulokset?

Etkö ole varma, mitä ACCUPLACER-testipisteesi tarkoittavat? Tutustu täydelliseen oppaaseen ACCUPLACER-pistemäärän ymmärtämiseksi.

Kenen tai Kuka? 3 vinkkiä eron muistamiseen

Mitä eroa on kenen ja kenen välillä? Kuinka voit pitää ne suorana? Katso vinkkimme täydellisestä oppaastamme kenen ja kenen välillä.

Aquinas Collegen pääsyvaatimukset

Bad College Essays: 10 virhettä, joita sinun on vältettävä

Etkö ole varma, mikä tekee huonot korkeakoulu esseet epäonnistumaan? Tässä oppaassa selitetään opiskelijoiden kohtaamat yleiset karvat ja mitä yliopiston esseiden aiheita tulisi välttää.

Butlerin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Menlo-Athertonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Menlo-Atherton High Schoolista Athertonissa, Kaliforniassa.

4 strategiaa GPA: n parantamiseksi lukiossa nopeasti

Onko sinun nostettava GPA: ta nopeasti, esimerkiksi yliopistosovelluksissa? Tässä on 4 tärkeintä strategiaa GPA: n nostamiseksi lukiossa mahdollisimman vähän lukukausia.

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

700 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Vassarin pääsyvaatimukset

Chapmanin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Ultimate AP -kemian opinto -opas

Etsitkö perusteellista AP -kemian opinto -opasta? Meillä on muistiinpanoja, harjoitustestejä ja vinkkejä.

Mitä tarvitset Arizonan yliopistoon: ACT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Saratogan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Saratogan lukiosta Saratogassa, Kaliforniassa.