Suoran johtajan suosituskirje työntekijälle

feature_softwaresales.jpg

Miltä näyttää hyvä suosituskirje? Alta löydät mallikirjeen jonka on kirjoittanut suora johtaja ohjelmistomyynnissä työskentelevälle työntekijälle. Jos olet vastuussa ryhmän johtamisesta tai johtamisesta, sinua todennäköisesti pyydetään kirjoittamaan vastaavia kirjeitä.

Lue, miten tämä johtaja hyväksyy yhden myyntitiiminsä jäsenestä, ja tarkista sitten, mitä tämä kirje tekee.Esimerkkikirje 1: Kokopäiväisen työntekijän johtaja

Rouva Greta Johanssen
Myyntipäällikkö
Streambase Corp.
66 Länsi -bulevardi
Santa Fe, New Mexico 87500

Hyvä rouva Johanssen,

Minulla on ilo tarjota tämä suosituskirje Jamesille, kun hän etsii töitä ohjelmistomyynnistä Streambasen kanssa. Jamesin ainoana suorana johtajana Waretechissa olen työskennellyt läheisessä yhteistyössä hänen kanssaan viimeisten kolmen vuoden aikana ja jakanut suurimman osan ajasta samalla avoimella toimistotilalla. James osoitti erinomaisia ​​viestintätaitoja ja ylitti jatkuvasti yrityksen kiintiöt. Henkilökohtaisella tasolla hän on karismaattinen ja hyvin puhuttu, molemmat ominaisuudet ovat palvelleet häntä hyvin hänen roolissaan ohjelmistomyynnin ammattilaisena.

Vaimonsa maastamuuton vuoksi James etsii työtä länteen. Me kaikki Waretechissä olemme surullisia nähdessämme näin arvokkaan työntekijän menevän, mutta menetyksemme on todellakin voitto. Haluan mainita kolme esimerkkiä Jamesin vahvuuksista.

Ensinnäkin James toi suurta arvoa Waretechille ylittämällä jatkuvasti kiintiöt ja myymällä vertaistensa 15%: n parhaan joukon. James ymmärtää markkinoiden kehityksen ja vaistot pätevien liidien tunnistamiseen ja etsimiseen. Hän ei ainoastaan ​​tarjoa tähtipalvelua nykyisille asiakkailleen, vaan hän on perustanut useita uusia yritysten välisiä tilejä ja yritysten välisiä tilejä Waretechin aikana. Esimerkiksi viime syksynä hän lisäsi Voxacorpin asiakasluetteloomme, valtava hankinta, ja on siitä lähtien tehnyt tiivistä yhteistyötä sen IT -osaston kanssa. Jamesilla on yhdistelmä liiketoimintataitoa ja viestintätaitoja, mikä tekee hänestä erinomaisen myyjän.

Toiseksi Jamesilla on erittäin vahva käsitys tekniikasta. Hän tuntee ohjelmistomme sisältä ja ulkoa ja auttaa välittämään tekniset tiedot asiakkaille helposti. Hän selittää tuotteemme selkeästi asiakkaille ja hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla teknologisia keinoja saadakseen uusia liidejä ja muokatakseen myyntiään asiakkailleen. Varhaisen tarkastelun aikana huomasin hänen keskustelevan yksityiskohtaisesti mahdollisen asiakkaan kanssa tietyistä tavoista, joilla ohjelmistomme voisi lisätä hänen online -leipomonsa myyntiä. Seuraamalla asiakkaiden läsnäoloa verkkosivustollamme ja blogissamme hän tarjoaa jokaiselle yksilöllistä palvelua tarpeidensa mukaan. James hyödyntää tekniikkaa parhaalla mahdollisella tavalla löytääkseen uusia näkymiä, tarjotakseen moderneja ratkaisuja ja edistääkseen tuloksia.

Lopuksi James on osoittanut olevansa vahva kulttuurinen sovitus täällä Waretechissä. Hän on aina valmis auttamaan kätensä joukkuetovereilleen ja osallistumaan aivoriihi- ja myynti- ja markkinointitiimien välisiin kokouksiin. Viime kuussa James johti valaisevaa kokousta sisällön markkinoinnista ja tilinhallinnasta. Virallisten tapahtumien ulkopuolella James johtaa vuorotellen myös viikoittaisia ​​pyöräytystunteja kuntosalillamme. James on aktiivinen Waretech -tiimin jäsen ja tukee kollegoitaan ammattimaisesti ja henkilökohtaisesti (puhumattakaan urheilullisesti!).

Lopuksi haluan toistaa vahvan tukeni Jamesin sovellukselle ohjelmistomyynnin ammattilaisen roolille Streambasen avulla. Olen varma, että hän ylittää odotuksesi tässä uudessa roolissa. James on motivoitunut, itsevarma, ennakoivasti avulias ja älykäs, ja tiedän, että hän menestyy edelleen myynnissä. Ota rohkeasti yhteyttä minuun (866) 811-5546 tai ssaasman@waretech.com, jos sinulla on muita kysymyksiä. Kiitos ajastasi.

Ystävällisin terveisin,

Samuel Saasman
Myyntipäällikkö
Waretech, Inc.
ssaasman@waretech.com
(866) 811-5546

body_southwest.jpg

Pitäisikö James tämän kirjeen perusteella pakata laukut ja valmistautua muuttamaan länteen?

Suosituskirje 1: Erotus

Tämä ensimmäinen suosituskirjeen näyte edustaa yleistä kirjaintyyppiä, sellaisen, jonka suora johtaja on kirjoittanut työntekijälle, joka hakee uutta yritystä. Kirjoittaja antaa vahvan kannanoton Jamesille sanomalla, että hänellä on suuri ilo antaa suositus. Jos hän aloittaisi yksinkertaisesti sanomalla: 'Kirjoitan tämän suosituskirjeen Jamesille', sillä ei olisi aivan samaa vaikutusta.

Samuel Saasman sisältää ensimmäisen vahvan kirjaimen tärkeimmän ominaisuuden kertoen kuka hän on ja miten hän tutustui Jamesiin. Hän kertoo myös syyn, miksi James hakee muualle. Näiden tietojen sisällyttäminen voi olla hyödyllistä vuokrauspäällikölle, varsinkin jos sen jälkeen seuraa tuki -ilmoitus, kuten 'Menetyksemme on todella voitto.'

Samuel rakentaa kirjeensä esittämällä kolme Jamesin vahvuutta: hänen myyntituloksensa, tekniikan käyttö ja suhteet työtovereihinsa. Tämä rakenne voi olla tehokas suosituskirjeille; jotkut kirjoittajat saattavat halutessaan käyttää luettelomerkkejä selkeyttääkseen ajatteluaan.

Samuel kirjoittaa Jamesin pätevyydestä sisällyttämisen aikana erityisiä esimerkkejä kustakin kappaleesta havainnollistamaan hänen työsuoritustaan. Koska James hakee vastaavaa asemaa ohjelmistomyynnissä, kaikki kuvatut vahvuudet liittyvät suoraan hänen kohdetehtävänsä vaatimuksiin.

Samuel suosittelee Jamesia erittäin positiivisella kielellä. Hän toistaa vahvan tukensa Jamesille useita kertoja ja luottamuksen tulevaan menestykseen. Hän näyttää valinneen sanat huolella, käyttäen vahvat kuvaajat kuten 'karismaattinen', 'ajaa' ja 'ennakoivasti hyödyllinen'. Suosituskirjeiden tapaan hän päättää kutsumalla vuokrauspäällikön ottamaan yhteyttä häneen mahdollisissa lisäkysymyksissä.

Kaiken kaikkiaan Samuel kirjoittaa hehkuvan kirjeen Jamesin hakemuksesta uuteen ohjelmistomyynnin työhön. Hänen korkea mielipiteensä on ilmeinen, ja hänen esimerkkinsä osoittavat, että Jamesilla on pätevyys menestyä seuraavassa tehtävässään.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.