Tarvitsetko SAT -pisteitä korkeakoulujen siirtämiseen?

Korkeakoulujen siirtoa koskevien erilaisten vaatimusten määrittäminen voi olla valtava vaiva. Yksi yleisimmistä opiskelijoiden kysymyksistä on tarvitseeko heidän lähettää SAT -pisteet siirtyäkseen opiskelijoiksi .

Tähän kysymykseen ei ole yhtä vastausta, mutta tämä opas selittää joitain yhteisiä käytäntöjä siirtohakijoiden SAT -pisteistä. Siinä käsitellään myös sitä, miten määritetään, onko sinun lähetettävä SAT -pisteet ja kuinka paljon huomiota koulut kiinnittävät näihin pisteisiin, kun heillä on myös arvosanasi toisesta korkeakoulusta.Pitääkö SAT -tulokset lähettää siirtohakijana?

Kuten edellä mainitsin, vastaus tähän kysymykseen todella riippuu koulusta, johon haet . Jotkut koulut eivät vaadi SAT -pisteitä siirto -opiskelijoilta, jotkut haluavat vain standardoituja testituloksia oppilailta, jotka eivät ole suorittaneet vähimmäismäärää opintoja, ja jotkut vaativat testituloksia kaikilta hakijoilta.

miten ottaa teko

Yleisesti, erittäin valikoivat koulut ja pienet taiteen korkeakoulut vaativat todennäköisemmin testituloksia, kun taas suuret valtionyliopistot luopuvat todennäköisemmin vaatimuksesta .

Agriculturedalen osavaltion korkeakoulun hyväksymisaste

Lisäksi, jos olet ollut lukiosta yli viisi vuotta tai jos SAT: n ottaminen aiheuttaa kohtuutonta taloudellista taakkaa, useimmat koulut luopuvat kaikista SAT -vaatimuksista.

Seuraavassa kaaviossa kuvataan yksityiskohtaisesti siirtokouluttajien testitulosten vaatimukset eri kouluille, jotta saat käsityksen mahdollisista käytännöistä. Koulut on lueteltu aakkosjärjestyksessä ja kaikki opintopisteet ovat lukukausia.

Koulu Edellyttääkö SAT? Poikkeukset / huomautukset
CU Boulder Joo Poikkeus, jos olet suorittanut vähintään 24 opintotuntia yliopistossa
Dartmouth Joo Voi lähettää testauksesta luopuminen jos SAT/ACT: n ottaminen aiheuttaa sinulle vaikeuksia
Georgetown Joo Poikkeus, jos olet valmistunut lukiosta vähintään viisi vuotta ennen kuin aiot ylioppilaaksi
Harvard Joo Ei mitään
Middlebury Älä Testi-valinnainen kaikille opiskelijoille
Kalifornian yliopisto Älä -
Illinoisin yliopisto Joo Poikkeus, jos olet suorittanut 30 lukukauden tuntia (mutta testituloksia suositellaan edelleen alle 59: lle luottotunnille)
Washingtonin yliopisto Älä -
USC Joo Poikkeus, jos olet suorittanut vähintään 30 lukukauden yksikköä korkeakoulun kursseista
UT Austin Älä -

On selvää, että tämä kaavio on kaukana kattavasta. Koska, kuten huomaat, testauskäytännöt vaihtelevat melkoisesti, sinun on tehtävä niin selvittää, vaativatko koulut, joille haet siirtoa, SAT -pisteiden toimittamista .

Aloita tarkistamalla koulun verkkosivuston osio siirtohakijoiden osalta. Joillakin kouluilla on erityinen sivu vakioiduista testituloksista. Jos et löydä mitään näiltä sivuilta, katso sovelluksen tarkistuslista tai usein kysytyt kysymykset .

Jos sinulla on todella vaikeuksia löytää tietoja siirron hakijoiden testituloksista, hae Googlesta '[Koulun nimi] siirtää SAT -tulokset'. Sinun on ehkä kokeiltava muutamia linkkejä, mutta yleensä tämä lähestymistapa vie sinut lopulta tarvitsemallesi sivulle.

Jos siirryt yhteisökoulusta, muista se nykyisellä koulullasi voi olla taattu pääsy sopimus valtionyliopiston kanssa . Nämä ohjelmat usein älä vaatia testituloksia siirtojen hakijoilta (mutta joskus).

mikä on uusi psat

Lopuksi voit aina soittaa tai lähettää sähköpostitse koulun pääsytoimistoon, jos sinulla on kysyttävää. Loppujen lopuksi he ovat siellä auttamassa!

Kuinka tärkeitä SAT -tulokset ovat siirto -opiskelijoille?

Useimmat korkeakoulut painavat SAT -pisteitä vähemmän raskaasti siirtoa hakeville kuin fuksilla, koska siirto -opiskelijoilla on jo todiste kyvystään menestyä yliopistossa: niiden transkriptio .

Waterloon yliopiston hyväksymisaste

'' Jos opiskelija siirtyy yhden lukukauden jälkeen yliopistossa tai vuoden, koulut yleensä haluavat SAT: n ja lukion GPA: n, mutta Mitä kauempana lukiosta, sitä vähemmän koulut luottavat niihin , '' yliopiston neuvonantaja Deborah Shames kertoi Yhdysvaltain uutiset (lihavoitu korostus minun).

Poikkeuksia on kuitenkin varmasti. Hyvin valikoivilla kouluilla on taipumus välittää enemmän testituloksista kuin vähemmän valikoivilla oppilaitoksilla. Sinua arvioidaan todennäköisesti myös enemmän SAT -pisteidesi perusteella, jos arvosanasi eivät ole niin vaikuttavia.

Jos olet huolissasi SAT -pisteistäsi, katso, tarjoako kiinnostava koulu siirto -oppilasprofiilia . Tässä luetellaan siirto -opiskelijoiden ACT- ja SAT -pisteiden 50%: n keskiarvo. (Tarkista esimerkiksi Georgetownin .)

Jos tulos on kyseisen alueen yläpäätä (tai yli), olet valmis. Jos olet alemmassa päässä (tai alapuolella), sinun kannattaa harkita keskitetyn valmisteluajan asettamista ja SAT: n uudelleenkäyttöä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.