Kriittinen lukija - Erica Meltzer: täydellinen arvostelu

body_meltzerreading

Erica Meltzerin kirjat ovat tulleet näyttämölle viime vuosina loistavalla arvostelulla. Hänen kirjansa ovat upeita katettaville aiheille - lukemiselle ja kirjoittamiselle. Hän on julkaissut kaksi kirjaa SAT: lle - The Complete Guide to SAT Critical Reading ja The Ultimate Guide to SAT Grammar.

Vaikka nämä ovat korkealaatuisia kirjoja, ne eivät ole täydellisiä, syistä selitämme tässä artikkelissa. Jatka lukemista saadaksesi selville, sopivatko nämä kirjat sinulle ja pitäisikö sinun integroida ne osaksi henkilökohtaista valmisteluohjelmaa.

Miksi luottaa tähän arvosteluun?

Kun saat neuvoja Internetistä, on tärkeää ymmärtää, miksi sinun pitäisi uskoa saamiasi neuvoja. Koska SAT-pisteet ovat tärkeitä, noudata vääriä neuvoja, ja voi olla liian myöhäistä parantaa pisteitäsi.

Avoimuuden takaamiseksi voit ehkä luottaa tähän arvosteluun enemmän kuin muihin:

veden tiheys g/m3
 • Haluan ajatella, että tiedän mistä puhun. Sain kaksi täydellistä pistettä SAT: lla ja olen työskennellyt henkilökohtaisesti tuhansien opiskelijoiden kanssa, jotka ovat valmistautuneet SAT: lle. Olen työskennellyt opiskelijoiden kanssa kaikilla tasoilla, 1200-tason ihmisistä yli 2300-vuotiaille. Muilla kirjoittajilla ei usein ole asiantuntemusta erottaa kirjoja, ja he suosittelevat kirjoja jälkikäteen (ja voit todennäköisesti kertoa).
 • Minulle ei makseta näistä suosituksista, enkä maksa, jos ostat nämä kirjat. Olen tutkinut kymmeniä kirjoja SAT-valmistelua varten ja tarkastelen niitä kirjoja, joita törmän. Muut sivustot, etenkin about.com ja reviews.com, saavat maksun kirjoista ja saavat takaiskun, kun ostat heidän suosittelemansa kirjan.

Yksi vastuuvapauslauseke: Olen PrepScholarin, online-SAT / ACT-valmisteluohjelman, perustaja. Uskon, että olemme rakentaneet parhaan saatavilla olevan valmisteluohjelman juuri nyt. Se diagnosoi vahvuutesi ja heikkoutesi ja antaa sinulle jäsennellyn all-in-one-ohjelman, jossa yhdistyvät alla olevien kirjojen parhaat puolet, joten tiedät tarkalleen, mitä sinun on opiskeltava joka vaiheessa.

Mutta haluan korostaa, että et tarvitse ohjelmaa menestyäksesi SAT: ssa. Itse asiassa tämän oppaan kirjoittaminen saattaa menettää joitain asiakkaita, koska saatat päättää, että et tarvitse ohjelmaa lainkaan. Mutta jos päätät, ettet halua hallita 10 kirjaa ja haluat integroidun täydellisen ohjelman, joka mukautuu oppimiseen, tarkista PrepScholar SAT out.

Kriittisten lukijoiden kirjojen tarkistus

Kun tarkastelen kirjan laatua, ajattelen muutamia tärkeitä kysymyksiä:

miten ap luotto toimii
 • Kuka on kirjoittaja ja mikä on hänen kokemuksensa aiheesta?
 • Kuinka tehokas kirja on ja miksi?
 • Mitkä ovat kirjan tärkeimmät edut ja haitat?

Erican kirjat ovat selvästi laadukkaita - he tekivät luetteloni Best SAT Prep Books 2015 -lehdestä. Mutta heillä on puutteita, joista keskustelemme alla.

Kirjoittajasta: Erica Meltzer

Erica Meltzer aloitti tutorina ja lopulta julkaisi viime vuosina SAT- ja ACT-kirjat. Erica myös valmistunut Wellesley Collegesta , joka on arvostettu korkeakoulu, sijoittui # 4 maan kaikista taiteiden korkeakouluista. Vaikka hän ei näytä ohjaavan paljon tällä hetkellä, hänen kirjat osoittavat, että hänellä on paljon asiantuntemusta SAT: sta ja ACT: stä.

body_meltzerreading

Kuinka tehokas kirja on?

Tuhansien opiskelijoiden kokemukseni mukaan SAT-lukeminen on vaikein osa parantaa. Se käyttää loogisia päättelytaitoja, joita ei ole yhtä helppo hallita kuin matemaattisia käsitteitä tai kielioppisääntöjä. On erittäin tärkeää perehtyä siihen, minkä tyyppisiä kysymyksiä kysytään ja miten lähestyä näitä kysymyksiä järjestelmällisesti.

Erican kirja erottaa SAT-lukemisosan kysymystyypin ja taitojen mukaan. Hän tekee hienoa työtä opettaessaan ytimen, mitä kysymys kysyy, ja kuinka työskennellä kohdan kanssa oikean vastauksen saamiseksi. Kaikista kirjailijoista Erica Meltzer yhtyy läheisimmin henkilökohtaiseen filosofiani porata kysymyksiä taitokohtaisesti tunnistaaksesi mallien kysymyksiä.

Kirja on erittäin perusteellinen - itse asiassa se on liian perusteellinen keskimääräiselle opiskelijalle. Se menee jokaiseen nurkkaan, ja jos pisteytät alle 650, tämä EI ole paras käytettävä kirja. Jos olet opiskelija, joka pyrkii saamaan täydellisen SAT-pistemäärän, tämä on hyvä kirja porata kattavasti ja täydellisesti.

Lisäksi tämä kirja vaatii paljon työtä päästäksesi läpi. 350 ison sivun kohdalla useimpien opiskelijoiden kuluminen tämän kirjan läpi kestää vähintään 15 tuntia. Jos sinulla ei ole paljon aikaa valmistella, et voi saada kaiken irti tästä kirjasta.

Hyödyt ja haitat kriittiselle lukijalle

Plussat:

istui esseesimerkkejä käytettäväksi
 • Suuri erittely Reading-osiosta taitokohtaisesti. Hyödyllisiä strategioita kaikentyyppisille kysymyksille pääkysymyksistä päättelykysymyksiin.
 • Paljon laadukkaita, realistisia kohtia ja kysymyksiä. Hän käyttää samankaltaisia ​​kohtia kuin näet SAT: ssa, ja hän on viettänyt paljon aikaa korkealaatuisten kohtien lisensointiin.
 • Hänellä on hyödyllinen opas, jossa luetellaan SAT: n kysymykset taitojen mukaan, jotta voit saada entistä tarkempaa käytäntöä virallisen SAT-opinto-oppaan avulla.

Haittoja:

 • Kallis kirja, joka kattaa vain yhden osan (30-40 dollaria)
 • Kirjoitustyyli on kuiva ja kliininen, kuten akateeminen oppikirja. Pidän mieluummin tätä - leikkaa nukka pois - mutta se voi olla melko tiheä keskimääräiselle opiskelijalle.
 • Perusteellisuus ei osoita sinua oikeaan suuntaan riippuen vahvuuksistasi ja heikkouksistasi. Jos pisteytät alemmalla tasolla, sinun on keskityttävä joihinkin taitoihin enemmän kuin toiset, ja tämä kirja voi johtaa sinut harhaan.
 • Luovien sivuasettelujen ja suuren tekstin puuttuminen suurilta sivuilta voi olla väsyttävää.

Yleisarvosana

Tämä on tällä hetkellä suosikkikirjani SAT Reading -osiossa. Jos aiot pisteet 700 tai enemmän Lukeminen-osiossa ja haluat mieluummin opiskella kirjojen mukaan, tämä on loistava vaihtoehto. Se on keskimääräistä kalliimpaa ja se on liian perusteellinen monille opiskelijoille, mutta se on loistava valinta, joka opettaa sinulle paljon.

Kokonaisuus: 88/100

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset