Määritelmä: Mikä on yhteisöpalvelu?

ominaisuus_yhteisö

Etsitkö tapoja auttaa muita?Oletko kiinnostunut yhteisöpalvelusta ja haluat oppia siitä lisää?

Lue tämä opas oppiaksesi, mikä on yhteisöpalvelu, esimerkkejä yhteisöpalvelusta ja kuinka löydät sinua kiinnostavia palveluprojekteja.Mikä on julkinen palvelu?

Yhteisöpalvelu on henkilön tai ihmisryhmän tekemää työtä, josta on hyötyä muille . Se tehdään usein asuinalueen lähellä, joten oma yhteisösi hyötyy työstäsi. Et saa maksua yhteisöpalvelun suorittamisesta , vaikka joskus vapaaehtoisille annetaan ruokaa ja pieniä lahjoja, kuten t-paita.

Yhteisöpalvelu voi auttaa kaikkia tarvitsevia ihmisiä: lapset, vanhukset, vammaiset, englannin kielen oppijat ja paljon muuta. Sevoi myös auttaa eläimiä, kuten turvakodissa olevia eläimiä, ja sitä voidaan käyttää myös paikkojen, kuten paikallisen puiston, historiallisen rakennuksen tai luonnonkaunis alueen, parantamiseen. Yhteisöpalvelut järjestetään usein paikallisen ryhmän kautta, kuten palvontapaikka, koulu tai voittoa tavoittelematon järjestö. Sinä pystytmyös aloittaa omat yhteisöpalveluprojektisi.

keskimääräinen sat pisteet ucla

Jotkut opiskelijat joutuvat suorittamaan yhteisöpalvelun osana luokan vaatimusta voidakseen valmistua lukiosta tai liittyä tiettyjen organisaatioiden, kuten National Honor Societyn, jäseneksi. Aikuiset voivat myös osallistua yhteiskuntapalveluun keinona auttaa muita tai jos tuomari määrää heidät tekemään niin.

Mitkä ovat esimerkkejä yhteisöpalvelusta?

On satoja tapoja osallistua yhteisöpalveluun taitojesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.Joitakin yleisiä esimerkkejä yhteisöpalveluista ovat:

Työskentely koululaisten kanssa: Lasten kouluttaminen koulun jälkeen, koulutustarvikkeiden kerääminen lahjoittamista varten, koulupuutarhan istuttaminen.

Yhteistyö vanhusten kanssa: Vierailu eläkekeskuksen asukkaiden luona, aterioiden toimittaminen vanhuksille, ajaminen tapaamisille.

Ympäristön parantaminen: Kierrätyskilpailun järjestäminen, puiden istuttaminen, uuden polun luominen luontokeskukseen.

on 1000 hyvä sat pisteet

Matalatuloisten auttaminen: Annetaan ruokaa keittokeittiöön, kerätään lahjoitettavia käytettyjä vaatteita, tehdään ensiapupakkauksia kodittomien turvakoteille.

body_communityservice

Mitä hyötyä yhteisöpalvelusta on?

Yhteisöpalveluun osallistumisella on monia etuja, ja tärkeimmät niistä on lueteltu alla.

On mahdollisuus auttaa muita: Tämä on usein tärkein etu yhteisöpalvelusta. Siihen osallistuminen antaa sinulle mahdollisuuden tietää, että parannat jonkun elämää ja parannat yhteisöäsi, ja saat nähdä työsi suoran vaikutuksen.

Hanki käytännön kokemus: Voit oppia paljon taitoja suorittaessasi yhteisöpalveluja, kuten rakentamista, maalaamista, asiakaspalvelua ja lääketieteellisiä taitoja. Voit myössisällytä yhteisötyöskentelysi ansioluettelosi.

Lisätietoja erilaisista urista: Joskus voit keskittyä yhteisöpalveluun kentällä, jonka haluat työskennellä tiellä. Joitakin esimerkkejä tästä ovatvapaaehtoistyö eläinten turvakodissa, jos ajattelet tulla eläinlääkäriksi, työskennellä sairaalassa, jos haluat olla lääkäri, tai vapaaehtoistyö museossa, jos pidät historiasta.Yhteisöpalvelusta saatu kokemus voi auttaa sinua saamaan harjoittelun tai työpaikan tulevaisuudessa, ja se antaa sinulle myös mahdollisuudennähdäksesi kuinka paljon todella nautit tietystä urasta.

Henkilökohtainen kasvu: Yhteisöpalvelun suorittamisella on myös henkilökohtaisia ​​etuja.Se tekee usein osallistujista järjestäytyneempiä, vastuullisempia ja myötätuntoisempia, jotka ovat kaikki hyviä ominaisuuksia, samoin kuin ne, joita sekä korkeakoulut että työnantajat haluavat nähdä hakijoissa.

Hanki uusia ystäviä: Viimeinen etu on, että sinävoi tavata monia hienoja ihmisiä samalla kun tekee yhteisöpalvelua.Yhteisöpalvelut tehdään usein ryhmissä, joten on helppo saada ystäviä työskentelemiesi ihmisten kanssa.Saatat myös tulla ystäviksi auttamiesi ihmisten kanssa, varsinkin jos olet vapaaehtoinen samassa paikassa säännöllisesti.

Mistä löydät yhteisön palveluhankkeita?

Koulusi tai ryhmät, joihin kuulut vastaanottajalle: Tämä voisisältää klubeja, palvontapaikkoja, yhteisökeskuksia tai muita järjestöjä, joiden jäsen olet. Löydä yhteisöpalvelumahdollisuuksia check heidän verkkosivuillaan, ilmoitustaululla tai uutiskirjeessä.Jos olet opiskelija, koulussa voi olla myös yhdyskuntaklubi, joka helpottaa osallistumista.

Paikat, joissa haluat tehdä vapaaehtoistyötä: Jos sinulla on tietty paikka, jossa haluat suorittaa yleishyödyllistä palvelua, kuten sairaala tai eläinsuoja, ota yhteyttä heihin ja kysy, ottavatko he vapaaehtoisia.

Yhteisösi itse: Voit etsiä mahdollisuuksia myös kaupungintalostasi tai vastaavasta rakennuksesta. Check kaupunkisi verkkosivusto tai uutiskirje. Monet sisältävät osan, jossa luetellaan nykyiset vapaaehtoistyön mahdollisuudet.

body_plantinggarden

Mitä seuraavaksi?

Tiesitkö, että vapaaehtoistyösi voi ansaita rahaa yliopistoon? Se voi! Tutustu täydelliseen luetteloon julkisen palvelun apurahoista.

Harkitsetko julkisen palvelun suorittamista vieraassa maassa? Katso oppaastamme, onko sinun osallistuttava vapaaehtoistyön ulkomailla -ohjelmaan.

Haluatko lisää esimerkkejä yhteisöpalvelusta? Meillä on luettelo 129 upeasta vapaaehtoistyöideosta!

puhvelin yliopiston hyväksymisaste

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.