Saatekirjeen näyte: Englannin opettajan työ

feature_earthhands.jpg

Opetus on kilpailukykyinen ala, joten erottuva saatekirje on pakollinen vakaville hakijoille. Alla olevassa esimerkissä hakija hakee opettamaan englantia toisena kielenä kansainvälisille opiskelijoille.

Lue, miksi kirjoittajan mielestä hän sopisi erinomaisesti tähän tehtävään. Jatka sitten vierittämistä analysoidaksesi, mitä tämä näytteen saatekirje toimii hyvin.Saatekirje englannin opettajan asemaan

Jon Lumiukko
1 Wall Road, North Reading, MA 01864
606-060-6066 jon.snowman@gmail.com

1. toukokuuta 2016


Lucia gomez
Koulun johtaja
Englannin oppimiskeskus
60 Center St.
Boston, MA 02108

parhaat rikosoikeuden oppilaitokset


Hyvä rouva Gomez,

Olin innoissani siitä, että löysit viestisi englanniksi toisen kielen opettajaksi englanninkielisen oppimiskeskuksen kanssa Craigslist.comissa. Tutkiessani koulua olen samaistunut vahvasti sen tehtävään kulttuurienvälinen viestintä ja maailmanlaajuinen kansalaisuus. Olen varma, että voisin täydentää erinomaisesti opetusryhmääsi, koska olen intohimoni auttaa opiskelijoita, opetus- ja kulttuurikokemukseni sekä TEFL -pätevyyteni.

Olen opettanut ESL: ää aloitteleville, keskitason ja edistyneille opiskelijoille, joilla on eri kulttuuri- ja kielitausta Madridissa yhden vuoden ajan. Ennen tämän tehtävän aloittamista ansaitsin TEFL-sertifikaatin, kun olin suorittanut paikan päällä olevan 120 tunnin kurssin. Opetuskokemuksieni ja TEFL -opintojeni kautta olen kehittänyt kriittisiä pedagogisia ja luokkahuoneen hallintataitoja sekä intohimoa englannin opettamiseen.

Minulla on Communicative Teaching Method, filosofia, jota olen innoissani nähdessäni, että käytät englanninkielisessä oppimiskeskuksessa. Käytän tätä menetelmää luokkahuoneessa interaktiivisten, opiskelijakeskeisten toimintojen kautta, jotka maksimoivat opiskelijan puheajan. Rakennan oppitunteja niin, että ne sisältävät pari- ja ryhmätöitä sekä liikkumista luokkahuoneessa. Innostamalla oppilaita puhumaan, kielioppia, kirjoittamaan, kuuntelemaan ja lukemaan ja houkuttelemaan erilaisia ​​oppimistyylejä autan heitä parantamaan tarkkuuttaan ja sujuvuuttaan keskeisillä taitoalueilla.

Espanjassa asumisen jälkeen ymmärrän sekä jännityksen että haasteet, jotka liittyvät uuden kielen oppimiseen ja asumiseen ulkomailla. Luokissani varaan tyypillisesti viisi tai kymmenen minuuttia kunkin tunnin alussa, jotta oppilaat voivat kertoa viikon huippunsa ja laskunsa. Tämä on rituaali, jota oppilaani ovat arvostaneet sopeutuessaan uuteen ympäristöön. Pyrin tukemaan opiskelijoiden sosiaalis-emotionaalista hyvinvointia heidän oppiessaan englantia ja syventämään maailmanlaajuista tietoisuuttaan.

Odotan innolla, että voin puhua kanssasi keskustellaksesi erityistarpeistasi englanninkielisessä keskuksessa ja kyvyistäni vastata niihin. Olisin iloinen voidessani liittyä maailmanlaajuisesti ajattelevien opettajien tiimiin, joka on omistettu korkealaatuiselle kielenopetukselle. Ota rohkeasti yhteyttä minuun numeroon 606-060-6066 tai jon.snowman@gmail.com. Kiitos paljon huomiosta.

Ystävällisin terveisin,

Jon Lumiukko

Jon Lumiukko

body_spain.jpg

Auttaako tämä saatekirje Jonia saamaan ESL -opettajan työpaikan osavaltiossa?

ESL -opettajan saatekirje: Hajoaminen

Jon hakee ESL -opettajan tehtävää englanninkielisessä keskuksessa. Saatekirjeessään hän heijastaa ymmärrystä koulusta viittaamalla tehtävänkuvaukseensa ensimmäisessä kappaleessa. Hän osoittaa myös tietävänsä, että se käyttää viestintäopetusmenetelmää opetussuunnitelmansa perustana - menetelmä, jonka hän tuntee.

Jon kuvailee taitojaan ja pätevyyttään TEFL -sertifioinnin, oppituntisuunnittelukykyjen ja pyrkimysten luomiseksi mukava luokkahuoneympäristö. Hän täsmentää, että hänen oppitunninsa keskittyvät pari- ja ryhmätöihin maksimoidakseen keskustelun opiskelijoiden kesken antaa esimerkin korkeasta/matalasta aktiivisuudesta, jota hän käyttää tukemaan oppilaita emotionaalisesti, kun he sopeutuvat uuteen kulttuuriin.

Antamalla yksityiskohtia, Jon havainnollistaa hänen ohjaustaitojaan ja opetusmenetelmät. Hänen kirjeensä on selkeästi järjestetty ja antaa tietoa hänen kokemuksistaan. Kaiken kaikkiaan Jonin kirje osoittaa, että hän on harkittu opettaja, joka on omistautunut ESL -opetukseen. Ennen kuin siirryt seuraavaan näytteeseen, harkitse yhtä tärkeää huomautusta kirjeen muodosta.

kuinka monta lasia gallonassa

Huomautus muodosta

Yllä olevassa kirjeessä on a perinteisessä muodossa Jonin nimi, osoite ja yhteystiedot ylhäällä, päivämäärä ja vuokrauspäällikön nimi ja osoite. Hän myös allekirjoittaa ja tulostaa nimensä alareunaan.

Tämä muoto sopii täydellisesti saatekirjeille, jotka lähetetään paperiversiona tai Word -asiakirjan liitteenä. Nykyään kuitenkin monissa työpaikoissa hakijat lähettävät saatekirjeensä sähköpostin tekstiosa tai liitetty tekstikenttään hakemussivustollaan.

Jos lähetät saatekirjeen sähköpostin tai tekstiruudun runkoon, yleensä ei tarvitse huolehtia näistä otsikoista. Voit aloittaa tervehdyksen (esim. Hyvä rouva Wassername) ja kirjoittaa nimesi loppuun.

Varmista lue ja noudata kaikkia sovellusohjeita joten tiedät tarkalleen, miten materiaalisi lähetetään. Saatekirjeesi sisällön harkitsemisen lisäksi voit olla tietoinen kirjeesi muodosta ja ulkoasusta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.