Kriittinen lukija - Erica Meltzer: täydellinen arvostelu

body_meltzerreading

Erica Meltzerin kirjat ovat tulleet näyttämölle viime vuosina loistavalla arvostelulla. Hänen kirjansa ovat upeita katettaville aiheille - lukemiselle ja kirjoittamiselle. Hän on julkaissut kaksi kirjaa SAT: lle - The Complete Guide to SAT Critical Reading ja The Ultimate Guide to SAT Grammar.

Vaikka nämä ovat korkealaatuisia kirjoja, ne eivät ole täydellisiä, syistä selitämme tässä artikkelissa. Jatka lukemista saadaksesi selville, sopivatko nämä kirjat sinulle ja pitäisikö sinun integroida ne osaksi henkilökohtaista valmisteluohjelmaa.

Miksi luottaa tähän arvosteluun?

Kun saat neuvoja Internetistä, on tärkeää ymmärtää, miksi sinun pitäisi uskoa saamiasi neuvoja. Koska SAT-pisteet ovat tärkeitä, noudata vääriä neuvoja, ja voi olla liian myöhäistä parantaa pisteitäsi.

Avoimuuden takaamiseksi voit ehkä luottaa tähän arvosteluun enemmän kuin muihin:

veden tiheys g/m3
 • Haluan ajatella, että tiedän mistä puhun. Sain kaksi täydellistä pistettä SAT: lla ja olen työskennellyt henkilökohtaisesti tuhansien opiskelijoiden kanssa, jotka ovat valmistautuneet SAT: lle. Olen työskennellyt opiskelijoiden kanssa kaikilla tasoilla, 1200-tason ihmisistä yli 2300-vuotiaille. Muilla kirjoittajilla ei usein ole asiantuntemusta erottaa kirjoja, ja he suosittelevat kirjoja jälkikäteen (ja voit todennäköisesti kertoa).
 • Minulle ei makseta näistä suosituksista, enkä maksa, jos ostat nämä kirjat. Olen tutkinut kymmeniä kirjoja SAT-valmistelua varten ja tarkastelen niitä kirjoja, joita törmän. Muut sivustot, etenkin about.com ja reviews.com, saavat maksun kirjoista ja saavat takaiskun, kun ostat heidän suosittelemansa kirjan.

Yksi vastuuvapauslauseke: Olen PrepScholarin, online-SAT / ACT-valmisteluohjelman, perustaja. Uskon, että olemme rakentaneet parhaan saatavilla olevan valmisteluohjelman juuri nyt. Se diagnosoi vahvuutesi ja heikkoutesi ja antaa sinulle jäsennellyn all-in-one-ohjelman, jossa yhdistyvät alla olevien kirjojen parhaat puolet, joten tiedät tarkalleen, mitä sinun on opiskeltava joka vaiheessa.

Mutta haluan korostaa, että et tarvitse ohjelmaa menestyäksesi SAT: ssa. Itse asiassa tämän oppaan kirjoittaminen saattaa menettää joitain asiakkaita, koska saatat päättää, että et tarvitse ohjelmaa lainkaan. Mutta jos päätät, ettet halua hallita 10 kirjaa ja haluat integroidun täydellisen ohjelman, joka mukautuu oppimiseen, tarkista PrepScholar SAT out.

Kriittisten lukijoiden kirjojen tarkistus

Kun tarkastelen kirjan laatua, ajattelen muutamia tärkeitä kysymyksiä:

miten ap luotto toimii
 • Kuka on kirjoittaja ja mikä on hänen kokemuksensa aiheesta?
 • Kuinka tehokas kirja on ja miksi?
 • Mitkä ovat kirjan tärkeimmät edut ja haitat?

Erican kirjat ovat selvästi laadukkaita - he tekivät luetteloni Best SAT Prep Books 2015 -lehdestä. Mutta heillä on puutteita, joista keskustelemme alla.

Kirjoittajasta: Erica Meltzer

Erica Meltzer aloitti tutorina ja lopulta julkaisi viime vuosina SAT- ja ACT-kirjat. Erica myös valmistunut Wellesley Collegesta , joka on arvostettu korkeakoulu, sijoittui # 4 maan kaikista taiteiden korkeakouluista. Vaikka hän ei näytä ohjaavan paljon tällä hetkellä, hänen kirjat osoittavat, että hänellä on paljon asiantuntemusta SAT: sta ja ACT: stä.

body_meltzerreading

Kuinka tehokas kirja on?

Tuhansien opiskelijoiden kokemukseni mukaan SAT-lukeminen on vaikein osa parantaa. Se käyttää loogisia päättelytaitoja, joita ei ole yhtä helppo hallita kuin matemaattisia käsitteitä tai kielioppisääntöjä. On erittäin tärkeää perehtyä siihen, minkä tyyppisiä kysymyksiä kysytään ja miten lähestyä näitä kysymyksiä järjestelmällisesti.

Erican kirja erottaa SAT-lukemisosan kysymystyypin ja taitojen mukaan. Hän tekee hienoa työtä opettaessaan ytimen, mitä kysymys kysyy, ja kuinka työskennellä kohdan kanssa oikean vastauksen saamiseksi. Kaikista kirjailijoista Erica Meltzer yhtyy läheisimmin henkilökohtaiseen filosofiani porata kysymyksiä taitokohtaisesti tunnistaaksesi mallien kysymyksiä.

Kirja on erittäin perusteellinen - itse asiassa se on liian perusteellinen keskimääräiselle opiskelijalle. Se menee jokaiseen nurkkaan, ja jos pisteytät alle 650, tämä EI ole paras käytettävä kirja. Jos olet opiskelija, joka pyrkii saamaan täydellisen SAT-pistemäärän, tämä on hyvä kirja porata kattavasti ja täydellisesti.

Lisäksi tämä kirja vaatii paljon työtä päästäksesi läpi. 350 ison sivun kohdalla useimpien opiskelijoiden kuluminen tämän kirjan läpi kestää vähintään 15 tuntia. Jos sinulla ei ole paljon aikaa valmistella, et voi saada kaiken irti tästä kirjasta.

Hyödyt ja haitat kriittiselle lukijalle

Plussat:

istui esseesimerkkejä käytettäväksi
 • Suuri erittely Reading-osiosta taitokohtaisesti. Hyödyllisiä strategioita kaikentyyppisille kysymyksille pääkysymyksistä päättelykysymyksiin.
 • Paljon laadukkaita, realistisia kohtia ja kysymyksiä. Hän käyttää samankaltaisia ​​kohtia kuin näet SAT: ssa, ja hän on viettänyt paljon aikaa korkealaatuisten kohtien lisensointiin.
 • Hänellä on hyödyllinen opas, jossa luetellaan SAT: n kysymykset taitojen mukaan, jotta voit saada entistä tarkempaa käytäntöä virallisen SAT-opinto-oppaan avulla.

Haittoja:

 • Kallis kirja, joka kattaa vain yhden osan (30-40 dollaria)
 • Kirjoitustyyli on kuiva ja kliininen, kuten akateeminen oppikirja. Pidän mieluummin tätä - leikkaa nukka pois - mutta se voi olla melko tiheä keskimääräiselle opiskelijalle.
 • Perusteellisuus ei osoita sinua oikeaan suuntaan riippuen vahvuuksistasi ja heikkouksistasi. Jos pisteytät alemmalla tasolla, sinun on keskityttävä joihinkin taitoihin enemmän kuin toiset, ja tämä kirja voi johtaa sinut harhaan.
 • Luovien sivuasettelujen ja suuren tekstin puuttuminen suurilta sivuilta voi olla väsyttävää.

Yleisarvosana

Tämä on tällä hetkellä suosikkikirjani SAT Reading -osiossa. Jos aiot pisteet 700 tai enemmän Lukeminen-osiossa ja haluat mieluummin opiskella kirjojen mukaan, tämä on loistava vaihtoehto. Se on keskimääräistä kalliimpaa ja se on liian perusteellinen monille opiskelijoille, mutta se on loistava valinta, joka opettaa sinulle paljon.

Kokonaisuus: 88/100

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset