Tiesitkö, että voit poistaa ACT-tulokset? Kuinka tehdä se

main_delete.jpg

Tiesitkö onko mahdollista poistaa joukko ACT-pisteitä, joista et pidä? Puh - aivan kuten. Huono joukko ACT-pisteitä voi kadota.

Tämä ei ole tiedossa oleva tosiasia, ja itse asiassa olimme yllättyneitä, kun löysimme sen itse. Mutta sillä on suuria vaikutuksia testaustapaan, varsinkin jos pelkäät testin suorittamista liian monta kertaa, koska se näyttää huonolta korkeakouluille.Selitämme, kuinka ACT-pisteet poistetaan, ja keskustelemme missä tilanteissa se voi olla järkevää. Lue yksinoikeusopas huonoista ACT-pisteistä pääsemiseksi.

Mitä ACT-testipisteiden poistaminen tekee?

Testitietueen poistaminen tarkoittaa, että olet pisteet poistetaan kokonaan tietystä testipäivästä . Tämä sisältää sekä yhdistetyn kokonaispistemäärän että yksittäisten osioiden pisteet. (Lisätietoja ACT-pisteytyksestä on artikkelissamme.) Jos teet tämän, nämä pisteet poistetaan pysyvästi ja et koskaan näe niitä enää. Et myöskään saa hyvitystä kyseisestä testipäivästä.

Tämä eroaa pisteiden peruuttamisesta - peruuttaminen estää ACT: n arvioimasta tiettyä testiä (opiskelijat tekevät tämän yleensä, jos he sairastuvat tai todella kamppailevat testipäivänä). Tämä tarkoittaa, että pisteitä ei ole edes olemassa, koska testiä ei koskaan luokiteltu.

Pisteiden poistamiseksi testi on luonnollisesti arvioitava ja pisteytettävä ensin. Puhumme alla olevista syistä, miksi opiskelijat saattavat poistaa ACT-testitietueen.

Miksi poistat ACT-testitietueen?

Pohjimmiltaan, jos sinulla on ACT-pisteet, johon et ole tyytyväinen etkä halua korkeakoulujen näkevän, voit poistaa sen. Uudelleen, pidä mielessä, että menetät rahat, jotka olet käyttänyt tuloksen saamiseksi, jos teet tämän.

Tämä auttaa sinua kiertämään vaatimuksen, jonka joidenkin korkeakoulujen on lähetettävä kaikki nykyiset standardoidut testitulokset. Esimerkiksi, sekä Stanford että Yale vaativat hakijoita lähettämään kaikki tulokset heillä on ACT: stä tai SAT: sta.

Viralliset tulokset kaikki testipäivät on lähetettävä Stanfordille suoraan ACT: ltä tai College Boardilta (SAT: n raportoiva virasto) tai molemmilta, jos hakija on suorittanut ACT: n ja SAT: n. Hakijat eivät saa käyttää College Boardin Score Choice -ominaisuutta tai 'piilottaa' tuloksia kummassa tahansa testausvirastossa,' sanoo Stanford heidän pääsysivustollaan .

Sinun on ilmoitettava kaikkien suorittamiesi SAT-testien ja mahdollisten SAT-aihetestien tulokset kaikki ACT: t ja ACT-kirjoitustestit jonka olet ottanut '', Yale sanoo.

Jos poistat ACT-pisteet, sitä ei kuitenkaan enää ole - lähetys on mahdotonta. Puhuin jonkun ACT: n kanssa, joka vahvisti, että korkeakoulut eivät näe poistamiasi pisteitä.

Onko tämä hiukan kiertävä kiertotapa? Voi olla. Mutta jos ACT antaa sinulle mahdollisuuden poistaa testitulokset, palvelun käyttämisessä ei ole mitään vikaa. Hyväksymällä ACT standardoituna testinä korkeakoulujen on myös hyväksyttävä ACT: n tuloskäytännöt, mukaan lukien pisteiden poistaminen.

ACT-testitulokset, joita et voi poistaa

Vaikka ACT-pisteiden poistaminen on mahdollista joissakin tapauksissa, pidä mielessä seuraavat poikkeukset.

Ensinnäkin, et voi poistaa kaikkia mahdollisia ACT-pisteitäsi. Erityisesti, et voi poistaa osavaltio- tai piirikokeisiin liittyviä tuloksia. Tämä johtuu siitä, että nämä pisteet eivät ole vain sinulle, vaan niitä käytetään koulusi ja piirisi arviointiin. Lisäksi, jos otat ACT: n osana piiritestausta, et maksanut siitä. ACT: n mukaan opiskelijoilla on oikeus poistaa pisteet, koska opiskelijat omistavat testipisteet. Lyhyesti, poistaminen koskee vain testausta, josta olet maksanut.

body_actstates.jpg

Kartta, joka näyttää tilat, jotka käyttävät ACT: tä osana testaustaan. Kuva kautta ACT valtion palvelut .

Toinen, testitietueen poistaminen ei tee mitään tuloksiin, jotka on jo lähetetty korkeakouluille. Joten jos pisteesi lähetetään korkeakouluihin heti ACT: n tekemisen jälkeen, et voi saada näitä raportteja takaisin. Itse asiassa, Suosittelemme, ettet lähetä niitä neljää ilmaista pisteet-raporttia, jotka tulevat ACT-rekisteröintisi mukana koska ne lähetetään ennen kuin tiedät pisteesi, mikä on melko riskialtista.

suurempi kuin symboli matematiikassa

Pitäisikö sinun poistaa ACT-pisteet?

Älä poista testitietueita, ennen kuin olet varma muutamista asioista. Et halua toimia liian nopeasti ja menettää testitietueen ikuisesti ennen kuin olet varma, että haluat sen poistettavan.

Ensinnäkin, mihin haet?

Jotkut koulut, esimerkiksi MIT, eivät vaadi hakijoita lähettämään kaikki pisteet. Opiskelijat voivat vapaasti käyttää College Boardin Score Choice -vaihtoehtoa ja ACT-vaihtoehtoa lähetä valitsemasi tulokset samoin ', he sanovat pääsysivustollaan.

kuinka lisätä opettajia navianssiin

Harvardilla on sama käytäntö: Voit vapaasti käyttää College Board Score Choice -vaihtoehtoa tai ACT: n tarjoama vastaava vaihtoehto .

Jos haet vain kouluihin, joissa voit käyttää pisteiden valintaa - eli toisin sanoen lähettää vain parhaat pisteet - sinun ei tarvitse huolehtia huonojen ACT-pisteiden poistamisesta.

Jos haluat nähdä, salliko koulu pisteiden valinnan, etsi Standardisoidut testit -sivua hakemuksen verkkosivustolta. Koulut määrittelevät siellä, haluavatko kaikki pisteet tai antavatko sinun käyttää pisteiden valintaa. Jos tietoja ei ole standardoidulla testaussivulla, tarkista Usein kysytyt kysymykset. Pysy myös kuulolla postauksestamme siitä, mitkä koulut vaativat kaikki pisteet.

Toiseksi, kuinka alhainen on matala?

Jos haet kouluihin, jotka vaativat sinua toimittamaan kaikki pisteet, tai vaikka sinulla olisi pisteitä, joita et usko lähettävän, jos sinulla olisi valinnanvaraa, sinun pitäisi päättää, onko pisteet todella liian matalat pitämään.

Katso oppaastamme hyvät, huonot ja erinomaiset ACT-pisteet, jos olet huolissasi, onko tavoitealueesi vaihteluvälillä. Älä poista pisteitä, ellet ole varma siitä, että se on huono.

Tämä pätee erityisesti, jos komposiittisi oli matalampi kuin halusit, mutta sinulla oli korkeat leikkauspisteet. On mahdollista, että uudelleenkokeessa voit saada korkeamman komposiitin, mutta tiettyjen osioiden pisteet laskevat , ja saatat haluta korkeakoulujen nähdä nämä korkeat osastotulokset.

Esimerkiksi, sano, että ensimmäinen ACT-komposiittisi oli 26, mutta sinulla oli 34 Math-osiossa. Jos otat ACT: n uudelleen ja pääset 32 ​​yhdistelmään, mutta matematiikkapisteesi on toisen kerran 30, menetät korkean matemaattisen pistemäärän. Ajattele huolellisesti, ennen kuin poistat joukon ACT-pisteitä, joilla on korkeat leikkauspisteet.

Kolmanneksi, älä poista pisteitäsi liian nopeasti

Älä poista ACT-pisteitäsi vasta olet jo saavuttanut korkeamman pistemäärän uudelleentavoittelussa.

Jos poistat pisteet ennen ACT: n uudelleenkäyttämistä, mitä tapahtuu, jos saat vielä alhaisemman pistemäärän uudelleensuorituksessa? Sitten olet menettänyt korkeamman pistemäärän etkä voi saada sitä takaisin. Paras tapa olisi sitten ottaa ACT uudelleen kolmannen kerran, mikä maksaisi enemmän aikaa ja rahaa.

Pisteiden poistamisessa ei ole kiirettä, joten keskity ACT: n uudelleenottoon ja parempien pisteiden saamiseen, ennen kuin huolehdit matalan pisteet poistamisesta.

body_patience.jpg

Kärsivällisyys ei ole vain hyve ... se voi säästää aikaa ja rahaa.

Neljänneksi, milloin otit ACT: n?

Jos otit ACT-kilpailun lahjakilpailuun tai muuhun ohjelmaan lukiossa tai aikaisemmin, sinun ei tarvitse poistaa näitä pisteitä, vaikka ne olisivatkin erittäin matalia. Korkeakoulut ovat huolissaan vain standardoidusta testauksesta, jonka otit lukiollesi.

Jos jotain, osallistuminen varhaisiin lahjakkuusohjelmiin näyttää hyvältä yliopistosovelluksissa, joten sinun ei tarvitse poistaa pisteitä ACT: stä keskiasteen koulussa.

Joten miten poistat tosiasiallisesti ACT-tietueen?

Poista testitietue sinun on yksinkertaisesti toimitettava kirjallinen pyyntö ACT: lle . Anna nimesi ja kotiosoitteesi sekä valtio, jonka haluat poistaa testitietueen. Lähetä pyyntö osoitteeseen:

ACT Institutional Services
P.O. Laatikko 168
Iowa City, IA 52243-0168
KÄYTTÖ

ACT lähettää sinulle sitten lomakkeen täyttämistä ja palauttamista varten. Kun olet lähettänyt lomakkeen, testitietue poistetaan pysyvästi ACT: n tietueista.

Tästä ei peritä lisäkustannuksia - menetät kuitenkin kaiken, mitä maksoit ACT: n tekemisestä kyseisenä testipäivänä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.