Lopullinen opas Xiggi-menetelmälle SAT Prep

feature_checklistXiggi-menetelmän kirjoitti suosittu foorumin jäsen CollegeConfidential. Saavutettuaan hyvät tulokset SAT: lla hän kirjoitti 10 sivua tärkeimmistä vihjeistään SAT-valmisteluun. Xiggi-menetelmän arvo ei kuitenkaan ole vain oppaan lukeminen, vaan ymmärtäminen kuinka panna se toimeen omassa opintosuunnitelmasi . Kuten hän toteaa, 'maanjäristyksiä ei ole olemassa ... se perustuu lähinnä terveeseen järkeen'. Siksi, jotta saat kaiken irti Xiggi-menetelmästä, sinun on ymmärrettävä kriittiset tavat, joita se ei välttämättä koske sinua, ja osattava edetä oman SAT-valmistelusi ohjaamiseksi. Lue yksityiskohtainen opas Xiggi-menetelmästä ja kuinka sitä käytetään.

Jos sinulla ei vielä ole Xiggi Method -asiakirjaa, napsauta tätä ladataksesi sen .

Huomaa, että kaikki nämä kohdat toimivat yhtä hyvin ACT: lle. Alla mainitun virallisen SAT-opinto-oppaan sijaan sinun on ostettava The Real ACT.Xiggi-menetelmän seitsemän pääkohtaa

Aloitetaan tämän SAT-oppaan keskeisistä kohdista:

suolahappo vs suolahappo
 1. Miksi valmistautua SAT: lle? Koska SAT on erilainen kuin mitä olet koskaan ottanut koulussa. Kysymykset ovat erilaisia, ja testatut taidot poikkeavat oppimastasi. Loistavat opiskelijat voivat pärjätä huonosti SAT: lla ja heikot opiskelijat SAT: lla. Siksi tutustuminen testiin nostaa pisteitä dramaattisesti - jos opiskelet oikealla tavalla.
 2. Käytä vain pitkiä harjoituskokeita kollegion hallituksen julkaisemat viralliset testit . Mikään muu yritys ei julkaise yhtä realistisia testejä kuin kollegion hallitus.
 3. Suorita ensimmäiset harjoitustestisi ilman määräaikaa . Vietä 30 minuuttia osan ottamiseen ja sitten 30 minuuttia vastausten tarkistamiseen. Tarkista sekä oikeat että virheelliset vastaukset - yritä kovasti ymmärtää jokainen kysymys yksityiskohtaisesti!
 4. Useimmat muut kirjat, joita College Board ei ole julkaissut, eivät ole kovin hyviä. He antavat 'strategioita', jotka näyttävät auttavan testissä, mutta eivät todellakaan ole kovin tehokkaita. Ne ovat enimmäkseen hyödyllisiä ihmisille, jotka tekevät pisteitä alemmilla alueilla, joilla ei ole hyvää käsitystä taustalla olevasta sisällöstä.
 5. Vocab-opiskelu ei ole yhtä tärkeää kuin ennen. Älä muista ulkoa jättiläisiä tuhansien sanojen luetteloita - aikaasi viettää paremmin muualla, esimerkiksi parantaaksesi kohtauskysymyksiä. Jos haluat opiskella vocabia, tutki sitä pitkään niin, että sanat jäävät muistiin.
 6. Suurin osa valtakunnallisista testivalmisteluketjuista, kuten Princeton Review ja Kaplan, ovat paljon kalliimpia kuin niiden arvoinen on. 800-1600 dollaria, istut luokassa kokematon ohjaajan kanssa, joka vain suorittaa 30 dollarin kirjan, jonka voit ostaa Amazonista.
 7. Kun olet oppinut lisää taustalla olevasta sisällöstä ja ymmärtänyt SAT: n tarkemmin, voit ajastaa ajoitetut, täyspitkät kokeet tutustua kestävyyteen ja energiaan, jota tarvitaan 4 tunnin testiin. Sinun täytyy kohdata ajoituspaine tietääksesi miltä todellinen testi tuntuu.

Xiggi selittää SAT-oppaassaan kussakin näistä kohdista.

Hänen pääkohdansa ovat järkevät neuvot, ja olemme heidän kanssaan korkealla tasolla. On kuitenkin olemassa muutamia kriittisiä tapoja, joilla Xiggi-menetelmä ei välttämättä toimi sinulle ...

5 varoitusta Xiggi-menetelmästä ja sinusta (tärkeää)

Jos et ole motivoitunut

Xiggi-menetelmä soveltuu parhaiten erittäin motivoituneille opiskelijoille, jotka ajavat huippupisteet. Jos löydät sen vaikea motivoida itseäsi opiskelemaan , voit hyötyä siitä, että valmistelussa on enemmän rakennetta. Saatat tarvita jonkun muun muistuttavan sinua opiskelemasta ja pitämään sinut vastuullisena, tai opinto-ohjelman, joka antaa sinulle selkeät vaiheittaiset ohjeet siitä, mitä tehdä.

Jos sinulla on vaikea oppia virheistäsi

missä on tuhkan laakso

Jos sinulla on vaikea oppia virheistäsi, tarvitset jonkun, joka voi opettaa sinulle. SAT-valmistelun tärkein osa on ymmärtää, mihin olet menossa väärin ja kuinka välttää nämä virheet tulevaisuudessa. Jos sivulla oleva vastauksen selitys ei usein auta ymmärtämään virheitäsi, sinun on löydettävä henkilö, joka opastaa sinua.

ÄLÄ 'osta niin monta kirjaa kuin voit'

Vaikka Xiggi ehdottaa sitä, sinun ei pitäisi ostaa 'niin monta kirjaa kuin voit'. Itse asiassa tämä tuhlaa paljon aikaa ja rahaa, kun levität itsesi liian ohueksi. Keskity College Boardin julkaisemaan viralliseen SAT-opinto-oppaaseen ja yhteen tai kahteen lisäkirjaan, jotka opettavat sinulle taustalla olevaa sisältöä ja strategioita. Kun opiskelin SAT: ssa, käytin kolmea pääkirjaa: Virallinen SAT-opas, Barronin SAT ja toinen kirja käytännön kysymyksiä. Kävin ne kaikki läpi ja sain 2400 pistettä. Koko pisteet ansaitsin opiskelun laatu, ei kirjojen lukumäärä. Katso pian kattava opas parhaisiin SAT / ACT-kirjoihin.

Sinun on ajoitettava tarpeeksi aikaa opiskeluun

Sinun on suunniteltava aika opiskeluun. Ei ole mitään keinoa sen ympärillä. SAT on niin laaja ja kattaa niin monenlaisia ​​kysymyksiä, että tutustuaksesi kaikkiin niihin, sinun on kohdattava ne uudestaan ​​ja uudestaan. Suosittelemme, että opiskelet vähintään 40 tuntia, jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet nostaa pisteitäsi.

Jos sinulla on tiukka budjetti

Menetelmä perustuu kirjojen ostamiseen, mikä voi olla 100 dollaria tai enemmän. Jos tämä on budjettisi ulkopuolella, tässä on kaksi tapaa löytää nämä kirjat, jotta voit opiskella. 1) Käy paikallisessa kirjastossa tai koulun kirjastossa ja katso, onko heillä kirjoja. Tarkista ne ja työskentele paperilla, jotta voit palauttaa kirjat. 2) Käy paikallisessa kirjakaupassa, jolla on todennäköisesti tässä artikkelissa mainitut kirjat. Voit istua kirjakaupassa ja työskennellä kirjoista ostamatta sitä (älä vain kaada kahvia tai tee merkkejä kirjassa!)

Mitä tehdä seuraavaksi:

Xiggi-menetelmän pääkohtien seuraaminen on hieno tapa saada jalkasi märkäksi SAT-valmistelussa. Tässä on vaiheittainen opas siitä, mitä tehdä:

kuka vs kenen vs kuka
 1. Osta virallinen SAT-opas kollegion hallitus, jos et ole jo tehnyt niin.
 2. Suorita testi 1, jaksoittain, ilman ajastinta. Tarkista jokaisen osan jälkeen kaikki vastauksesi, jopa oikeassa olevat kysymykset. Tavoitteena sama aika testin suorittamisessa ja tarkistuksessa: noin 30 minuuttia kutakin osaa kohti ja 30 minuuttia tarkistusta.
 3. Pohdi edistymistäsi.
  • Pystyitkö suorittamaan vaiheen 2 yhden tai kahden viikon kuluessa? Jos ei, tarvitset todennäköisesti enemmän motivaatiota riittävän opiskeluajan asettamiseen.
  • Pystyitkö ymmärtämään jokaisen vastauksen, oikean ja virheellisen? Jos ei, tarvitset selkeät vastausselitykset tai ohjaajan, joka opastaa sinut virheidesi läpi.
 4. Mukauta opintosuunnitelma heijastuksesi mukaan.

Jatka lukemista oppiaksesi vielä enemmän SAT-valmistelustrategioita.

Lue lisää:

Kuukausittain Yhden vuoden opintosuunnitelma vakavalle laajennetulle SAT-tutkimukselle.

Mikä on hyvä pisteet SAT: lla?

Aloita SAT-pisteiden parantaminen tänään:

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Virginia Union University SAT -pisteet ja GPA

Plugging in Numbers: Kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia

Numeroiden liittäminen on kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia. Jos olet jumissa matemaattisessa kysymyksessä, voit käyttää sitä löytääksesi oikean vastauksen. Varmista, että opit käyttämään tätä strategiaa.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.

Lukion englanninkurssit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä englannin kursseja käyt lukiossa? Pitäisikö sinun valita kirjallisuus vai kieli? Täältä voit oppia vaikuttamaan korkeakouluihin englanninkielellä.

Täydellinen luettelo upokkaista

Kysymyksiä Crucible -näyttelijästä? Käymme läpi, kuka jokainen hahmo on ja mikä rooli heillä on näytelmässä.

Deer Valleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Antiokia,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Deer Valley High Schoolista Antiochissa, Kaliforniassa.

Kuinka kirjoittaa erinomainen 'Miksi tufts?' Essee

Etkö ole varma mistä aloittaa Tufts -esseesi? Opi lähestymään kehotetta ja miltä onnistunut Miksi Tufts -essee näyttää.

Perimmäisten adverbien esimerkkiluettelo

Tarvitsetko adverbiesimerkkejä? Laaja adverbiluettelomme lauseesimerkeineen antaa sinulle paljon ideoita.

7 parasta online -oppimisalustaa

Tarvitsetko verkko -oppimisalustan? Tutustu oppaaseemme parhaista online -koulutusalustoista kaikentyyppisille kursseille.

SAT-pisteet: 3 vaihetta pisteesi ymmärtämiseen

Sekoitetaanko SAT-pisteet-asteikolla? Selitämme koko SAT-pisteet ja kuinka löytää alueita tietyille korkeakouluille tarvitsemiesi pisteiden määrittämiseksi.

Parhaat valmistelukirjat SAT -kirjoittamiseen

Opiskeletko SAT -kirjoittamista ja haluat tietää, mitkä ovat parhaat SAT -valmistelukirjat? Löydä parhaat kirjat täältä oppiaksesi kielioppisääntöjä ja harjoittelemaan realistisilla kysymyksillä.

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Nevadan yliopisto, Las Vegasin SAT -tulokset ja GPA

Simmons College SAT -tulokset ja GPA

2.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.3

Mikä on 2.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Wartburg Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Purdue ACT Pisteet ja GPA

Paras Crucible Act 4 -yhteenveto

Onko sinulla kysyttävää The Crucible -tapahtuman päättymisestä tai John ja Elizabeth Proctorin kohtaloista? Katso täydellinen juoniyhteenvetomme tärkeillä tarjouksilla ja analyyseillä.

Kuinka tärkeä sanasto uudelle SAT: lle on?

Uusi SAT vuonna 2016 muuttaa sanastojen käyttöä ja ymmärtämistä. Selvitä, mitkä SAT vocab -sanat sinun on tiedettävä oppaastamme.

Tämän vuoden Houstonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: Penn State ACT -pisteet ja GPA

Johns Hopkinsin yliopiston Peabody-konservatorio SAT-tulokset ja GPA

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tarvitsee tietää Mission San Josen lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mission San Jose High Schoolista Fremontissa, Kaliforniassa.