Onko Amishilla hammaslääkäreitä? Ovatko hampaat usein huonoja?

feature_fake_teeth_eyes

Jos olet koskaan nähnyt suositun TLC -ohjelman Breaking Amish , saatat ihmetellä Amishin hammashoitoa. Miltä Amishin hampaat näyttävät? Käyvätkö amishit hammaslääkäreillä? Ja onko totta, että amishilaiset vetävät usein kaikki hampaansa, kuten Rebecca Breaking Amish teki ? Vastaamme kaikkiin näihin ja muihin kysymyksiin tässä artikkelissa.

Menevätkö amishit hammaslääkäreille?

Ensinnäkin, menevätkö amishit koskaan hammaslääkäreille? Vastaus on kyllä ​​ja ei.Vaikka yhä useammat amishilaiset perheet valitsevat nykyaikaisen hammashoidon, monet pitävät silti parempana vaihtoehtoisia lääkkeitä ja hoitoja. Tämän seurauksena Amishin hampaat ja niiden ulkonäkö voivat vaihdella merkittävästi yhteisön ja jopa yksittäisen perheen mukaan.

Äskettäin julkaistu tutkimus amishilaisista Geaugan piirikunnassa Ohiossa havaitsi, että vain 33 prosenttia amishilaisista lapsista oli käynyt hammaslääkärissä viimeisen vuoden aikana ja 28 prosenttia ei ollut koskaan käynyt hammaslääkärissä.

Joitakin tärkeimpiä syitä siihen, miksi amishit eivät hae hammashoitoa, ovat heidän uskonnolliset vakaumuksensa, kuinka kaukana lähin hammashoitola on ja sairausvakuutuksen puute. Tutkimuksen mukaan 87 prosenttia amishilaisista oli vakuuttamaton, vaikka he olivat oikeutettuja Medicaidiin.

on ib parempi kuin ap

Kuten näette, Amishin hammashoito on sekapussi. Jotkut amishilaiset, mutta eivät kaikki, vierailevat nykyaikaisilla hammaslääkäreillä suunhoidossa. Mutta jopa ne, jotka tehdä hae hoitoa, älä aina tee sitä säännöllisesti. Tämä johtaa meidät seuraavaan kysymykseen: miltä Amishin hampaat näyttävät?

Ovatko Amishin hampaat terveitä?

Koska monet amishit eivät halua tai eivät voi hakea nykyaikaista hammashoitoa, hammasongelmat ovat usein ongelma amish -yhteisöissä - johtavat usein hampaiden vetämiseen ja ääritapauksissa hammasproteeseihin.

Edellä mainitussa tutkimuksessa amishilaisilla havaittiin olevan paljon hoitamatonta hampaiden reikiintymistä, mikä heijastaa muiden Yhdysvaltojen maaseutuyhteisöjen suuntauksia. Tällaiset hammasongelmat eivät johdu vain hammashoidon puutteesta vaan myös juomavettä, joka ei ole fluorattu, ja taipumus luopua ennaltaehkäisevästä hoidosta (Amish -yhteisöillä on suurempi rokottamattomien lasten määrä yhtä hyvin).

Siksi, ei ole harvinaista, että amishit käyvät paikallisten amish -hammaslääkäreiden luona poistamaan osan hampaistaan ​​tai jopa kaikki . Poistoa pidetään usein edullisempana ja kätevämpänä ratkaisuna hammasongelmiin kuin ongelmallisen hampaan korjaaminen.

Sellaisenaan, monet amishit - jopa nuoret - käyttävät hammasproteeseja. Rebecca TLC -todellisuudesta Breaking Amish on ehkä tunnetuin tapaus. Ohjelmassa Rebecca selitti kuinka häneltä poistettiin kaikki hampaat 19 -vuotiaana ja hänellä on tällä hetkellä hammasproteesit .

body_rebecca_breaking_amish_dentures

Brebe Amishin Rebecca esittelee hammasproteesinsa.

Johtopäätös: Amishin hammashoidon käytännöt

Huolehtivatko amishit siis hampaistaan? Kuten kaikilla ihmisryhmillä, joillakin amishilaisilla on terveet hampaat, joilla on vähän ongelmia, kun taas toisilla on epäterveellisiä hampaita, joilla on monia ongelmia (tai ei lainkaan hampaita).

Vaikka monet amishit eivät käy säännöllisesti hammaslääkäreillä, On tärkeää olla olettamatta, että kaikki amishit käyttävät hammasproteeseja tai kärsivät hammasongelmista. Itse asiassa monet amishit käyttävät nykyään nykyaikaista hammashoitoa jotkut jopa menevät jopa olkaimet !

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset