Tarvitsetko lukion tutkintotodistuksen?

feature_diploma_blue_ribbon

Jos et ole valmistunut lukiosta, palaaminen ja sen lopettaminen, jotta voit vihdoin saada tutkintotodistuksen, on käytännöllinen askel. Mutta jos olet aikuinen jo teini -iän jälkeen, mahdollisuus palata lukioon voi olla melko uhkaava. Onneksi on olemassa vaihtoehtoisia tapoja, joilla aikuiset voivat ansaita lukion tutkintotodistuksen.

Lue lisää siitä, mitkä ovat yleiset askeleet lukion tutkintotodistuksen saamiseksi, kuinka tärkeä fyysisen tutkintotodistuksen saaminen on, voitko osallistua yliopistoon ilman lukion tutkintotodistusta ja mitä vaihtoehtoja sinulla on laillisiin aikuisten lukion tutkintotodistuksiin.Onko sinun valmistuttava saadaksesi lukion tutkintotodistuksen?

Yleensä ylioppilastutkinnon suorittamiseksi Yhdysvalloissa sinun on oltava suorittanut 12. luokan ja valmistunut lukiosta. Tarkemmin, sinun on täytettävä kaikki osavaltion valmistumisvaatimukset ja suoritettava kaikki vaaditut kurssit.

Tämä on yleisin polku ylioppilastutkinnon saamiseen. Mutta entä jos jätit lukion ennen oliko sinulla mahdollisuus valmistua?

Tässä tapauksessa, voit saada lukion tutkintotodistuksen ottamalla tarvitsemasi luokat täyttääksesi osavaltion lukion valmistumis- ja luottotiedot.

Jos sinulla oli esimerkiksi yksi englanninkielinen kurssi valmistumatta, voit ilmoittautua aikuisten lukion tutkinto -ohjelmaan, jonka kautta otat tutkintotodistuksen saamiseksi tarvitsemasi englannin luokan.

Jos tarvitset paljon opintopisteitä lukion suorittamiseen (esimerkiksi olet saattanut jättää lukion kokonaan lukematta), toinen vaihtoehto on suorita lukion vastaavuuskoe, kuten GED-, HiSET- tai TASC -testit.

Kun läpäiset yhden näistä testeistä, saat tutkinnon tai todistuksen, joka on samanlainen kuin lukion tutkintotodistus ja osoittaa, että olet saavuttanut Yhdysvaltain lukion koulutusstandardit. Tätä kutsutaan a lukion vastaavuustutkinto.

Useimmissa tapauksissa lukion vastaavuustodistus vastaa lukion tutkintotodistusta; kuitenkin, Jotkut yliopistot ja työnantajat pitävät parempana perinteistä lukion tutkintotodistusta kuin yhtä näistä vastaavista ja sen seurauksena voi katsoa sitä alaspäin.

Jos olet nuorempi kuin osavaltion ikä lukioon ilmoittautumiseen , Suosittelen lämpimästi menemään takaisin lukioon ansaitaksesi tavallisen lukion tutkintotodistuksen sen sijaan, että valitsisit jonkin näistä vastaavista. Tämä ikäraja vaihtelee osavaltion mukaan, mutta on yleensä noin 21 vuotta.

body_kid_diploma_graduation Valitettavasti peruskoulun tutkintotodistus ei auta sinua työnhaussa.

Kuinka tärkeää on fyysisen lukion tutkintotodistuksen saaminen?

On tärkeää säilyttää alkuperäinen lukion tutkintotodistus turvallisessa paikassa. Tämä johtuu siitä, että potentiaaliset työnantajat ja oppilaitokset saattavat pyytää kopion tutkintotodistuksestasi todisteeksi siitä, että olet suorittanut lukion ja sinulla on tietyn työn tai koulutusohjelman edellyttämät perustiedot ja taidot.

Verkkokoulut pyytävät tai vaativat erityisesti kopion lukion tutkintotodistuksesta ilmoittautumistarkoituksiin.

Vaikka on mahdollista, että sinun ei tarvitse koskaan näyttää kenellekään lukion tutkintotodistustasi (paitsi ylpeitä vanhempiasi), sinulla on aina oltava kopio siitä käsilläsi joka tapauksessa.

Jos menetit lukion tutkintotodistuksen tai et muista saaneesi fyysisen tutkintotodistuksen, voit helposti pyydä kopio ottamalla yhteyttä vanhaan lukioon (tai jos lukiosi ei ole enää toiminnassa, entinen opetusosasto tai koulupiiri).

Katso vaiheittaisesta oppaastamme lisätietoja lukion tutkintotodistuksen kopion varmistamisesta.

Voitko osallistua yliopistoon ilman lukion tutkintotodistusta?

Lyhyt vastaus on ei, ei yleensä.

Jos haluat osallistua nelivuotiseen korkeakouluun tai yliopistoon kandidaatin tutkinnon saamiseksi, et voi ellei sinulla on lukion tutkintotodistus tai lukion vastaavuustutkinto, kuten GED. (Ota huomioon, että kaikki oppilaitokset eivät hyväksy GED: ää perinteisen tutkintotodistuksen sijasta.)

Se sanoi, useimmat yhteisöopistot antavat opiskelijoille mahdollisuuden ilmoittautua ilman lukion tutkintotodistusta. Sinun on yleensä oltava vähintään 18 -vuotias rekisteröityäksesi - siinä kaikki!

Jos luulet, että haluat lopulta siirtyä nelivuotiseen korkeakouluun/yliopistoon yhteisön korkeakoulusta, tiedä, että sinun on todennäköisesti suoritettava GED tai vastaava testi ennen kuin voit tehdä niin.

Kuinka saada lukion tutkintotodistus aikuisena: 2 menetelmää

Jos olet vanhempi kuin osavaltion yläikäraja ilmoittautua lukioon tai haluat vaihtoehtoisen tavan ansaita lukion tutkintotodistus, sinulla on mahdollisuus suorittaa henkilökohtainen aikuisten lukion tutkintotodistusohjelma tai käymällä online -lukiossa.

body_welcome_back_to_school

Menetelmä 1: Henkilökohtainen aikuisten lukion tutkinto-ohjelma

Yksi tapa saada ylioppilastutkinto on ilmoittautua aikuisten lukion tutkinto -ohjelmaan.

Nämä henkilökohtaiset luokat ovat suunnattu erityisesti aikuisille, jotka haluavat palata lukioon ja saada tutkintotodistuksensa (esimerkiksi GED: n sijaan). Näiden ohjelmien avulla otat vain tarvittavat kurssit valmistuaksesi.

Jos olet esimerkiksi lyhyt matematiikka ja englannin luokka, otat nämä kaksi luokkaa aikuisten lukion tutkintotodistuksessa, jolloin voit täyttää osavaltion valmistumisvaatimukset ja ansaita siten lukion tutkintotodistuksen.

Useimmat aikuisten lukion tutkinto -ohjelmat ovat ilmainen tai melko halpa, ja niitä tarjotaan arkisin ja arkisin.

Paras tapa löytää laillinen aikuisten lukion tutkinto -ohjelma lähelläsi on ottaa yhteyttä alueesi julkiseen yliopistoon tai yhteisöopistoon. Näiden laitosten olisi voitava kertoa, keneen ottaa yhteyttä aikuiskoulutusohjelmista.

Voit myös nähdä, mitä osavaltion virallisella verkkosivustolla on tietoja aikuiskoulutusohjelmista. Hae Googlesta '[Sinun osavaltiosi] aikuiskoulutussivusto: .gov.' Esimerkiksi Michiganin osavaltion verkkosivusto tarjoaa joukon hyödyllisiä tietoja ilmaisista ja edullisista aikuiskoulutusohjelmista maakunnissa ympäri Michigania.

Varo aina verkkohuijauksia, jotka väittävät antavansa lukion tutkintotodistukset. Nämä 'tutkintotodistukset', kuten niitä kutsutaan, veloittavat sinulta usein korkean maksun luottamattomien kurssien suorittamisesta ja ansaitsevat väärennetyn valtakirjan, jota ei tunneta missään!

Jos et ole varma, onko ohjelma laillinen, tarkista osavaltion opetusministeriöstä.

Menetelmä 2: Online High School

Toinen tapa, jolla aikuiset voivat ansaita lukion tutkintotodistuksen, on ilmoittautuminen online -lukioon. Tätä vaihtoehtoa pidetään kätevämpänä kuin menetelmää 1 voit osallistua luokkaan ja opiskele omasta kodistasi, jonka avulla voit saada lukion tutkintotodistuksen verkossa.

Monet online -yksityiset lukiot vaatia osallistumismaksua, joka voi olla todella korkea joskus, varsinkin jos ohjelma tarjotaan arvostetun korkeakoulun tai yliopiston kautta.

Lisäksi joillakin online -lukioilla on ikäraja, joten tarkista, että olet oikeutettu osallistumaan, ennen kuin päätät koulusta.

Varmista, että harkitsemasi koulu on laillinen. Monet online -lukiot eivät ole akkreditoituja (vaikka väittävätkin olevansa) eivätkä voi myöntää sinulle aitoa lukion tutkintotodistusta.

Jos et ole varma, onko online -lukio laillinen, ota yhteyttä osavaltion opetusosastoon. Voit myös ottaa yhteyttä paikalliseen yhteisöopistoon tai julkiseen korkeakouluun/yliopistoon, mikä auttaa sinua löytämään verkkokoulut ovat akkreditoidut ja hyväksyvät aikuisopiskelijat.

Seuraavassa on joitain tunnettuja kouluja, joiden avulla voit saada lukion tutkintotodistuksen verkossa:

Yhteenveto: Tarvitsetko lukion tutkintotodistuksen?

Useimmat ihmiset ansaitsevat lukion tutkintotodistukset suorittamalla 12. luokan ja täyttämällä valtionsa lukion valmistumisvaatimukset. Vaikka jätit koulun ennen tutkintotodistuksen saamista, voit saada sen aikuisena.

Kaksi tärkeintä vaihtoehtoasi ovat ilmoittautua henkilökohtaiseen aikuisten lukion tutkinto-ohjelmaan tai osallistua akkreditoituun online -lukioon. Monet suosivat jälkimmäistä, koska se on kätevämpää ja antaa sinulle mahdollisuuden saada tutkintotodistus verkossa ilman, että sinun tarvitsee mennä minnekään.

1 2 rkl vastaa kuinka monta tl

Kuten kaikesta, mistä maksat, muista vetää kaikki aikuisten lukion tutkinto-ohjelmat (sekä henkilökohtaisesti että verkossa), joita aiot osallistua. Et halua menettää rahaa huijaukselle, joka palkitsee sinut väärennetyillä valtuuksilla! Ota yhteyttä osavaltion opetusosastoon saadaksesi lisätietoja aikuisten oppijoiden laillisista (online) kouluista ja ohjelmista.

Jos et halua mennä takaisin hakemaan ylioppilastutkintoa, voit sen sijaan suorita lukion vastaavuuskoe, kuten GED.

Vaikka et tarvitse lukion tutkintotodistusta hakeaksesi töitä tai ilmoittautuaksesi yhteisön korkeakouluun, sinulla on mahdollisuus mennä nelivuotiseen korkeakouluun tai yliopistoon. Lukion tutkintotodistus tarkoittaa myös ansaitset keskimäärin enemmän rahaa kuin jos sinulla ei olisi sellaista!

Älä tunne, että sinulla ei ole vaihtoehtoja - saat ei milloinkaan ole liian vanha menemään takaisin hakemaan lukion tutkintotodistus!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.