Culver City High School | 2016-17 Rankings | (Culver City,)

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Culver City, CA

Oletko Culver City High Schoolin opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Culver City Highiin . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Culver City High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Culver City High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Culver City Highissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Culver City Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Culver City High School on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Culver Cityssä, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Culver City High luokitellaan sijaintinsa perusteella suureksi esikaupunkikouluksi. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Culver City High School
4401 Elenda St.
Culver City, CA 90230-4101

Puhelinnumero : 3108424200

hauskoja korttipelejä 2 hengelle

Culver City High Schoolin kotisivu : http://cchs.ccusd.org/

Rehtori : Lisa Cooper
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Culver City High Schoolin ilmoittautumisten kokonaismäärä on 2085 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion parhaan koon mukaan.

Culver City Highiin osallistuminen tuntuu pieneltä yliopistolta. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko Culver City High School kasvamassa tai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Culver City Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 258 271 529
10tharvosana 262 266 528
yksitoistatharvosana 257 273 530
12tharvosana 243 255 498

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 31 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Culver Cityn kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten Culver City Highiin lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Culver City High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Culver City High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Culver City High on 49:51 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Culver City Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Culver City High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Culver City High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Culver City High on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etninen ryhmä ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen oppilasjoukko luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on näin moninaisia.

Yleisin etnisyys Culver City Highissa on latinalaisamerikkalainen . Kaliforniassa 51,5% kaikista opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia, joten se on yleisin etnisyys. Vaikka Culver City High on suhteellisen monipuolinen, latinalaisamerikkalaiset syntyperäiset opiskelijat ovat yleisimpiä etnisiä ryhmiä täällä.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,1% 4
aasialainen 13,0% 272
latinalaisamerikkalainen 40,0% 835
Musta 21,7% 453
Valkoinen 23,4% 489
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,4% 10
Kaksi tai useampi kilpailu 1,0% 22

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Culver Cityn etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


Culver Cityn perheiden tulotaso

Mitkä ovat Culver City High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

Culver City Highissa, 8,3% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 32,1% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Culver City Highissa on alhainen köyhyysaste . Ylivoimainen enemmistö Culver City Highin opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin. Culver City on siten todennäköisesti vauras yhteisö, jolla on melko korkeat perheen tulot.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 174 8,3%
Ilmaiset lounaat 671 32,1%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1240 59,4%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Culver Cityn ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Culver City High on tulojen mukaan keskellä 50% kouluista. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. Culver City High on todennäköisesti alueella pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

Jos sinulla on kiinnostuksen kohteita, joita Culver City High ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelua varten.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on Culver City High Schoolin osallistuminen? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpidollisia tietoja kahdenlaisia ​​tapahtumia Culver City Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Culver City High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

La Vernen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä 30 eri kielellä

Mietitkö, miten tervehtiä eri kielillä? Tutustu luetteloon 30 tapaa tervehtiä ympäri maailmaa.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

Hillsdale Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Murtoluvun lisääminen ja vähentäminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma kuinka lähestyä murto -osien lisäämistä ja vähentämistä? Opi kaksi yksinkertaista tapaa murtolukujen lisäämiseen sekä fraktioiden vähentäminen.

2.7 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.7

Mikä on 2.7 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2,7 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

UC Davis SAT -tulokset ja GPA

ACT-pisteet muunnoskaavio: Pisteiden prosenttipisteet

Etkö ole varma, mitä ACT-prosenttisi tarkoittavat? Käytä ACT-pistekaaviosta nähdäksesi, missä pudotat verrattuna muihin opiskelijoihin Yhdysvalloissa.

ACT -kielioppisääntöjen täydellinen opas

Tämä on luettelo kaikista ACT -kielioppisäännöistä, jotka sinun on tiedettävä, ja käytännön esimerkkejä, jotka osoittavat, kuinka ACT testaa sinua.

Mikä on NCAA: n kansallinen aiesopimus?

Mietitkö NCAA: n korkeakoulujen rekrytoinnin kansallista aiesopimusta (NLI)? Tässä on täydellinen selitys siitä, mitä se on, miksi se on olemassa ja mitä sinun on tehtävä.

Bridgewater State Universityn pääsyvaatimukset

Lawrence Universityn ACT -tulokset ja GPA

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Louisvillen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas AP Human Geography FRQ: ille

AP Human Geography FRQ: t ovat kokeen vaikein osa - lue asiantuntijaoppaamme oppiaksesi, mitä ne ovat, miten lähestyä niitä ja missä harjoitella.

2016-17 Akateeminen opas | Dana Hillsin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dana Hillsin lukiosta Dana Pointissa, Kaliforniassa.

Washington State Universityn pääsyvaatimukset

Otis College of Art and Design Pääsyvaatimukset

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.