Tarvitsetko ACT -pisteitä korkeakoulujen siirtämiseen? Opas

kuinka tehdä väri beige

Yksi monimutkaisimmista osista siirtävissä oppilaitoksissa on vaatimusten määrittäminen, varsinkin kun on kyse vakioiduista testeistä. Valitettavasti, ei ole yksinkertaista vastausta kysymykseen siitä, onko sinun otettava ACT siirto -opiskelijana , mutta tämä opas opastaa sinua eri koulukäytäntöjen vaihtelussa ja selittää kuinka paljon SAT- ja ACT -pisteet lasketaan siirtoa haettaessa.

Tarvitsetko ACT -pisteitä hakeaksesi oppilaitokseen siirto -opiskelijana?

Lyhyt vastaus on, että se vaihtelee. Mitä siirtoa hakevilta vaaditaan vaihtelee sen mukaan, mistä koulusta olet kiinnostunut ja kuinka monta opintopistettä olet suorittanut tähän mennessä . Yleisesti ottaen mitä pienempi ja valikoivampi koulu ja mitä vähemmän opintopisteitä olet suorittanut, sitä todennäköisemmin sinun on lähetettävä testitulokset.Seuraavassa kaaviossa esitetään kourallisten koulujen testitulokäytännöt, jotta saat käsityksen politiikan laajuudesta. Oikeanpuoleinen sarake antaa olosuhteet, joissa ACT -pisteitä ei tarvita siirto -opiskelijoille.

Koulu Edellyttääkö ACT? ACT -pisteitä ei tarvita, jos:
USC Joo Opiskelijalla on vähintään 30 luottotuntia
UT Austin Älä
CU Boulder Joo Opiskelijalla on vähintään 24 luottotuntia
Illinoisin yliopisto Joo Opiskelijalla on vähintään 30 luottotuntia (mutta testituloksia suositellaan edelleen)
Harvard Joo
Kalifornian yliopisto Älä
Dartmouth Joo SAT/ACT: n ottaminen aiheuttaa vaikeuksia
Middlebury Älä
Georgetown Joo Opiskelija on vähintään 5 vuotta lukiosta
Washingtonin yliopisto Älä

Kuten näet, koulujen käytännöt vaihtelevat melkoisesti, joten paras vaihtoehto on etsiä kunkin koulun säännöt siitä, tarvitseeko siirtohakijoiden lähettää standardoidut testitulokset . Tietojen löytäminen voi olla hieman hankalaa, joten tässä on joitain alkuja:

Bostonin yliopiston keskimääräinen sat -pisteet
  • Katso siirron hakijat verkkosivuston osiosta. Vakioiduista tuloksista saattaa olla erityinen sivu; Muussa tapauksessa kokeile sovelluksen tarkistuslistaa tai UKK -sivua.

  • Toinen tapa on etsiä '[koulun nimi] siirtää ACT -tulokset'. Sinun on kuitenkin ehkä kokeiltava muutamia linkkejä ennen kuin löydät tarvitsemasi tiedot.

  • Jos sinulla on edelleen ongelmia, soita sisäänottotoimistoon ja kysy! He voivat vastata kaikkiin siirtoprosessia koskeviin kysymyksiin.

Kuinka tärkeitä ACT -pisteet ovat siirto -opiskelijana?

Toinen suuri kysymys, joka useimmilla opiskelijoilla on vakioiduista testeistä, on se, lasketaanko pisteillä yhtä paljon siirtovelvollisuutta kuin ensimmäisen vuoden hakijoilla. Onneksi, testituloksilla ei yleensä ole niin väliä, kun haet kuin ylemmän luokan siirto.

ACT- ja SAT -pisteitä käytetään yliopiston menestyksen ennustamiseen. Koska siirto -opiskelijoilla on todiste siitä, voivatko he menestyä yliopistossa yliopistokirjoitustensa muodossa, koulut yleensä laskevat SAT: ita ja ACT: ita vähemmän raskaasti kuin ensimmäisen vuoden hakijat. 'Jos opiskelija siirtyy yhden lukukauden jälkeen yliopistossa tai vuodessa, koulut haluavat yleensä SAT: n [tai ACT: n] ja lukion GPA: n, mutta mitä kauempana lukiosta, sitä vähemmän koulut luottavat niihin, yliopiston neuvonantaja Deborah Shames kertoi US News .

Jälleen kerran vastaus tähän kysymykseen riippuu kuitenkin hieman siitä, mihin kouluun haet - Kilpailukykyisemmät koulut välittävät enemmän testituloksista kuin vähemmän kilpailukykyiset .

kuinka paljon on 4 litraa

Samaan aikaan, jos olet siirtymässä yhteisökoulusta, koulullasi voi olla taattu pääsy sopimus paikallisen valtionyliopiston kanssa. Suurin osa näistä ohjelmista ei vaadi testituloksia, mutta jotkut vaativat.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.