Tarvitseeko SAT osallistua yhteisön korkeakouluihin?

paras ottelu kaksosille

Jos aiot hakea yhteisöopistoon, saatat ihmetellä, mitkä ovat hakemusvaatimukset. Tarvitsetko tietyn GPA: n? Onko sinun otettava SAT?

Minulla on hyviä uutisia! Suurin osa yhteisökouluista on avoin ilmoittautuminen , mikä tarkoittaa sitä he hyväksyvät kaikki hakijat , niin kauan kuin hänellä on ylioppilastutkinto tai GED. Ne eivät yleensä vaadi standardoituja testituloksia.Jos kuitenkin olet kiinnostunut tietyistä valikoivimmista ohjelmista, kuten hoitotyöstä tai suunnittelemasta siirtymistä nelivuotiseen yliopistoon, saatat tarvita SAT- tai ACT-pisteitä.

Tämä viesti tulee syvemmälle yhteisökoulujen sovellusvaatimukset ja mitä ne merkitsevät sinulle , etsitpä vain liittoutumistutkintoa tai haluatko lopulta kandidaatin tutkinnon.

Mitä sinun täytyy hakea Community Collegeen?

Yhteisöopiston hakuprosessi on yleensä hyvin yksinkertainen. Sinun on toimitettava vain muutama asiakirja ilmoittautuaksesi:

 • hakemus joidenkin perustietojen kanssa
 • lukion transkriptisi tai GED
 • mahdollisesti an hakemusmaksu vaikka suurin osa on ilmaisia.

Kun sinut on hyväksytty, saatat joutua täyttämään muutamia muita vaatimuksia ennen kuin siirrät kursseja uudelleen. Sinun on todennäköisesti suoritettava harjoittelutesti ja saatat joutua tapaamaan akateemisen neuvonantajan.

Mutta niin kauan kuin suoritat nämä vaiheet, olet matkalla korkeakoulututkintoon!

Mitä jos olet jo ottanut SAT: n?

Selitin edellä Yhteisön oppilaitokset eivät vaadi SAT -pääsyä , joten sinun ei tarvitse ilmoittautua testiin. Jos olet jo tehnyt testin, voit kuitenkin lähettää pisteesi.

Useimmat yhteisön oppilaitokset vaativat jonkinlaista harjoittelutestiä selvittääkseen, millä tasolla englannin ja matematiikan taitosi ovat. Joissakin tapauksissa, saattaa olla mahdollista kieltäytyä sijoittelutestistä, jos sait tarpeeksi korkeat arvot SAT -laitteellasi .

Jos sinulla ei kuitenkaan vielä ole SAT -pisteitä,se on todennäköisesti halvempaa (tai jopa ilmaista) suorita vain koulun tarjoama harjoittelutesti .

vaaditaan kokeet

Onko olemassa tapauksia, joissa olet Tehdä Tarvitsetko SAT: n Community Collegessa?

Joo! Jos haet erityisohjelmaan koulussa tai siirryt nelivuotiseen korkeakouluun, saatat joutua toimittamaan SAT- tai ACT-tulokset. Jaetaan jokainen tapaus hieman syvemmälle.

Hakeminen erikoisohjelmiin

Joillakin yhteisön korkeakoulujen ohjelmilla, erityisesti terveystieteiden ja tekniikan aloilla, on valikoivampia pääsyvaatimuksia kuin koko koulu. Joissakin tapauksissa nämä voivat sisältää standardoituja testituloksia.

Jos aiot hakea tiettyä ohjelmaa yliopistossasi, tarkista sen pääsyvaatimukset.

horoskooppimerkit kuukausittain

Siirtyminen nelivuotiseen kouluun

Toinen tapaus, jossa sinun on ehkä otettava SAT, on, jos olet suunnittelet siirtymistä nelivuotiseen korkeakouluun tai yliopistoon . Riippuen siitä, kuinka monta opintopistettä he ovat suorittaneet, siirtohakijoita (olipa se sitten muista nelivuotisista kouluista tai yhteisökouluista) saatetaan joutua toimittamaan standardoidut testitulokset joissakin kouluissa.

Yksittäisten koulujen käytännöt siirto -oppilaiden standardikokeista vaihtelevat melkoisesti, mutta yleensä Mitä enemmän opintopisteitä sinulla on (varsinkin jos olet jo suorittanut osakkuusyrityksen tutkinnon), sitä epätodennäköisempää sinun on lähetettävä SAT- tai ACT -pisteet . Voit myös välttää testitulosten lähettämistä, jos olet ilmoittautunut koulutusohjelmaan, joka tarjoaa ensisijaisen pääsyn nelivuotiseen yliopistoon.

Jotkut koulut vaativat kuitenkin standardoituja testituloksia kaikille opiskelijoille. (Nämä ovat enimmäkseen valikoivia yksityisiä kouluja.)

Olen luetellut esimerkkejä jokaisesta tyypistä alla.

Koulut, jotka vaativat SAT- tai ACT-ohjeita ylemmän tason siirto-opiskelijoille

 • Harvardin yliopisto
 • Chicagon yliopisto
 • Virginian yliopisto
 • Tulanen yliopisto

Koulut, jotka eivät vaadi SAT- tai ACT-ohjeita ylemmän tason siirto-opiskelijoille

 • Kalifornian yliopisto
 • Coloradon yliopisto
 • Pitzer College
 • NYU
 • Texasin yliopisto
 • Floridan yliopisto
 • Miamin yliopisto (Ohio)

Ei väliä mitä, tarkista siirtovaatimukset tietystä koulusta ja ohjelmasta, josta olet kiinnostunut.

Mitkä ovat seuraavat vaiheesi?

Vahvista pääsyvaatimukset oppilaitoksesta, josta olet kiinnostunut

Tämän artikkelin neuvot koskevat useimpia kouluja, mutta pääsyprosessi vaihtelee. Varmista kysy oppilaitokselta, mistä olet kiinnostunut .

Joillakin yhteisökouluilla on hämmentäviä verkkosivustoja-jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa puhelinta ja soittaa vastaanottoviraston ihmisille . He ovat siellä auttamassa!

Tutkimus sijoittelutestiä varten

Vaikka et ottaisi SAT: ää, sinun pitäisi silti opiskella sijoittelutestiä varten. Sinä haluat tee parhaasi joten et ole jumissa toistamasta jo tuttua materiaalia.

Suunnitelma tulevaisuutta varten

Jos aiot siirtyä nelivuotiseen korkeakouluun, valmistaudu menestykseen tutkimalla kiinnostuneiden koulujen siirtovaatimukset : millaisia ​​kursseja sinun on otettava? Onko yhteisöopiston ja yliopiston välillä, johon haluat osallistua, pääsy?

Näiden kysymysten esittäminen varhain auttaa varmistamaan, että olet parhaassa asemassa siirtyäksesi nelivuotiseen kouluun, kun olet suorittanut osakkuusyritystutkinnon.

Muu suositeltu luku

Jos sinä teet päättää ottaa SAT: n , tutustu täydelliseen opasoppaaseemme valmistautuaksesi.

Vaihtoehtoisesti varmista, että et mieluummin ota ACT: tä.

Tutustu myös oppaaseemme oppilaitosten siirtämisestä!

millainen merkki on kauris

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.