Tarkastavatko oppilaitokset yläasteita?

feature_middleschoolgrades

Pitäisikö sinun olla huolissasi siitä, että ala -aste, jonka sait yläasteella, vahingoittaa tulevia korkeakouluhakemuksiasi? Lasketaanko keskiasteen arvosanat yliopistoon? Kun opiskelijoiden pääsy kilpailuun lisääntyy ja opiskelijat valmistautuvat yliopistoon aikaisemmin ja aikaisemmin, monet ihmiset ihmettelevät, katsovatko oppilaitokset hakijoiden keskiasteen arvosanoja.

Estääkö C -luokan 6. luokan matematiikka sinua estämästä pääsemästä unelmiesi kouluun?john jay rikosoikeuden korkeakoulu gpa

Tässä oppaassa selitämme, katsovatko oppilaitokset keskiasteen arvosanoja, joista oppilaitokset ovat eniten kiinnostuneita, ja kaiken, mitä voit tehdä lukion opiskelijana valmistautuaksesi korkeakoulun hakuprosessiin.

Tarkastavatko oppilaitokset yläasteita?

Keskiasteen arvosanasi eivät ole osa korkeakouluhakemustasi. Mikään korkeakoulu, edes erittäin kilpailukykyinen, ei aio katsoa, ​​mitä arvosanoja olet saanut keskikoulussa.

Tähän on useita syitä. Tärkein on se, että kun haet korkeakouluun, keskiasteen arvosanasi ovat tapahtuneet liian kauan sitten, jotta oppilaitokset saisivat tarkan käsityksen opiskelijasta, jota olet nyt.

Jos oppilaitokset näkevät, että sait luonnontieteiden tutkinnon 12 -vuotiaana, se ei todellakaan anna heille tietoa siitä, minkä tyyppinen opiskelija olet 17- tai 18 -vuotiaana, kun haet kouluun. Sinulla on ollut vuosia aikaa parantaa oppimistottumuksiasi ja hankkia uutta materiaalia, joten rangaista sinua vuosia sitten tapahtuneesta olisi epäoikeudenmukaista . Keskiasteen arvosanat tapahtuivat yksinkertaisesti liian kauan sitten ollakseen erittäin hyödyllisiä.

Lisäksi lukion arvosanat ovat usein subjektiivisempia kuin lukion arvosanat. Yhdellä yläasteella voi olla hyvin erilainen luokitusasteikko verrattuna eri kouluun, kun taas jotkut keskiasteen opettajat voivat antaa kaikille A: n, kun taas toiset ovat paljon tiukempia.

Tällaisia ​​asioita voi tapahtua myös lukiossa, mutta se on yleisempää yläasteella, mikä vaikeuttaa korkeakoulujen vertailla eri lukioihin menneiden oppilaiden arvosanoja.

Korkeakouluilla on myös paljon parempaa tietoa selvittääkseen, millainen opiskelija olet, koska he eivät tarvitse lukion arvosanoja. Korkeakoulut pyytävät paljon materiaalia hakiessasi, mukaan lukien lukion opintosuoritusote, standardoidut testitulokset, ylimääräiset opinnot, henkilökohtaiset lausunnot ja suosituskirjeet. Tämä riittää, jotta he saavat hyvän käsityksen siitä, kuka olet ja millainen opiskelija olet. Lukion arvosanat eivät lisäisi mitään hyödyllistä tietoa.

Mitä luokkia korkeakoulut katsovat? Mikä kouluvuosi on tärkein college -sovelluksissa?

Korkeakoulut eivät katso keskiasteen arvosanojasi, mutta he ovat erittäin kiinnostuneita kaikista lukiosta saamistasi arvosanoista. Kun haet korkeakouluihin, lähetät transkription, joka sisältää lukiot, jotka sait lukion kolmen ensimmäisen vuoden aikana, ja monet koulut vaativat myös, että lähetät ylemmät arvosanasi, kun olet saanut ne.

mikä on 4,2 gpa

Korkeakoulut tarkastelevat jokaista lukiota, jonka sait lukiossa, joten ihanteellisesti haluat, että koko lukion transkriptisi on vahva. On kuitenkin joitakin arvosanoja, jotka ovat korkeakouluille tärkeämpiä kuin muut arvosanat. Yleensä oppilaitokset välittävät eniten juniorivuoden arvosanoista. Nämä arvosanat ovat tärkeimmät, koska kun haet viimeisen vuoden syksyllä, ne ovat viimeisimmät arvosanat, joihin korkeakoululla on pääsy, joten ne antavat heille parhaan käsityksen nykyisistä kyvyistäsi.

Jos sait ensimmäisen vuoden aikana muutamia huonoja arvosanoja, mutta kääntyit ympäri ja sait korkeat arvosanat koko lukio -urasi aikana, oppilaitokset huomaavat, että olet ehkä kamppaillut hieman alussa, mutta sitten voitit nämä ongelmat ja pystyit säilyttämään korkea GPA myöhemmin. Tämä antaa heille luottamusta siihen, että olet menestyvällä opiskelijalla.

Toisaalta, jos aloitit lukion vahvalla GPA: lla, mutta olet vähitellen saanut alempia arvosanoja, etenkin nuorempana, oppilaitokset voivat olla enemmän huolissaan siitä, että sinulla on vaikeuksia luokkien vaikeutuessa, menetät motivaatiota tai molemmat. Korkeammat arvosanat nuoremmalla vuodella antavat oppilaitoksille luottamuksen siihen, että voit menestyä opiskelijana heidän koulussaan.

Kuinka tärkeitä ovat arvosanasi muista lukion vuosista? Seniorivuoden arvosanat ovat luultavasti seuraavaksi tärkeimmät, vaikka jotkut oppilaitokset tekevät pääsypäätöksiä ennen kuin ylemmät arvosanasi ovat poissa. Monet korkeakoulut pyytävät kuitenkin ylempiä arvosanoja, vaikka he ovat hyväksyneet sinut, joten älä joudu seniorin uhriksi ja aloita lukion viimeisen vuoden. Toisen luokan arvosanat ovat tärkeimpiä sen jälkeen, sitten ensimmäisen vuoden arvosanat.

body_checklist-1

Mitä voit tehdä yläasteella valmistautuaksesi yliopistoon?

Vaikka korkeakoulut eivät katso keskiasteen arvosanoja, voit silti tehdä paljon lukiossa valmistautuaksesi yliopistoon. Ei ole pakko alkaa miettiä yliopistoa yläasteella, mutta jos olet todella motivoitunut, on useita asioita, joita voit tehdä keskikoululaisena, jotta saat parhaan paikan, kun on aika hakea yliopistoon. Tässä on kolme asiaa, joihin kannattaa keskittyä.

#1: Hanki parhaat luokitukset luokillasi

Vaikka korkeakoulut eivät katso keskiasteen arvosanoja, haluat silti saada parhaat arvosanat näiden vuosien aikana. Vahvat keskiasteen arvosanat lisäävät mahdollisuuksiasi päästä syventäviin luokkiin lukion fuksi, jotka oppilaitokset näkevät.

Lisäksi työskentelemällä ahkerasti yläasteella saat hyviä opiskelu- ja testaustottumuksia, joita voit jatkaa lukiossa, mikä helpottaa korkealaatuisten arvosanojen saamista lukiossa. Et halua mennä lukioon tietämättä kuinka lukea lukukirja oikein oppikirjasta tai opiskella suurta testiä varten. Opi nämä asiat yläasteella, jotta olet mahdollisimman valmistautunut lukio -oppitunneillesi ja voit aloittaa fuksivuotesi vahvana.

#2: Mieti, mistä aiheista pidät eniten

Sinun ei todellakaan tarvitse tietää, mitä aiot suorittaa pääaineena keskikoululaisena (useimmat lukio -oppilaat eivät tiedä, mihin he ovat menossa!), Mutta se voi varmasti olla hyödyllistä aloittaa ajatteleminen siitä, mitä lempiaiheesi ja mitä niistä haluat jatkaa.

Jos tiedät, että pidät esimerkiksi matematiikan ja luonnontieteiden tunneista enemmän kuin englannin ja yhteiskuntatieteiden tunneista, voit lukioon tullessasi alkaa pyrkiä suorittamaan matematiikan ja luonnontieteiden edistyneempiä luokkia osoittaaksesi korkeakouluille, että olet taitava niissä .

On täysin hienoa muuttaa mieltäsi siitä, mitä luokkia aiot suorittaa lukiossa, mutta kun alat miettiä sitä yläasteella, voit valmistautua paremmin, kun on aika valita luokat lukiossa.

#3: Osallistu erilaisiin aktiviteetteihin

Keskiasteen arvosanasi eivät välttämättä ole osa korkeakouluhakemustasi, mutta ylimääräiset opinnot, joihin osallistut tänä aikana, voivat olla! Jos olet käynyt pianotunteja 2. luokalta lähtien tai vapaaehtoistyössä hoivakodissa 13 -vuotiaasta lähtien, voit sisällyttää sen korkeakouluhakemuksiisi niin kauan kuin jatkat näitä toimintoja ainakin osan lukiosta.

Tämä tarkoittaa sitä, että yläkoulusi ylimääräiset oppilaitokset voivat osoittaa oppilaitoksille sitoutumisesi johonkin toimintaan, ja osallistuminen lukion ulkopuolisiin lukioihin voi auttaa sinua saamaan johtotehtävän kyseisessä toiminnassa lukion opiskelijana.

Jos oppilaitokset näkevät, että olet juuttunut toimintaan yläkoulusta lähtien, se osoittaa heille, että olet intohimoinen ja voit todella omistautua toiminnalle. Vastaavasti johtajuuden saaminen opetuksen ulkopuolelta osoittaa myös, että olet intohimoinen siihen ja että sinulla on johtamistaitoja (suuri plussa korkeakouluille).

Kuten vihjeessä 2, on täysin hienoa vaihtaa oppitunteja lukion ja korkeakoulun välillä, mutta jos etsit tapaa vahvistaa tulevia korkeakoulusovelluksiasi, ainakin yhden pitäminen voi auttaa.

body_schoolreport

Johtopäätös: Laskevatko lukion asteet yliopistolle?

Katsooko korkeakoulu keskiasteen arvosanoja? Ei, keskiasteen arvosanasi tapahtuivat liian kauan sitten antaaksesi oppilaitoksille tarkan käsityksen nykyisistä akateemisista kyvyistäsi. Korkeakouluilla on monia muita tietoja, jotka ovat paljon hyödyllisempiä selvitettäessä, mitkä hakijat hyväksytään, joten he eivät käytä lukion arvosanoja.

uc davis keskimääräinen sat -pisteet

Mitä arvosanoja korkeakoulut katsovat? Lukiosi arvosanat ovat erittäin tärkeitä korkeakouluhakemuksellesi, etenkin juniorivuoden arvosanoillesi koska nämä antavat korkeakouluille parhaan käsityksen siitä, millainen opiskelija olet nyt.

Vaikka keskiasteen arvosanoja ei käytetä korkeakoulun hakuprosessissa, voit silti aloittaa valmistautumisen ylioppilashakemuksiin keskikoulussa hankkimalla korkeat arvosanat (valmistautuaksesi parhaisiin lukio -luokkiin) ja miettimään, mitä luokkia haluat jatkaa lukiossa ja sen jälkeen ja osallistua oppitunteihin, joista olet kiinnostunut ja haluat jatkaa lukiossa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.