Täytyykö sinun mennä yliopistokierroksille? 4 syytä käydä

feature_collegetours.jpg

Olet todennäköisesti tuntenut paineen mennä yliopistomatkoille, mutta kuinka tärkeitä ne ovat? Ovatko ne olennainen osa korkeakoulujen suunnitteluprosessia, vai eikö se ole iso juttu, jos kieltäydyt?

Tässä oppaassa kerrotaan tärkeimmistä syistä vierailla korkeakoulussa sekä joissakin olosuhteissa, joissa saatat päättää olla kiertomatka. Keskustelemme myös siitä, kuinka voit valmistautua hyödyntämään yliopistokäyntejäsi parhaalla mahdollisella tavalla.Ensinnäkin, mistä syistä sinun pitäisi kiertää mahdollisissa korkeakouluissasi?

Miksi kannattaa kiertää korkeakoulujasi?

On olemassa useita vahvoja syitä vierailla kiinnostavilla oppilaitoksillasi. Ensinnäkin koulun henkilökohtainen näkeminen ja oppiminen voi olla valtava apu määritettäessä, mihin haluat hakea. Voit oppia lisää korkeakoulusta omakohtaisista lähteistä, kuten oppaalta ja muilta nykyisiltä opiskelijoilta.

Kaikki nämä näyttökerrat voivat toimia hyödyllisenä aineistona, jos tarvitset yliopiston haastattelun tai kirjoitat täydellisen esseen siitä, miksi haluat osallistua. Lopuksi se, että nimesi on kiertueluetteloissa, voi merkitä sitä, mitä monet vastaanottovirkailijat kutsuvat osoittanut kiinnostusta.

Tarkastellaan kutakin näistä syistä yksityiskohtaisemmin, aloittaen siitä, kuinka hyödyllistä voi olla nähdä korkeakoulu ja sen ympäristö henkilökohtaisesti.

body_explore.jpg

Katso yliopiston kampusta ja sitä ympäröivää ympäristöä omin silmin, kuten tämä peloton tutkimusmatkailija.

Syy # 1: nähdä koulu ja kaupunki henkilökohtaisesti

Yksi pakottavimmista ja tärkeimmistä syistä kiertää korkeakoulussa on nähdä se omakohtaisesti! Nämä ovat luokkahuoneet, asuntolat ja kirjasto, joissa asut seuraavien neljän vuoden ajan. haluat tarkistaa ne henkilökohtaisesti ennen sitoutumista. Kävellä ympäriinsä, imeä ilmapiiri ja kuuntele, mitä intuitiosi kertoo sinulle, kuinka se sopisi henkilökohtaisiin ja akateemisiin tavoitteisiisi.

Yliopistokierros antaa sinun nähdä rakennukset sisälle ja ulos, mukaan lukien luokkahuoneet, asuntolat, ruokasalit, kuntosalit, musiikkihuoneet ja tiedelaboratoriot. Voit saada käsityksen siitä, mitä kampuksella tapahtuu, esitteiden peittämillä ilmoitustauluilla ja nähdä paikkoja, joihin opiskelijat kokoontuvat - varsinkin jos vierailet luentojen aikana.

Virallinen kiertue näyttää sinulle kampuksella, ja voit tutustu myös ympäröivään ympäristöön. Jotkut opiskelijat vetävät New Yorkin kiireiseen, aktiiviseen tunnelmaan; toiset haluaisivat mieluummin opiskella rauhallisessa maaseutuympäristössä. Jotkut haluaisivat nähdä, että syksyn värit maalaisivat puita kampuksella; toiset haluavat päästä niin kauas lumen mahdollisuudesta kuin pystyvät.

Kun tutkit ympäröiviä kohtauksia, selvitä, onko ympärillä kahviloita ja elokuvateattereita, vai pysyykö suurin osa opiskelijoista kampuksella seurustelemaan. Haluat ehkä selvittää, onko alue edullinen vai yleensä turvallinen paikka. Jos etsit kiipeilyvuoria, esikaupunkien tunnelmaa, suurta musiikkikenttää tai suurkaupunkia, joka on täynnä liikeharjoittelu mahdollisuuksia, voit Katso onko alueella mitä haluat.

Virtuaalikierrokset ja valokuvat voivat viedä sinut vain niin pitkälle, ja korkeakoulujen kuvaukset voivat olla puolueellisia sen mainostamiseksi. Paras tapa saada aito tunne paikasta on tutkia sitä henkilökohtaisesti. Sinä olet läsnä, joten sinun pitäisi ensin nähdä se omin silmin.

body_stone-1.jpg

Opi yliopistosta siirtymällä suoraan lähteeseen.

Syy # 2: oppia koulusta ensikäden lähteistä

Jos haut koulun tiedoille ovat johtaneet umpikujaan, tiedät, että pääsysivustoilla ei ole aina vastauksia kaikkiin kysymyksiisi. Matkaoppaat ovat siellä vastaa kaikkiin jäljellä oleviin kysymyksiin, ja he opettavat sinulle hauskoja faktoja ja historiaa jotka antavat sinulle syvemmän käsityksen yliopistosta.

Suurin osa matkaoppaista on nykyisiä opiskelijoita, jotka ovat suuria faneja yliopistosta. Koska he ovat opiskelijoita, he voivat antaa sinulle omakohtaista tietoa opiskelijakokemuksesta. Sen lisäksi, että saat vastauksia omiin kysymyksiisi, voit oppia muiden kiertueryhmän esittämistä kysymyksistä.

Jotkut retket kestävät noin tunnin ajan kampuksella. Toiset kuitenkin sisältävät paljon mukana olevan reitin. Saatat pystyä istua luennolla, tavata pääsyvirkamiehiä tai professoria tai jopa järjestää yöpyminen asuntolassa. Näin saat paljon henkilökohtaista ohjausta ja tarinoita kaikista eri näkökulmista: tiedekunnan, hallinnon ja ehkä tärkeintä nykyisiltä opiskelijoilta.

Kaikki tämä voi palvella innostusta ja innostusta koulusta, joka voi antaa sinulle mahdollisuuden tuottaa vieläkin vahvempi sovellus. Kääntöpuolelta se voi säästää paljon vaivaa ja hakemusmaksua, jos huomaat lopulta, että koulu ei ole sinua varten. Joko niin, toiveidesi ja syiden selvittäminen on avain ennen hakemusta.

helsinki-1.jpg

Sytytä joitain ideoita täydentäviin esseisiin.

Syy # 3: Tappajan kirjoittaminen Miksi me? Essee

Sen lisäksi, että lisäät motivaatiotasi luoda paras mahdollinen sovellus, yliopistokäynti auttaa jos sinun on kirjoitettava essee kehotteeseen, Miksi me? Kaikki oppilaitokset eivät pyydä tätä, mutta on monia, jotka vaativat täydellisen esseen, jossa määrität syyt haluavasi osallistua.

Korkeakoulut haluavat varmistaa, että sinulla on erityistä tietoa heidän kulttuuristaan, kursseistaan, professoreistaan ​​ja muista mahdollisuuksista. Jos voit sisällyttää jotain ainutlaatuista, jonka olet oppinut kiertueella, sen sijaan, että toistat tietoja heidän verkkosivustoltaan, essesi voisi erota vielä enemmän.

Et tiedä mitä tarinoita saat kiertueeltasi ja ympäröivän alueen tutkimisesta, joten mene avoimella mielellä ja Katso, kuinka vaikutelmasi kääntyvät täydentäviksi esseiksi, jotka sinun on ehkä kirjoitettava. Aivan kuten jotkut korkeakoulut pyytävät sinua kirjoittamaan kiinnostuksestasi, jotkut seuraavat myös kiertuelistojaan nähdäkseen, osoititko kiinnostusta kiertueen tai yhteydenpidon kautta pääsytoimistoon.

vaihda celsiusasteesta fahrenheitiin

body_makeitofficial.jpg

Nimesi saaminen kampuksen kiertueluetteloon saattaa virallisesti dokumentoida 'osoittamasi kiinnostuksen'.

Syy # 4: Osoittaa virallisesti kiinnostuksesi kouluun

Toistaiseksi olemme puhuneet siitä, kuinka henkilökohtaisesti valaiseva voi olla kiertue yliopistossa ja sen ympäristössä. Olet ehkä myös kuullut, että kiertue voi vahvistaa pääsymahdollisuuksiasi, koska se osoittaa, että olet tehnyt huolellisuuden. Niin mikä on tarina tämän mielenkiinnon kohteena olevasta ajatuksesta? Auttaako se todella sinua hyväksymään?

Pääsykomiteat ovat yleensä varsin salaisia ​​prosesseistaan. He korostavat, että heidän prosessi on kokonaisvaltainen joka ottaa huomioon koko opiskelijan eikä tietoja. Vaikka tällä järjestelmällä on vahvuutensa, se tarkoittaa myös, että meillä ei ole selkeitä vastauksia siitä, miten virkamiehet suhtautuvat hakemuksesi jokaiseen kappaleeseen. Loppujen lopuksi meille jää usein turhauttava vastaus, se riippuu.

Joten siitä, kuinka pitkälle osoitettu kiinnostus tekee vaikutuksen pääsyvirkamiehiin, minun on myös sanottava, se riippuu. Yleisesti ottaen perinteinen viisaus näyttää olevan oikea - se voi olla sinun eduksesi, että korkeakoulu on nimesi vierailuluetteloissa.

Mitä enemmän voit olla yhteydessä kouluun käymällä virallisella kiertueella, lähettämällä sähköpostia vastaanottovirkailijoille ja / tai puhumalla tiedekunnalle, sitä enemmän kiinnostunut koulu näyttää sinulle olevan. Vaikuttaa siltä, ​​että olet ollut perusteellinen tutkimuksessasi, ja valintaviranomaiset voivat olla melko varmoja siitä, että jos sinulle tarjotaan pääsy, hyväksyt ja ilmoittaudut.

Siitä asti kun korkeakoulut pyrkivät parantamaan tuottoa - tai lisätä opiskelijoiden määrää, jotka hyväksyvät pääsytarjouksia - he arvostavat osoitettua kiinnostustasi. Muutama vastaanottovirkailija on lisäksi sanonut, että he kokevat sen opiskelijan kiinnostuksen puutteeksi, jos hän asuu lähellä ja ei koskaan käy kiertueella.

Tämä ei todellakaan ole merkki tai rikkomus sovelluksestasi, mutta et todellakaan halua tulla irti kiinnostumattomana. Pääsyvaatijat arvostavat innostusta, innostusta ja sitoutumista.

Toisaalta jotkut koulut, todennäköisesti oikeudenmukaisuuden vuoksi tai koska heillä on jo enemmän kuin tarpeeksi tietoa arvioitavaksi, älä seuraa kiinnostustasi. Esimerkiksi Yale sanoo, Yale ei seuraa kampuksella käyntejä tai ota yhteyttä vastaanottohenkilöstöömme hakemusten arviointia varten. '' He haluavat ihmisten ilmoittautuvan kiertueille, joten heillä on tunne numerosta, mutta he sanovat, etteivät he tarkastele sitä myöhemmin.

Pääsyvaatijat ymmärrä, että kaikki eivät voi kiertää koulua. Jos asut kaukana, heidän ei pitäisi pitää sitä sinua vastaan. Loppujen lopuksi kiertueen tekeminen ei ole välttämätöntä, eikä sen pitäisi vaikuttaa kovin paljon pääsymahdollisuuksiisi.

Jos asut lähellä korkeakoulua, sinun tulee tehdä kaikkesi osoittaaksesi kiinnostuksesi ilmoittautumalla ja kiertämällä. Jos se on maantieteellisesti tai taloudellisesti vaikeaa sinulle, älä stressaudu siitä. Itse asiassa on muutama syy, miksi ei ehkä ole järkevää kiertää koulua. Katsotaanpa, mitä muutama näistä syistä on.

kehon_taso-1.jpg

Älä huoli, jos korkeakoulu on aivan liian kaukana.

Onko mitään syytä olla kiertämättä koulua?

Kuten sanoin edellä, älä stressa, jos sinulla on aivan liian vaikeaa käydä koulussa. Jotkut opiskelijat hakevat korkeakouluihin eri puolilla maata, ja he ei ehkä ole aikaa tai rahaa vierailla kaikissa tai missä tahansa heidän kaukaisissa mahdollisissa korkeakouluissa. Toiset saattavat olla kiireisiä koulun jälkeisissä töissä tai hoitaa sisaruksia, tai heillä ei yksinkertaisesti ole varaa lentokoneisiin, juniin tai autoihin päästä sinne.

Etäisyys ja talous ovat kaksi hyvin ymmärrettävää syytä, miksi et voi käydä yliopistossa, vaikka olisit kiinnostunut näkemään sen omakohtaisesti. Toivottavasti voit silti tavoittaa hallinnon ja nykyiset opiskelijat verkossa ja tutustua valokuviin ja virtuaalisiin korkeakouluopastuksiin, joita tarjotaan monilla koulun verkkosivustoilla.

Jos nyt ainoa syy kiertueen hylkäämiselle on se, että tiedät jo paljon koulusta - ehkä jo sisarus on jo käynyt -, en suosittele sen ohittamista. On silti hyvä käydä, osoittaa kiinnostuksesi ja muokata omia vaikutelmiasi.

Toistan, että jos koulun vierailu on hankalaa tai muuten vain ei ole sinulle mahdollista, älä huoli siitä. Jos sinulla on keinoja ja aikaa, tarkista se! Siinä tapauksessa seuraavan askeleesi pitäisi olla ilmoittautuminen.

body_rsvp.jpg

Kuten kaikki hyvät vieraat, varmista, että lähetät vastauksen yliopistokiertueellesi.

Kuinka ilmoittaudut yliopistokierroksille?

Löydät kiertueiden aikataulut ja ilmoittautumiset kunkin yliopiston verkkosivustolta. Löydät nämä tiedot usein pääsysivusto Vierailu-otsikon alla. Päästäksesi suoraan, voit etsiä Name of College + Visit.

Jos haluat tarkistaa, miltä jotkut näistä sivuista näyttävät, näet kiertuetiedot Penn State , Kalifornian yliopisto Berkeleyssä , Chicagon yliopisto ja Harvard tässä. Tarkista historiallisesti kiinnostavat korkeakoulut, kuten Harvard, että löydät kiertue mahdollisille fuksiille , eikä yleinen historiallinen kiertue!

Saatat huomata, että monet koulut tarjoavat aamu- ja iltapäiväretken. Jos katsot kouluja, jotka ovat lähellä toisiaan, pitäisikö sinun mahtua kahteen kiertueeseen yhdessä päivässä?

Kuinka monelle kiertueelle sinun tulisi ilmoittautua samana päivänä?

Koska monet koulut tarjoavat kaksi tai useampia retkiä päivässä, jotkut opiskelijat yrittävät sopia kahteen tai useampaan päivään. Vaikka saatat pystyä tutustumaan kahteen korkeakouluun, jos ne ovat lähellä toisiaan, suosittelen antamaan jokaiselle vierailulle sen ansaitseman ajan. Suurimman osan retkistä kuluvan yhden tai kahden tunnin lisäksi voit ehkä istua luennolla tai tavata pääsyvirkamies.

Itse kiertueen lisäksi sinun pitäisi myös kestää jonkin aikaa tutustua kampukseen ja ympäröivään alueeseen, etsimällä kahviloita, elokuvateattereita, ravintoloita, konserttisaleja, vaellusreittejä tai mitä tahansa muuta, mitä etsit elämässäsi opiskelijana. Joten sen sijaan, että kiirehdit tarkistamaan korkeakouluja luettelostasi mahdollisimman nopeasti, varmista, että viettelet aikaa ja hyödynnät vierailustasi parhaiten keskittymällä yhteen kiertueeseen päivässä.

Useimmille lukiolaisille myönnetään useita oikeutettuja poissaoloja juniori- ja vanhempina vuosina vierailemaan korkeakouluissa, ja voit löytää ylimääräistä aikaa vierailemalla viikonloppuisin. Tästä huolimatta milloin on hyvä aika vierailla korkeakouluissa?

body_collegeinsession.jpg

Näet paljon erilaisen yliopiston, jos vierailet lukukauden aikana talvi- tai kesälomalla.

Milloin on paras aika kiertää kouluja?

Ottaen huomioon, että kouluvierailut voivat auttaa sinua selvittämään, mitkä koulut muodostavat yliopistoluettelosi, kannattaa käydä nuorempana vuonna tai aikaisemmin. Suurin osa nuoremmista opiskelijoista myönnetään 3-4 anteeksi poissaoloa vierailla korkeakouluissa. Jos et voi unohtaa koulupäivää lukion politiikan tai suuren työmäärän vuoksi, monet korkeakoulut tarjoavat myös retkiä viikonloppuisin tai kesän aikana.

Ainoa haittapuoli vierailusta kesällä tai jossain määrin viikonloppuisin on, että et näe yliopistoa täydessä vauhdissa. Ilmapiirissä on suuri ero, jos oppilaat kävelevät luokan välillä ja opiskelevat nurmikolla tai kirjastossa, tyhjät ja tyhjät. Lisäksi kesäretkillä ei ehkä ole mahdollisuutta yöpyä yöllä tai istua luennolla. Kesällä kiertue ei edelleenkään ole mikään kiertue, mutta jos voit, yritä käydä syksyllä tai kevätlukukaudella.

Korkeakouluilla on muuten yleensä erilaiset lomat kuin lukioilla. Joten jos olet liian kiireinen tehtäviin ja koulun jälkeisiin aktiviteetteihin kiertääksesi kouluviikon aikana, niin saatat käydä helmikuun tai huhtikuun tauolla tai tietyillä maanantaina alkavilla lukiolomilla.

Olet lomalla, mutta opiskelijat eivät. Tämä suunnitelma ei todennäköisesti toimi joulukuun lomien aikana - korkeakouluilla on yleensä useita viikkoja vapaita, yleensä joulukuun alusta puoliväliin tammikuun alkuun ja puoliväliin. Tämän muun talviloman lisäksi mitkä muut ajat eivät ole ihanteellisia kiertueelle?

body_emptycampus.jpg

Hei, minne kaikki menivät?

Milloin on pahin aika kiertää kouluja?

Korkeakouluilla on erilainen aikataulu kuin lukioilla. Voit hyödyntää loma-aikojasi vierailla korkeakouluissa, kun luokat ovat istunnon aikana, mutta sinun pitäisi myös todennäköisesti suunnitelma välttää yliopiston taukoja.

Talviloman lisäksi korkeakouluilla on taukoja kiitospäivän aikana ja tyypillisesti maaliskuun toisella tai kolmannella viikolla (kevätloma!). Ennen joululomaa heillä on yleensä lukukausi, viikko tai kaksi, jonka aikana opiskelijat opiskelevat finaaliin ja sitten suorittavat tentit. Kurssit eivät ole istunnossa. Lukukaudet ja tenttiviikot yleensä edeltävät syksyn lukukauden loppua ja kevätlukukauden loppua.

Lopuksi, jos olet kiinnostunut vierailemisesta vastaanottotoimistoissa, sinun on tarkistettava etukäteen varmistaaksesi, että tämä on mahdollista. Pääsyvaatijat saavat kiireinen sovellusten tarkistuskaudella maalis- ja huhtikuussa , joten jos haluat käydä tällä hetkellä ja tavata vastaanottovirkailijan, varmista vain, että heillä on aikaa puhua mahdollisten opiskelijoiden kanssa.

Voit kuitenkin silti saada paljon hyötyä kävelemällä kampuksella ja tutustumalla tiloihin ja ympäröivään kaupunkiin, vaikka tunnit eivät olisikaan. Mutta jos suunnittelet eteenpäin, voit hyödyntää vierailusi parhaalla mahdollisella tavalla vierailulla lukukauden aikana ja saada yliopiston todellinen käsitys toiminnasta.

Kiertueelle ilmoittautumisen lisäksi sinun pitäisi myös valmistele joitain kysymyksiä yhteyden ottamiseksi opasosi ja saadaksesi lisätietoja korkeakoulusta.

runko-kysymykset-3.jpg

Ennen kuin vierailet, valmistele joitain kysymyksiä, joita voit kysyä yliopistosi oppaalta!

Mitä valmistaudutaan kampuskierroksiin

Opiskeluoppaat auttavat sinua! Suurin osa matkaoppaista on nykyisiä opiskelijoita, jotka ovat innostuneita jakamaan tietoja ja oivalluksia kouluun. Ota kaikki irti vierailustasi valmistautua kysymyksiin. On erityisen tärkeää laatia luettelo kysymyksistä, jos tapaat järjestelmänvalvojan.

Joten miltä näiden kysymysten pitäisi näyttää? Ne voivat sisältää

  • Kuinka paljon vietät yleensä kotitehtäviin?
  • Mikä on luokan keskimääräinen koko? (Voit määrittää tämän kysymyksen tietylle osastolle.)
  • Millaisia ​​perehdyttämisohjelmia on tarjolla aloittelijoille?
  • Onko nanotekniikassa (tai mikä tahansa aihe) tutkimusmahdollisuuksia?
  • Voitko puhua yhteisöpalvelukerhoista?
  • Onko yleistä opiskella ulkomailla?
  • Millaiset ovat asuntolat?
  • Kuinka arvioisit ruokaa asteikolla syömättömästä syötäväksi kelpaamattomaan?
  • Kuuluvatko monet opiskelijat frateihin tai seurakuntiin?

Voit todella kysyä mitä haluat tietää, joka on ominaista ainutlaatuisille kiinnostuksillesi tai tavoitteillesi. Löydä vastauksia kysymyksiisi, joita ei vielä ole saatavilla koulun verkkosivustolla.

Nyt kun olet päässyt tähän mennessä, tehkäämme yhteenveto siitä, mitä sinun on muistettava miksi, milloin ja miten vierailla mahdollisissa korkeakouluissasi.

Yhteenvetona...

Jos löydät aikaa, rahaa ja kuljetuksia vieraillaksesi korkeakouluissasi, suosittelen sitä. Paitsi että opit paljon tärkeitä tietoja koulusta, pääset sinne nähdä ja aistia kampuksen ja sitä ympäröivän alueen yleinen ilmapiiri. Koska tämä on paikka, jossa voit oppia, elää ja kasvaa neljä vuotta, haluat varmistaa, että se sopii tavoitteisiisi ja persoonallisuuteesi.

Suurin osa kouluista antaa juniorille kolmesta neljään poissaoloa kiertueelle, ja voit myös mennä talvi- tai kevätlomallasi, koska korkeakouluilla on erilaiset loma-aikataulut. Yrittää priorisoi vierailu, kun luokat ovat istunnossa. Näin sinulla on enemmän mahdollisuuksia istua luennolla, tavata hallintoa tai tiedekuntaa ja saada aito tunne yliopistosta, kun se on täydessä vauhdissa.

Ilmoittaudu kiertueille verkossa ja vie paljon aikaa tutkimiseen. Ilmoittaudu mielessäsi joitain kysymyksiä. Opas voi erityisesti antaa sinulle aidon käsityksen opiskelijakokemus ja sosiaalinen kohtaus kampuksella.

Vierailu korkeakouluissa on valtava apu määritettäessä, missä teet ja et halua hakea. Sen lisäksi, että punnitaan korkeakoulujen tarjoamia kursseja ja tiloja, sinun tulisi myös muista kuunnella intuitiotasi.

miten suuri gatsby päättyy

Ota aikaa yksin istua penkillä tai astua kirjaston ulkopuolelle, katsoa ympärillesi ja katso jos voit kuvata itseäsi siellä. Jos sinusta tuntuu, että se sopii hyvin, vierailusi jälkeen saatat olla vielä paremmat valmiudet kommunikoida miksi hakemuksessasi. Sitten toivottavasti pääsyvirkamiehet tuntevat samalla tavalla!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA